1.avgust 2001.Vreli avgustovski dan doneo je radost na Marakani.Tada poluprazna Marakana eruptirala je u 79.minuti Milenko Acimovic iz slobodnog udarca pogadja mrezu Kiprana i zakazuje dvomec sa Bayerom iz Leverkusena.Niko nema nista protiv da se ponovi taj dvomec.Nakon ugodnih 1:1 na Kipru gde je strelac bio Pjanovic, na Marakani smo dobili 2:1 golovima Lerinca i spomenutog Acimovica iako je ostao utisak da smo mogli i vise.Tesko je oceniti u kakvom su odnosu ta i ova ekipa.Tamo su igrali Disljenkovic,Markovic,Lalatovic,Matijasevic,Vukomanovic,Lerinc,Gvozdenovic,Boskovic,Acimovic,Spalevic,Pjanovic.Bila je to ekipa sa velikim srcem,ekipa koju nije hvatala kurcobolja,ekipa koja je igrala u boljim vremenima nase Zvezde.Danas imamo talenat ali nemamo dovoljnu drskost i muda,imamo ono sto nam treba za kvalitet a opet nemamo jer nam uvek nesta nedostaje.Red je da se to i promeni.Prosli smo Naftan ali ostaje gorcina iz te utakmice.Ostaje nauk da to ne smemo da ponovimo u cetvrtak na Marakani i da Kiprane ispratimo sa suzama u ocima kuci.Nece biti lako ali opet verujem da nas ceka laksi posao nego nase komsije.
Zanimljiva su ekipa momci iz Nikozije.Ipak u Beograd dolaze bez Avraama i Effrema kao sto rekoh dvojice u ovome trenutku mozda najboljih igraca Kipra,zatim Bouazze koji je napustio klub iako je tek dosao i jos neko samo sada zaboravih ko.Pavicevic ce da igra sa maskom.Za razliku opet od AEL-a,svoj optimizam ovde gajim na njihovoj neuigranosti.Mnogo nabacanih igraca,a ono i sto sam video iz ovih utakmica koje sam downloadov'o ni trener Larkou mi ne odise nekom strucnoscu.Doslo im je do velikih promena u timu ove godine.Stigli su Joao Paolo iz Guimaresa,zatim odlicni Johnny Leoni golman iz Zuricha,,pa Scaramozzino iz Chaterouxa,Pavicevic iz Maccabi TA,Levita iz Hapoel BS,Danielson iz Nacionala,Asis i Joao Alves iz Guimaraesa,Soares bez kluba,Raly iz Bnei Yahude,te spomenuti Bouazza iz Millwalla.Otisli su im redom Kaseke,Cherfa,Alabi,Katsis,Salatic,Makrides,Jevric,Bouzon i Loizou.
U generalnoj probi pred ovaj mec igrali su protiv Holandskog Willem II nereseno 1:1 u sastavu:
Leoni,Spungin,Scaramozzino,Pavicevic,Danielson,Aguiar,Soares,Nuno Asis,Christofi,Margaca,Andre Alves
Gledajuci sastav sve poznata imena.

Najveca opasnost svakako Andre Alves.Da isti onaj Andre Alves koji se spominjao kao moguce pojacanje Zvezde ono bese zimus iz Videotona.Ovo je sastav koji ce verovatno da nastupi i protiv nas sto predstavlja varijaciju 4-4-2 formacije za poprilicno zanimljivim veznim redom i Alvesom i Christofiem u napadu.
Nema sumnje da su dobro proskautovani Kiprani,u nasem "strucnom stabu" za ovaj mec je i Ivan Jovanovic,a ako neko zna kakvi su Kiprani onda je to ovaj vrsni trener,a nasa postava,hmm ja sam poprilicno iznenadjen ako to bude ono sto sam video na treningu,ne bih da gresim dusu pa da kazem pogresno tako da cu da cutim,ali ako ne primimo gol sa njima mi smo zasluzili da prodjemo.
IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))