Francuska - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- NoName
- Kontakt:
Re: Francuska - BiH
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
Ne može Portugal, Hrvatska...
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sudija mamu ti Škotsku ebem. Ebo ti platini pleme Škotsko jadno. Za nas nikad ono svirao nebi !
U novi boj ...
Fedex je napisao/la:Bože, zasto ne pogledas ovaj napaćeni narod i das im malo radosti, da bar na trenutak nečemu se raduju!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Baja_Zvjerka je napisao/la:Eh evo za one koji su forsirali je*enog Hasagica, zvanog "ozljeda"... Lik je totalno nespreman, ali ne, hocu ja da branim...
Dovoljno rečeno.
🔵⚪
- senad_flamin
- Kontakt:
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Jesil ti normalan?! Šta je hasagić kriv majke ti?Baja_Zvjerka je napisao/la:Eh evo za one koji su forsirali je*enog Hasagica, zvanog "ozljeda"... Lik je totalno nespreman, ali ne, hocu ja da branim...
-
- Kontakt:
samo da budemo nosioci... pa jbt ovi francuzi igraju najružniji fudbal pa sta sve rade u pm, ja mogu dati svoju glavu da u onoj situaciji sudija nebi dosudio nama penal al štaćeš ima baraž.
Zadnja izmjena: CSIBilinoPolje, dana/u 11 okt 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- bosnacazin
- Kontakt:
Mislim da se gledaju rezultati iz 3 zadnja kvalifikacona ciklusa,pa tako mi nismo nosioci.Po meni su nosioci Hrvatska(sigurno),Portugal(sigurno),Turska(?) i Češka(?)jessus123 je napisao/la:Ja ne znam za vas ,ali mi se sve cini da bismo mi mogli biti nosioci u barazu,jer pazi remi je sa francuskom.Kakvo ce biti moguce stanje na fifinoj listi,hocemo li moci prestici Cesku ?
- ibrakadabra
- Kontakt:
koju ce rang listu uefa koristiti za baraz
" onclick="window.open(this.href);return false;
svi se sjecamo ove utakmice
SWE JE RECENO
svi se sjecamo ove utakmice
SWE JE RECENO

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Eto im europsko je..... alo ih ono 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Po cemu znas ??NoName je napisao/la:NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
NOSIOCI SMO U BARAŽU!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nadam se da ce im Pape na preskonferenciji sve po spisku, neka kaze da je ovo bruka i skandal.
HOCE LI NEKO OBJASNITI KAKO SMO TO NOSIOCI U BARAZU HLJEB VAS JEB`O, CRKOH OVDJE OD NERVOZE, NE MODU DA RAZMISLJAM.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa sto nam nisu uvalili 4-5 golova makar bi znao za sto smo ispusili a ne ovako, e **** sreco nasa nesreco najveca...
dabe tito druze kad sudija nije mislio isto kao ti sudija je jedva ceko da svira penal samo je trazijo izgovor da ga dosudiNimla_RZ je napisao/la:A kakav penal kume, izvan šesnesterca je bilo
kakve veze ima hasagić sa porazom?
Xmiky_hz je napisao/la:Ma **** ga nebo nebesko mogo si je Emire nabiti na tribine dze hoces,al ti je gradis gdje netreba...a faul nije bio 100% u 16...onaj jedva doceko da svira pristo proguto dabogda,al nema veze bravo momci,bravo Pape,tako se jebu uspaljeni horozi...idemo na Euro ko im hebe mater
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Kako mozemo igrati sa portugalom ako smo nosioci?
to je bio dogovor Platinia i Osima ,,francuska kao prva da se nebruka i da nebi bilo 3 penala i rukom go ,, a BIH nosioc u barazu kao utjeha!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sto je najgore potrosili smo 1 dragocjenu izmjenu na golmana... begovic pokazao klasu , e da je onaj penal odbranio ...0oo0 je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Eh evo za one koji su forsirali je*enog Hasagica, zvanog "ozljeda"... Lik je totalno nespreman, ali ne, hocu ja da branim...
Dovoljno rečeno.
pa jel ima boga vise ???
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.