Pozdrav iz Zvornika!
Hvala flagrantusflagrantus je napisao/la:Sve najbolje sutra Velezu,od srca vam zelim da izborite prolaz u polufinale!Nadam se da ce moj drug Pastrmka sutra biti veseo i raspolozen![]()
Pozdrav iz Zvornika!
Treba mu je u šu.pak uguratzizu1991 je napisao/la:Ko se pojavi sa zastavom Turske na stadionu, treba ga nabit' nogom u guzicu. Poserrem mu se na Tursku.
Brate abd da doguramo do finala imaš pozivnicu na to finale jel' tako pastrmko?flagrantus je napisao/la:Sve najbolje sutra Velezu,od srca vam zelim da izborite prolaz u polufinale!Nadam se da ce moj drug Pastrmka sutra biti veseo i raspolozen![]()
Pozdrav iz Zvornika!
Tako je AlemeAlemC85 je napisao/la:Poruka igračima, stručnom štabu, koji, nadam se da prate šta mi pišemo, ali i nama navijačima: NEMA I NE SMIJE BITI EUFORIJE!
Dok sam ziv pamticu onu akciju za 2-1.Zaim ispred gostujuce klupe izveo slobodnjak,centarsut na drugu stativu,Mrkva skoci i prebaci na prvu ZABI GA BABO okom.Ludnica....Cernica je napisao/la:Brato ja neznam kako sam prezivio onaj Acin gol u 93-oj. Atmosfera na utakmici bila 90 minuta ko da je San Lorenzo igrao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.