Jbg, još sam preko 'search' provjerio dali je neko to ranije postavio i ništa mi nije izbacilo. Nema veze, ovo bih mogao pedeset puta pročitati.kokuz je napisao/la:@Virtu4l
Kasniš, virtual, kasniš!![]()
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogli smo lagano biti u polufinalu ali eto, nije nam se dalo. Gazimo Litvaniju samo tako a sada su veliki favoriti protiv Hrvatske koja ovo prvenstvo igra bez par odličnih igrača.
Eto kakvu smo mi Litvaniju dobili,pa ona samo 15 razlike vodi protiv HR
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
suti, ne stavljaj nam sol na ranu druze
jos smo ih dobili u bitnoj utakmici za njih, da je to bila tamo neka utakmica gdje su se odmarali pa mi pobjedili onda ok ali 100% takmicarska utakmica u kojoj smo ih dobili 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ponavljam po 953849535834 put, BiH bi minimalno igrala polufinale 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Moguce, ali to nazalost necemo nikad saznati, za nas je vec davno zavrsilo EP
Bas steta.

Bas steta.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kakvi smo mi baksuzi, to da se nekome prica ne bi vjerovao 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jebote oltar, dobijemo finalistu eurobasketa i nismo mogli proci yebenu grupu..fakat da ne povjerujes
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Consigliere
- Kontakt:
Mozemo mi sada zamisljati bajke u svojim glavama, ali jedna je istina, mi smo odavno kuci i lozimo se na trojke sa centra, Litvanija igra finale i boli ih qurac... nazalost.
To je sport.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
da nam ti to ne rece mi bi drugacije mislili, eto mi se ozbiljno nadali da ce npr nas neko sada pozvati u finale jer smo dobili litvaniju cisto da bi se neka pravda pokusala zadovoljiti 

- Consigliere
- Kontakt:
Ja kazem da se okrenemo naprijed i svim silama barem probamo obezbjediti solidnog selektora za nove kvalifikacije, jer je to nasa realnot, a ne da plivamo u oblacima i zamisljamo polufinale i sl... To se nigdje ne pika.LenBias je napisao/la:da nam ti to ne rece mi bi drugacije mislili, eto mi se ozbiljno nadali da ce npr nas neko sada pozvati u finale jer smo dobili litvaniju cisto da bi se neka pravda pokusala zadovoljiti
mi obicni ljudi samo mozemo plivati u oblacima trenutno, nije na nama da obezvjedimo selektoraConsigliere je napisao/la:Ja kazem da se okrenemo naprijed i svim silama barem probamo obezbjediti solidnog selektora za nove kvalifikacije, jer je to nasa realnot, a ne da plivamo u oblacima i zamisljamo polufinale i sl... To se nigdje ne pika.LenBias je napisao/la:da nam ti to ne rece mi bi drugacije mislili, eto mi se ozbiljno nadali da ce npr nas neko sada pozvati u finale jer smo dobili litvaniju cisto da bi se neka pravda pokusala zadovoljiti
- Consigliere
- Kontakt:
Samo to i znamo. Niko nam drugi nije kriv smo MI nismo u polufinalu, a Litvanci kuciLenBias je napisao/la:mi obicni ljudi samo mozemo plivati u oblacima trenutno, nije na nama da obezvjedimo selektoraConsigliere je napisao/la:Ja kazem da se okrenemo naprijed i svim silama barem probamo obezbjediti solidnog selektora za nove kvalifikacije, jer je to nasa realnot, a ne da plivamo u oblacima i zamisljamo polufinale i sl... To se nigdje ne pika.LenBias je napisao/la:da nam ti to ne rece mi bi drugacije mislili, eto mi se ozbiljno nadali da ce npr nas neko sada pozvati u finale jer smo dobili litvaniju cisto da bi se neka pravda pokusala zadovoljiti

cekaj, koja je poenta tvog pisanja sada kada smo skontali da mi na forumu ne mozemo obezbjediti selektora i da se, nazalost, mi ne mozemo okrenuti tome sto se predlozio? i ko je rekao da je nama neko kriv?
- Consigliere
- Kontakt:
Poenta mog pisanja je slijedece: ispali smo u prvom krugu, sto je realno, neuspjeh. Igraci su dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Za pozrtvovanost su nagradjeni reakcijom javnosti nakon njihovog povratka. I to je to. Kakva polufinala, kakvi bakraci. Dok mi sanjamo ista, evo susjedi ih igraju.LenBias je napisao/la:cekaj, koja je poenta tvog pisanja sada kada smo skontali da mi na forumu ne mozemo obezbjediti selektora i da se, nazalost, mi ne mozemo okrenuti tome sto se predlozio? i ko je rekao da je nama neko kriv?
Tema se od zavrsetka naseg nastupa pretvorila u Zid placa

- Donnie Darko
- Kontakt:
Neuspjeh je za Turke i slicne reprezentacije. Ispadanje uz tri pobjede, i bez imalo srece, je jedan od najvecih uspjeha Bosne u sportu svih vremena. To je nasa realnost jarane. NeuspjehConsigliere je napisao/la:Poenta mog pisanja je slijedece: ispali smo u prvom krugu, sto je realno, neuspjeh. Igraci su dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Za pozrtvovanost su nagradjeni reakcijom javnosti nakon njihovog povratka. I to je to. Kakva polufinala, kakvi bakraci. Dok mi sanjamo ista, evo susjedi ih igraju.LenBias je napisao/la:cekaj, koja je poenta tvog pisanja sada kada smo skontali da mi na forumu ne mozemo obezbjediti selektora i da se, nazalost, mi ne mozemo okrenuti tome sto se predlozio? i ko je rekao da je nama neko kriv?
Tema se od zavrsetka naseg nastupa pretvorila u Zid placaOdrastimo napokon, i okrenimo se stvarnosti.

- Consigliere
- Kontakt:
Dok god budemo tako razmisljali bicemo zarobljenici naseg gubitnickog mentaliteta.
i kakve sve to ima veze? jel ti mislis da mi svi toga nismo svjesni ili sta? jel tebi smeta ovo sto pisemo, vrijedjamo te necim u tome sto pisemo za reprezentaciju? mastamo? tjesimo se? pisemo neke pretpostavke sta je moglo da bude? i dalje mi nije jasna poenta tvojih postova koji su otkrivanje tople vodeConsigliere je napisao/la:Poenta mog pisanja je slijedece: ispali smo u prvom krugu, sto je realno, neuspjeh. Igraci su dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Za pozrtvovanost su nagradjeni reakcijom javnosti nakon njihovog povratka. I to je to. Kakva polufinala, kakvi bakraci. Dok mi sanjamo ista, evo susjedi ih igraju.LenBias je napisao/la:cekaj, koja je poenta tvog pisanja sada kada smo skontali da mi na forumu ne mozemo obezbjediti selektora i da se, nazalost, mi ne mozemo okrenuti tome sto se predlozio? i ko je rekao da je nama neko kriv?
Tema se od zavrsetka naseg nastupa pretvorila u Zid placaOdrastimo napokon, i okrenimo se stvarnosti.
- Consigliere
- Kontakt:
Zadnji put: previse se vremena prica i 'masta' o Litvaniji i sta bi bilo, kad bi bilo, a premalo o pravim momentima koji su nas kostali ranog odlaska kuci.
I zasto se vise ne zakljuca ova tema?
I zasto se vise ne zakljuca ova tema?
pa ti nemoj mastati i pricati i zdravo, kraj price, naravno da cemo mastati kada ekipa koju smo mi bez problema pobjedili u utakmici gdje su dali sve od sebe ima ogromne sanse da bude prvak ovog prvenstva, sta si toliko naporan covjece boziji, nemoj mastati, nagadjati al ostavi nas i nase pravo da to radimo i to je to, jednostavno je
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot], Vaya i 19 gostiju.