Zavisi za koliko para, ono prosječan mobitel, giga rama i fin procesor, al slabija nešto kamera, mislim fin mobitel sa kojim trenutno možes sve neće stopat, al da ima boljih imaFCUM je napisao/la:sta mislite od Huawei Ascend G525 ?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
zna li neko koliko kosta otpr otkljucavanje huawei y 300, dobio sam ga na poklon iz svicarske swisscom je mreza
- JoseMourinho
- Kontakt:
Probaj sam da nebacas paretreci je napisao/la:zna li neko koliko kosta otpr otkljucavanje huawei y 300, dobio sam ga na poklon iz svicarske swisscom je mreza
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
kosta oko 230 tolko cu i imati ako imas prijedlog neceg boljeg postavi ali samo da imam gigu rama sa 512 se patimJoseMourinho je napisao/la:Zavisi za koliko para, ono prosječan mobitel, giga rama i fin procesor, al slabija nešto kamera, mislim fin mobitel sa kojim trenutno možes sve neće stopat, al da ima boljih imaFCUM je napisao/la:sta mislite od Huawei Ascend G525 ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koristi li iko ovdje Samsung Galaxy S2 ? Planiram da ga kupim pa da vidim sa vama je li pouzdan
Zanima me je li zadovoljavajuci telefon,steka li i to,ono opcenito.
Zanima me je li zadovoljavajuci telefon,steka li i to,ono opcenito.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta mi skida kredit konstantno. Svako malo pogledam imam fening, dva ili tri manje
Ova kortana mi je sumnjiva pravo, ili je one drive ili koji vec ****?
Je li ti internet ukljucen ? Pogledaj imas li kod mreze 3G, E ili H+ da ti pise, ako pise, onda jest net, ali ne znam kako se gasi na WP, to bi u mrezama negdje trebao naci...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da je ona kortana retardirana, evo ugasio sam je, restartovo telefon i nije se pomakelo vec 5 minuta. Dok sam spavo sav mi kredit **** pojelo 
-
Hattrick123
- Kontakt:
Imam problem sa xperia 10 ne mogu nikako da iskljucim "rezim letenja avionom" pa samim tim nemam ni mreze na telefonu plus kad ugasim pa upalim tel trazi mi da sim karticu ponovo ubacim.Vracao sam na fabricke postavke ali nista ne pomaze.
FORZA MILAN
Koliko ti je stara kartica u telefonu? Može biti ako je starija kartica da su se jednostavno izlizali ti kontakti, čipovi, šta li već i da ti zato ne učitava karticu... Probaj s drugom karticom, pa ako ona bude radila, onda je definitivno do tvoje kartice...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
Hattrick123
- Kontakt:
probao sam i drugu novu karticu i nije do toga, glavni problem je to sto ne mogu iskljuciti "rezim letenja avionom" nadjem sve opcije i odem da iskljucim i pise iskljucivanje i omogucavanje mreze ali nece da iskljuci,a odjednom tako dodje nit sam sta dirao pa da kazem ja sam pokvario ccc izgleda morat cu u telefoniju nositianonimni je napisao/la:Koliko ti je stara kartica u telefonu? Može biti ako je starija kartica da su se jednostavno izlizali ti kontakti, čipovi, šta li već i da ti zato ne učitava karticu... Probaj s drugom karticom, pa ako ona bude radila, onda je definitivno do tvoje kartice...
FORZA MILAN
Odnesi onda telefon na servis, stvarno ne znam šta još može biti, a eto uradio si sve što si sam mogao, vjerujem da si i pročačkao postavke i tamo pravio kombinacije, ali ne znam onda do čega je...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Opet mi skinulo 5 feninga, koji **** jbt

Pa mora da nisi isključio mobilne podatke. Ako jesi, ne znam onda, zovi centralu.Donnie Darko je napisao/la:Opet mi skinulo 5 feninga, koji **** jbt![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa iskljuci mobile data
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
raja razumije li se neko oko telefona... imam x periu ray, sinoc se dopisivao dokasno i slaba baterija bila, jutros se budim ugasen telefon, stavim punjac nista ne pokazuje, promijenim drugi, opet nista, ukljucim preko usb-a, opet nista ne reaguje, ne mozes se nikako upalitit telefon, da nije baterija crkla ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kakav je S3 mini ?
Kupujem ga novog, ne treba mi nesto extra, u tom nekom cjenovnom podrucju kazi da je jedan od solidnijih
Kupujem ga novog, ne treba mi nesto extra, u tom nekom cjenovnom podrucju kazi da je jedan od solidnijih
FORZA MARŠAL !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ostavi ga jedno vrijeme na punjacufedeltafrotta je napisao/la:raja razumije li se neko oko telefona... imam x periu ray, sinoc se dopisivao dokasno i slaba baterija bila, jutros se budim ugasen telefon, stavim punjac nista ne pokazuje, promijenim drugi, opet nista, ukljucim preko usb-a, opet nista ne reaguje, ne mozes se nikako upalitit telefon, da nije baterija crkla ?
I meni je to pomoglo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.