NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 apr 2014, 18:50

usli-ne usli u ligu ove godine,ne valja im sto su mnoga vrata guz.icom zatvorili i pokazali pravo lice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 19 apr 2014, 18:50

Poturalic samo sto ude, povredi se i odvede ga Hitna...

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:00

Volio bih da mogu cestitati kao sto sam cestitao svakoj ekipi koja zasluzi da pobijedi,koja dode u Gracanicu i odigra dzentlmeneski i pobijedi i bude ispracena aplauzom i koja
i ude u PL ,kao sto je cestitano Gradini ,kao sto je cestitano Vitezu ali ne, ekipa Jedinstva nije
losa ekipa ali ova lakrdija sa sudijom je vise nego smijesna .
9 zutih i 1 crveni karton plus trener istjeran na poluvremenu- ko ovo cita reko bi da je
krvava bitka bila u Gracanici ,ali ne reziser je mali tigric iz zenice .

Doduse nije da i nije bila krvava jer je mali Poturalic zavrsio u Tuzli na Gradini(izgleda
da mu je slomljena kljucna kost ) sto naravno nije sankcionisano kartonom...hitna je morala u teren jer je
momak gubio svijet i teturo po terenu ,nadam se najboljem...ovako ponosan sam na svoju ekipu,svoj grad ,
svoje Bratstvo , a gosti iz bihaca su ispraceni povicima koji i zasluzuju, samo da se ne uvrijede pripadnici nekog drugog naroda ;) ...Buducnost ako odigra "kvalitetno " ptotiv prvaka ima utakmicu u Gracanici, a naravno i Rudar ako sloboda ne bude u igri do te utakmice ...znaci nasi dragi biscani vidimo se dogodine ;)

Imacete snimak pa samo prosudite ,svi :kafa:

I da dodam jios uvijek se grupa sile koko..pardon nebeske nalazi u kavezu

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 19 apr 2014, 19:06

ALBOX je napisao/la:Volio bih da mogu cestitati kao sto sam cestitao svakoj ekipi koja zasluzi da pobijedi,koja dode u Gracanicu i odigra dzentlmeneski i pobijedi i bude ispracena aplauzom i koja
i ude u PL ,kao sto je cestitano Gradini ,kao sto je cestitano Vitezu ali ne, ekipa Jedinstva nije
9 zutih i 1 crveni karton plus trener istjeran na poluvremenu- ko ovo cita reko bi da je

Doduse nije da i nije bila krvava jer je mali Poturalic zavrsio u Tuzli na Gradini(izgleda
da mu je slomljena kljucna kost ) sto naravno nije sankcionisano kartonom...hitna je morala u teren jer je
momak gubio svijet i teturo po terenu ,nadam se najboljem...ovako ponosan sam na svoju ekipu,svoj grad ,
svoje Bratstvo , a gosti iz bihaca su ispraceni povicima koji i zasluzuju, samo da se ne uvrijede pripadnici nekog drugog naroda ;) ...Buducnost ako odigra "kvalitetno " ptotiv prvaka ima utakmicu u Gracanici, a naravno i Rudar ako sloboda ne bude u igri do te utakmice ...znaci nasi dragi biscani vidimo se dogodine ;)

E klocu samo sto se ti nista nepitas u tome je problem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 apr 2014, 19:10

Zasto je momak kloc zato sto je napisao fin post .. jel se mozda ti pitas ? momak je izleda bio na utakmici i realno govori kakva je utakmica bila i kako je jedinstvo odigralo utakmicu .... Meni je iskreno zao sto bratstvo nije ostvarilo pobjedu ali sta je tu je izgleda da uz ovakvo sudjenje nisu mogli vise izvuci ....
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 19 apr 2014, 19:11

ALBOX je napisao/la:Volio bih da mogu cestitati kao sto sam cestitao svakoj ekipi koja zasluzi da pobijedi,koja dode u Gracanicu i odigra dzentlmeneski i pobijedi i bude ispracena aplauzom i koja

A šta to zaslužuješ ti i tvoj načelnik koji pljuje trenera ?
Sad vam svi i sve krivi ? Kako ste prošli u Bihaću, je li vas neko napao poslije 0-0 ??
Ono što drugom želiš to će se tebi desiti, pazi kako "kleteš" a kad Silu nebesku spominješ moraš ustati i stajati mirno, izgleda da si mlad i da trebaš još puno učiti o lijepom ponašanju.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:13

Slobodas je napisao/la:Zasto je momak kloc zato sto je napisao fin post .. jel se mozda ti pitas ? momak je izleda bio na utakmici i realno govori kakva je utakmica bila i kako je jedinstvo odigralo utakmicu .... Meni je iskreno zao sto bratstvo nije ostvarilo pobjedu ali sta je tu je izgleda da uz ovakvo sudjenje nisu mogli vise izvuci ....
Ma nema sanse brate ,sramota od sudenja svi cete imati snimak pa prosudite ...svaki kontakt nas faul+karton...sjeckanje igre ,nema prednosti kad krenemo u napad ,vraca se lopta nazad ,uostalom ne brinem ,mi necemo moci u PL al znam da nece ni jedinstvo tako da vidimo se sila kokos...pardon nebeska i iduce godine....

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:15

zlatan.edvin je napisao/la:

Ono što drugom želiš to će se tebi desiti, pazi kako "kleteš" a kad Silu nebesku spominješ moraš ustati i stajati mirno, izgleda da si mlad i da trebaš još puno učiti o lijepom ponašanju.
Ma nemoj mi reci Alioja dovuko helikopter para 95 i sila nebeska ...tigar helikopter para pred savez i premijer liga :mrgreen: :mrgreen: ********

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 19 apr 2014, 19:18

Fino priznajte Tuzlacima da ste ih izradili. Jer se znalo 2h prije utakmice da ce zavrsiti 0:0 ;). Moralo se fino to izrezirati, malo u kost i to, da ne bude providno ;) Hvala za bod

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 19 apr 2014, 19:21

Rafael30 je napisao/la:Fino priznajte Tuzlacima da ste ih izradili. Jer se znalo 2h prije utakmice da ce zavrsiti 0:0 ;). Moralo se fino to izrezirati, malo u kost i to, da ne bude providno ;) Hvala za bod
vi iz Bihaca ste jedini koji bod kupuju :tokralju:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 apr 2014, 19:22

zla2 je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:Fino priznajte Tuzlacima da ste ih izradili. Jer se znalo 2h prije utakmice da ce zavrsiti 0:0 ;). Moralo se fino to izrezirati, malo u kost i to, da ne bude providno ;) Hvala za bod
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:23

Nema na cemu ,ali nece vam pomoci ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 apr 2014, 19:23

kakva im je ekipa, da se igra posteno kupovali bi i poraze od 1 ili 2-0 da ih ljudi ne deru vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 19 apr 2014, 19:24

ALBOX je napisao/la:
zlatan.edvin je napisao/la:

Ma nemoj mi reci Alioja dovuko helikopter para 95 i sila nebeska ...tigar helikopter para pred savez i premijer liga :mrgreen: :mrgreen: ********
Sram nek te bude i tebe i tvoje roditelje koji su te tako odgojili. Ako ne voliš Bihac ne moraš vrijedjeti Silu Nebesku, samo ime Sila Nebeska treba da je ponos u čitavoj državi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 19 apr 2014, 19:25

zla2 je napisao/la:
To vi gledajte iduce sezone kako cete s kim uzimati bod ili 3... mi idemo pa-pa :wave:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 19 apr 2014, 19:26

ALBOX je napisao/la:
Albox puna mreza golova, evo ne mozemo kuci koliko ste nas nalupali ;)

PS: Respect za posjetu 2000 ljudi je lijepa posjeta ja sam reko da nece biti vise od 1500 i pogrijesio sam :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:kakva im je ekipa, da se igra posteno kupovali bi i poraze od 1 ili 2-0 da ih ljudi ne deru vise
Ma nisu oni bili losa ekipa ,moglo je se to fino odigrati al je zrnic u.s.r.o. sve ,kontrolisao je da mi ne zabijemo pogodak...nije to ni njima trebalo al et osiguralii se sta ces sad ...ma hajd nema veze sace nova sezona valja njima opet u Gracanicu

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 19 apr 2014, 19:26

Rafael30 je napisao/la:
zla2 je napisao/la:
To vi gledajte iduce sezone kako cete s kim uzimati bod ili 3... mi idemo pa-pa :wave:
idete,idete al u goste Podgrmecu pa-pa :wave: :wave:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:28

LloriS je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
Albox puna mreza golova, evo ne mozemo kuci koliko ste nas nalupali ;)

PS: Respect za posjetu 2000 ljudi je lijepa posjeta ja sam reko da nece biti vise od 1500 i pogrijesio sam :D
MA nema veze ssamo da znas da je 3000 prodano ulaznica ;) ma zrnic vam je bolji od golmana i od citave odbrane valjda ne bude nam opet sudio i iduce godine kada dodete :P

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 19:30

zla2 je napisao/la:
idete,idete al u goste Podgrmecu pa-pa :wave: :wave:[/quote]

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 6 gostiju.