BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Giallorossi
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Giallorossi » 04 jun 2011, 01:25

yup je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kralj :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 04 jun 2011, 01:26

tevezito je napisao/la:Sta reci razocaran sam ali kao navijac necu da pljujem nikog.Ja sam rekao da nisam zadovoljan ni poslije pobjede u Zenici jer smo na srecu pobjedili iz dva prekida.Ali kad sam to izjavio pojedini su me napali da nisam gledao uopste tu utakmicu.Veceras nismo mogli ni do prekida nekog pa da uvaljamo nekakav go.Idemo pokusat pobijedit Albaniju jer grupa je iskreno jedna od najlosijih pa se ipak nadam da mozemo bit nekako drugi i ulovit taj baraz.Gledam ovu konferenciju za novinare od Safeta i izgleda da se u reprezentaciji desava nesto sto javnost u BiH ne zna.Kako se meni cini narusena je disciplina i izgleda da igraci nisu bas na vrijeme bili u svojim sobama a izgleda da je se i pilo.Ali treba reci ko je to bio ako je uopste toga bilo.I naravno kaznit ga odmah.Pa god to bio.Ja se sjecam prije jedno 2 3 godine tako bilo u Hrvatskoj reprezentaciji.I odma kazna i to ja mislim bili Olic,Srna a ne neki ne vazni igraci.Ne mora bit da je ovo sto sam ja reko ali nesto nije ok to vidi svako.Ako neko od reprezentativaca misli da mu ne treba repka vise neka fino to kaze i zbogom.Ne treba nikog molit ako hoces igraj srcem ako neces dovidjenja.Barem da znamo na cemu smo.I veceras Baho nesto ko hoce rec a ne smije.Reci brate u eter da te cijela BiH cuje ako vec nesto znas,pa da znamo svi.

R E S P E C T ! Uzeo si rijeci iz mojih usta ovo je sigurno tacno ne kaze za piti i te stvari mozda se to nista nije desavalo vjerovatno nije ali veceras su pokazali neinteresovanje jer nemoze me niko ubjediti da nas jedna Rumunija moze ubiti ako igramo kako znamo , gotovo je vec kad se prime 2 gola nema onda interesa ni u Brazila .

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 jun 2011, 01:38

Pandzu umjesto Mravca protiv siptara ;)

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 04 jun 2011, 01:40

Staviti 10 igraca iz premier lige. ( uz Hasagica naravno ]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 04 jun 2011, 01:43

Jimmy from the hood je napisao/la:Staviti 10 igraca iz premier lige. ( uz Hasagica naravno ]
Makar ce se momci boriti a ne ko ove balerine :roll:

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 04 jun 2011, 01:45

Sta reci, bruka, Pape nije kriv sekunde. Nije kriv sto je Dzeko umislio da je igrac odkako je u citiju, Spahic kriv za 2. i 3. gol, Rahimicu, hvala ti za sve, ali oprosti se molim te (covjek nije imao pasa da valja), Miske, kao i Rahimic, Ibricic-taj igrac meni ne bi igrao niu ludilu, u Hajduk pa se vuci po terenu, Hasagicu svaka cast, ne mogu vise da pisem, osramoceni smo, demolirani, razbijeni, sta sve ne, jedino se kod Ibisevica i Muslimovica vidjela zelja za igrom. Protiv Albanije Dzeku staviti na klupu da se spusti malo na zemlju, sto kaze Susic nije on ni "i" od igraca

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 01:50

[youtube][/youtube]

ovde Švabo govori dosta toga, pregledajte i poslusajte
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 jun 2011, 01:56

T-MAC je napisao/la:ma razbucat cemo ih... :mrgreen:
jbg-a i najboljima se desava da promase... :mrgreen:

sve u svemu nema se sta puno natucat i pricat...niti ista posebno analizirati...
ljudi su nas do nogu potukli..sasvim neozbiljno smo izgledali na terenu..krivica ide i na igrace a i na papeta...za mene su ''skoro'' pa podjednako krivi..
jedno je sigurno a to je..da su se nasi igraci veceras pravo osramotili...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 04 jun 2011, 01:57

Kako mozes pricati tako o Ibricicu covjek nije igrao nesto posebno ali je bar trazio te lopte i prolazio i kad vidi da nema kome vrati je nazad . Da li jedan igrac moze sam , naravno da nemoze ! Pa jarane de susite vise covjek je igrac za Dzeku koji je samo stojao i za sve ostale . Ja da sam na mjestu Susica stavio bi Muslimovica i Ibisevica i dokazao mangupu da nije potreban ako to on ne zeli .

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jun 2011, 02:52

gdje mogu pogledat snimak tekme

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 04 jun 2011, 02:55

gruezi je napisao/la:gdje mogu pogledat snimak tekme
Fakat imaš hrabrosti?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jun 2011, 03:08

imam jbg

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 04 jun 2011, 03:17

gruezi je napisao/la:imam jbg

Bolje nemoj,nemas sta vidjeti osim onog naseg slavlja kod ponistenog gola koje je trajalo 5 minuta.U cijeloj utakmici samo sam tada imao gotivan osjecaj.Ako volis gledat blamazu,samo naprijed ;)
Chelsea F.C.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 jun 2011, 03:38

pa daj gdje je mogu gledat jbg

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 04 jun 2011, 03:51

picke nas osramotise...... ko fol neke zvjezde, nemogu meda.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 jun 2011, 05:06

@Monolog, druze moj, nije kriv jedan Ibricic za ovaj debakl, niti bi se sta bitnije promjenilo da smo krenuli sa dva spica.

Pape je postavio taktiku onako kako je to radio i u zadnje dvije utakmice. Mozda su mu izmjene bile kriminalne, ali je svaki igrac koji je bio na terenu MOGAO da odgovori onoj prosjecnoj Rumuniji. Stvar je u tome sto su igraci podbacili, i individualno i kao kolektiv.

Ja na terenu nisam vidio nijednog od nasih reprezentativaca, izuzev Hasagica. Onih ostalih 10, ono su bili neki uhljupi koji su se sabrali na livadi i opalili malo lopte. Neka ih je sramota ove drzave, popisali su se sami na svoj obraz.

Nije problem izgubiti ni 5:0, problem je kad izgledas na terenu kao amater, a mi smo vecim dijelom susreta izgledali tako. Gotovo identicna postava kao iz Zenice, a predstava razlicita za 1000%.

Jedino sto predbacujem Papetu je to sto se previse bavi nama, a malo protivnikom. Rumuni su nas fenomenalno izanalizirali i pronasli nase slabosti. No ni to nije opravdanje, jer sve i da je Guardiola vodio Rumune, nasi igraci bi makar izvukli tijesan poraz sa pravim pristupom. Ali kao sto rekoh, nisu to bili veceras nasi reprezentativci, to je bila gomila uhljupa obucena u dresove sa svetim grbom. Sram ih bilo. Neka nam vrate nase reprezentativce...

Mislim da necu gledati utakmicu protiv Albanije, jer nemam snage da trosim svoje dragocjeno vrijeme i nerve na one koji nisu veceras nisu bili vrijedni ni pogleda, ni jednog aplauza. Sram da ih bude...

Papeta mi je stvarno zao, jer, koliko god da je on los trener, nije on mogao toliko lose postaviti igru pa da ona izgleda onako. Veceras nije podbacio jedan, vec desetorica. Kako smo igrali, dobro smo i prosli.

Adio i cujemo se poslije Albanije...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 04 jun 2011, 05:41

Trebali smo i morali rastimat one cigane iz rumunije ,ali nasi baletani su mislili o odmorima i novom opijanju pred tekmu sa Albanijom.Sram nek ih bude sve i jednog ,siluju mi zivce sminkeri.
Svaki put kad su kvalifikacije mi se ponadamo i onda ljohnemo ko s kruske .Nataknem ih na mohunu holywood stile :evil:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 04 jun 2011, 08:51

Giallorossi je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Staviti 10 igraca iz premier lige. ( uz Hasagica naravno ]
Makar ce se momci boriti a ne ko ove balerine :roll:
Ko će se ba borit? Ovo je trenutno najbolje što imamo, kakva naša PL :shock: I Hasagić će kao i Džeko ili neko drugi, jednom-dvaput biti dobar, a kad bude loš onda ćemo njemu yebat mater kao danas Mravcu ili Mujdži...
Čelik Zenica 1945

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 04 jun 2011, 09:07

Bolje da sam gledao žito kako raste nego nase "zmajeve"..SRAMOTA!!!drago mi je samo sto polako sve dolazi na svoje,i da i vi koji u zvijezde stavljate nase igrace da cete mozda progledat,al opet mozda jer igraci tipa Dzeke,Pjanica to nisu nista,a kamoli igraci..Znao sam da su oni šeici budale,al onolike pare dat za ovu našu stožinu,to mi nikad nece bit jasno..

P.S. Hasagic je prediblao vise igraca nego Dzeko i Ibricic zajedno
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 04 jun 2011, 09:18

STA RECI ZA ODBRANU NASE EKIPE I IGRU INACE NEKA PAPE VIDI OVO MOZDA IMA MJESTA NA KLUPI PORED....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.