Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
arminarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Streaaam nekoo ?
- Rockefeller
- Kontakt:
http://www.lshunter.net/" onclick="window.open(this.href);return false;arminarsenal je napisao/la:Streaaam nekoo ?
http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Igra li Michu
da gledam tekmu
Napad katastrofa, Michu imao dobru sansu, bolji su zasad..
-
BigBigBang
- Kontakt:
Walnut je obicna ubleha i antitalenat.
Je li ova prevara od igraca ikad u svojoj bijednoj karijeri prebacila zivi zid iz slobodnog? Ko njemu da da suta slobodni pa bolje bi Fabianski izveo.
Je li ova prevara od igraca ikad u svojoj bijednoj karijeri prebacila zivi zid iz slobodnog? Ko njemu da da suta slobodni pa bolje bi Fabianski izveo.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 16 mar 2013, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
+1BigBigBang je napisao/la:Walnut je obicna ubleha i antitalenat.
- Rockefeller
- Kontakt:
Neka je Michu rasni strijelac.
Michu je fudbalski genijRockefeller je napisao/la:Neka je Michu rasni strijelac.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakvo je samo to **** od igraca uvjeravao je sve kako nece pare nego hoce napadacku poziciju i kad su mu ponudili vise love vise ne prica o poziciji napadaca 
Michu je klasicna krampa koja ima dobru sezonu vec u anredne dvije sezone zaboravicemo i ko je bio taj igrac.
Michu je klasicna krampa koja ima dobru sezonu vec u anredne dvije sezone zaboravicemo i ko je bio taj igrac.
Za sada Abou, Chambo i Jenki jedino igraju.. Prva dvojica jedini imaju muda i mozga za poslati loptu prema naprijed. Diaby mora vise igrati

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
2 precke Oxa, OX ubjedljiv.
- Rockefeller
- Kontakt:
Izuzev zadnjih 5 minuta koje nisam gled'o jer me yebo stream, ybm mu majku ko se sjetio onolike reklame postaviti, meni je u prvom poluvremenu Santo Cazorla bio najbolji igrač.
I, mislim da su svi dobro odigrali. Od Fabianskog do Girouda. Sve prilike koje smo stvorili, sem dvije prečke Oxa, bilo je na asistenciju Oliviera.
I, mislim da su svi dobro odigrali. Od Fabianskog do Girouda. Sve prilike koje smo stvorili, sem dvije prečke Oxa, bilo je na asistenciju Oliviera.
-
BigBigBang
- Kontakt:
U mozgu Santija Cazorle ne postoje rijeci brzo oslobadjenje od lopte i kontranapad, a Diaby nema kome da doda jer one dvije ublehe naprijed se krecu ko korisnici starackog doma. Arteta je najgori vezni na planeti poslije Ramseya, on je bukvalno beskoristan u defanzivi ne moze nikog zaustaviti, svaki duel izgubi a naprijed je kreativan ko Mertesacker. Jos ako dodamo da je jos glup dobijemo jednu klasicnu ublehu.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Arnele spasavaj me,koji god link otvorim,ne vidim pola ekrana,ne moze ono sr.anje da se ukine !
Lolcott najgori! Cazorla bi bio igracina da ne d*rka toliko loptu.
- BluesForever
- Kontakt:
Ja mislio vi ne igrate danas,ima li tekma na SK.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ad blockerRockefeller je napisao/la:Izuzev zadnjih 5 minuta koje nisam gled'o jer me yebo stream, ybm mu majku ko se sjetio onolike reklame postaviti, meni je u prvom poluvremenu Santo Cazorla bio najbolji igrač.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- GunnerEmir
- Kontakt:
ma nema na sportklubu pa se moramo mučit sa streamovima...loši smo opet, nema oštrine na sredini...pa dajte malo momci igrate sa ekipom koja je 5 puta slabija, zaganjajte ih malo, treba nam pobjeda...OX pokušaje, ito dobro, ali nije imao dovoljno lopti...Walcott je kokoš...Kos jako dobar opet
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Sredicemo mi njih u drugom poluvremenu aBd 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.