LeSa je napisao/la: Odgoj.
LeSa je napisao/la: Umjesto da su im se mame ranije udavale i širile rošu pa da su kao sav normalan svijet gledali G.O.A.T-a.. ovako, blahh.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
LeSa je napisao/la: Odgoj.
LeSa je napisao/la: Umjesto da su im se mame ranije udavale i širile rošu pa da su kao sav normalan svijet gledali G.O.A.T-a.. ovako, blahh.
Hej bolan, oni se udarali na parketu prije. Odbrane smjele ubijati napadače dok danas zapravo moraju igrati odbranu. Vi mladi ste bahati i ne bi trebali pričati o nečemu što niste gledali.topnik1 je napisao/la:Inače bukvalno svaki sport je astronomski napredovao, ali eto po nekim je košarka odlučila nazadovat.
Košarka je itekako napredovala, samo što po nekima košarka je ekvivalent količini udaranja i fizičkog kontakta.
Donnie Darko je napisao/la:LeSa je napisao/la: Odgoj.LeSa je napisao/la: Umjesto da su im se mame ranije udavale i širile rošu pa da su kao sav normalan svijet gledali G.O.A.T-a.. ovako, blahh.
Napredovala ?Kawhi je napisao/la:Pa jeste omaložavanje. Košarka je napredovala u mnogočemu i ako nije bolja nego nekad onda sigurno nije lošija. 90e se potenciraju kao najjače doba, a upitno je jesu li jače od 80ih.Puma je napisao/la:Sve OK ali zasto se potencira da ako Pippen kaze da bi ih Bullsi pomeli ili T-Mac koji tvrdi da je nekad konkurencija bila jaca se smatra omalovazavanjem i uvredom za Curryja i GSW? Posebno za Tracyja covjeka su razapeli a samo je iznio svoje misljenje koji ima uporiste.
I da, nije istina da svi mrze velike igrace. Ima dosta primjera i danas a i u proslosti.
O Dubsima suditi nakon par sezona kad vidimo da li će biti jedna, dvije, tri ili više.
Pričati o bilo čijim majkama u kontekstu širenja njihovih roša je u najmanju ruku degutantno. Iz ugla odgoja. Pogotovo u poređenju sa nazivanjem nekoga ko je svjesno ignorantan ignorantnim padobrancem. Po mom mišljenju. Možda bi bolje bilo da sljedeći put ne pišeš o odgoju par sati nakon "širenja roša".LeSa je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:LeSa je napisao/la: Odgoj.LeSa je napisao/la: Umjesto da su im se mame ranije udavale i širile rošu pa da su kao sav normalan svijet gledali G.O.A.T-a.. ovako, blahh.
Napisao sam općenito, odnosno dodao malo humora, ništa ozbiljno niti konkretno prema niti jednom forumašu, za razliku od tebe koji se zakačio već par dana i ne skidaš otkad spomenuh 'Brona
U pravu si, nisam vidio tvoj post, ali neću ići dalje u off-topic.kad_kako je napisao/la:Znam da je svastara, ali je svastara u vezi nba, a ne necije kulture, itd.
Hajmo ovako. Jaki šuteri (nebitna pozicija) i jaki PGovi su nekad bili rijetkost, dok su danas uobičajena pojava. Vjerovatno najjača konkurencija na SF u povijesti NBA. PF je u laganom declineu, ali nakon Duncana, KGa i Dirka koji su 3 od top 5 ikad na toj poziciji teško je očekivati da ih neko odmah nadoknadi. Iako su opet tu Unibrow, LMA, Blake, Draymond (vjerovatno ništa slabija konkurencija na toj poziciji nego 90ih) i da ne nabrajam dalje. SG su od 90ih slabiji što jest jest iako i tu najveću razliku pravi Jordana, a i ono poslije Jordana smo imali Kobea i Wadea koji su premalo izdržali ako uzmemo u obzir ono svakodnevno shvatanje da je na toj poziciji konkurencija smiješna.Puma je napisao/la:Napredovala ?Kawhi je napisao/la:Pa jeste omaložavanje. Košarka je napredovala u mnogočemu i ako nije bolja nego nekad onda sigurno nije lošija. 90e se potenciraju kao najjače doba, a upitno je jesu li jače od 80ih.Puma je napisao/la:Sve OK ali zasto se potencira da ako Pippen kaze da bi ih Bullsi pomeli ili T-Mac koji tvrdi da je nekad konkurencija bila jaca se smatra omalovazavanjem i uvredom za Curryja i GSW? Posebno za Tracyja covjeka su razapeli a samo je iznio svoje misljenje koji ima uporiste.
I da, nije istina da svi mrze velike igrace. Ima dosta primjera i danas a i u proslosti.
O Dubsima suditi nakon par sezona kad vidimo da li će biti jedna, dvije, tri ili više.
Pa djelimicno se slazem, onaj intel cam je nesto fantasticno.
Spominjem 80e jer mislim da je tada bila dosta jača konkurencija za prsten nego 90ih kad je bila smiješno. Ti to shvati kako želiš.LeSa je napisao/la:Kako to Kawhi sve fino sroči kako njemu odgovara.
Priča o nekom udaranju kao Bože moj eto zbog toga je tada bila košarka jaka, zbog udaranjaa onda kada mu neko kaže kako su 90-e bile najjače doba NBA, spominje 80-e u kojima se mlatilo kako je ko koga stigao. Logika par excellence.
Znači haos!
Kokoš je starija. Šta ćemo sadPuma je napisao/la:A mozemo se ubjedjivati do prekosutra je li starije koka ili jaje. Ono sto je sigurno da pozicija PG nikad nije bila jaca.
Nego, najnovija epizoda serijala 30 for 30, o Orlando Magicu (slavne 90-te ybg.)
http://www.dailymotion.com/embed/video/x44mnzo
http://www.dailymotion.com/embed/video/x44n7nv
Klasicna prica ovih starijih da je sve prije bilo bolje. Kud ces dalje od toga da im je u Jugoslaviji odlicno bilo.TheChief je napisao/la:Za sve ove sto stalno govore da je prije sve bilo bolje, a da je danasnja kosarka sranje. Zasto onda, uopste, gledate danasnju "glupu, dosadnu, slabiju" kosarku koja je "negledljiva" ?
Jest ako bas jako mrzis LeBrona kao ti i LesaPaskalHens je napisao/la:Je l' fer reći da je Irving za sada najbolji igrač Krava u plejofu?
nije,jer LBJ igra fenomenalno allround,znaci apsolutno sve radi,asistira,skace,odbrana,poentira ali da Irving igra vrhunski nema sumnje apsolutno nikakvePaskalHens je napisao/la:Je l' fer reći da je Irving za sada najbolji igrač Krava u plejofu?
Cuj od LeBrona sam navikao na ovakve igre pa mi je zato Irving najbolji,kakav argumentPaskalHens je napisao/la:Ne mrzim lebrona, mrzim male sise i sarajvo. A ono što me nervira su ljudi poput tebe koji navijaju za igrača. Elem nije to tema, već mi Irving djeluje fantastično u ovom plejofu, dok sam od lebrona navikao na ovakve igre..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.