FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Znaci juris na PL je neupitan. Svi uslovi su tu da odmah na polusezoni pocnemo pravit tim koji ce se suprostavit Zelji Celiku itd. Nadam se da ima neko voljan da malo pojasni sta se desava u klubu i koji su razlozi tome. Ja ne bih da dajem svoja saznanja jer sam neprijatelj kluba i druzim se sa toplakom.
Znam proceduru, ali ništa nam to ne pomaže u ovoj situaciji.sony_91 je napisao/la:Zadnji dan prelaznog roka je 02.08., ali bez problema se mogu igrači i kasnije registrovati ako im na ispisnici staji datum 02.08. ili ranijiCasp3r je napisao/la:Danas u Prokosovićima protiv ekipe Borca iz Šamca, veoma mali roster je ostao, plus ni danas (kao ni protiv Modriče) neće igrati Jaranović, a danas neće biti ni Hasića za kojeg je uprava odlučila ipak da ga ne angažira.
Trenutno raspolažemo sa 15tak igrača ukupno, s tim da dva ne mogu nastupati u prvom kolu protiv Igmana (Jahić i Redžić), danas je zadnji dan prelaznog ako se ne varam.
Sa Borcem iz Šamca 3-1, Džana i veliki Jaha danas odigrali za dvije klase iznad ostalih, a i krunisali su to sa po jednim pogotkom. Ostali bolji nego u prethodnim mečevima u svakom slučaju, i vrijeme je bilo malo ugodnije pa je i to doprinjelo malo kvalitetnijem nogometu.
-
- Kontakt:
Jaha svojim zalaganjem i pristupom zaslužuje kapitensku kada Šuba bude odsutan. Gledao sam ga i na treningu i na ovim prijateljskim, bez obzira što nije dovoljno fizički spreman (nije od početka sa ekipom, opravdano), daje 120% od sebe bila utakmica ili trening, a što se igre tiče dobar pravo. Nadam se da to ljudi u klubu znaju cjenit i da će isti biti nagrađen.Casp3r je napisao/la:Sa Borcem iz Šamca 3-1, Džana i veliki Jaha danas odigrali za dvije klase iznad ostalih, a i krunisali su to sa po jednim pogotkom. Ostali bolji nego u prethodnim mečevima u svakom slučaju, i vrijeme je bilo malo ugodnije pa je i to doprinjelo malo kvalitetnijem nogometu.
1921
1989
1989
Ako uprava bude imala bar malo sluha Jaha ce biti kapiten bez obzira gdje bio suba jer daje sve od sebe iako nije bas ponikao u Radnickom.Mislim da je on pravi primjer za sve a pogotovo za nasu domacu elitu.VolimRadnicki je napisao/la:Jaha svojim zalaganjem i pristupom zaslužuje kapitensku kada Šuba bude odsutan. Gledao sam ga i na treningu i na ovim prijateljskim, bez obzira što nije dovoljno fizički spreman (nije od početka sa ekipom, opravdano), daje 120% od sebe bila utakmica ili trening, a što se igre tiče dobar pravo. Nadam se da to ljudi u klubu znaju cjenit i da će isti biti nagrađen.Casp3r je napisao/la:Sa Borcem iz Šamca 3-1, Džana i veliki Jaha danas odigrali za dvije klase iznad ostalih, a i krunisali su to sa po jednim pogotkom. Ostali bolji nego u prethodnim mečevima u svakom slučaju, i vrijeme je bilo malo ugodnije pa je i to doprinjelo malo kvalitetnijem nogometu.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
-
- Kontakt:
hhehehe bas ste smijesnii prije Subica da bude kapiten il Jaranovica ? mi smo tacno cudan narod ponavljam NE POSTUJEMO DOMACE IGRACEE I ONAKO IH SLABO IMAMO !!!
-
- Kontakt:
Druze za kapitena moras osim borbenosti i odredjenih igrackih kvaliteta, da imas karakter, postovanje drugih igraca, autoritet i kulturu sto jaranovic sigurno nema posebno ne ovo zadnje. Subi svaka cast bio je tu oduvijek smao je malo potih i povucen.Jasmin1986 je napisao/la:hhehehe bas ste smijesnii prije Subica da bude kapiten il Jaranovica ? mi smo tacno cudan narod ponavljam NE POSTUJEMO DOMACE IGRACEE I ONAKO IH SLABO IMAMO !!!
-
- Kontakt:
Ako misliš na Adnana Jahića on ti je 1985 godište...baltazar1 je napisao/la:Kolko godina ima Jahić?
U subotu 03.08.13. u Devetaku od 16h igraju Radnički - Prokosovići...
na Adnana sam mislio, činilo mi se da je stariji...tamam 28 bankisamolukavac je napisao/la:Ako misliš na Adnana Jahića on ti je 1985 godište...baltazar1 je napisao/la:Kolko godina ima Jahić?
U subotu 03.08.13. u Devetaku od 16h igraju Radnički - Prokosovići...
neki dan Casper reče načelnik iz Devetaka pa valja otići na taj turnir, ko je iz Prokosovića?
Undici stelle - ACM 1899
Dakle sutra u 16h utakmica protiv FK Prokosovići (za one koji ne znaju Prokosovići igraju 2. federalnu), u nedjelju (pretpostavljam) utakmice za prvo i treće mjesto.
Sa Prokosovićima smo odigrali i prvu kontrolnu utakmicu, bilo je 0-0 i nismo ih nešto pretjerano "isprepadali", sutra ćemo znati koliko smo napredovali/nazadovali. Takođe nadam se da će sutra Jaranović napokon zaigrati, obzirom da na prethodne dvije pripremne igrača koji je bio najučinkovitiji u minuloj sezoni nije bilo.
Sa Prokosovićima smo odigrali i prvu kontrolnu utakmicu, bilo je 0-0 i nismo ih nešto pretjerano "isprepadali", sutra ćemo znati koliko smo napredovali/nazadovali. Takođe nadam se da će sutra Jaranović napokon zaigrati, obzirom da na prethodne dvije pripremne igrača koji je bio najučinkovitiji u minuloj sezoni nije bilo.
3-1 pobjeda nad FK Prokosovići, strijelci mali Dženo, Redža koji je danas odigrao na najvišem nivou i Elo. Dosta teško vrijeme obzirom da je tekma počela u 16.10 a temp. je bila barem 250°C.
Jare ponovo nije bio ni na klupi, Džanu nije uvodio u igru, kao ni Jogeta, ne vidim zašto, ali ko će ga znati.
Jare ponovo nije bio ni na klupi, Džanu nije uvodio u igru, kao ni Jogeta, ne vidim zašto, ali ko će ga znati.
Sutra u 18.00h igramo sa još jednim članom 2. federalne, NK Mladost Puračić (u sklopu memorijalnog turnira, finale).
Mislim da je krajnje vrijeme da Crnkić dozvoli Jaranoviću da igra, ovako će ga izolovati samo.
Mislim da je krajnje vrijeme da Crnkić dozvoli Jaranoviću da igra, ovako će ga izolovati samo.
Šta je problem sa Jaretom, povreda ili ga trener ne gotivi?Casp3r je napisao/la:Sutra u 18.00h igramo sa još jednim članom 2. federalne, NK Mladost Puračić (u sklopu memorijalnog turnira, finale).
Povreda nije, ako me razumiješ.
Jbg ondaCasp3r je napisao/la:Povreda nije, ako me razumiješ.
Obzirom da nam je to igrač koji je bio daleko najefikasniji lani, mislim da je čisti zločin to što ekipa se uigrava i navikava međusobno kroz ove pripremne susrete bez njega.studeni je napisao/la:Jbg ondaCasp3r je napisao/la:Povreda nije, ako me razumiješ.
Vidjet ćemo sutra kakvu će postavu izvesti. Stvarno ne kontam u čemu je fazon da najboljeg igrača drži na klupi, ako sezona krene loše trener prvi leti. Valjda bi i njemu trebalo da je u cilju da igraju najbolji
Nego ima li kakvih pripremnih u Lukavcu da će se igrati? Postoji li neki plan utakmica

Nego ima li kakvih pripremnih u Lukavcu da će se igrati? Postoji li neki plan utakmica
Što je najgore on to zna, ali bojim se da još uvijek nije pokazao da ga je briga za to.
Ja bih prvi bio najsretniji da uđe u neku ludu seriju pa da nas sve demantira, ali ovo je trenutno tanko, igra jeste malo nadošla od kako su pripreme počele, ali daleko od toga da je ova igra dovoljna za opstanak - a da ne pričamo o tome da ulazimo kao viceprvaci iz prethodne sezone.
Što se tiče pripremnih, čim saznam šta javim, mislim da bi trebala da bude još barem jedna generalna proba pred početak prvenstva.
Mada i ova utakmica sutra protiv čaršije će biti "gutava".
Ja bih prvi bio najsretniji da uđe u neku ludu seriju pa da nas sve demantira, ali ovo je trenutno tanko, igra jeste malo nadošla od kako su pripreme počele, ali daleko od toga da je ova igra dovoljna za opstanak - a da ne pričamo o tome da ulazimo kao viceprvaci iz prethodne sezone.
Što se tiče pripremnih, čim saznam šta javim, mislim da bi trebala da bude još barem jedna generalna proba pred početak prvenstva.
Mada i ova utakmica sutra protiv čaršije će biti "gutava".
MA IMALISTE VI RIJEŠENJE ZA TRENERA PROVJERENOG SAMIRA HAĐIMAHOVIČA ALI NEMOŽE ON ZATO ŠTO JA POŠTEN.ZNATO VAŠ PRESEDNIK.studeni je napisao/la:Vidjet ćemo sutra kakvu će postavu izvesti. Stvarno ne kontam u čemu je fazon da najboljeg igrača drži na klupi, ako sezona krene loše trener prvi leti. Valjda bi i njemu trebalo da je u cilju da igraju najbolji![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.