RSD Velež - Igrački kadar i transferi
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Senegalski ofanzivac na korak do potpisa za Velež
Senegalski ofanzivac Lamine Ndao trebao bi biti novo pojačanje kluba iz Mostara.
Po vokaciji je krilni igrač, a u svojoj karijeri je nastupao većinom za nizeligaške ekipe u Francuskoj.
Zanimljivo je da ga je u jednom periodu boravka u Francuskoj, tačnije u ekipi Valenciennesa trenirao i sadašnji selektor reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić.
Ukoliko se u narednih nekoliko dana riješi administrativni dio posla ovaj 28-godišnjak bi trebao postati novi član Veleža.
Senegalski ofanzivac Lamine Ndao trebao bi biti novo pojačanje kluba iz Mostara.
Po vokaciji je krilni igrač, a u svojoj karijeri je nastupao većinom za nizeligaške ekipe u Francuskoj.
Zanimljivo je da ga je u jednom periodu boravka u Francuskoj, tačnije u ekipi Valenciennesa trenirao i sadašnji selektor reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić.
Ukoliko se u narednih nekoliko dana riješi administrativni dio posla ovaj 28-godišnjak bi trebao postati novi član Veleža.
Ndao - Anđušić - Barou
#samokazem

#samokazem

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Je li ono Feja na konferenciji rekao osim Senegalca još jedan napadač/krilo provjereno ime i desni bek?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Jest haha, bas me zanima kako ce ovo sve izgledati ali zadovoljan sam..Espiritosanto je napisao/la: ↑10 jan 2023, 01:01Je li ono Feja na konferenciji rekao osim Senegalca još jedan napadač/krilo provjereno ime i desni bek?
Ti si naša ljubav jedina!
Nadam se da je Ndao novi Brandao 

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ovčina mi nije jasan nikako
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
moze i ovako
"Ja sam se NADAO da je NDAO novi BRANDAO pa nam DAO Bog opet putovati evropom ove godine"....malo to pjesnicki upakovano

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Nama treba neki vezni kvalitetan, tu je najveća rupa, jer samo je Pršeš tu. Neki kreativac nam treba
-
- Kontakt:
Moze Brandao iz Federalne ili prve godine kad smo se vratili u PLBiH dok je igrao uz Fajica, poslije toga vecinom tanko. Znao je bljesnuti ali upitan voljni moment. Dudic mu je dobro rekao, da ima volje i da je uporan na treningu bio bi najbolji igrac lige.
-
- Kontakt:
Marko karamarko novi igrac veleza igra desnog beka, navodno i senegalac stigao 

Što? Da neće i on u Srbiju kao Ćosić i Zajmović?

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ovaj Marko je legenda, postat ce unikatan po ugovoru koji imaMostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:38Marko karamarko novi igrac veleza igra desnog beka, navodno i senegalac stigao![]()

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Broji li itko klk sada stranaca imamo meni se cini da smo presli brojku od 5 dopustenifudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:09Ovaj Marko je legenda, postat ce unikatan po ugovoru koji imaMostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:38Marko karamarko novi igrac veleza igra desnog beka, navodno i senegalac stigao![]()
![]()
-
- Kontakt:
Domic, Cukovic, Karamarko, Barrow, Ndao.Mostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:11Broji li itko klk sada stranaca imamo meni se cini da smo presli brojku od 5 dopustenifudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:09Ovaj Marko je legenda, postat ce unikatan po ugovoru koji imaMostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 16:38Marko karamarko novi igrac veleza igra desnog beka, navodno i senegalac stigao![]()
![]()
Na to dodati Ikica (koji ce izgleda na tribine znaci -1) i Blagojevica za kojeg nisam siguran da ce igrati nesto previse, pogotovo s obzirom da ce Zeljkovic po svemu sudeci u vezni red.
Ako Barrow i dalje ima pravo nastupa za juniore pretpostavljam da ce tu nastaviti dok se ne razjasni koji su stranci potrebni u rosteru. Ali sve to pod uslovom da zavrsimo Senegalca.
-
- Kontakt:
I Pavic kad se oporaviZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:27Domic, Cukovic, Karamarko, Barrow, Ndao.Mostarac45 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:11Broji li itko klk sada stranaca imamo meni se cini da smo presli brojku od 5 dopustenifudbalfudbal je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:09
Ovaj Marko je legenda, postat ce unikatan po ugovoru koji ima![]()
Na to dodati Ikica (koji ce izgleda na tribine znaci -1) i Blagojevica za kojeg nisam siguran da ce igrati nesto previse, pogotovo s obzirom da ce Zeljkovic po svemu sudeci u vezni red.
Ako Barrow i dalje ima pravo nastupa za juniore pretpostavljam da ce tu nastaviti dok se ne razjasni koji su stranci potrebni u rosteru. Ali sve to pod uslovom da zavrsimo Senegalca.

-
- Kontakt:
Bit ce jos novih igraca, barem 2 po ovome sto ja znam.
#musvdg
U21 ili stariji? Domaći ili strani?1922VFC1981 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:40Bit ce jos novih igraca, barem 2 po ovome sto ja znam.
-
- Kontakt:
Bez senegalca dvojica ili senegalac i jos jedan?Ado1922 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:41U21 ili stariji? Domaći ili strani?1922VFC1981 je napisao/la: ↑10 jan 2023, 17:40Bit ce jos novih igraca, barem 2 po ovome sto ja znam.
Sviđa vam se ime Marko Karamarko a veze nemate da je u 2022 godini odigrao samo šest utakmica i to nijednu čitavih 90 minuta. Al eto hajde neka puši narod naš. U Žalgirisu teška klupa ili izvan sastava. Ja da znam šemu dovođenja sve ću halaliti.
Tako je Durakovicu

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.