Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
znal neko imajul linkovi za download utakmice sa BP, bio sam na stadionu , pa bi volio pregledat onako , cisto radi analize ,
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE , IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE , IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
Stvarno drug jesil ti bio na BP ovo sto si napiso nema nikakve logike niti jednom nisu spomenute Horde ili SarajevoHigh je napisao/la:Sjajna pobjeda.Drago mi je da smo dali golove u prvom poluvremenu,golove dali iz dosta povoljnih prilika.Na pocetku se vidio i mali pritisak i dobro je pa smo to pretvorili u pogotke.Sto se igraca tice izdvojio bih Dzeku i Misketa,jer su moramo priznati jos jednom pokazali da imaju dosta kvaliteta i sigurno da ce dobiti pozive od drugih klubova u to sam siguran,jer ovakva igra nece proci nezapazeno,ne samo njima,vec i fudbalerima koji su igrali u Genku ali i sinoc.
Supica vec simpatisu nasi navijaci,dobro je,jer je iznenada postao nas prvi golman i sigurno da mu nije lako stajati izmedju stativa.Dobro je pa nas Belgijanci nisu kaznili i dali nam drugi gol,koji bi nas totalno unistio,ali ipak se pokazalo da znamo igrati u dosta teskim momentima igre,na sta se treba zahvaliti prvo selektoru pa igracima,od taktike do igre,sve je odlicno.Spahicu svaka cast,pokazao je kako se igra muski i da zasluzuje da nosi kapitensku traku.Atmosfera je mogla biti bolja,pogotovo nakon primljenog gola,kao da smo primili drugi gol,svi sute.Ali mozemo biti zadovoljni ipak smo pobijedili.Slijede malo na prvi pogled lakse utakmice protiv Armenije i Estonije,ali tu moramo dokazati zasto smo u top formi i da nam je nivo igre dosta visok.Ono pjevanje mrzim Horde,Sarajevo ne treba ni komentarisati.Svi znamo sta se misli o tome.Dobro je da se tekma protiv Turske (i najvjerovatnije protiv Spanije ) igra na Kosevu,koji moze primiti duplo vise gledaoca nego bilino bolje.Nemam nista protiv stadiona,niti protiv igranja na istom,ali mislim da nije ok pjevanje pjesama poput navedene svaki put.Ipak igra tekma.I takva je situacija na ostalim stadionima drugih zemalja kada igra repka.Nece se desiti ovako,nikad.Utakmica na Kosevu ce biti spetakl.Sigurno da Kosevo vise ispunjava uslove nego bilino bolje.
Zanima me sljedece,da li neko zna koja je druga najefikasnija reprezentacija u ukupno svim grupama po bodovima i gol razlici ?

Tako mi Boga, od samog pocetka sam govorio da ce mo aBd pobijediti Belgiju u obadvije utakmice i to se hvala Bogu i desilo, jer imao sam pravo da govorim da ce mo pobijediti, kada pogledam nase igrace i naseg selektora onda nimalo nesumnjam u nas i nase pobijede, nije me interesovala Belgija niti njihovi igraci, niti ko im igra, niti ko neigra, nego samo BiH i nasi igraci su me interesovali.
Hvala Bogu sto sam Bosanskohercegovacki drzavljanin
Hvala Bogu sto sam Bosanskohercegovacki drzavljanin
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
I ja sam bio na Bilnom polju, ali stvarno nisam cuo nista protiv Hordi zla i Sarajeva,lema je napisao/la:Stvarno drug jesil ti bio na BP ovo sto si napiso nema nikakve logike niti jednom nisu spomenute Horde ili SarajevoHigh je napisao/la:Sjajna pobjeda.Drago mi je da smo dali golove u prvom poluvremenu,golove dali iz dosta povoljnih prilika.Na pocetku se vidio i mali pritisak i dobro je pa smo to pretvorili u pogotke.Sto se igraca tice izdvojio bih Dzeku i Misketa,jer su moramo priznati jos jednom pokazali da imaju dosta kvaliteta i sigurno da ce dobiti pozive od drugih klubova u to sam siguran,jer ovakva igra nece proci nezapazeno,ne samo njima,vec i fudbalerima koji su igrali u Genku ali i sinoc.
Supica vec simpatisu nasi navijaci,dobro je,jer je iznenada postao nas prvi golman i sigurno da mu nije lako stajati izmedju stativa.Dobro je pa nas Belgijanci nisu kaznili i dali nam drugi gol,koji bi nas totalno unistio,ali ipak se pokazalo da znamo igrati u dosta teskim momentima igre,na sta se treba zahvaliti prvo selektoru pa igracima,od taktike do igre,sve je odlicno.Spahicu svaka cast,pokazao je kako se igra muski i da zasluzuje da nosi kapitensku traku.Atmosfera je mogla biti bolja,pogotovo nakon primljenog gola,kao da smo primili drugi gol,svi sute.Ali mozemo biti zadovoljni ipak smo pobijedili.Slijede malo na prvi pogled lakse utakmice protiv Armenije i Estonije,ali tu moramo dokazati zasto smo u top formi i da nam je nivo igre dosta visok.Ono pjevanje mrzim Horde,Sarajevo ne treba ni komentarisati.Svi znamo sta se misli o tome.Dobro je da se tekma protiv Turske (i najvjerovatnije protiv Spanije ) igra na Kosevu,koji moze primiti duplo vise gledaoca nego bilino bolje.Nemam nista protiv stadiona,niti protiv igranja na istom,ali mislim da nije ok pjevanje pjesama poput navedene svaki put.Ipak igra tekma.I takva je situacija na ostalim stadionima drugih zemalja kada igra repka.Nece se desiti ovako,nikad.Utakmica na Kosevu ce biti spetakl.Sigurno da Kosevo vise ispunjava uslove nego bilino bolje.
Zanima me sljedece,da li neko zna koja je druga najefikasnija reprezentacija u ukupno svim grupama po bodovima i gol razlici ?
Dobro,hajd' moja greska.Mislio sam da sam cuo pjesmu (ako iko ikada,tako nekako ide )u kojoj se spominje i ovaj dio.Mozda ovaj dio i nije otpjevan ali moja greska.(Valjda )
Usput,ako neko moze postaviti sve grupe za kvalifikacije !Hvala
Edit: Nasao
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html
Edit: Nasao
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html
Zadnja izmjena: High, dana/u 02 apr 2009, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno drugi uz BiH :
mađarska
svicarska
slovacka
rusija
hrvatska
francuska
irska
skotska
Vjerovatno ako se izvlaci iz dva sesira sto je na nasu zalost,jer tako puno vece sanse postoje da igramo protiv jacih,vjerovatno ce u tom jednom biti Rusija,Hrvatska,Francuska i neznam ko je po Fifinoj rang listi 4-ta najbolje plasirana od ovih...tesko al skroz tesko...
mađarska
svicarska
slovacka
rusija
hrvatska
francuska
irska
skotska
Vjerovatno ako se izvlaci iz dva sesira sto je na nasu zalost,jer tako puno vece sanse postoje da igramo protiv jacih,vjerovatno ce u tom jednom biti Rusija,Hrvatska,Francuska i neznam ko je po Fifinoj rang listi 4-ta najbolje plasirana od ovih...tesko al skroz tesko...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Drug taj dio nije otpjevan malkice je izmjenjenHigh je napisao/la:Dobro,hajd' moja greska.Mislio sam da sam cuo pjesmu (ako iko ikada,tako nekako ide )u kojoj se spominje i ovaj dio.Mozda ovaj dio i nije otpjevan ali moja greska.(Valjda )

Group 1
Denmark 5 4 1 0 12 2 13
Hungary 6 4 1 1 8 2 13
Portugal 5 1 3 1 6 3 6
Sweden 4 1 3 0 2 1 6
Albania 7 1 3 3 3 6 6
Malta 7 0 1 6 0 17 1
Group 2
Greece 6 4 1 1 12 4 13
Switzerland 6 4 1 1 11 6 13
Latvia 6 3 1 2 10 6 10
Israel 6 2 3 1 10 8 9
Luxembourg 6 1 1 4 3 13 4
Moldova 6 0 1 5 2 11 1
Group 3
Northern Ireland 7 4 1 2 12 6 13
Slovakia 5 4 0 1 10 6 12
Poland 6 3 1 2 18 7 10
Czech Republic 6 2 2 2 6 4 8
Slovenia 6 2 2 2 5 4 8
San Marino 6 0 0 6 1 25 0
Group 4
Germany 6 5 1 0 18 4 16
Russia 5 4 0 1 9 3 12
Finland 4 2 1 1 6 6 7
Wales 6 2 0 4 4 7 6
Azerbaijan 4 0 1 3 0 4 1
Liechtenstein 5 0 1 4 0 13 1
Group 5
Spain 6 6 0 0 13 2 18
Bosnia-Herzegovina 6 4 0 2 18 7 12
Turkey 6 2 2 2 6 5 8
Belgium 6 2 1 3 10 11 7
Estonia 6 1 2 3 5 15 5
Armenia 6 0 1 5 3 15 1
Group 6
England 5 5 0 0 16 4 15
Croatia 5 3 1 1 10 4 10
Ukraine 4 2 1 1 5 3 7
Belarus 4 2 0 2 9 6 6
Kazakhstan 5 1 0 4 6 16 3
Andorra 5 0 0 5 1 14 0
Group 7
Serbia 5 4 0 1 12 5 12
France 5 3 1 1 7 6 10
Lithuania 6 3 0 3 6 5 9
Austria 5 2 1 2 7 8 7
Romania 5 1 1 3 6 10 4
Faroe Islands 4 0 1 3 1 5 1
Group 8
Italy 6 4 2 0 9 3 14
Republic of Ireland 6 3 3 0 7 4 12
Bulgaria 5 1 4 0 5 3 7
Cyprus 5 1 1 3 4 7 4
Montenegro 5 0 3 2 3 6 3
Georgia 7 0 3 4 4 9 3
Group 9
Netherlands 5 5 0 0 12 1 15
Scotland 5 2 1 2 4 6 7
Iceland 5 1 1 3 5 8 4
FYR Macedonia 4 1 0 3 2 7 3
Norway 3 0 2 1 2 3 2
Denmark 5 4 1 0 12 2 13
Hungary 6 4 1 1 8 2 13
Portugal 5 1 3 1 6 3 6
Sweden 4 1 3 0 2 1 6
Albania 7 1 3 3 3 6 6
Malta 7 0 1 6 0 17 1
Group 2
Greece 6 4 1 1 12 4 13
Switzerland 6 4 1 1 11 6 13
Latvia 6 3 1 2 10 6 10
Israel 6 2 3 1 10 8 9
Luxembourg 6 1 1 4 3 13 4
Moldova 6 0 1 5 2 11 1
Group 3
Northern Ireland 7 4 1 2 12 6 13
Slovakia 5 4 0 1 10 6 12
Poland 6 3 1 2 18 7 10
Czech Republic 6 2 2 2 6 4 8
Slovenia 6 2 2 2 5 4 8
San Marino 6 0 0 6 1 25 0
Group 4
Germany 6 5 1 0 18 4 16
Russia 5 4 0 1 9 3 12
Finland 4 2 1 1 6 6 7
Wales 6 2 0 4 4 7 6
Azerbaijan 4 0 1 3 0 4 1
Liechtenstein 5 0 1 4 0 13 1
Group 5
Spain 6 6 0 0 13 2 18
Bosnia-Herzegovina 6 4 0 2 18 7 12
Turkey 6 2 2 2 6 5 8
Belgium 6 2 1 3 10 11 7
Estonia 6 1 2 3 5 15 5
Armenia 6 0 1 5 3 15 1
Group 6
England 5 5 0 0 16 4 15
Croatia 5 3 1 1 10 4 10
Ukraine 4 2 1 1 5 3 7
Belarus 4 2 0 2 9 6 6
Kazakhstan 5 1 0 4 6 16 3
Andorra 5 0 0 5 1 14 0
Group 7
Serbia 5 4 0 1 12 5 12
France 5 3 1 1 7 6 10
Lithuania 6 3 0 3 6 5 9
Austria 5 2 1 2 7 8 7
Romania 5 1 1 3 6 10 4
Faroe Islands 4 0 1 3 1 5 1
Group 8
Italy 6 4 2 0 9 3 14
Republic of Ireland 6 3 3 0 7 4 12
Bulgaria 5 1 4 0 5 3 7
Cyprus 5 1 1 3 4 7 4
Montenegro 5 0 3 2 3 6 3
Georgia 7 0 3 4 4 9 3
Group 9
Netherlands 5 5 0 0 12 1 15
Scotland 5 2 1 2 4 6 7
Iceland 5 1 1 3 5 8 4
FYR Macedonia 4 1 0 3 2 7 3
Norway 3 0 2 1 2 3 2
mes que un club
Ako bude podjeljeno u dva šešira u prvi šešir idu najbolje repke 4 plasirane na drugom mjestu a u drugom šeširu "slabije" plasirane, odnosno ko je više a ko manje osvojio bodova. Ne gleda se po rangumiky_hz je napisao/la:Trenutno drugi uz BiH :
mađarska
svicarska
slovacka
rusija
hrvatska
francuska
irska
skotska

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Ako bude podjeljeno u dva šešira u prvi šešir idu najbolje repke 4 plasirane na drugom mjestu a u drugom šeširu "slabije" plasirane, odnosno ko je više a ko manje osvojio bodova. Ne gleda se po rangumiky_hz je napisao/la:Trenutno drugi uz BiH :
mađarska
svicarska
slovacka
rusija
hrvatska
francuska
irska
skotska
Baraž za plasman na SP igraće se u novembru ove godine, a žrijeb će biti obavljen u drugoj polovini oktobra. Prilikom žrijeba biće napravljene dvije jakosne grupe od po četiri ekipe, a odrediće se na osnovu posljednje FIFA rang – liste prije žrijeba, tako da postoji mogućnost, ukoliko napredujemo na listi više od nekih drugoplasira da dobijemo i nešto „lakšeg protivnika“.
to nisam skontao pise na osnovu posljedne fifa rang liste...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato nama ove dvije pobjede protiv Belgije zlata vrijede, jer ono, u prvih 8 grupa drugoplasiranima će se oduzimati bodovi protiv najslabije ekipe. A mi smo dobili Belgiju 2x, Estoniju i Armeniju... Znači sada imamo 9 bodova...uporedi sada sa ostatkom i vidjet ćeš da smo tu negdje pri vrhu
Nadam se pobjedama u iduće 4 tekme, bar 3
Ne moramo Armeniju

Idemo u baraz ako pobijedimo estoniju i armeniju u gostima, a i kada bi izgubili od Spanije i Turske na svome terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na svome terenu, mi bi na kraju imali 18bodova, Turska 17, Belgija 16 i kolo prije kraja bi bili u barazu, prije duela sa Spancima
a kontaš li ti da moramo što više pobjediti jer jedna najslabija ekipa, koja završi na 2 mjestu u ovim kvalifikacijama otpada ?! A to možemo biti mi, jer oduzmi bodove najslabije ekipe u našoj grupi a to je Armenija i mi bi po tvojoj računici imali 12 bodova samoamir je napisao/la:Idemo u baraz ako pobijedimo estoniju i armeniju u gostima, a i kada bi izgubili od Spanije i Turske na svome terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na svome terenu, mi bi na kraju imali 18bodova, Turska 17, Belgija 16 i kolo prije kraja bi bili u barazu, prije duela sa Spancima

Treba pobjediti sve, ako je moguće, ništa ne prepuštat sreći...
Tako je,samo naprijed,igrati najbolje sto mozemo,ne osvrtati se na statistiku i ostalo.GunnerS je napisao/la:a kontaš li ti da moramo što više pobjediti jer jedna najslabija ekipa, koja završi na 2 mjestu u ovim kvalifikacijama otpada ?! A to možemo biti mi, jer oduzmi bodove najslabije ekipe u našoj grupi a to je Armenija i mi bi po tvojoj računici imali 12 bodova samoamir je napisao/la:Idemo u baraz ako pobijedimo estoniju i armeniju u gostima, a i kada bi izgubili od Spanije i Turske na svome terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na svome terenu, mi bi na kraju imali 18bodova, Turska 17, Belgija 16 i kolo prije kraja bi bili u barazu, prije duela sa Spancima![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam jeli neko ovo prije postavljao, ali vrijedi procitati:
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... han-wilson
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... han-wilson
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Očekujem veliki skok na Fifinoj rang listi!
Možda oko 15 mjesta.
Možda oko 15 mjesta.
Znam da druga najslabija neide u baraz, ali kazem ovo da moze i ovako, sto se tice nase grupe, jer i toj nekoj drugoj reprezentaciji iz druge grupe ce se oduzeti 6 bodova od zadnje plasirane i to je to, normalno da je najboilje da pobijedjujemo sto vise mozemo.GunnerS je napisao/la:a kontaš li ti da moramo što više pobjediti jer jedna najslabija ekipa, koja završi na 2 mjestu u ovim kvalifikacijama otpada ?! A to možemo biti mi, jer oduzmi bodove najslabije ekipe u našoj grupi a to je Armenija i mi bi po tvojoj računici imali 12 bodova samoamir je napisao/la:Idemo u baraz ako pobijedimo estoniju i armeniju u gostima, a i kada bi izgubili od Spanije i Turske na svome terenu, stim da Spanija pobijedi Belgiju na svome terenu i da Belgija pobijedi Tursku na svome terenu, mi bi na kraju imali 18bodova, Turska 17, Belgija 16 i kolo prije kraja bi bili u barazu, prije duela sa Spancima![]()
SRETNO BIH
Ja se takoder nadam da cemo napredovati na FIFI-noj rank listi bar nekih 10-tak pozicija...Trebalo bi da dobijemo estoniju, armeniju, tursku i mozemo uzeti bod spaniji to je fenomenalno

mB!
Realno sa ovakvom igrom i timom to i možemo!Mukiol je napisao/la:Ja se takoder nadam da cemo napredovati na FIFI-noj rank listi bar nekih 10-tak pozicija...Trebalo bi da dobijemo estoniju, armeniju, tursku i mozemo uzeti bod spaniji to je fenomenalno![]()
![]()

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sinoc dobra utakmica, takticki i nije bilo tako vazno i taktika koju je ciro htio postaviti nije dosla do izrazaja jer je ovo bila lavovska bitka nasih...svaka cast...
e ovako sto se tice igraca:
1. Supic-dobro, solidan sinoc, odbranio je nekoliko teskih stvari, kod onog gola nije nista mogo, jednostavno da je iker kasiljas stajo na golu nista ne i mogo....a sto me kod njega najvise raduje izgleda smireno...sinoc sloidan-za njega 6
2. Spahic-vise nego odlican, nije gubio lopte u duelima, nije za njega bilo izgubljene lopte...svaka cast, poslije onakve povrede izacii odigrati onako.respect-sinoc sigurno jedna dobra 8-ica
3. Nadarevic- bio je odlican, iako se rijetko vidjo, al odradio je mozda i najvise posla u odbrani, jednostavno glavom pored njega nista nije moglo proci prema nasem golu- odlican sinoc, za njega 8
4. Pandza-standardno dobar, fellaini nije mogo da make, nije mu dao da dise, pokupio je dosta lopti i po zemlji i po zraku- odlican i sinoc i opet 9 za njega
5. Berberovic- sinoc je odlican bio i u ofanzivi i u defanzivi, jednostavo premasio je sam sebe, imao je nekoliko dobrih centarsuta, a i dosta je pretrco- sinoc vise nego dobar, 8 za njega
6. Jahic- odlican, po lijevoj strani rijetko je sta prolazilo, bio je jedan od klucnih igraca odbrane, a i u napadu je bio vise nego dobar, iznio je nekoliko loti gdje je bilo gutavo- za njega 9+
7. Rahimic- e ovdje se vidilo koliko nam znaci, jednostavno razbija napade, belgijanci nista nisu mogli pored njega, dosta je pretrco-za njega 9
8. Muratovic- neprimjetan ali radidosta posla na terenu, pomago je Rahimicu, a i dosta je preetrco-za njega 8
9. Miske- pa madzionicar, jednostavo baco je one belgijance ko djecu, hah, jos pritome namjesti Dzeko go, a i dosta je problema pravio po desnom krilu gdje je u nekim situacijama odlicno kombinovao sa Dzemom-jednostavno predobar sinoc, za njega 10
10. Ibricic-odigrao je perfektno, namjestio go dijamntu, jedan dribling, drugi dribling, covjek je pravio haos po belgiskoj odbrani, fantastican sinoc ko i uvijek- za njega 10
11. Dzeko- e igrac utakmice sigurno, utrop sinoc dva gola, a pritom je jos unistavo belgiske stopere, jednostano prefektno-za njega 10+
e ovako sto se tice igraca:
1. Supic-dobro, solidan sinoc, odbranio je nekoliko teskih stvari, kod onog gola nije nista mogo, jednostavno da je iker kasiljas stajo na golu nista ne i mogo....a sto me kod njega najvise raduje izgleda smireno...sinoc sloidan-za njega 6
2. Spahic-vise nego odlican, nije gubio lopte u duelima, nije za njega bilo izgubljene lopte...svaka cast, poslije onakve povrede izacii odigrati onako.respect-sinoc sigurno jedna dobra 8-ica
3. Nadarevic- bio je odlican, iako se rijetko vidjo, al odradio je mozda i najvise posla u odbrani, jednostavno glavom pored njega nista nije moglo proci prema nasem golu- odlican sinoc, za njega 8
4. Pandza-standardno dobar, fellaini nije mogo da make, nije mu dao da dise, pokupio je dosta lopti i po zemlji i po zraku- odlican i sinoc i opet 9 za njega
5. Berberovic- sinoc je odlican bio i u ofanzivi i u defanzivi, jednostavo premasio je sam sebe, imao je nekoliko dobrih centarsuta, a i dosta je pretrco- sinoc vise nego dobar, 8 za njega
6. Jahic- odlican, po lijevoj strani rijetko je sta prolazilo, bio je jedan od klucnih igraca odbrane, a i u napadu je bio vise nego dobar, iznio je nekoliko loti gdje je bilo gutavo- za njega 9+
7. Rahimic- e ovdje se vidilo koliko nam znaci, jednostavno razbija napade, belgijanci nista nisu mogli pored njega, dosta je pretrco-za njega 9
8. Muratovic- neprimjetan ali radidosta posla na terenu, pomago je Rahimicu, a i dosta je preetrco-za njega 8
9. Miske- pa madzionicar, jednostavo baco je one belgijance ko djecu, hah, jos pritome namjesti Dzeko go, a i dosta je problema pravio po desnom krilu gdje je u nekim situacijama odlicno kombinovao sa Dzemom-jednostavno predobar sinoc, za njega 10
10. Ibricic-odigrao je perfektno, namjestio go dijamntu, jedan dribling, drugi dribling, covjek je pravio haos po belgiskoj odbrani, fantastican sinoc ko i uvijek- za njega 10
11. Dzeko- e igrac utakmice sigurno, utrop sinoc dva gola, a pritom je jos unistavo belgiske stopere, jednostano prefektno-za njega 10+
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.