Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Slobo 4 tjedna out, sad će opet igrat ona kljusina od westermanna.
Stieber se pokazuje kao jedini dobitak našeg prijelaznog roka (pored Clebera koji je pokazao da ima potencijal). Tko snosi zasluge? Kreuzer!! Toliko o Beiersdorferu i Knäbelu, mogli bi na tečaj kod Kreuzera, možda nešto i nauče.
Stieber se pokazuje kao jedini dobitak našeg prijelaznog roka (pored Clebera koji je pokazao da ima potencijal). Tko snosi zasluge? Kreuzer!! Toliko o Beiersdorferu i Knäbelu, mogli bi na tečaj kod Kreuzera, možda nešto i nauče.
Iako je zasada "siguran", sve su glasnije spekulacije o Joe-ovom nasljedniku i našem budućem "spasitelju". Prema Bildu to bi trebao biti - lepi Bruno. Nice.

Oprostite...Ipak povlacim sve sto sam rekao. Cak mislim da bi sa 35 miliona € bili u stanju sastaviti ekipu koja se ne bi borila za opstanak, za razliku od ove dvojce panjeva koji su trenutno u upravi.
Kada mislis da ne moze gore, panjevi spominju Labbadiju kao spasioca
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kako je neko na jednom forumu reko: Labbadia trener? Ma nema šanse, on nam dolazi kao striker.
Čovjek jednostavno ne može vjerovat koja količina amaterizma i gluposti kod nas vlada, to jednostavno mora biti kažnjeno. A još su veći bedaci ovi koji su im dali pare.
Čovjek jednostavno ne može vjerovat koja količina amaterizma i gluposti kod nas vlada, to jednostavno mora biti kažnjeno. A još su veći bedaci ovi koji su im dali pare.
Kicker sada pise da ce Zinnbauer dobiti otkaz ukoliko se izgube naredne dvije utakmice, te da amateri sa novim trenerom zele uci u duel protiv Herthe...
Ja da se pitam pokusao bih dovesti Veh-a do kraja sezone i onda na ljeto potraziti neko kvalitetno i dugorocno rijesenje. Mislim da bi Veh sa ovom ekipom bez problema izborio opstanak i onda bi trebalo napraviti jos jednu cistiku, ali ovoga puta prvo krenuti od pussy-ja.
Ja da se pitam pokusao bih dovesti Veh-a do kraja sezone i onda na ljeto potraziti neko kvalitetno i dugorocno rijesenje. Mislim da bi Veh sa ovom ekipom bez problema izborio opstanak i onda bi trebalo napraviti jos jednu cistiku, ali ovoga puta prvo krenuti od pussy-ja.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Pa bolje je vratiti Finka nego ganjati Labbadiu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Je da, onda možemo i slonka vratit.
Veh je istina bolji od lepog Brune, ali nije neka sreća i pitanje je bi li s njim do opstanka. Za Brunu je jasno, zweita nam ne gine. Ja navijam da im Kühne nametne Magonju čisto iz iznata, bar bi bilo zanimljivo.
Inače, od iduće dvije ova sa domužarima je već izgubljena, a protiv hoppa tinja neka slaba nada u bod.
Veh je istina bolji od lepog Brune, ali nije neka sreća i pitanje je bi li s njim do opstanka. Za Brunu je jasno, zweita nam ne gine. Ja navijam da im Kühne nametne Magonju čisto iz iznata, bar bi bilo zanimljivo.
Inače, od iduće dvije ova sa domužarima je već izgubljena, a protiv hoppa tinja neka slaba nada u bod.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Eto ga, brzo su nasli "bolju" zamjenuNach dem schwachen Rückrundenauftakt hatten sich die Verantwortlichen bereits bei Schalke wegen Ex-Trainer Keller erkundigt.
Why so serious?!
Why so serious?!
Jedina šansa protiv domuzara je da igramo iza lopte maksimalno agresivno, na rubu incidenta, ne ostavljamo im nikakav prostor i samo vrebamo kontre. Ako imamo sreće da ne posaugamo u prvih pola sata moglo bi se igrat.
Mislim da ce to biti prvobitni plan pred pocetak utakmice i onda ce panj koji je usput i veliki jaran amatera na klupi da asistira igracu BVB-a za pogodak.ledar je napisao/la:Jedina šansa protiv domuzara je da igramo iza lopte maksimalno agresivno, na rubu incidenta, ne ostavljamo im nikakav prostor i samo vrebamo kontre. Ako imamo sreće da ne posaugamo u prvih pola sata moglo bi se igrat.
Cijele sedmice ga amater vec gura u prvih 11 kroz svoje izjave u medijima
Treceligaski manager 2.0 izjavio da ce sudbina amatera kada je u pitanju naredna sezona tek biti poznata za vrijeme reprezentativne pauze, a Matz je jucer na svom Blogu pisao da ce amater dobiti priliku u naredne tri utakmice i da u istima mora osvojiti minimalno 4 boda, tako da postoji velika mogucnost da nakon reprezentativne pauze u zavrsetak sezone udjemo sa novim trenerom.
@amer
Da, nevjerojatno kolko gura tog panja pored spremnog i puno boljeg Clebera. A i vaart raga se stalno nameće po medijima i gura u momčad. Ipak mislim da je to sve dirigirano odozgo (čitaj Peters i Knäbel).
Sad kad vide da je dogorilo do noktiju Knäbel i Beiersdorfer se brže-bolje odriču Zinnbauera. Samo je pitanje vremena kad će ga maknut, ali mislim da bi tek onda moglo biti gotovo, pogotovo sa lepim brunom koji se trguje po medijima.
Da, nevjerojatno kolko gura tog panja pored spremnog i puno boljeg Clebera. A i vaart raga se stalno nameće po medijima i gura u momčad. Ipak mislim da je to sve dirigirano odozgo (čitaj Peters i Knäbel).
Sad kad vide da je dogorilo do noktiju Knäbel i Beiersdorfer se brže-bolje odriču Zinnbauera. Samo je pitanje vremena kad će ga maknut, ali mislim da bi tek onda moglo biti gotovo, pogotovo sa lepim brunom koji se trguje po medijima.
Ako je vjerovati najavama hw4 ide na lijevi bok a jansen ispred. Nema se šta reć, to je jedna vrlo domišljata ideja, kao ona sa Marcosom na Robbena ili sa vaart ragom i diazom na sredini protiv Schweinija, Alabe i Götzea.
Ako ga već mora negdje stavit, što ga ne stavi u napad kao centarfora, tu bi bila najmanja šteta, a nikad se ne zna, možda skrene koji odbijanac.
Meni je stvarno žao Zinnbauera, ali eto upao je među bad guys a tko s vragom tikve sadi... Al zato je dobio dobar ugovor do 2016-te, pa ga ne žalim previše.
Ako ga već mora negdje stavit, što ga ne stavi u napad kao centarfora, tu bi bila najmanja šteta, a nikad se ne zna, možda skrene koji odbijanac.
Meni je stvarno žao Zinnbauera, ali eto upao je među bad guys a tko s vragom tikve sadi... Al zato je dobio dobar ugovor do 2016-te, pa ga ne žalim previše.
Nevjerovatno, panj mu igra na poziciji lijevog beka
Nadam se da ce veceras dobiti otkaz i da ce neko iz NO-a pritisnuti tu nekompetentnu upravu.
Nadam se da ce veceras dobiti otkaz i da ce neko iz NO-a pritisnuti tu nekompetentnu upravu.
Na kraju je sve "dobro" ispalo, odigrali smo jednu negledljivu, rastrzanu utakmicu i zasluženo došli do boda. Imali smo "sreću" da je Đuro ispao pa je westermann bio na svojoj poziciji i odigrao zaista dobro. Utakmica ne zavređuje ni neki komentar, i ovo što sam napisao je previše.
Pravi smo krkani...Ubili smo za Premier ligu BiH.
U odbrani smo bili dosta sigurni, no prema naprijed ovo bila prava katastrofa. Kada se sve sabere moze se reci da nam ovaj bod na kraju nista ne znaci.
U odbrani smo bili dosta sigurni, no prema naprijed ovo bila prava katastrofa. Kada se sve sabere moze se reci da nam ovaj bod na kraju nista ne znaci.
Amere, pa teško je očekivati da se možemo nositi sa domužarima u naletu. Bod je sasvim ok. Ofenzivno nam nisu ni ostavljali nešto prostora, držali su formaciju i nisu preuzeli nikakav rizik pa zato nisu ni oni imali pravih šansi.
Dobro je da Behrami nije dobio dva žuta, tu smo imali malu pomoć suca.
Dobro je da Behrami nije dobio dva žuta, tu smo imali malu pomoć suca.
Inače, danas šesti poraz u nizu u23 i to od najljućeg rivala St. Paulija. Nešto nije dobro, na potezu je Peters.
Pa panju jedan sto nisi spomenuo utakmice koje su nas kostale bodova zbog tvojih vrhunskih poteza.Das Kampf-0:0 gegen Dortmund. Heiko Westermann (31) war Hamburgs Bester. 71 Prozent gewonnene Zweikämpfe – der Routinier hielt die Abwehr gegen den BVB-Millionensturm zusammen. Trotzdem explodierte HW4 nach dem Abpfiff.
„Die ganzen Idioten, die ganzen Kritiker, die denken, sie haben den Fußball erfunden, die können mich mal.“
To je ono o cemu stalno pricam...Uvijek nakon jedne dobre odigrane utakmice, trojac Westermann, vdV i Jansen trce pred mikrofone i pricaju gluposti i time ostatak ekipe vuku u provaliju. Na kraju sezone IDIOTI u upravi se podhitno ovog trojca moraju rijesiti i ne znam kog im djavola Wolf ili neko iz PR odijela ne zabrani intervijue.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Na Doppelpassu u nedjelju mu je neki od gostiju lijepo "utjerao".
Naime nakon sto su prikazali naslove kako je HW rekao "da mu idiotu mogu..." kao on se uvijek zalaze 100% bori se i srce na terenu ostavlja.. Jedan od gostiju je kulturno poklopio "Borbenost ne dolazi u pitanje, nju niko ne komentarise. Komentarisu se njegove igracke kvalitete koje nisu na nivou Bundeslige".
I protiv Bayerna je on imao najvise dobijenih duela (naravno u prvoj utakmici), pa je u iducoj utakmici poklonio prvi gol Bayernu i bas tad je ova gore navedena izjava se potvrdila: Izborio se za loptu ali je onda reagirao na nivou amaterske lige i loptu dao u noge protivniku (u vlastitom 16-ercu).
U nedjelju su i komentarisali da mozda Bruno ne bi bio losa opcija jer je on ipak zadnji trener koji je sa HSV-om nesto malo bolje napravio (polufinale Kupa Uefa i 7. mjesto na tabeli). Mada, u ovom momentu je jako tesko ista reci jer je bas i Beiersdorfer ispao ogroman amater. I on i Knäbel. Vec sredinom januara (za vrijeme zimske pauze) se saopstava trenutnom treneru da ce se nakon reprezentativne pauze znati sta ce sa njim biti?! Nigdje veze...
Jer Zinnbauer (ili Peters) je uspio da stabilizuje odbranu ali je napad jos uvijek katastrofalan i napretka ni na vidiku nema. Ipak, poznato je da pobjedjuje onaj ko zabije go vise..
Mislim da se sad nekad i Holtby vraca.. Prosle sedmice je vec trenirao sa prvom ekipom..
Naime nakon sto su prikazali naslove kako je HW rekao "da mu idiotu mogu..." kao on se uvijek zalaze 100% bori se i srce na terenu ostavlja.. Jedan od gostiju je kulturno poklopio "Borbenost ne dolazi u pitanje, nju niko ne komentarise. Komentarisu se njegove igracke kvalitete koje nisu na nivou Bundeslige".
I protiv Bayerna je on imao najvise dobijenih duela (naravno u prvoj utakmici), pa je u iducoj utakmici poklonio prvi gol Bayernu i bas tad je ova gore navedena izjava se potvrdila: Izborio se za loptu ali je onda reagirao na nivou amaterske lige i loptu dao u noge protivniku (u vlastitom 16-ercu).
U nedjelju su i komentarisali da mozda Bruno ne bi bio losa opcija jer je on ipak zadnji trener koji je sa HSV-om nesto malo bolje napravio (polufinale Kupa Uefa i 7. mjesto na tabeli). Mada, u ovom momentu je jako tesko ista reci jer je bas i Beiersdorfer ispao ogroman amater. I on i Knäbel. Vec sredinom januara (za vrijeme zimske pauze) se saopstava trenutnom treneru da ce se nakon reprezentativne pauze znati sta ce sa njim biti?! Nigdje veze...
Jer Zinnbauer (ili Peters) je uspio da stabilizuje odbranu ali je napad jos uvijek katastrofalan i napretka ni na vidiku nema. Ipak, poznato je da pobjedjuje onaj ko zabije go vise..
Mislim da se sad nekad i Holtby vraca.. Prosle sedmice je vec trenirao sa prvom ekipom..
Why so serious?!
Why so serious?!
Ja stvarno više ne znam jel neki imaju kokošju pamet, pa kakve veze ima današnja ekipa sa onom od prije 5 godina u kojoj su igrali Ze Roberto, Jarolim, Boateng, Trocha, Petrić,... a i tada je labbadia dobio nogu prije kraja (završio je Moniz).
A westermann je očito ograničen, što mu sad treba da se ku.rči, iduću kad zglajza raščetvoriće ga ko zeca.
Na kraju sezone trebamo se svakako riješit müllera i ovog tria fantastikus, to se jednostavno više ne može istrpit. Dolaze nam Tah (ako) i Demirbay (ako) i treba počet slagat momčad od nule (Guaida, Arslan, Cleber, Götz, ova dvojica,...). Lazogi bih dao još jednu šansu, treba smršavit i povratit eksplozivnost i reflekse, zadnju kad je ušao čini mi se da se nešto popravlja, ako ne ide treba i njega na transfer listu. A ovim kvazimenadžerima treba zabranit da išta kupuju jer će oni opet dovlačit kramu 28+.
A westermann je očito ograničen, što mu sad treba da se ku.rči, iduću kad zglajza raščetvoriće ga ko zeca.
Na kraju sezone trebamo se svakako riješit müllera i ovog tria fantastikus, to se jednostavno više ne može istrpit. Dolaze nam Tah (ako) i Demirbay (ako) i treba počet slagat momčad od nule (Guaida, Arslan, Cleber, Götz, ova dvojica,...). Lazogi bih dao još jednu šansu, treba smršavit i povratit eksplozivnost i reflekse, zadnju kad je ušao čini mi se da se nešto popravlja, ako ne ide treba i njega na transfer listu. A ovim kvazimenadžerima treba zabranit da išta kupuju jer će oni opet dovlačit kramu 28+.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.