ArtVandelay je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:51Sigurno bi oni zdušno navijali za Sarajevo ili Želju, bi ali u qrcu.

Bosnjo ko bosnjo naivan. Ko u ratu. Nemoj to su nam komšije,navijaj. I onda komšija nož uzme.
Živjela Bosna

ArtVandelay je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:51Sigurno bi oni zdušno navijali za Sarajevo ili Želju, bi ali u qrcu.
e ovo si tačno reko. fgr rak rana i put u propast bosne i bošnjaka !Aduka87 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:44Sad ce te napast FGR bagraShepard je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:42Drago mi je da nisu prošli dalje. Fašistički klub kojem nije skučajno toliko vrijeme bilo zabranjeno djelovanje, a koji je danas predstavnik jedne separatističke politike i čiji su navijači produžena ruka mrzitelja ove države kojima nije strano devastirati čak ni čitavo partizansko groblje.
Nikakve oni veze sa BiH nemaju što i potvrđuju zastave Herceg-Bosne među njihovim navijačima na utakmicama.
Kako onda tvom ocu može u obraz stat da prouči Fatihu suborcima koji su poginuli od njihovog udruženog zločinačkog poduhvata?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:49Moj otac je ponosno bio u Armiji BiH pa smo srčano navijali ispred TVa skupa, a pride smo iz hercegovine. Retarde maloumniSejoSexon je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:48Ja sam navijao protiv I sta?BosniaBoston je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:31Ko god je navijao protiv Zrinjskog večeras nije ništa drugačiji od srpskih i hrvatskih nacionalista. Toliko.
Idiote, za koga trebam navijat, igraju na mom stadionu ubijali me 3 godine, da ovo zabranjeno smeće obnove, i zatru tragove moga naroda, ti nadjes pljunut pod noge pa navijat za ovu nakazu.
Nije to isto. Uvijek navijam za Hrvatsku,to su nasa ( ili barem moja braca i prijatelji ) a isto tako uvijek ali bas uvijek navijam protiv hercegovackih fasista.bhsport je napisao/la: ↑25 avg 2022, 23:53U ovakvoj utakmici bi i za Fks navijao a kamoli za Borac.
A sahovnicu i navijanje za komisije ostavi onim koji su skakali i slavili 2018 po Sarajevu ko da je Zagreb.
Ja taman da postavim ovu sliku
nositelji europskih vrijednost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.