FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 28 jul 2012, 01:36

To su dobre vijesti. Ova prva dvojica su sigurno najbolje što kiparska repka ima uz još možda Cristofija koji je takođe u Omoniji, pavićević pouzdan iskusan, ako ne bude igrao i to nam je veliki plus. Bouazza kralj :lol: tek došao i već zaratio sa klubom. :lol:

Evo baš sad nešto guglam, vidim da su juče odigrali prijateljsku sa holandskim Willemom (1:1).
Kako sam vidio po ovoj slici koju su postavili na službenu stranicu i prema izvještaju koji je ispod, Pavićević je igrao od prvog minuta sa maskom i jedan je od rijetkih koji je odigrao čitav meč.
Jedini gol za njih dao je francuz Scaramozzino.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jul 2012, 22:44

Prosinečki igračima: Samo su vam p.... u glavi!

Prema pisanju srbijanskih medija trener Crvene Zvezde Robert Prosinečki je nakon remija sa Naftanom 3:3 u revanš susretu drugog pretkola Evropske lige, napravio galamu u svlačionici.

Prosinečkom je zasmetao odnos igrača prema klubu i uprkos prolazu dobrano se izgalamio na igrače Zvezde.

"Šta se dešava s vama? Samo gledate kako što prije doći do diskoteke i proslavite pobjedu! Koju pobjedu, kad su vam samo pi... u glavi. Igrate deset minuta i onda vas zabole za fudbal i Zvezdu. Šta je ovo bilo koji k....? Brukate me pred svijetom, igrate se sa mojim ugledom", urlao je Prosinečki na fudbalere.

Zvezda će nakon Naftana naredni susret Evropske lige igrati protiv Omonije sa Kipra.

Robi odmah u kost.Dobro im je i rekao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 jul 2012, 23:00

slika

1.avgust 2001.Vreli avgustovski dan doneo je radost na Marakani.Tada poluprazna Marakana eruptirala je u 79.minuti Milenko Acimovic iz slobodnog udarca pogadja mrezu Kiprana i zakazuje dvomec sa Bayerom iz Leverkusena.Niko nema nista protiv da se ponovi taj dvomec.Nakon ugodnih 1:1 na Kipru gde je strelac bio Pjanovic, na Marakani smo dobili 2:1 golovima Lerinca i spomenutog Acimovica iako je ostao utisak da smo mogli i vise.Tesko je oceniti u kakvom su odnosu ta i ova ekipa.Tamo su igrali Disljenkovic,Markovic,Lalatovic,Matijasevic,Vukomanovic,Lerinc,Gvozdenovic,Boskovic,Acimovic,Spalevic,Pjanovic.Bila je to ekipa sa velikim srcem,ekipa koju nije hvatala kurcobolja,ekipa koja je igrala u boljim vremenima nase Zvezde.Danas imamo talenat ali nemamo dovoljnu drskost i muda,imamo ono sto nam treba za kvalitet a opet nemamo jer nam uvek nesta nedostaje.Red je da se to i promeni.Prosli smo Naftan ali ostaje gorcina iz te utakmice.Ostaje nauk da to ne smemo da ponovimo u cetvrtak na Marakani i da Kiprane ispratimo sa suzama u ocima kuci.Nece biti lako ali opet verujem da nas ceka laksi posao nego nase komsije.

Zanimljiva su ekipa momci iz Nikozije.Ipak u Beograd dolaze bez Avraama i Effrema kao sto rekoh dvojice u ovome trenutku mozda najboljih igraca Kipra,zatim Bouazze koji je napustio klub iako je tek dosao i jos neko samo sada zaboravih ko.Pavicevic ce da igra sa maskom.Za razliku opet od AEL-a,svoj optimizam ovde gajim na njihovoj neuigranosti.Mnogo nabacanih igraca,a ono i sto sam video iz ovih utakmica koje sam downloadov'o ni trener Larkou mi ne odise nekom strucnoscu.Doslo im je do velikih promena u timu ove godine.Stigli su Joao Paolo iz Guimaresa,zatim odlicni Johnny Leoni golman iz Zuricha,,pa Scaramozzino iz Chaterouxa,Pavicevic iz Maccabi TA,Levita iz Hapoel BS,Danielson iz Nacionala,Asis i Joao Alves iz Guimaraesa,Soares bez kluba,Raly iz Bnei Yahude,te spomenuti Bouazza iz Millwalla.Otisli su im redom Kaseke,Cherfa,Alabi,Katsis,Salatic,Makrides,Jevric,Bouzon i Loizou.

U generalnoj probi pred ovaj mec igrali su protiv Holandskog Willem II nereseno 1:1 u sastavu:Leoni,Spungin,Scaramozzino,Pavicevic,Danielson,Aguiar,Soares,Nuno Asis,Christofi,Margaca,Andre Alves

Gledajuci sastav sve poznata imena. :D Najveca opasnost svakako Andre Alves.Da isti onaj Andre Alves koji se spominjao kao moguce pojacanje Zvezde ono bese zimus iz Videotona.Ovo je sastav koji ce verovatno da nastupi i protiv nas sto predstavlja varijaciju 4-4-2 formacije za poprilicno zanimljivim veznim redom i Alvesom i Christofiem u napadu.

Nema sumnje da su dobro proskautovani Kiprani,u nasem "strucnom stabu" za ovaj mec je i Ivan Jovanovic,a ako neko zna kakvi su Kiprani onda je to ovaj vrsni trener,a nasa postava,hmm ja sam poprilicno iznenadjen ako to bude ono sto sam video na treningu,ne bih da gresim dusu pa da kazem pogresno tako da cu da cutim,ali ako ne primimo gol sa njima mi smo zasluzili da prodjemo. ;)

IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 01 avg 2012, 00:44

Interes srpskog fudbala je što više evro bodova,stoga sretno Zvezdo,sretno komšije. ;)

Biće teško kao i nama što će biti. Nadam se da zadnja linija neće pravit one kikseve kao u prethodna dva meča,te da će se još neko pridružiti Lazoviću,jer on sam ne može pobediti Omoniju. Isto tako se nadam da će i Robert na konferenciji za novinare konačno jednom reći nešto konkretno,a ne početi u fazonu " igrali smo stvarno dobro,neke stvari nisu bile dobre, ovo je najbolja utakmica od kada sam došao,držali smo loptu..... "
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 avg 2012, 20:15

Evo navodno Jovanović, Mićko i Vešović id prve minute večeras. :D Ipak nešto nisam siguran da će ovaj posljednji započeti. Volio bi vidjeti i Kadua u prvih 11. Nema veze, Robijeva je zadnja.

Idealno bi bilo da dobijemo 1:0, ali iskreno ne bi mi bilo mrsko ako bi završilo i bez golova.

Srećno Zvezdo!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 avg 2012, 23:05

Gledao sam malo do početka Sarajeva,Zvezda ko nešto dominirala a ovi prijetili iz kontri,Alves imao 100%tnu šansu al odbrambeni Zvezde mu ukliza fantastično,vidio sam odma da neće biti lako Zvezdi,šta je bilo dalje :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 02 avg 2012, 23:27

( Pre svega, gledao sam puno stvari u ta dva sata,tako da ovo moje viđenje uzmite sa rezervom)

Zvezda, jednostavno izgleda nema vođe na terenu,velikog karaktera i nekoga ko će pokrenuti tim. Evandro,verovatno precenjen od strane novinara s kursem. Ajde dobro,Darko Lazović evidentno nije to ona forma na kakvu smo navikli od njega, napadači - da budem iskren nisam stekao da Zvezda uopšte večeras igra sa napadačima. Jedan veliki dobitak je onaj Jovanović,ustvari nije toliko teško biti bolji od Krnete (ili bar trenutno). Rezultat,dobar kakva je igra bila. Neću reći da igrači nisu dali sve od sebe,ali jednostavno ljudski ne zapretiti u nastavku nije neka naročita magija,naročito imajuć u vidu konstantnu priču na konferencijama kako Zvezda na Marakani uvek ide na pobedu....

I za kraj, voleo bih da komšije prođu dalje,ali onaj novinar s Prve je toliko smešnu konstataciju dao " Zvezda bi ovakvom igrom pobedila bilo koga i nadigrala svakog rivala",mislim da malo objektivnosti nije na odmet..... Srećno u revanšu.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 02 avg 2012, 23:48

Kipar-Srbija 2-0!

Bojim se da ce taj rezultat biti na snazi nakon revans meceva Zvezde i Partizana.

Takticki su izmislili fudbal za 2 nasa "velikana".Stoje na terenu odlicno i Omonija i Ael i tacno igraju onako kako im odgovara.

Bojim se da Zvezda tamo nema sta da trazi sa ovakvom igrom,pogotovo koliko cujem da se ovima vracaju 3,4 igraca u prvu postavu,a Zvezdi izostaju Kasalica i Vesovic.Mada ko zna mozda Asamoa iznenadi,ako bude uvrsten u prvih 11 u sta cisto sumnjam.

Tamo ocekujem Lazovica kao naisturenijeg i 5 igraca u vezi(Micko,Cava,Evandro,Kadu,Milivojevic) ili Milunovic umesto Milivojevica od pocetka pa sa 2 lazna napadaca da se igra,kad vec nema nijednog klasicnog.

Na sve nize grane nam pada fudbal iz godine u godinu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 avg 2012, 23:56

@devile nisam pratio skroz zbog milion prenosa, pa me zanima tvoje mišljenje? Ko je gori, ko je pokazao manje vi ili mi?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 00:00

Bravo Roberte ! Odlicno si zatvorio utakmicu na domacem terenu i sacuvao velikih 0:0.Haj' sad lagano spakuj kofere i prepusti mesto nekome ko ce da shvati sta treba Zvezdi.Ah da,i nemoj zaboraviti molim te povesti svog Evandra u novi klub. :oops:

Strasno koliko je Robi slep pored ociju,strasno je da covek ne vidi ono sto svako normalan vidi a to je da Evandro i Dimitrijevic ni u najludjim snovima ne mogu zajedno.O tome da im je dodao Milivojevica i jos Milunovica levo ne treba ni pricati.I normalan poludi sa takvim rezonovanjem.Strasno je kakve poteze u toku utakmice radi. :o Larkou mu je nabrzaka pojasnio kako to izgleda voditi ekipu dok traje utakmica.

Mi jednostavno da smo za 10% igrali brzu loptu i da su igraci smeli poslati pas duzi od 10 metara mi bi dobili sa najmanje dva razlike.Skupljajuci sredinu Omonija je ostavljala dosta prostora na krilu,sto se jednom malo duzom loptom iz veznog reda moglo pretvoriti u izuzetno opasnu prilikul.Ali jok Robi pobudali ako neko i pomisli poslati dugu.Ako je neko gledao nekada trening posle utakmice video je da je Robi uvek iznerviran na te duge lopte.Brzina i samo brzina nam treba.Igramo nesta slicno 4-3-3 a od nas je brzi puz sa invaliditetom.Nemamo brzinu,racunica je jednostavna,nemamo igru.Sve krece od brzine i brze razmene pasova ali toga nema ni u promilima kod nas.

Za vecinu igraca se moze naci zamerka veceras,ali najvise za Evandra.Evo vec ko zna koja utakmica kako igramo sa igracem manje.Za njega je Dejan Milovanovic licno olicenje vidljivosti na utakmici- :oops:

Ima naravno i pozitivinih stvari.Jedna je borbenost.Za 100% veca nego na mecu protiv Naftana.Vidi se da cim je imalo jaci protivnik igraci mnogo vise kidaju na terenu.Druga je Jovanovic.Kakvog smo samo igraca dobili u njemu,nadao sam se da bar upola nadomesti Tosica ali ova utakmica je bila ako ne bolja onda bar na nivou Tosica.

Ipak mnogo vise losih stvari.Uopste nismo uspeli da iskoristimo ono sto nam je Omonia ponudila u par momenata dekocentracije.Dzaba nam posed lopte kad smo kurcevo igrali i apsolutno zasluzen neresen rezultat,apsolutno zasluzenih 0:0. :roll:

Opet moram da pozdravim sve majmunima sa zapada(cast izuzecima) i delu istoka.Pa **** mu kevu cemu zvizduci na pocetku utakmice,na poluvremenu,cemu zvizduci Lazovicu.Umesto da se pomogne igracima,da se digne atmosfera oni u 10.minuti vec odmazu.Hoce gotovani da do 10.minute strpamo 3 komada pa da mogu u miru sa kospicama i sokom na slamku da uzivaju.Pu kevu vam seljacku,sto dalje od Marakane.Bolje igrati pred 100 pravih navijaca nego 30000 lendovana. :oops:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 avg 2012, 00:05

Sve mi je jasno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 03 avg 2012, 00:06

Boze sacuvaj.Ajd bar vam je Prosinecki donio slavlje protiv Partizana :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 avg 2012, 00:09

Emir ZENICA je napisao/la:Boze sacuvaj.Ajd bar vam je Prosinecki donio slavlje protiv Partizana :D
Jest teško dobit derbi protiv Granta ;)

Devil bio si na stadionu (gledao sam kao što rekoh dobar dio,ali ne celu tekmu),kakav je stav severa,je li ono "Uprava napolje" dolazi sa istoka i zapada ili i sever više nema strpljenja???

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 03 avg 2012, 00:11

Sever ima "strpljenja" kao i Jug Grobara.

Oni su "neutralni" u tim pricama i "bitna im je podrska klubu".

Zapad i Istok su uvek pokretaci teranja uprave,a "vatrene tribine" su tas koji prevagne.Za sada taj tas je na sigurnim mestima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 00:13

DANTES je napisao/la:@devile nisam pratio skroz zbog milion prenosa, pa me zanima tvoje mišljenje? Ko je gori, ko je pokazao manje vi ili mi?!
Hmm,dosta razliciti mecevi.Gledajuci sve uopsteno mislim da ipak igrom zadovljniji mogu biti navijaci Zvezde,ali opet rezultatom navijaci Partizana.Omonia je na Marakani igrala klasicnu bunkericu,posed lopte 30% koliko vidim zvanicno dovoljno govori,dok je AEL iz cvrstine pokusao da dodje do gola.Sa druge strane Partizan je pokusao da nekom malo brzom igrom dodje do gola,za razliku od Zvezde imali su par naznaka kontri,a mi smo i pored 70% poseda lopte imali najopasniju priliku kada Milivojevic sutira sa 20+ metara. :roll:

p.s.
"Igrali smo baš dobro", počeo je analizu trener Robert Prosinečki.

"Imali smo loptu više od 70 odsto vremena u svom posedu, dominirali... Igrači su bili baš motivisani i biće takvi i u Nikoziji. Ovde nismo uspeli da damo gol, a da jesmo, sad bismo pričali bajke. Verujem da ćemo ga dati u revanšu i da ćemo proći dalje", nastavio je trener Zvezde.
Ti si puk'o.Kao sto rekoh njemu je bitnije da ekipa ima posed nego da da golove. :roll:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 avg 2012, 00:18

Devil nemoj misliti da je provokacija,jer su me takve stvari prošle ;) Naročito ne provociram one koji utakmice voljenog kluba gledaju sa triibina,istinske navijače ;)

Ali Robertova priča od dolaska u Zvezdu je bazirana na tom posedu,pa jbt kao da je posed osnovno merilo vrednosti jednog tima ili ključan aspekt za uspeh?! I da još jedna stvar, na čemu je zasnovana prepotentnost Roberta Prosinečkog na press konferencijama???? Veliki je to fudbaler bio,osvojio LŠ,ali ljudi moji u trenerskom poslu je zelen,zbog čega uvek neka prepotentnost i važnost??? (Kumovali su tu i srpski mediji,dolazi Robert,kao da dolazi jedan Murinho,Venger,Ancelotti,jbt)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 avg 2012, 00:25

underPFC je napisao/la:Devil nemoj misliti da je provokacija,jer su me takve stvari prošle ;) Naročito ne provociram one koji utakmice voljenog kluba gledaju sa triibina,istinske navijače ;)

Ali Robertova priča od dolaska u Zvezdu je bazirana na tom posedu,pa jbt kao da je posed osnovno merilo vrednosti jednog tima ili ključan aspekt za uspeh?! I da još jedna stvar, na čemu je zasnovana prepotentnost Roberta Prosinečkog na press konferencijama???? Veliki je to fudbaler bio,osvojio LŠ,ali ljudi moji u trenerskom poslu je zelen,zbog čega uvek neka prepotentnost i važnost??? (Kumovali su tu i srpski mediji,dolazi Robert,kao da dolazi jedan Murinho,Venger,Ancelotti,jbt)
Seti se njegove prve polusezone u Zvezdi i gazenja protivnika upravo kroz taj posed lopte.Cak smo se i protiv Partizana ispromasivali upravo iz tog poseda lopte.Prosle sezone smo isto imali veci posed u skoro svim utakmicama i dobijali utakmice.Zasto ? Zato sto smo u ekipi imali igraca sposobnog da probije bunker,Borju ? Borja je otisao jer je navodno usporavao igru,a sada vidimo da to nije istina sekunde i da smo sa Milunovicem dobili jedno veliko nista ne levom krilu. :roll:

Zvezda moze kroz posed lopte da dominira,ali samo ako se promene igraci unutar same formacije.Kadu-Evandro-Mijailovic,Kadu-Chava-Mijailovic je ekipa koja iz poseda moze da izdominira utakmicom,ali to je isto tako ekipa koja ne zna da umrtvi igru i ima hiljadu tacnih pasova u roku od pet minuta,to Robi trazi.On misli da ce dobiti 3 boda ako ekipa ima visok posed.Dobice djoku. :roll:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 avg 2012, 00:59

Zna li ko kakva je situacija oko Kasalice, jer je cini mi se dobio zuti i sa Naftanom, a i veceras?! :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 avg 2012, 03:00

Borbeno i sterilno, ukratko, to je to.

Imali smo posjed lopte u drugom dijelu (u prvom nismo imali čak ni to) i to prvenstveno zbog toga što su se kiprani (čitaj portugalci) odlučili povući i zatvoriti.Ja ne znam je li Leoni deset puta u toku utakmice intervenisao. Ko da brani za real a ne za omoniju. :roll:
Jedinu pravu zrelu priliku smo imalu u prvom poluvremenu kad se, nakon prodora Vešovića po desnoj strani, Milunović nije najbolje snašao, lopta ga je iznenadila.
Jel moguće da nam sve visoke lopte idu na Milunovića i Kasalicu pored živih Maksimovića i Jovanovića? Strašno!
Jel moguće da je Kadu dobio šansu tek u 88. minutu??? Trebao ga je uvesti već u 60. minutu ili čak ranije kad je vidio na šta ide trener omonije, da malo podigne ekipu, donese novu energiju, podigne ritam, a ne uvesti ga dvije minute pred kraj. Bolje da ga nije ni uvodio. Lazović solirao. :roll: Vešović sigurno ne igra revanš u Nikoziji, za Kasalicu nisam siguran.
Jedini plus je Jovanović koji je odigrao maestralno.
Rekoh prije utakmice da bih bio zadovoljan i sa 0:0. Nije loš rezultat, ali kad vidim je omonija odigrala skroz zatvoreno, da su nam se nudili čitavo drugo poluvrijeme, a mi nismo uspjeli napraviti ništa, šta tek onda očekivati u revanšu kad će oni igrati ofanzivno? Nek nam je Bog na pomoći.

p.s.
Grohotom se smijem na komentare pojedinaca koji mišljenje mijenjaju ko čarape.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 avg 2012, 14:07

Kao npr. ko?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.