Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 07 jun 2026, 23:47

Samo Bošnjaci koriste pogane nazive za svoj narod tipa "balija"
sto ovaj gore maloumnik koristi.
Jeste li vidjeli da srbin kaze za sebe da je četnik ili da sratko mladić nije heroj,ili jeste li vidjeli Hrvata da za sebe govori da je ustaša i da praljak nije heroj?
Pu koliko smo glup narod majko moja mila I draga.
A ti mrtvi trolleru Esmiru nisi ni do koljena.
Najveci životni uspjeh ti da trollas na mrtvom forumu dok momak zarađuje miliona.
Samo zelim ti puno zdravlja jer za pamet je kasno!

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 07 jun 2026, 23:48

Halima je napisao/la:
07 jun 2026, 23:41
Sad ga pljuju po forumu, a kad sam ja objašnjavo da momak jednostavno nije igrač svjetske klase ovdje su me napadali. Sad ste umislili da je on on nešto što nije i zato ga pljujete. Tipično balijski, pogano. Momak je igrao u skaldu sa svojim mogućnostima,da ste ga pogledali u jednoj utakmici protiv ozbiljne ekipe (kao npr. ona sa Ajaxom) i da znate nešto o fudbalu shvatili biste da se momak jednostavno muči na krilu jer nema brz prvi korak i dugo drži loptu. On se ne folira i igra korektno jer ne može bolje, igra u skladu sa svojim mogućnostima. Nikad on neće biti nivo jednog Perišića,shvatite to maloumne balije, budite objektivni i prekinite da tražite od momka ono što ne može isporučiti!!!
Bolje igra po suncu i vrucini i 35° nego neki izvikani invalidi u večernjem terminu i ugodnih 15° :urnebes:

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 07 jun 2026, 23:52

Cuj Ajax trenutno ozbiljna ekipa, kakvo samo ofiranje :oops:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 08 jun 2026, 00:09

Halima je napisao/la:
Sad ga pljuju po forumu, a kad sam ja objašnjavo da momak jednostavno nije igrač svjetske klase ovdje su me napadali. Sad ste umislili da je on on nešto što nije i zato ga pljujete. Tipično balijski, pogano. Momak je igrao u skaldu sa svojim mogućnostima,da ste ga pogledali u jednoj utakmici protiv ozbiljne ekipe (kao npr. ona sa Ajaxom) i da znate nešto o fudbalu shvatili biste da se momak jednostavno muči na krilu jer nema brz prvi korak i dugo drži loptu. On se ne folira i igra korektno jer ne može bolje, igra u skladu sa svojim mogućnostima. Nikad on neće biti nivo jednog Perišića,shvatite to maloumne balije, budite objektivni i prekinite da tražite od momka ono što ne može isporučiti!!!
Niko u nasoj repki nije svjetska klasa trenutno.

Esmir je solidan a mlad, ima potencijal da bude vrlo dobar igrac, nemoj zaboraviti da je protiv Rumuna radio sta je htio, protiv Austrije u gostima bio sasvim OK, Vels u gostima isto tako, zabare kod kuce, daleko najbolji nas igrac, cijelu tekmu je lomio Di Marca.

Ohladi malo s kritikom..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 jun 2026, 00:41

Edincapitano je napisao/la:
08 jun 2026, 00:09
Halima je napisao/la:
Niko u nasoj repki nije svjetska klasa trenutno.

Esmir je solidan a mlad, ima potencijal da bude vrlo dobar igrac, nemoj zaboraviti da je protiv Rumuna radio sta je htio, protiv Austrije u gostima bio sasvim OK, Vels u gostima isto tako, zabare kod kuce, daleko najbolji nas igrac, cijelu tekmu je lomio Di Marca.

Ohladi malo s kritikom..
Jbg Halima usra ga ti, neće ni Sučić nikad biti kao Modrić. Nit neki hrvatski napadač kao Džeko. Bitno je da bude na nivou lige petice i puna šaka :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dena24, LukavacBHF i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []