Razgovarao mu s roditeljima. Velika razlika.emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 20:53Isao na prijateljsku utakmicu, bio na tribinama i nije razgovarao sa Burnicem. Jedino je Begic imao telefonski razgovor sa roditeljima Burnica. To je sve...ASD je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:37Išao je Baždarević Burniću.edinjo-bih je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:38Da imamo savez da valja, otisli bi omeragicu i burnicu na noge i vratili ih pod zastavu pradjedova...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Uvjek treba uzeti stvari u kontekst. Drugo je razgovarati ili pratiti njegovu igru kad nije u ozbiljnim kombinacijama u Dortmundu, a drugo je kad igra redovno. Nama je dosta koristnije pozvati ga kad igra, pa i za Dresden u tim godinama. I Bajramovic je igrao za Pauli, Ibisevic Achen, Salihovic Herta druga liga. Nama bi bio koristan igrac.
Mali Becir ne zna sta da radi, nema uopste kontakata sa njim, a momak bi igrao za nas.Maestro je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:27
Emire i sta bude na kraju od tog telefona Begica i Burnica starijeg?
Tu je i Omeragic gdje treba zapeti za njega. Mislim imamo tu sanse jer ipak je konkurencija na stoperu kod svicaraca dosta jaca nego kod nas.
Jos taj mali iz rostova i dosta problema bi rjesili. Naravno za dobre rezultate tu treba i selektor pravi.
Nikad nisam ni zamislio da bi mogao ovo reci, ali Miske je pakaš.
Ostalo je na tom jednom razgovoru sa Burnicem starijim, jbg. Mora selektor da trazi razgovor i da odobri da hoce malca. Nece Begic da odlucuje ko ce igrati za reprezentaciju. Do Roberta je sve.
Uvalio se sa menadzerima i razvaljuje nam reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ako je tako, onda nije korektno od Misimovica. Lako zaboravlja koliko je njemu BiH reprezentacija pomogla kad je igrao za ispodprosjecni Bochum a debitovao cini mi se protiv Finske u prijateljskoj na preporuku Salihamidzica.emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:40Mali Becir ne zna sta da radi, nema uopste kontakata sa njim, a momak bi igrao za nas.Maestro je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:27
Tu je i Omeragic gdje treba zapeti za njega. Mislim imamo tu sanse jer ipak je konkurencija na stoperu kod svicaraca dosta jaca nego kod nas.
Jos taj mali iz rostova i dosta problema bi rjesili. Naravno za dobre rezultate tu treba i selektor pravi.
Ostalo je na tom jednom razgovoru sa Burnicem starijim, jbg. Mora selektor da trazi razgovor i da odobri da hoce malca. Nece Begic da odlucuje ko ce igrati za reprezentaciju. Do Roberta je sve.
Kako nece Begic da odlucuje? Pa on je predsjednik saveza, on kaze selektoru - ovaj igrac je buducnost reprezentacije i zovi ga.emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:40Mali Becir ne zna sta da radi, nema uopste kontakata sa njim, a momak bi igrao za nas.Maestro je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:27
Sve su to muljatori i razbojnici, na celu sa Begicem, a reprezentacija propada.
Onda ti ne treba selektor. Begic je po tom pitanju korektan koliko god on nama mrzak bio.DrFilgud je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:55Kako nece Begic da odlucuje? Pa on je predsjednik saveza, on kaze selektoru - ovaj igrac je buducnost reprezentacije i zovi ga.emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:40Mali Becir ne zna sta da radi, nema uopste kontakata sa njim, a momak bi igrao za nas.Maestro je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:27
Sve su to muljatori i razbojnici, na celu sa Begicem, a reprezentacija propada.
Nije Begic kriv sto imamo mutavog selektora.
Reprezentacija ce da propada sve dok imamo Izvrsni Odbor kakav imamo. S obzirom sta nam se sprema za novog presjednika, mislim da cemo oplakivati Begica. Prvi ja, koji sam mu godinama psovao.
Strateske odluke, poput pridobijanja igraca druge reprezentacije, a koji bi nam trebali valjati narednih 10 -15 godina, donosi vrh saveza.emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:01Onda ti ne treba selektor. Begic je po tom pitanju korektan koliko god on nama mrzak bio.
Reprezentacija ce da propada sve dok imamo Izvrsni Odbor kakav imamo. S obzirom sta nam se sprema za novog presjednika, mislim da cemo oplakivati Begica. Prvi ja, koji sam mu godinama psovao.
To pitanje se ne moze i ne smije staviti na volju selektora, koji ce sutra otici na drugi kraj svijeta i kojeg interesuje trenutni rezultat.
Naravno da Begic moze i treba "narediti" selektoru da se odredjeni igrac pozove i pridobije.
Problem je sto Begica boli k... i sto je prvi medju stetocinama.
Ne moze narediti ako selektor ne dozvoljava. Stiti ga ugovor. Stiti ga IO, u slucaju Roberta stite ga svi Srbi i svi Hrvati u IO. Znaci Begic nema sanse protiv Roberta, a ovaj se poceo bahatiti sa menadzerima.DrFilgud je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:08Strateske odluke, poput pridobijanja igraca druge reprezentacije, a koji bi nam trebali valjati narednih 10 -15 godina, donosi vrh saveza.emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:01Onda ti ne treba selektor. Begic je po tom pitanju korektan koliko god on nama mrzak bio.
To pitanje se ne moze i ne smije staviti na volju selektora, koji ce sutra otici na drugi kraj svijeta i kojeg interesuje trenutni rezultat.
Naravno da Begic moze i treba "narediti" selektoru da se odredjeni igrac pozove i pridobije.
Problem je sto Begica boli k... i sto je prvi medju stetocinama.
Da je Meša recimo ostao, Burnic bi vec bio nas, ili recimo da je Susic bio. Komunikacija između Mehmeda i Susica sa Begicem bila odlicna.
- ASD
- Kontakt:
Begić naravno ne može narediti selektoru.
emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:15Ne moze narediti ako selektor ne dozvoljava. Stiti ga ugovor. Stiti ga IO, u slucaju Roberta stite ga svi Srbi i svi Hrvati u IO. Znaci Begic nema sanse protiv Roberta, a ovaj se poceo bahatiti sa menadzerima.
Da je Meša recimo ostao, Burnic bi vec bio nas, ili recimo da je Susic bio. Komunikacija između Mehmeda i Susica sa Begicem bila odlicna.
Potpuno tacno nazalost, banana drzava
Ma ne nasijedaj na te zvake.Vucevich je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:27emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:15Ne moze narediti ako selektor ne dozvoljava. Stiti ga ugovor. Stiti ga IO, u slucaju Roberta stite ga svi Srbi i svi Hrvati u IO. Znaci Begic nema sanse protiv Roberta, a ovaj se poceo bahatiti sa menadzerima.
Da je Meša recimo ostao, Burnic bi vec bio nas, ili recimo da je Susic bio. Komunikacija između Mehmeda i Susica sa Begicem bila odlicna.![]()
![]()
Eto Begic bi sve najbolje, ali kao ne daju zli Srbi i Hrvati.
Cim prigusti, pocnu nacionalisticki sabloni da se vade.
Ljudi ovog debelog mrmka su dovele balije i ostavile balije....ne dzikani ne skutori nego balije....na celu sa begicem sda cetnicko turkbalijskim smecem.... Daj boze da rahimic preuzme nakon ovog alkoholicara...ili custovic...sto je najgore mi jos imamo sanse za drugo mjesto
Kakve ba zvake? Znas li ti uopste kako kod nas stvari funkcionisu?DrFilgud je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:36Ma ne nasijedaj na te zvake.Vucevich je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:27emir79 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 22:15Ne moze narediti ako selektor ne dozvoljava. Stiti ga ugovor. Stiti ga IO, u slucaju Roberta stite ga svi Srbi i svi Hrvati u IO. Znaci Begic nema sanse protiv Roberta, a ovaj se poceo bahatiti sa menadzerima.
Da je Meša recimo ostao, Burnic bi vec bio nas, ili recimo da je Susic bio. Komunikacija između Mehmeda i Susica sa Begicem bila odlicna.![]()
![]()
Eto Begic bi sve najbolje, ali kao ne daju zli Srbi i Hrvati.![]()
Cim prigusti, pocnu nacionalisticki sabloni da se vade.
IO je viz svih covjece i postavljen je po nacionalnom kljucu. Ja sam ti naveo, kad je Robert u pitanju.
IO ti bira i smjenuje selektore, ne predsjednik saveza.
Sledjeci mamdat pripada Srbinu. Je li ti moram i o tome pisati da je u pitanju nacionalni kljuc?
Samo moli Bog da ne bude onaj koji se najavljuje, tek onda ces da vidis sta znaci rusenje reprezentacije.
Istina je, srpsko-hrvatski lobi koji sjedi u IO najvise gura Prosineckog. Sad kad je tu tesko da ce ga otpustiti. Mislim da je malo apsurdno da imamo nacionalni kljuc cak u fudbalskom savezu ali eto...
@emir79 vidim da si informisan. Ko je aktuelan iz sprskog tabora? Ja sam mislio da je Robi vec iz njihovog tabora 
Ma kakav nacionalni kljuc, ja se ne sjecam kad je zadnji put Srbin bio selektor. Od Bake sigurno nijednom, a da je to trebalo da igra neku ulogu onda bi nas preuzeo Rajevac umjesto Mese jos 2014., sto bi gledajuci iz ove perspektive vjerovatno bilo i bolje.
Seedorfa će predložiti, treći dio.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
obzirom da svaka institucija na nivou BiH funkcionira na principu nac. kljuca ne vidim zasto bi savez bio izostavljen
U cijelom svijetu kome taj sistem god objasnis ismijavaju te. Samo nasem narodu kako vidim su iz nacionalnog kljuca napravili najnormalniju stvar. Stvarno je vrijeme da padne neka atomska i sve budale nestanu iz te drzave i da je naseli normalan narod.Varg je napisao/la: ↑12 nov 2019, 07:14obzirom da svaka institucija na nivou BiH funkcionira na principu nac. kljuca ne vidim zasto bi savez bio izostavljen
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jer je apsurdno da se u fudbalu moraju birati selektori na osnovi etničke grupe, ne znam da li to ima ijedna države osim BiH, to nemaju ni afričke banana-republike. A savez nije dio vlade tako da ne vidim zašto moraju imati taj retardirani ključ
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.