Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Germaniaspor je opasno zagrizao.
A moze on prec u ligu petice, presao je i jedan Grujic, Hrgovic ili Berberović. Ali ako ode tamo propast ce. Nema taj kvalitet.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A moze on prec u ligu petice, presao je i jedan Grujic, Hrgovic ili Berberović. Ali ako ode tamo propast ce. Nema taj kvalitet.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
E cuj u Inter aman jarabi ovi u Avazu bas dobru robu zavrsavaju i lupaju se kvalitetno 
Sent from my iPhone using Tapatalk

DRUG NEBI TI PUNCA
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Hajde nek vi imate kvalitet srat po forumu, ne mogu da vas razumijem ali zaista, pa zar nebi trebalo da nam bude drago sto jedan nas reprezentativac treba da predje u veci i jaci klub od Hajduka. Mislim ako postoji bilo kakvo interesovanje ovih klubova koji se pominju u poslednjih nekoliko dana, treba da nam bude cast i dika, kao svom normalnom svijetu. Al nema ba bosnjo ce sve oprostiti osim uspjeha, vazda je tako bilo i zato i jesmo tu gdje smo!
Dozovite se malo papci i okrenite se iza sebe, pogledajte sta imate osim tastature i punih usta pljuvacke!
Ako ne znate gdje izbaciti visak energije u prstima, pisite mailove savezu i vrsite pritisak na njih da nam ne izaberu kretena Tulica.
Ostavite se momaka koji daju zadnji atom snage na terenu!
Dozovite se malo papci i okrenite se iza sebe, pogledajte sta imate osim tastature i punih usta pljuvacke!
Ako ne znate gdje izbaciti visak energije u prstima, pisite mailove savezu i vrsite pritisak na njih da nam ne izaberu kretena Tulica.
Ostavite se momaka koji daju zadnji atom snage na terenu!
Informacija je tacna, samo se ne radi o Interu iz Milana, vec najverovatnije o Inter Turku iz Finske, a nije iskljuceno da je rijec i o NK Inter Zapresic iz Hrvatske.
Mancini je poznat po dovodjenju panjeva u tim, tako da me ne bi iznenadila i ova vijest. Jos jedan u nizu promasaja RM-a!

Mancini je poznat po dovodjenju panjeva u tim, tako da me ne bi iznenadila i ova vijest. Jos jedan u nizu promasaja RM-a!
- maximusdecimus
- Kontakt:
jel ono on dovede Dzeku u City?? samo pitam...hz1987 je napisao/la:Informacija je tacna, samo se ne radi o Interu iz Milana, vec najverovatnije o Inter Turku iz Finske, a nije iskljuceno da je rijec i o NK Inter Zapresic iz Hrvatske.![]()
![]()
![]()
Ja bih sad pristao, ali znamo obojica da se nece to ispostovati kada Tino predje u Lige 5.Effenberg je napisao/la:Nudim propoziciju 5 za 1 ko hoce da se kladi sa mnom da ovaj panj u slijedece barem 2 godine nece preci u lige 5?
Ima li zainteresovanih?

Ali eto, makar se moze javno izvinuti, a zatim obrisati sa foruma ko izgubi. Fer?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Ne znam koji vam je racku sa Tinom. Ostavite momka bola. Očito da imate previše slobodnog vremena kojeg koristite za ispoljavanje frustracija. Sretno Tino u nastavku karijere! Samo rad, red i disciplina! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Koliko li placa za ove naslove u novinama da mi je znati..
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Rad, red i nepotizam.zizu1991 je napisao/la:Ne znam koji vam je racku sa Tinom. Ostavite momka bola. Očito da imate previše slobodnog vremena kojeg koristite za ispoljavanje frustracija. Sretno Tino u nastavku karijere! Samo rad, red i disciplina!

bagrcavi je napisao/la:E cuj u Inter aman jarabi ovi u Avazu bas dobru robu zavrsavaju i lupaju se kvalitetno

Pucaj na najvise (Arsenal, Inter), a nadaj se da ce upecat neki Samsunspor...deviza Susic INC.
Mali Pape i Miki spašavaju Hajduk: TSS u Interu za oko 5 milijuna eura!
Hajduk se financijski spašava, Tina Sušića kupuje Inter iz Milana!
Računa se za odštetu od cca pet milijuna eura! To bi trebao biti Hajdukov "bingo" u novogodišnjoj noći, poruke iz Milana i Liegea, na relaciji između pregovora s Hajdukovim emisarima i obitelji Sušić govore o tome da je posao perfektuiran i do 95 posto! Ostavimo ono zrno neizvjesnosti dok se ne stavi potpis, idućeg tjedna predviđa se završni dogovor, ali kontakti su objelodanjeni.
K tome, slična je storija kao i lani s Marijom Pašalićem koji je u zimskom prijelaznom roku otišao iz Hajduka u Chelsea, pa ostati još proljeće u bijelom dresu. Na isti način Sušić bi sad trebao potpisati za milanski Inter i prema naznakama iz Italije ostati u Hajduku, pa se onda od srpnja pojaviti na pripremama Intera.
Inter igra protiv Paris St. Germaina u Maroku prijateljsku utakmicu za bogate sponzore, a iz Maroka je stigao Mancinijev "da" za Sušića i obrazloženje glede prijelaznog roka Intera koji bi htio i veće zvijezde, tipa Argentinac Lavezzi...
- Naš mercato je složen posao, dozvoljava nam dovođenje igrača samo na posudbu s opcijom kupnje kasnije – rekao je Mancini, a to je primjenljivo i na ovu priču oko Sušića.
Palac gore, dakle, podigao je i Roberto Mancini, prijatelj ovdašnjih krajeva, da tako kažemo, čest gost – Međugorja. On je sada taj koji probire "novi Inter", trener i glavni arhitekt nove momčadi u kojoj je Mateo Kovačić važan kotač. A u sredini terena jedan Kolumbijac Guarin ili pak švicarski Srbin Kuzmanović nisu mu više potrebni, ispucali su kredite, treba svježe krvi...
A Bošnjak Sušić, sudionik Mundijala u Brazilu u dresu naših susjeda "zmajeva" jako im se dopada.
Vijest jest da je Inter "blokirao" Sušića, zato se govori da je 90 posto posla obavljeno, treba pričekati idući tjedan da se dogovori susret na vrhu s predstavnicima Hajduka i Intera, a tu je važan kotač i Milan Rapaić, nezaobilazno, kao glavni akter o čemu se već pisalo. Miki kao zastupnik Sušićev koji je usput i sina Borisa "parkirao" u mlade nade Intera.
Najvažnije je bilo dobiti Mancinijev – da, a kako tvrde talijanski izvori od povjerenja, stručnjak za mercato Alfredo Pedulla, Mancinijev "si" stigao je danas u 13.14 sati!
USKORO OPŠIRNIJE...
SD ima uvijek informacije iz prve ruke. Ovo bi mogla biti bomba. Upravo sam ovu cifru i ja cuo i bila mi je nevjerovatna pa nisam htio bacati bombe. Da ne budem izvrijedjan.

Hajduk se financijski spašava, Tina Sušića kupuje Inter iz Milana!
Računa se za odštetu od cca pet milijuna eura! To bi trebao biti Hajdukov "bingo" u novogodišnjoj noći, poruke iz Milana i Liegea, na relaciji između pregovora s Hajdukovim emisarima i obitelji Sušić govore o tome da je posao perfektuiran i do 95 posto! Ostavimo ono zrno neizvjesnosti dok se ne stavi potpis, idućeg tjedna predviđa se završni dogovor, ali kontakti su objelodanjeni.
K tome, slična je storija kao i lani s Marijom Pašalićem koji je u zimskom prijelaznom roku otišao iz Hajduka u Chelsea, pa ostati još proljeće u bijelom dresu. Na isti način Sušić bi sad trebao potpisati za milanski Inter i prema naznakama iz Italije ostati u Hajduku, pa se onda od srpnja pojaviti na pripremama Intera.
Inter igra protiv Paris St. Germaina u Maroku prijateljsku utakmicu za bogate sponzore, a iz Maroka je stigao Mancinijev "da" za Sušića i obrazloženje glede prijelaznog roka Intera koji bi htio i veće zvijezde, tipa Argentinac Lavezzi...
- Naš mercato je složen posao, dozvoljava nam dovođenje igrača samo na posudbu s opcijom kupnje kasnije – rekao je Mancini, a to je primjenljivo i na ovu priču oko Sušića.
Palac gore, dakle, podigao je i Roberto Mancini, prijatelj ovdašnjih krajeva, da tako kažemo, čest gost – Međugorja. On je sada taj koji probire "novi Inter", trener i glavni arhitekt nove momčadi u kojoj je Mateo Kovačić važan kotač. A u sredini terena jedan Kolumbijac Guarin ili pak švicarski Srbin Kuzmanović nisu mu više potrebni, ispucali su kredite, treba svježe krvi...
A Bošnjak Sušić, sudionik Mundijala u Brazilu u dresu naših susjeda "zmajeva" jako im se dopada.
Vijest jest da je Inter "blokirao" Sušića, zato se govori da je 90 posto posla obavljeno, treba pričekati idući tjedan da se dogovori susret na vrhu s predstavnicima Hajduka i Intera, a tu je važan kotač i Milan Rapaić, nezaobilazno, kao glavni akter o čemu se već pisalo. Miki kao zastupnik Sušićev koji je usput i sina Borisa "parkirao" u mlade nade Intera.
Najvažnije je bilo dobiti Mancinijev – da, a kako tvrde talijanski izvori od povjerenja, stručnjak za mercato Alfredo Pedulla, Mancinijev "si" stigao je danas u 13.14 sati!
USKORO OPŠIRNIJE...
SD ima uvijek informacije iz prve ruke. Ovo bi mogla biti bomba. Upravo sam ovu cifru i ja cuo i bila mi je nevjerovatna pa nisam htio bacati bombe. Da ne budem izvrijedjan.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Kako cete se utisati kada Tino zabije jedan ovakav u reprezentaciji..

A kako se ti ne utisa kad nam ga Safet zabi ?calcio je napisao/la:
Kako cete se utisati kada Tino zabije jedan ovakav u reprezentaciji..

...mediteranskoj, mozda 

Ovi Hrvati nisu normalni, cuj Inter.
Najveca provala od one da se Liverpool i United bore za Anasa Sharbinia prije 4-5 godina.

Najveca provala od one da se Liverpool i United bore za Anasa Sharbinia prije 4-5 godina.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:
Dobar selfie

Sreća tvoja pa ti je najveća budala konkurencija pa će tvoje nepoznavanje fudbala i gluposti koje pises proći samo sa srebrenom medaljom
Cartman ne znam kako ali cesto polazi za rukom Hrvatskim menadzerima prodati i losije igrace u velike klubove. Ali na kraju se pokaze da su cesto ovi veliki klubovi bili u pravu. Dosta tih igraca kasnije i napravi karijere. A mi se cudimo prilikom svakog transfera. Sharbini nije imao sportaske navike a talenat tog igraca je bio ogroman. Mislim da za to nije napravio iskorak vise. Kao i nas Ibro. Cak je Ibro za nijansu vise napravio. Makar je nesto vise novca zaradio.Cartman je napisao/la:Ovi Hrvati nisu normalni, cuj Inter.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.