9 igraca od tih gore sto su na slici ce vjerovatno napustiti klub (Alex,Rami,Zaccardo,Albertazzi,Muntari (mozda), Mastalli i Modic (vjerovatno neko od njih na posudbu) Petagna takodje loan, a pitanje je sta ce biti sa Matrijem. U klub ce vjerovatno stici 6/7 novih igraca.
Protiv dovodjenja Jose Maurija i Bertolaccija nemam nista, Jose Mauri besplatno, ja bih rekao poor verzija Verratia, pa vidjeti cemo kako ce se snaci.
A Bertolacci bi mogao biti novi Marchisio, tako da po meni se isplati za njega dati oko 12 miliona.
Treba jos traziti nekog veznjaka koji zna lopte (Cabaye bi se mozda mogao potpisati ako je nezadovoljan minutazom u PSGu) , i mozda tog ofanzivnog veznog ali on vec zavisi od formacije koja ce se igrati, a i onako svi koji su sigurna klasa nece da dodju u Milan bez obzira na novac koji im se nudi. Ja se ne bi bunio ni kad bi Vazqueza doveli, on me jako podsjeca na Kaku.
U odbrani bi bio dovoljan jedan stoper, jedan bek. U napadu Salah i jedan pravi CF( Bacca ako bi zelio doci).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)