Kraljyup je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kraljyup je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
tevezito je napisao/la:Sta reci razocaran sam ali kao navijac necu da pljujem nikog.Ja sam rekao da nisam zadovoljan ni poslije pobjede u Zenici jer smo na srecu pobjedili iz dva prekida.Ali kad sam to izjavio pojedini su me napali da nisam gledao uopste tu utakmicu.Veceras nismo mogli ni do prekida nekog pa da uvaljamo nekakav go.Idemo pokusat pobijedit Albaniju jer grupa je iskreno jedna od najlosijih pa se ipak nadam da mozemo bit nekako drugi i ulovit taj baraz.Gledam ovu konferenciju za novinare od Safeta i izgleda da se u reprezentaciji desava nesto sto javnost u BiH ne zna.Kako se meni cini narusena je disciplina i izgleda da igraci nisu bas na vrijeme bili u svojim sobama a izgleda da je se i pilo.Ali treba reci ko je to bio ako je uopste toga bilo.I naravno kaznit ga odmah.Pa god to bio.Ja se sjecam prije jedno 2 3 godine tako bilo u Hrvatskoj reprezentaciji.I odma kazna i to ja mislim bili Olic,Srna a ne neki ne vazni igraci.Ne mora bit da je ovo sto sam ja reko ali nesto nije ok to vidi svako.Ako neko od reprezentativaca misli da mu ne treba repka vise neka fino to kaze i zbogom.Ne treba nikog molit ako hoces igraj srcem ako neces dovidjenja.Barem da znamo na cemu smo.I veceras Baho nesto ko hoce rec a ne smije.Reci brate u eter da te cijela BiH cuje ako vec nesto znas,pa da znamo svi.
Makar ce se momci boriti a ne ko ove balerineJimmy from the hood je napisao/la:Staviti 10 igraca iz premier lige. ( uz Hasagica naravno ]
jbg-a i najboljima se desava da promase...T-MAC je napisao/la:ma razbucat cemo ih...
Fakat imaš hrabrosti?gruezi je napisao/la:gdje mogu pogledat snimak tekme
gruezi je napisao/la:imam jbg
Ko će se ba borit? Ovo je trenutno najbolje što imamo, kakva naša PLGiallorossi je napisao/la:Makar ce se momci boriti a ne ko ove balerineJimmy from the hood je napisao/la:Staviti 10 igraca iz premier lige. ( uz Hasagica naravno ]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.