Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

save
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la save » 18 dec 2014, 12:03

Sad kad se sve reklo manje-više što se imalo reći, trebo bi neko savjetovati onog Haruna da više ne talasa i ne diže prašinu i da pusti da se stvari smire, i da nađe neke ljude kad se malo glave ohlade, ko će biti medijator između Juke i njega - neko spomenu Nenu, ili netko u koga Juka ima povjerenja da se to pokuša malo izgladiti.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 dec 2014, 12:15

nerminih 74@ u tebe preslikana priča ko u Ace@

Ali hajde nek je sve istina za Haruna da je vaki naki i tako to, u ovoj situaciji je jedini krivac Jusuf.

znači ja prisustvujem predavanju i u neka doba digo mi se i odem, i čak ne donesem pravdanje zašto sam otišo i nakon nekog vremena profesor objavi da sam ja otišao sa nastave, znači ne da mi neopravdan nego samo objavi da sam otišo sa predavanja.
Meni se to ne svidi i ja dignem nos, đeš ti to meni tako.
Profesor smiri loptu i kaže da mi nije dao neopravdan nego samo da je objavio da sam otišo svojevoljno sa nastave.

Ali ja to ne prihvatam, nego tražim da i profesor i direktor odstupe sa svog mjesta jer više ne želim da idem u tu privatnu školu.

Pa dajte ljudi niko ovde nije budala.
Kriv sam i tačka.

Ako voli svoju zemlju najmanje što može uraditi je izvinuti se zbog ove sapunice koju nam je priredio i obećati da će nastupati za svoju zemlju časno i ponosno. A ne kao što ti insinuiraš da se mi moramo princezi izvinjavati zbog njegovih postupaka :thumbdown:

neću više pisati do daljnjeg na ovoj temi jer se samo vrtimo u krug i bezveze se samo sekiram

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 18 dec 2014, 12:28

Ukoliko Nurkic ne bude igrao za reprezentaciju a sve upucuje na to, onda je stvar potpuno jasna. Čuj nece da igra sve dok su tu Harun und com, pa meni je to smijesno. Ja znam da igraci nece da igraju zbog trenera jer cesto se desava da doce do konflikta na relaciji trener-igrac, ali igrac-savez je mnogo rjedji slučaj. To bi isto bilo kad bih ja rekao necu da idem u školu jer mi se ne svidja direktor škole. Meni je glavni uzrok svega ovoga njegov menadjer, doticni Enes T., jer ne moze biti slucajnost da mahom njegovi igraci ignoriraju rep. BiH i igraju za neke druge reprezentacije. Takodjer mi je interesantno da se slična situacija desila s Omicem, tada je Omic izjavio da nece igrati za reprezentaciju sve dok je na njenom celu direktor NN (ne znam covjeku ime), ali je na kraju ipak zaigrao, da li ce se desiti isti scenarij nisam siguran, ali i ako se ne dese ne treba puno kukati. Jusuf je izabrao taj put i sretno mu, njemu i slicnima mora se dati na znanje da niko nije iznad reprezentacije, takodjer treba imati u vidu da je momku 20 god i odmah mu sve nesto smeta, ne zeli ovo hoce ono, de ovako a sto je tako, itd...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 dec 2014, 12:33

al gledajte ovu situaciju, da savez nije reagovao kako je reagovao nakon odlaska juke sa priprema, šta bi se moglo desiti:

kikanović: harune mogu li ja kod svog doktora u tuzlu da mi pregleda stopalo, trebaju mi 2 dana za to

gordić: jel ja mogu do beograda da mi snime zglob, trebaju mi tri dana

mirza: ja bi do jablanice jer me treninzi umaraju, a i malo me desna ruka zeza pa da se odmorim

i tako dalje

kako bi ostali igrači reagovali da je juka samo otišao, dostavio nalaze, ja povrijeđen i čao. vjerovatno su na to mislili u savezu i da se ne naruši atosfera, plus da niko nije iznad reprezentacije

100% sam siguran da je juka rekao fino, precjenio sam se, nisam u stanju da iznesem ovo do kraja, a i znamo kakvi su treninzi ivanovića, mogu li ja da se posvetim oporavku i što boljem snalaženju kada dođe u denver, da bi mu i harun i savez dozvolili bez ikakvih problema, pogotovo jer nam je grupa i sistem kvalifikacija omogučavao da i bez njega odemo na EP.
nema potpisa

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 dec 2014, 12:41

Ma nije to uopste, nije on mogao tako reci jer je sve moralo biti iscenirano. Morao je da iscenira neku svadju kako bi mu agent imao materijala.

Vidis da se sada i ne javlja na pozive jer mu je agent rekao da se ne javlja i da ne odgovara. Kako ne bi rekao nesto pogresno i to..

Citava bit ovog svega je da on pocne igrati za Sloveniju.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 dec 2014, 12:57

.
Ko god brani Nurkica taj je gori od Safeta Susica.

i ove njegove posljednje izjave da nece igrati za repku dok su tu u savezu nabrojana trojka pokazuju koliki je frajer "patriota"...pa hajvanu ne igras za konakovica, haruna i sl...vec za DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU, ZA NAVIJACE KOJI TE ZELE U REPKI...a kojima ti nazalost pljujes u lice...
Ispao je balavurd, i ako ce takav ostati onda nam i ne treba u reprezentaciji...stavise, mislim da ga ni Ivanovic (ako ostane selektor) nece uopce pozivati zbog neprofesionalnosti koju je pokazao najprije prema njemu kao selektoru, zatim prema Teletovicu i saigracima, pa tek na kraju prema Savezu.
Ovakav Nurkic bi samo poremetio red u reprezentaciji, koji trenutno vlada...osim ako se sve ne izgladi na lijep nacin, naravno...ali tesko da ce do toga doci.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 13:05

Ja mislim da ovi sto kritikuju savez zbog saopcenja zbog odlaska Nurkica sa priprema da su to isti ljudi koji bi kritikovali da saopcenje nije izdato, samo sto bi tada problem bio zašto saopcenje nije izdato, kako tako moze otići sa priprema Itd!!!!

Sent from Angelina's bed

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 dec 2014, 13:33

savez je pogrijesio sto hoce neku pravdu istjerat na Nurkicu , da su samo presutili , sve bi ok bilo , ovako sad bezze sukob , ko je kriv a ko nije , 14 minuta pricali menager i mahmutovic i nista rekli nisu sto javnost ne zna , sad nema druge , ili pitat otvoreno nurkica hoces se odazvat ili da ovaj trojac ode --

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 dec 2014, 13:34

Admir_Sa je napisao/la:al gledajte ovu situaciju, da savez nije reagovao kako je reagovao nakon odlaska juke sa priprema,
sam sto jusuf do saopštenja nije napustio pripreme nego je bio na dodatnim pretragama, a tek poslije saopštenja je napustio pripreme

eno ljepo pogledajte vedatorov klip sinošnjeg suočavanja haruna i enesa, tamo je jasno rečeno

znači da harun nije poletio sa onim saopćenje jusuf bi se vratio i sveg ovog nebi bilo

a ponavljam ti ako bude pozvan od strane duška, jusuf će doći na pripreme za EP
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 dec 2014, 13:38

-Taj menadzer je prakticno sve svoje igrace Bosnjake odveo da igraju za Sloveniju

-Salic se osjeca kao Srbin i voli Srbiju, zeli da igra za Srbiju, a ne za BIH. Bar je to zelio prije 2 godine, kojim mu putem karijera ide nece moci igrati niti za jednu reprezentaciju.

-Njegov menadzer nece da dostavi rezultate magnetne rezonance sa tog pregleda. On je sa americkom agencijom dogovorio da se moze otici na pregled ali rezultate rezonance nikad nije dobio. Samim time je cist..da je dobio rezultate nije, jel bio pregled za menadzersku agenciju ili privatni pregled? Ovaj njegov agent to nece da odgovori..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 dec 2014, 13:49

HeraklitMracni je napisao/la:savez je pogrijesio sto hoce neku pravdu istjerat na Nurkicu , da su samo presutili , sve bi ok bilo , ovako sad bezze sukob , ko je kriv a ko nije , 14 minuta pricali menager i mahmutovic i nista rekli nisu sto javnost ne zna , sad nema druge , ili pitat otvoreno nurkica hoces se odazvat ili da ovaj trojac ode --
pa Jusuf je za ovaj portal vec jasno stavio do znanja pod kojim uslovima ce igrati za BiH

http://sportsport.ba/bh_kosarka/necu-ig ... ica/148152" onclick="window.open(this.href);return false;

izdvajam:

"Igrao sam i uvijek ću igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali neću za privatnu koju vode Harun Mahmutović, Igor Stojanović i Dino Konaković."

dakle, vrlo je jednostavna jednačina - ili ova trojica ili Nurkić

moramo smjeniti KSBIH, da bi Juka zaigrao za nas.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 dec 2014, 13:58

let3 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:savez je pogrijesio sto hoce neku pravdu istjerat na Nurkicu , da su samo presutili , sve bi ok bilo , ovako sad bezze sukob , ko je kriv a ko nije , 14 minuta pricali menager i mahmutovic i nista rekli nisu sto javnost ne zna , sad nema druge , ili pitat otvoreno nurkica hoces se odazvat ili da ovaj trojac ode --
pa Jusuf je za ovaj portal vec jasno stavio do znanja pod kojim uslovima ce igrati za BiH

http://sportsport.ba/bh_kosarka/necu-ig ... ica/148152" onclick="window.open(this.href);return false;

izdvajam:

"Igrao sam i uvijek ću igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali neću za privatnu koju vode Harun Mahmutović, Igor Stojanović i Dino Konaković."

Evo opkladu u pice da ce Nurkic doci ? Ako vjerujes napisanom ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 dec 2014, 14:06

TaRgEt_ je napisao/la:
let3 je napisao/la:

izdvajam:

Evo opkladu u pice da ce Nurkic doci ? Ako vjerujes napisanom ...
kako misliš "Ako vjerujes napisanom" :?

ne vidim razlog zašto bi portal SportSport.ba lažno prenosio izjave Nurkića i tako lagao javnost

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 dec 2014, 14:11

Iskreno da vam kazem , Konakovic i ima zelju da Nurkic se (ne)odazove pa tako da se sve okrene protiv Nurkica , ovako ako se odazove , prkosit ce levatima iz saveza ... A jadni Mahmutovic se upecao u ralje Konakovica , nijje los Mahmutovic al onaj biser sa benom ga pokvario , od kad je dosao Konakovic sve lose krenulo ...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 dec 2014, 14:13

nerminh74 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:al gledajte ovu situaciju, da savez nije reagovao kako je reagovao nakon odlaska juke sa priprema,
sam sto jusuf do saopštenja nije napustio pripreme nego je bio na dodatnim pretragama, a tek poslije saopštenja je napustio pripreme
Priključivši se pripremama A selekcije koja će 13.08 krenuti u još jednu borbu za odlazak na Evropsko Prvenstvo, Jusuf Nurkić je od Selektora Duška Ivanovića nakon prijateljske utakmice sa Švedskom u Zenici 27.07.2014. zatražio slobodno dan više u odnosu na ostale igrače kako bi završio privatne obaveze i obaveze prema svom novom klubu Denver Nagetsima.

Iako Košarkaška Reprezentacija BiH ima vrhunski tim doktora sa dugogodišnjim iskustvom u sportskim povredama, radi zdravlja našeg najperspektivnijeg igrača i njegovog samopouzdanja u narednim kvalifikacionim utakmicama, Selektor Duško Ivanović mu je dozvolio odlazak. Nakon što je istekao rok za povratak na pripreme košarkaške reprezentacije, Jusuf Nurkić je na apsolutno iznenađenje stručnog štaba, medicinskog tima reprezentacije BiH i svih uposlenika KS BiH, obavijestio Kancelariju KS BiH da se neće vratiti u trening kamp jer njegova koljena nisu dobro i mora se liječiti. Nakon tog obavještenja, mladi igrač Jusuf Nurkić nikome nije želio odgovoriti na brojne pozive koje smo mu uputili iz KS BiH, a njegove izjave smo mogli pratiti isključivo kroz određene medije, što smatramo neozbiljnim pristupom jednog A reprezentativca, NBA igrača, a pogotovo Kapitena jedne od selekcija BiH.

Iz gore navedenog se ne moze zakljuciti da se htio vratiti u Sarajevo. Prije bi se reklo da je htio dostaviti medicinsku dokumentaciju i time zavrsiti pricu. Mozda naravno savez laze u ovoj izjavi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 14:15

Presutili? A sta da su sutradan otisli Kikanovic, pa onda Teletovic, pa Gordic u Podgorici, trebali onda i njima presutiti???? :crazy:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 dec 2014, 14:18

Evo opkladu u pice da ce Nurkic doci ? Ako vjerujes napisanom ...[/quote]

kako misliš "Ako vjerujes napisanom" :?

ne vidim razlog zašto bi portal SportSport.ba lažno prenosio izjave Nurkića i tako lagao javnost[/quote]

Ja ti kazem ako vjerujes da nece doci, evo ja ti nudim u pice se kladimo ili sta god hoces da hoce.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 dec 2014, 14:22

Pitanje je koliko je dobro za atmosferu ako dodje i ne popravi ponasanje....Mislite da je suigracima drago sto ih je jedan mladic tako popljuvao....

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 18 dec 2014, 14:23

Jusuf vec kod 99% nas ima jednu kosu ako se ne odazove pozivu dobit ce i drugu i eto ga X.

I što prije prebacit temu sa ovog podforuma ako se to desi.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 dec 2014, 14:42

Udarile pare u glavu Juka, haaa?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []