NK Zvijezda Gradačac

DeColo19
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la DeColo19 » 06 mar 2022, 13:42

Juče neriješeno najrealniji rezultat, po 2 suta u okvir gola i to je to.. Borimo se al fali kvaliteta nadam se da ce ovi s tribina uskoro zaigrat, nema logike ljudi su tu pola godine a ne igraju valja to sve platit, dedic rastrcan bori se fali drugo krilo jer je Mahmut kriminalan.. Pisko odjavi se sa interneta samo se sramotis, svi u krivu ti jedini u pravu.. Nazivati ljude ovakve i onakve nije lijepo, znam ljude koji su dali para i para u klub pa se ne busaju u prsa da su dali, zato kad nesto das ne mora citav dunjakuk znat pomozi koliko možeš moj ti je savjet

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 06 mar 2022, 14:09

Mislim da će se ekipa dici jer juce je falilo 4 standardna igrača 2 možda najbolja Zivanovic ,Zivkovic ,Turčin, kažu i za crnca da će nam pomoci

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 06 mar 2022, 15:21

DeColo19 je napisao/la:
06 mar 2022, 13:42
Juče neriješeno najrealniji rezultat, po 2 suta u okvir gola i to je to.. Borimo se al fali kvaliteta nadam se da ce ovi s tribina uskoro zaigrat, nema logike ljudi su tu pola godine a ne igraju valja to sve platit, dedic rastrcan bori se fali drugo krilo jer je Mahmut kriminalan.. Pisko odjavi se sa interneta samo se sramotis, svi u krivu ti jedini u pravu.. Nazivati ljude ovakve i onakve nije lijepo, znam ljude koji su dali para i para u klub pa se ne busaju u prsa da su dali, zato kad nesto das ne mora citav dunjakuk znat pomozi koliko možeš moj ti je savjet
Napokon realan komentar 👏
Nadam se da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu
Da smo imali juce Azura na golu pobjeda nebi došla u potanje ali opet svaka čast za petlju sa mladim golmanom na golu kadet-junior.

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 06 mar 2022, 21:46

Dragons007 je napisao/la:
06 mar 2022, 10:38
zvezdas1922 je napisao/la:
06 mar 2022, 09:19
Jesam li vam ja kriv sto vam direktor nije dogovorio generalku, jel vam piska kriv sto ste doveli Milana Nenada koji je već bio 2 puta registrovan i vise se ne može registrovati, kani se ti mene druze vise. Ja sam institucija upamti možeš me mrziti i pljuvati, al ja znam koliko mogu a isto tako vidimo koliko smo jadni. Staviti golmana da brani kup je van svake pameti 7 dana govorim da ne može Azur braniti a eto ljudi ga opet stave. I tako da te molim nije pisko ostavio klub nego došao pameti ne mlze se bez para 2 čovjeka daju pare ostali laprdaju isto kao i vi ovdje.
Zato vam ljudi i odlaze od kluba neće Niko jer ovdje na forumu ko god je šta uradio za klub nevalja. Al bit će skupština pa ćemo iznijet sve na skupštinu gdje šta i kako.
Bolan kolko si jadan nisi svjestan.Koji direktor se pobratio sa trenerom i igračima ?koji?uredu je tvoja ljubav prema klubu ali očito je da nemaš pojma o životu a kamoli o sportu !
Zašto se ostalo dužno mati?Zato sto si ti pumpo ekipu i talio se sa menadžerima !kolko tužbi će doći koje si ti ostavio ? kolko ti je husara dao para da daš azuru slobodne papire bez trening kompenzacije?ko ti je dozvolio to ? Nine ti to cacevina !koliko si ostavio duga klubu i izvukao guzicu (došao pameti) kolko je koštao klub Mazic Sarvan Salihovic i ostali ? Zašto si protjerivao igrače?zasto se sladis sada na tribini kada klubu ne ide ? Zašto misliš da si pametan kada si klub gurnuo u još veću dubiozu ?! Ko te je pustio u klub kada Sefik nije dao da pridjes prostorijama ! Zašto pljuješ ljude sa kojima si radio ? Zašto nisi iznio šta si štete napravio i neprijatelja kluba a ne samo šta si napravio ? Zašto nas navijače nazivaš klosarima pa nam se ulizuješ !? U jednom trenutku voliš klub u drugom se sladis kada ne ide ! Ko je doveo menadžere u klub ?!
Prema informacijama koje imamo mi sa tribine guro si klub za 100.000km sto u kaznama sto u tužbama gospodine ! Treba ti zabraniti ulaz na stadion jer to je sportski kompleks a ne korida!
Zašto samo daješ loše informacije o klubu kao dok si ti bio bilo je dobro ?zasto ne napišeš šta ova uprava radi koja se ne oglašava !?
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 06 mar 2022, 22:12

Zar je toliko grozno stanje u klubu kad je domacim igracima bolje igrati u Trebavi nego u Zvijezdi? Niko se iz kluba nije izjasnio gdje je nestao Emir Cosic, ja sam mislio da je i dalje tu, kad ono on pojacao Trebavu. A da ne pricamo o prelaznom roku gdje su pojedini igraci odabirali Odzak ili Bosnu Mionicu umjesto Zvijezde.

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 06 mar 2022, 23:29

Dobro je to sve idemo u Tesanj uzet makar bod, jos tu kad dodje mrki i turcin to ce bit ekipa za cistu desetku :bih:
Crni Cerak 🐦‍⬛

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 mar 2022, 23:46

Nadam se da je Đekanović skontao da Mahmutović ni u snovima ne smije igrati prvu postavu, bar ne na krilu.. Nek se rotira s Dedićem, mada se ne zna koji je gori od njih dvojice.
Vehabovic nek igra od prve. Je li Azur još uvijek U21? Uz Vehabovića i njega, ko je taj treći što mora igrati od prve?

Mozda bi trebali pokušati sa Brzim na devetki, Živković i Vehabović na krilima.
Protiv Budućnosti mi je najgore izgledao vezni red. Kao i u prvoj polusezoni, opet nam fali kreativac, ofanzivni vezni koji bi to povezao redove. Prednja trojka i ostatak ekipe totalno odsječeni, veznjaci se povukli skoro u liniju sa štoperima. Rupa od brat bratu 10-15 metara između linija.
Živanović dosta znači ekipi, vjerujem da će sve drugačije izgledati kada se on vrati.

Isto tako nadam se da će Bijelića što manje koristiti. Nema taj momak kvalitet za Prve FBiH. Vjerovatno ima potencijala, ne bi ga džaba forsirali, ali ja u njemu ne vidim ništa. Igrao je kod tri trenera, Mileta, Mate i kod Đekanovića (prijateljske) i nikad nije ništa pokazao. Možda bi mu godila posudba u neki klub iz Mionice, to je njegov rang trenutno.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 07 mar 2022, 14:00

Samo dokaze skim sam se ja talio, a. Husara je klubu dao 5000€ to znaju ljudi iz kluba za vehabovica unaprijed pa smo prelomili za Azura + procenti, nemoj bezveze dezinformacije. Istina da sam blizak sa matom, al ja marku iz kluba nisam iznio šta vise svoje sam davao sto nije ovdje za priču i nemam potrebu ovdje da se itkome pravdam, bujrum face to face. Šta trebam odobravati komentare Kadije političara koji nije pratio Zvijezdu još od Fadila, ili navijače podržavati koji bi prodali rodjenog oca ili upravu koju sam ja doveo nisu oni mene doveli u klub Edu, Terzu sve sam ih ja doveo. A PROSLI MANDAT SAM DOVEO I SEFIKA JA U KLUB LICNO SA KIGENOM, U RADNOJ GRUPI SAM BIO DVA MANDATA PREMA TOME SAMO ISTINA I NISZA OSIM ISTINE, A TAJ STO TI DAJE DEZINFORMACIJE IZ KLUBA RECI KU NEK MI VRATI PRIVATNI NOVAC KOJI MI DUGUJE. Vi sa lažnih profila mozete me mrziti i pisati šta hoćete al ja sam institucija za pola vas. Sve najbolje našoj Zvijezdi, al sa vama ovdje i onim dole crno nam se pise!
A ostavio sam u amanet ja njima da mogu naplatit Koreanac i Malezijac dobra ciftea za klub prema tome. Pogrešne info imate.
Slobodno pišite šta god hoćete ja vise svejedno neću ovdje odgovarati.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 mar 2022, 18:55

Obalce piska prodaje muda pod bubrege, pa ce nestat ko limar. :kafa:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 07 mar 2022, 19:10

07 mar 2022, 14:00
Samo dokaze skim sam se ja talio, a. Husara je klubu dao 5000€ to znaju ljudi iz kluba za vehabovica unaprijed pa smo prelomili za Azura + procenti, nemoj bezveze dezinformacije. Istina da sam blizak sa matom, al ja marku iz kluba nisam iznio šta vise svoje sam davao sto nije ovdje za priču i nemam potrebu ovdje da se itkome pravdam, bujrum face to face. Šta trebam odobravati komentare Kadije političara koji nije pratio Zvijezdu još od Fadila, ili navijače podržavati koji bi prodali rodjenog oca ili upravu koju sam ja doveo nisu oni mene doveli u klub Edu, Terzu sve sam ih ja doveo. A PROSLI MANDAT SAM DOVEO I SEFIKA JA U KLUB LICNO SA KIGENOM, U RADNOJ GRUPI SAM BIO DVA MANDATA PREMA TOME SAMO ISTINA I NISZA OSIM ISTINE, A TAJ STO TI DAJE DEZINFORMACIJE IZ KLUBA RECI KU NEK MI VRATI PRIVATNI NOVAC KOJI MI DUGUJE. Vi sa lažnih profila mozete me mrziti i pisati šta hoćete al ja sam institucija za pola vas. Sve najbolje našoj Zvijezdi, al sa vama ovdje i onim dole crno nam se pise!
A ostavio sam u amanet ja njima da mogu naplatit Koreanac i Malezijac dobra ciftea za klub prema tome. Pogrešne info imate.
Gasi internet i obrisi se sa svih društvenih mreža država ti se smije
Sve si ti uradio i sastavio i rastavio 😂
Koji tebe Mozak dovede u klub Bog mu pamet dao
Kakav si ti blamer druže pojma nemaš i žalosno je Stones forum bakce s tobom i ovo je moj zadnji status po pitanju tebe jer nisi vrijedan spomena čovječe a kamoli nešto vise !

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 07 mar 2022, 19:29

Svi ste vi uspješni i jaki ovdje kao anonimusi… a uživo jajare čekate da vam piće platim, jadni ste uostalom Zvijezda je tema, Zvijezde je bilo prije mene i nas a bit će i poslije!
Sad vam nevalja ni terza, pa ne znate da je limar dao i previše za Zvijezdu eto toliko su vam jaki izvori vaši bravo forumsi…

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 07 mar 2022, 20:06

Ljudi manite se nebitnog lika koji se stalno gura u prvi plan. Sam je otišao iz kluba, napustio brod koji tone.Ovo je forum na temu Zvijezda a ne o pojedincu. Ako zeli neka taj nebitni lik otvori temu o sebi i gradi neki kult ličnosti o sebi, jer je pun sebe ja pa ja a ne vidi svoje greške. Ovdje dođem da vidim novosti o Zvijezdi a ne da slusam nekog nebitnog lika koji stalno spominje te novce koje je dao. Da imam vratio bih mu te novce jer ne želim narednih 30 godina kako je on dao novce.Da barem buduće generacije nemoraju to slušati ako mi moramo.
Okrenimo se budućnosti a ne baviti se likom koji je napustio brod koji tone pa sad dobio pamet cijelog svijeta.

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 07 mar 2022, 22:06

Sujeta je čudo. Kad nista ne napravis pa ti onda svi krivi i predhodni i buduci. Imamo mi takvi i u Tesnju bolesnika kao Brko koji se predstavlja kao neko bitan a u Tesnju je obicna kari.. Vise je Semso M cijenjen. Tako i ti piskicu poršea vozaj i pusti ljude da rade i ne prozivaj ljude za neke greskice a kakve si ti samo pravio pa se branio emocije ovo ono, ne pravi se kako si najpametniji kad znas da nisi, a prije svega nisi covjek. Zakuho si od Tesnja pa do Bihaca jer si papak.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 07 mar 2022, 23:28

atomcici je napisao/la:
07 mar 2022, 22:06
Sujeta je čudo. Kad nista ne napravis pa ti onda svi krivi i predhodni i buduci. Imamo mi takvi i u Tesnju bolesnika kao Brko koji se predstavlja kao neko bitan a u Tesnju je obicna kari.. Vise je Semso M cijenjen. Tako i ti piskicu poršea vozaj i pusti ljude da rade i ne prozivaj ljude za neke greskice a kakve si ti samo pravio pa se branio emocije ovo ono, ne pravi se kako si najpametniji kad znas da nisi, a prije svega nisi covjek. Zakuho si od Tesnja pa do Bihaca jer si papak.
Menadžeri mi kupili auto Od talova toliko je para u Zvijezdi da svake godine možeš jedan član uprave kupit novo auto 🤣🤣🤣.
Kad od vas nekog bude žrtvovao sebe za Zcijezdu kao sto smo ja i Muse Divljan to uredili pa sada dokazujemo svoju nevinost na sudu onda možete da komentarisete nešto, do tada uživajte i makar kupite ponekad dvije karte za zvijezdu jer ništa drugo niste sposobni, ja ne pišem sa lažnih nikova niti pišem laži samo istina a istinu imam u papirima! I nisam ja pokupio pamet svijeta nego sam samo radio 24h da nešto pokrenem i pokrenuo sam drugi neka nastave, nisam ja kriv sto sam snalažljiv i sposoban. Tamo gdje je imam otvorena vrata i skim ispijam kafe tamo neki neće ni za 10 godina biti, stranci se mogu dovesti u Zvijezdu vrlo lako, al kome ovakvim navijačima, ljubomornim dušama koji bi se sutra opet digli da vode oni politiku kluba.

Uživajte u životu navijajte i ne vodite tudju brigu sve najbolje, Dabogda vi meni bili Nurdo svi, a Zvijezda igrala kvalifikacije za ligu prvaka

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 07 mar 2022, 23:49

07 mar 2022, 23:28
atomcici je napisao/la:
07 mar 2022, 22:06
Menadžeri mi kupili auto Od talova toliko je para u Zvijezdi da svake godine možeš jedan član uprave kupit novo auto 🤣🤣🤣.
Kad od vas nekog bude žrtvovao sebe za Zcijezdu kao sto smo ja i Muse Divljan to uredili pa sada dokazujemo svoju nevinost na sudu onda možete da komentarisete nešto, do tada uživajte i makar kupite ponekad dvije karte za zvijezdu jer ništa drugo niste sposobni, ja ne pišem sa lažnih nikova niti pišem laži samo istina a istinu imam u papirima! I nisam ja pokupio pamet svijeta nego sam samo radio 24h da nešto pokrenem i pokrenuo sam drugi neka nastave, nisam ja kriv sto sam snalažljiv i sposoban. Tamo gdje je imam otvorena vrata i skim ispijam kafe tamo neki neće ni za 10 godina biti, stranci se mogu dovesti u Zvijezdu vrlo lako, al kome ovakvim navijačima, ljubomornim dušama koji bi se sutra opet digli da vode oni politiku kluba.
Kažem ti vozaj se i uzivaj u onom sto imas. Ako ne zelis pomoci jer ti je ego povrijeđen onda pusti ljude da rade. I evo vidis opet Ja i samo Ja. Druze prepotentan si ne okrece se Zvijezda oko tebe, ljudima je pun klinac slikanja i objavljivanja ja ovo ja ono, kad sam ja bio bilo je ovako ili onako. Pajdi uvalis cvaju da te objavi najbolji direktor ti se uzdises a treba da te je sramota da te takav klosar uopste objavi jer svi znaju koje i na koji nacin radi. Ne spori niko da si se dao ali nisi ti Zvijezda, bilo je Zvijezde i prije a bit ce i poslije piskica. Priznaj svoje greske i ti si dovodio i preplatio pojedine igrace ko radi taj i gresi ali nisu sad samo ovi ljudi krivi za stanje kakvo jest. Ziv i zdrav bio. Samo se malo prizemlji.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 08 mar 2022, 00:01

Jako los start i ostalih ekipa mislim da i nismo toliko losi bili prvih 70min.
Koliko imam informaciju iz prve postave je falilo 5 igrača naravno sa golmanom.malo je sef možda pogriješio oko pozicija ali to je njegovo neka se pravda ljudima koji ga plaćaju.
Izvuče se Zvijezda abd još jača iz ovoga.
I još nešto napokon nema psovanja i Banja je napokon nogometna arena .

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 08 mar 2022, 00:44

E cuj kaze ne pisem sa laznih nikova, a sam sebe branio sa ovog nika i predstavljo se da je neko drugi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 08 mar 2022, 07:12

Ovo je bio vladin profil al ja sam uzeo posto moj je blokiran, a ti Terzicu skuliraj se ba malo i sjašite ba ima Zvijezda puno vise problema od mene, kažem vam 90% vas ne zna istinu Zvijezda da ima 5 ljudi spacni i načelnika kojeg zanima sport imali bi premijer ligaša bez dugova, al nije ni bitno ovi momci će izgurati do ljeta pa vidjet ćemo ko će onda uzet klub. Ne sporim ja greške ali nikoga mi nismo pretplatili ostali smo kratki radi reprogrami, dogovor uprave je bio reklame da se prodaju pojedinci prodaju a neki ne i onda fali par puta dodamo ja i presjednik al nismo htjeli svaki puta, zamisli da još nije bilo novca od ovih stranih igrača šta bi bilo, uostalom
Jedno 10.000€ je ukupan dug Zvijezde to se može preko noći zavrsit. Al bitnije je ovdje pljuvat ljude sve odreda, ovako je se isto pljuvao i Said Kikic. Meni to ne smeta mene su zvali da pomognem upravi svaka čast ali radi ovdje par pojedinaca vise volim direkt igrače počastit za dobru partiju.

Sto se tice igre i zadnje utakmice ima Zvijezda potencijal i opstat će bez problema, nemojte se sikirati tastatura navijači hajmo kup gledat u Konjic sljedece sedmice.
Protiv Toska standardno dobro se odigra i vjerujem da nećemo izgubiti, zatim nam dolazi Simbau protiv njih moramo pobjediti, idemo onda Gradini tu moze svašta biti.

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 08 mar 2022, 10:20

07 mar 2022, 14:00
Čovjek neće VIŠE odgovarati ovdje a ono kagod uđeš na forum njegov komentar. Čovjek od riječi. **** ego je zajebana stvar, :shhh: :shhh: :shhh:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 08 mar 2022, 16:25

Bitno je da ste vi čestitali dan žena a za dan nezavisnosti Domovine ništa. Bruka i sramota.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.