Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Hvala ti puno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ja sam i pretpostavio da ce prenos ici u sve drzave koje pokriva Arena Sport, vjerovatno je zbog toga i uzet ovaj termin 13:30. Steta je sto klub domacin nece dobiti neke vece pare od onih 50 000 + koje su dobili svi premijerligasi na ime sponzorstva BH Telecoma.
- akisarajevo92
- Kontakt:
U najavi koja ide na Areni Sport, kaze samo "Zeljeznicar - Sarajevo, nedelja u 13:30 na MojaTv"hilmo je napisao/la:Ja sam i pretpostavio da ce prenos ici u sve drzave koje pokriva Arena Sport, vjerovatno je zbog toga i uzet ovaj termin 13:30. Steta je sto klub domacin nece dobiti neke vece pare od onih 50 000 + koje su dobili svi premijerligasi na ime sponzorstva BH Telecoma.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Boga mi,sad sam provjerio na EPG-u na hrvatskoj areni 4 i definitivno stoji u najavi uzivo prenos u nedelju 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- SinBosanski
Arena Sport 1 prenosi kako Arena BH tako i Arena Sport 1 za ostale zemlje, dzaba se raspravljate, ovo je sve igra BH telekoma, ne bi li sto vise raje namamili da uplati ove 2KM ...
Prije par minuta odg. :
HOĆE LI BITI PRENOSA DERBIJA ŽELJO - SARAJEVO KAO ŠTO JE I NAJAVLJENO U VAŠEM PROGRAMU?
Senad Kadric
Hoće li biti prenosa derbija Željo - Sarajevo kao što je i najavljeno u vašem programu?
31.10.2014ODGOVOR: #28860
Poštovani,
Meč BHT Premijer lige, Željo - Sarajevo prenosićemo u nedelju 02. novembra na Arena Sport 1 od 13:30h.
Direktni prenosi
Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose..
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Srdačan pozdrav,
Arena Sport
Prije par minuta odg. :
HOĆE LI BITI PRENOSA DERBIJA ŽELJO - SARAJEVO KAO ŠTO JE I NAJAVLJENO U VAŠEM PROGRAMU?
Senad Kadric
Hoće li biti prenosa derbija Željo - Sarajevo kao što je i najavljeno u vašem programu?
31.10.2014ODGOVOR: #28860
Poštovani,
Meč BHT Premijer lige, Željo - Sarajevo prenosićemo u nedelju 02. novembra na Arena Sport 1 od 13:30h.
Direktni prenosi
Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje fudbalske prenose..
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Srdačan pozdrav,
Arena Sport
Ne prenose uvijek isto, evo sad npr na Areni1 hr ide uzivo rukomet a na Areni1 bh i sr snimak Capital one kupa.SinBosanski je napisao/la:Arena Sport 1 prenosi kako Arena BH tako i Arena Sport 1 za ostale zemlje, dzaba se raspravljate, ovo je sve igra BH telekoma, ne bi li sto vise raje namamili da uplati ove 2KM ...
Pogotovo kad su prenosi PL na AS1 bh onda se cesto zna desiti da AS1 za Srbiju i Hrvatsku prenose nesto drugo.
Ne treba se iznenaditi da uprkos silnim najavam prenosa derbija ne bude na AS1 BH, a ako bude onda su ovi iz BH Telecoma klocevi teski.
Klocevi su oni kako god okreneshilmo je napisao/la:Ne prenose uvijek isto, evo sad npr na Areni1 hr ide uzivo rukomet a na Areni1 bh i sr snimak Capital one kupa.SinBosanski je napisao/la:Arena Sport 1 prenosi kako Arena BH tako i Arena Sport 1 za ostale zemlje, dzaba se raspravljate, ovo je sve igra BH telekoma, ne bi li sto vise raje namamili da uplati ove 2KM ...
Pogotovo kad su prenosi PL na AS1 bh onda se cesto zna desiti da AS1 za Srbiju i Hrvatsku prenose nesto drugo.
Ne treba se iznenaditi da uprkos silnim najavam prenosa derbija ne bude na AS1 BH, a ako bude onda su ovi iz BH Telecoma klocevi teski.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
I meni je ovo sumnjivo s Arenama, jer ne kontam da će ovi tek tako dopustiti da se vrši prijenos, a reklamiraju kanal MojaTv i dvije markice. Nelogično. Ili love u mutnom, pa ko nasjedne i uplati im 2 KM, ili su dogovorili s Arenom neke beneficije, ili najgore rješenje, Arena vrši prijenos samo za zemlje susjedstva, ne i za BiH.
Saznat će se uskoro.
Saznat će se uskoro.
Da rijesimo nedoumica... Ako je iko gledao Ligu prvaka na arenisport mogao je vidjeti da na arenasport BiH jedan utakmica a na arenasport1 druga utakmica.. a da je u najavi ista tekma. Tako je i ovaj put u najavi derbi samo za HR i SRB. a signal nece biti pusten za BiH...arelinho je napisao/la:A zasto su stavili utakmicu i na Arenu BiH ? Arena BiH se samo emituje u BiH i nigdje drugofedeltafrotta je napisao/la:konačno neko ko je skontao, mojatv u BIH prenosi, Arena za susjedne zemljeAlleenn je napisao/la:Utakmica ce biti na ArenaSport ali samo za Srbiju i HR. Nece je biti moguce gledati u BiH...
ko zeli da gleda derbi preko neta na areni ovdje ce sigurno biti http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-18" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja imam home tv, i imam 5 arena, tj. 4 srbija od čega je 1 BiH arena i još Arena 1 HR.
Tako da ću sigurno uhvatit sigmnal
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tako da ću sigurno uhvatit sigmnal

I have a dream
- legenda reala
- Kontakt:
Pa i prošli derbi je isto bilo, na Mojoj TV naplaćivali 2KM, a na Areni 3 išo prenos za Hrvatsku, Areni 5 za Srbiju, na BHT1 išla snimka par sati kasnije za BIH nije bilo prenosa, tako će biti i sad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.tvarenasport.com/channel/2014-11-02" onclick="window.open(this.href);return false;
I have a dream
16:30h Zrinjski - Čelik
HQ stream http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-18" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovoj stranici takodjer imate i prijenos Slavija - Olimpic
HQ stream http://www.balkansport.info/showthread. ... anSport-18" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovoj stranici takodjer imate i prijenos Slavija - Olimpic
Zadnja izmjena: Android, dana/u 04 feb 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
ima li kakvih prenosa ovog zadnjeg kola, hoce li biti sta s Grbavice, ono Mojatv ili arena, zna li iko? hvala
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Zrinjski - Široki je na Arenineroazzurni je napisao/la:ima li kakvih prenosa ovog zadnjeg kola, hoce li biti sta s Grbavice, ono Mojatv ili arena, zna li iko? hvala
Sloboda - Sarajevo na MojaTV
A BHT

Borac-Veležhilmo je napisao/la:Zrinjski - Široki je na Arenineroazzurni je napisao/la:ima li kakvih prenosa ovog zadnjeg kola, hoce li biti sta s Grbavice, ono Mojatv ili arena, zna li iko? hvala
Sloboda - Sarajevo na MojaTV
A BHT
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zrinjski - Široki Brijeg
Arena sport HD 1 (cro)
Arena sport 5 (serbia)
Arena sport BiH

Arena sport HD 1 (cro)
Arena sport 5 (serbia)
Arena sport BiH

Ovo je u subotu a mi smo u nedjelju, i prenos je na MojaTV i vjerovatno na Arena sport5orbit je napisao/la:Ozbiljno? I AS 5 prenosi ove smetljare? A niko da nas prenosi osim Moje TV?hilmo je napisao/la:Zrinjski - Široki Brijeg
Arena sport HD 1 (cro)
Arena sport 5 (serbia)
Arena sport BiH
![]()
![]()
BHT - ****!![]()

http://www.tvarenasport.com/vesti/20075 ... a-sarajevoorbit je napisao/la:Ozbiljno? I AS 5 prenosi ove smetljare? A niko da nas prenosi osim Moje TV?hilmo je napisao/la:Zrinjski - Široki Brijeg
Arena sport HD 1 (cro)
Arena sport 5 (serbia)
Arena sport BiH
![]()
![]()
BHT - ****!![]()
Niko ne prenosi Želju, neće čak ni snimak biti!neroazzurni je napisao/la:ima li kakvih prenosa ovog zadnjeg kola, hoce li biti sta s Grbavice, ono Mojatv ili arena, zna li iko? hvala
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Drugi vikend zaredom crkne Arena BiH na Hs-u i ne mozes pratiti nasu ligu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.