AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LegendKiller
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la LegendKiller » 25 jun 2015, 07:32

Torres_9 je napisao/la:postali ste liverpool vol.2 , nadje se dobar igrac i dog se sve s igracem,klubom i u zadnjem trenutku uleti tim koji igra LP i cao haha :D tugaa
ne možemo mi nikada postati Liverpool. Liverpool stalno kupuje i baca para na polovnjake od kojih na kraju ništa ne dobije. Milan barem ne baca i ne troši pare. Ako je iko sličan Liverpoolu u Italiji onda je to inter.
Mi kad dovodimo polovnjake barem ih đaba dovodimo.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 25 jun 2015, 10:13

@LegendKiller kad se sjetim samo Carroll-a i 40miliona(ako ne i vise) i ostalih polovnjaka mi smo mila majka...ono sto je na strani liverpoola tj njihovih navijaca je da su makar trosili i vidjeli gdje idu pare, a navijaci milana nemaju pojma gdje idu pare (ja bi radije da su davali te milione pa mozda bi i uboli kakvog igraca)..

A jbt kad cemo vise potpisati kakvog dobrog igraca, smori se svaki dan citajuci ova nagadjanja :zzz:

Mogu li se kako ove ostale teme (AC Milan (opća diskusija),AC Milan - Transferi,Arrigo Sacchi ,AC Milan - praćenje utakmica,AC Milan Primavera) obrisati ili makar ove zadnje tri..ruzno pogledati ovoliko tema a niko ne pise.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 25 jun 2015, 11:29

Uvijek mozete kupiti od nas llorentea za 20mill :-D
#ALLEGRIOUT

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jun 2015, 11:42

Sta je ovo, nista se ne desava, nekakvo zatisje zavladalo. Eh cudi me pa se jos S. Ramos ne spominje nikako, a Zenit navodno trazi 50 mil za Witsela, previse ako je istina. Mozes 3 igraca dovest. Procitah ona konjina mora 1,4 mil izdvajat zeni za elementaciju mjesecno, o majko koji hajvan. Cemu se onda nadat :(
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 jun 2015, 12:37

Majko mila pa ima li igrača koji se nece povezati sa nama ovaj prelazni rok. Za Witsela bi dao 25-30 mil, sve preko toga je puno
Il Club più titolato al mondo!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 jun 2015, 13:22

Padovan je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Pa nije ni Kondogbija, pa ga dizu u nebesa, za Witsela se znalo u Benfici, a za ovoga malog saznalo u tekmi protiv Juventusa, sad odjednom 40 mil vrijedi...po meni je suludo davati ogromne pare za defanzivca, a jedini ofanzivni vezni u ekipi je Honda !!! MIslim da bi Witsel i DeJong bili odlicni dodaj im Montoliva zdravog i sad fali taj igrac tipa Ozila, Kake i sl :tokralju:
Ne znam koliko si pratio Kondogbiu, ali nije istina da se za njega saznalo u utakmici protiv Juventusa, momak je član generacija sa Pogbom koja je uzela prošlo SP U20. Igrao za sve Francuske selekcije od U16 do prvog tima. Juventus se dugo povezivao oko njega, i velika šteta što ga nisu kupili iz Lensa. Možda jeste mnogo 40M ali Monako ga je platio 17M, a Inter ga je morao malo više platiti, jer se i Milan uključio utrku, ako ništa tu ih Galliani malo zeznuo :D .
Nije 40 nego 30m plus 5,6 m bonusa ako se uzme skudeto.

Izbori :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jun 2015, 13:37

Sta je ovo, odbio nas i Witsel :lol:

hajmo dalje, ko je sljedeci koji nam nece doci? :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 25 jun 2015, 13:49

Djeca nam se smiju :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 25 jun 2015, 14:04

Nekad su pare sve mogle. Nama ni to ne pomaze. :lol:

Sad sam toliko ravnodusan i na Breaking news vezano za Milan, jer znam da je dosao neki Bazeli i sl.

AC Milan Keen On Athletic Bilbao Defender Aymeric Laporte
Jel odbijenicu dobijamo danas ili sutra? :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 25 jun 2015, 14:32

sad dolazi na naplatu sve ono sto su godinama radili tj. njihova transfer politika....pa da su svaki prelazni rok dovodili po igraca od 20-25 miliona imali bi respektabilnu ekipu, ovako nece niko da igra sa odronima od igraca i svi hoce LP da igraju..

Doce neki od ovih igraca:Maksimović,Glik, Mauri, Baselli,Bertolacci ili mozda svi...tesko da cemo dovesti neko od velikih imena :facepalm:

gledaj ti kod nas ekipe:
slika

pa ne mozes sastavit ekipu za poligon
FORZA MILAN!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 25 jun 2015, 14:35

Ma ne mozes vise vjerovati ni onom njihovom kanalu, a trebao bi biti kao najrelevantniji od svih.
"Jackson si" ... i prc :rol:

Evo valjda jos ganjamo Witsela, pa cemo vidjeti :zviz:

Ma vjerujem da ce se do kraja merkata dovesti par jakih imena jer se ima para, samo valja konacno naci nekoga ko hoce doci ovdje :lol: Rabiot i Cabaye, taman u paketu da ih se dovede.
Taj glik je drugi najbolji stoper lige, al' ista kurcina kao paleta i mexes, znaci dobar igrac, al' nam nece donijeti nista novo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 25 jun 2015, 14:55

rope11 je napisao/la:Ma ne mozes vise vjerovati ni onom njihovom kanalu, a trebao bi biti kao najrelevantniji od svih.
"Jackson si" ... i prc :rol:

Evo valjda jos ganjamo Witsela, pa cemo vidjeti :zviz:

Ma vjerujem da ce se do kraja merkata dovesti par jakih imena jer se ima para, samo valja konacno naci nekoga ko hoce doci ovdje :lol: Rabiot i Cabaye, taman u paketu da ih se dovede.
Taj glik je drugi najbolji stoper lige, al' ista kurcina kao paleta i mexes, znaci dobar igrac, al' nam nece donijeti nista novo.
zar on nije juce potpisan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FORZA MILAN!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jun 2015, 15:52

9 igraca od tih gore sto su na slici ce vjerovatno napustiti klub (Alex,Rami,Zaccardo,Albertazzi,Muntari (mozda), Mastalli i Modic (vjerovatno neko od njih na posudbu) Petagna takodje loan, a pitanje je sta ce biti sa Matrijem. U klub ce vjerovatno stici 6/7 novih igraca.

Protiv dovodjenja Jose Maurija i Bertolaccija nemam nista, Jose Mauri besplatno, ja bih rekao poor verzija Verratia, pa vidjeti cemo kako ce se snaci.
A Bertolacci bi mogao biti novi Marchisio, tako da po meni se isplati za njega dati oko 12 miliona.

Treba jos traziti nekog veznjaka koji zna lopte (Cabaye bi se mozda mogao potpisati ako je nezadovoljan minutazom u PSGu) , i mozda tog ofanzivnog veznog ali on vec zavisi od formacije koja ce se igrati, a i onako svi koji su sigurna klasa nece da dodju u Milan bez obzira na novac koji im se nudi. Ja se ne bi bunio ni kad bi Vazqueza doveli, on me jako podsjeca na Kaku.

U odbrani bi bio dovoljan jedan stoper, jedan bek. U napadu Salah i jedan pravi CF( Bacca ako bi zelio doci).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 25 jun 2015, 15:56

muxa je napisao/la:Navodno Gundogan nije još produžio ugovor sa Borusiom tako da bi bilo pametno njega dovesti. Mislim da bi ga Borusia prodala za 20-25 mil, obzirom da sljedeće godine moze otići za 0 eura.
Za 25m ga dobijete upakovana i s mašnicom, a i za 20 bi se dalo pričati. A možete u paketu za koju milju više dobiti i Ciru Nepokretnoga.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jun 2015, 15:59

KayserSose je napisao/la:
muxa je napisao/la:Navodno Gundogan nije još produžio ugovor sa Borusiom tako da bi bilo pametno njega dovesti. Mislim da bi ga Borusia prodala za 20-25 mil, obzirom da sljedeće godine moze otići za 0 eura.
Za 25m ga dobijete upakovana i s mašnicom, a i za 20 bi se dalo pričati. A možete u paketu dobiti i Ciru Nepokretnoga.
Zar je dotle doslo? Mislim da pored Man. Utd ili nekih drugih vecih klubova Milan ga ne moze priustiti. Iako Milan moze dati tih 25 miliona eura i njemu placu vjerovatno od oko 3.5- 4 miliona eura godisnje, ali mislim da bi on odabrao klub koji igra CL.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 jun 2015, 16:04

meho-medo je napisao/la:
KayserSose je napisao/la:
Za 25m ga dobijete upakovana i s mašnicom, a i za 20 bi se dalo pričati. A možete u paketu dobiti i Ciru Nepokretnoga.
Zar je dotle doslo? Mislim da pored Man. Utd ili nekih drugih vecih klubova Milan ga ne moze priustiti. Iako Milan moze dati tih 25 miliona eura i njemu placu vjerovatno od oko 3.5- 4 miliona eura godisnje, ali mislim da bi on odabrao klub koji igra CL.
Trazio osmicu plate od Bayerna i Barse i ljudi ga pljunuli s vrata, hladno.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 25 jun 2015, 16:06

muamerc je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
KayserSose je napisao/la: Za 25m ga dobijete upakovana i s mašnicom, a i za 20 bi se dalo pričati. A možete u paketu dobiti i Ciru Nepokretnoga.
prema nekim trazio je vise od 10 mil.€
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jun 2015, 16:07

muamerc je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
KayserSose je napisao/la: Za 25m ga dobijete upakovana i s mašnicom, a i za 20 bi se dalo pričati. A možete u paketu dobiti i Ciru Nepokretnoga.
Uh puno je to, u Milanu je najvecu platu do ove godine imao Mexes 4 miliona, ali sad mu ugovor istice, i trenutno niko nema 4 miliona placu u Milanu. I Milan vjerovatno igracima koje bude dovodio nece davati platu preko 5 miliona, jedino Ibra ako bude dolazio njemu su spremni dati 7-8 miliona eura.
(İbn Qajjim)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 25 jun 2015, 16:13

Hebo te život kakav je vakat došao da konačno imamo neki veliki keš za pojačanja a ne možeš nikoga dovesti.

Treba se okaniti tih što svako ganja, pokušati Greniera i Fekira uzeti, ima odličnih igrača u Brazilu i Holandiji, nisu Gundogan, Kondogbia i Witsel jedini na svijetu.

Džaba se zamaraju i putuju, lagano neka iskeširaju lovu za domaće igrače i gotovo :roll:

Baselli, Bertolacci, Sorriano, drama vezni red :cool: :lol:
Forza Milan!

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 25 jun 2015, 16:15

Da, tražio je neku veliku lovu, pokupio par košarica, pa sad preko agenta taslači kako ga je Tuchel oduševio i kako bi produžio.

Pored toga što je poglepna karakterna nula, lik je u zadnje 2 sezone jednu pauzirao a drugu odograo kao kaksv rekreativac.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.