Ja na 5G,čipovo se u Microsoftu jutros haa luzeri, koliko mi je brz net već sam na 10om pitanju
SS.ba Kviskoteka
Moderator/ica: insider
Re: SS.ba Kviskoteka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
tako mi je od pocetka,ja i ovaj brat se slomimo da nakucamo neke bodove i onda dodje redbull i kaze "spavao jbg"
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije lose... ali moram reci da 60% navedenih serija nisam gledao (friends, twin peaks, dosie x itd), ali da sam neko nafakom ubo odgovore... a pao sam na onim gdje sam se doumio ili sam ih gledao ali se nisam mogao sjetiti... valjda me nafaka i sad posluzi kad ne budem imao blage veze o nekom pitanju... i uzdat se na pitanja iz geografije, historije i fudbala...
5 min do kviza a vec 35 prijavitih, ako se ovo nastavi trebat ce kupovati premium ac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sretno svim učesnicima a pogotovo ekipi Bjorn Borg
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima još vremena za obojicu. 'Aaaajmo bit' pozitivni!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jbt kolilo nafake imas kad si u svakom kvizu oko top10Kompromis je napisao/la: ↑30 apr 2020, 20:54Nije lose... ali moram reci da 60% navedenih serija nisam gledao (friends, twin peaks, dosie x itd), ali da sam neko nafakom ubo odgovore... a pao sam na onim gdje sam se doumio ili sam ih gledao ali se nisam mogao sjetiti... valjda me nafaka i sad posluzi kad ne budem imao blage veze o nekom pitanju... i uzdat se na pitanja iz geografije, historije i fudbala...
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fasovaćeš koronu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- LlullSergio
- Kontakt:
Djesu ovi moji, halo Jefthooo
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Idemooo puno srece svima
Bolje nego iz Rogatice, Zvornika, Srebrenice, Bratunca i Vlasenice u svakom slučaju
Valjal mi novi nick
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Stigao u zadnji cas haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
koji je kod za kviz u 23 sata?
Ma dobro nisam na svakom... iz hemije i informatike mi je svaki odgovor isti kad vidim one seme i ona pitanja iz informatike i tu sam redovno medju zadnjim... a dobro vecinom se igraju isti tipovi kvizova tj iste oblasti pa onda se vrtim tu i tamo od svega ponesto...FoSte95 je napisao/la: ↑30 apr 2020, 20:55Jbt kolilo nafake imas kad si u svakom kvizu oko top10Kompromis je napisao/la: ↑30 apr 2020, 20:54Nije lose... ali moram reci da 60% navedenih serija nisam gledao (friends, twin peaks, dosie x itd), ali da sam neko nafakom ubo odgovore... a pao sam na onim gdje sam se doumio ili sam ih gledao ali se nisam mogao sjetiti... valjda me nafaka i sad posluzi kad ne budem imao blage veze o nekom pitanju... i uzdat se na pitanja iz geografije, historije i fudbala...![]()