FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2015, 01:19

Bernard,jer ne mogu da vjerujem sta pise frajer...isto kao da ja kazem (lupam) Horde demolirali selo pored Poznana nakon sto su primili batine u centru,kako ne shvatate da ovdje nema puno ljudi,nema nasih momaka,OVO NIJE SARAJEVO
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 jul 2015, 01:20

manijakdokraja je napisao/la:Sta mislite da pustimo vehabije na njih ?
Treba reci radnicima ovih propalih preduzeca da ce biti isplaceni ako namarisu Poljake... Pa mislim da bi cisternom sapirali krv sa ulice sta bi se Poljacima desilo :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 14 jul 2015, 01:21

K0MT je napisao/la:Svaki post na ovoj temi koji sadrži rečenicu "ja imam info", "dobio sam informaciju" i slično pod hitno obrisati i to tamo na filtere negdje na podešavanjima foruma da se obriše sam post kad se napiše. Većina ljudi i forumaša ovdje, uz svo dužno poštovanje, nije da nipodaštavam nekog ili da je to neka obaveza, nikad niti je bila na gostovanju, kamoli na evropskom gostovanju, a kamoli učestvovali u navijačkom sukobu. Zato treba izbjegavati priče "rekla kazala" i baš ih je najbolje obrisati, eventualno neki link ili sliku ostaviti. Onaj ko stvarno ima info šta se desilo nit će bit u kući sad, nit će ikad napisati na forumu ili objaviti bilo gdje.
I forumaši koji pišu da je bh scena, ili čak balkanska, nespremna za Poljake, takođe spadaju u grupu ljudi što sam gore pomenuo, bez navijačkog iskustva i znanja. Pa nisu roboti, ako imaju 100 kila i ako su ćelavi! Peglali su te poljake i Cigani i Varvari i ustaše onomad. Mišljenja sam da im komotno na crtu mogu stati i Horde i Manijaci.

Pozdrav svim navijačima! Kec na Koševu! :D
Samo da se ponovim još jednom sa apelom na moderatore. :D I da, ovi Poljaci neće pogledati utakmice sutra.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 14 jul 2015, 01:21

koalem je napisao/la:Ma spakovat ih u autobus i ispratit do granice. Ćao.
S tim se autobusima nece sigurno vratiti ;)
Reko sam ranije, mjeri ce se ovdje kita, al zgolje su im dosad **** mamicu :mrgreen:
Numquam Desistemus!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 jul 2015, 01:21

BernardBarnjak je napisao/la:@rodjenisa

svaka ti cast!
Dos'o papak da se nasladjuje a pojma nema sta se desava.K'o da ja ili neko od nas ne znamo kakve su masine ovi iz Poljske .Vogosca 12 sati navece ,oni organizovani i spremni .Sutra ce u grad izaci novih 30 milja nasih ljudi i nek dodju onda i oni i njihovi krmci iz naseg komsiluka ,BUJRUM SVI U SARAJ'VO MAJKU IM NJIHOVU ,BUJRUM NI PRVI NI ZADNJI KOJI CE POLOMITI ZUBE NA OVIM LJUDIMA I U OVOM GRADU.jELKI NEKO MISLI DA CEMO MI STARIJI SJEDITI U KUCUMA I GLEDATI DIVLJAKE KAKO RUSE NAS GRAD ....BUJRUM SUTRA U SARAJ'VO SVI
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 jul 2015, 01:22

arhimed89 je napisao/la:Pogledah nekoliko snimaka i ja ne mogu nikako skontati o kakvoj superiornosti Poljskih huligana pojedinci besjede.
Izasli ljudi pred hotel,poceli divljat i zapalili nekoliko baklji na prvoj raskrsnici,nekoliko ljudi se skupilo,bacilo sta na njih,oni krenuli prema njima,ljudi iskulirali i to je to.Covjek bi rekao ratna zona,ono nista posebno ako se pogleda na ova tri snimka sto neko ubaci.
Nekako mi sad ispadaju ko jos vece pi.ckice..
Baš to, u gluha doba noći uhvatili se ****. :roll: Zna i budala da se teško može skupit 100 ljudi koji bi napravili neku reakciju naspram njih. U ponoć, no way. Vidjet ćemo ih sutra ako ih ne deportuju u toku noći. Koliko god oni ludi bili, mi na domaćem terenu možemo 100x biti luđi. Samo nek ne padne mrtva glava, nek se pobiju malo ha ya da se ima šta gledat. :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2015, 01:22

slika

Ljudi dragi vidite li vi koja je to razlika...jos nema ni busa ni prevoza u ova doba
Izvinjenje @Bernjaku i jos jednom forumasu sto me citiro :thumbup:
=\_1921_/=

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jul 2015, 01:22

MortemHz je napisao/la:Bernard,jer ne mogu da vjerujem sta pise frajer...isto kao da ja kazem (lupam) Horde demolirali selo pored Poznana nakon sto su primili batine u centru,kako ne shvatate da ovdje nema puno ljudi,nema nasih momaka,OVO NIJE SARAJEVO
sa kim su se kamenjali onda, sa navijacima unisa ?

slobodno reci da je njih bilo duplo manje u gradu, ko sto je vasih bilo manje u vogosci, cemu njekanje cinjenica
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 14 jul 2015, 01:23

Ne znam sto se palite na ove sto provociraju,zna svaki bosanac i hercegovac gdje je Vogosca opusteno samo :kafa:
#musvdg

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 jul 2015, 01:23

rodjenisa je napisao/la:[BUJRUM SVI U SARAJ'VO MAJKU IM NJIHOVU ,BUJRUM NI PRVI NI ZADNJI KOJI CE POLOMITI ZUBE NA OVIM LJUDIMA I U OVOM GRADU.jELKI NEKO MISLI DA CEMO MI STARIJI SJEDITI U KUCUMA I GLEDATI DIVLJAKE KAKO RUSE NAS GRAD ....BUJRUM SUTRA U SARAJ'VO SVI

Ja evo prvi priznajem da ne smijem.
Ne nakon ove caps lock recenice. :nene:
Steta sto Poljaci ne citaju,nista od ovoga nebi bilo veceras. :hmmmmm:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jul 2015, 01:23

za mene su **** najveće ovi koji nisu hz a provociraju hz kao fol poljaci ih isprebijali??
dajte mi članak video sliku bilo šta da vidim to! ja sam vidio na kliksu da je jedan poljak završio na intenzivnoj, 5-6 da je krvavo, vidio sam sliku oduzetog šala lecha, i sve što sam vidio od poljaka je da u ponoć njih 100 se dere ispred hotela pali baklje razbija auta izloge i kao potjerali lokalne hz (koji su imali muda da im izadju na crtu)
Čast izuzetcima od tm, fukara i ostalih, al ovi koji podjebavaju su JADNI .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 jul 2015, 01:24

rodjenisa je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:@rodjenisa

svaka ti cast!
Dos'o papak da se nasladjuje a pojma nema sta se desava.K'o da ja ili neko od nas ne znamo kakve su masine ovi iz Poljske .Vogosca 12 sati navece ,oni organizovani i spremni .Sutra ce u grad izaci novih 30 milja nasih ljudi i nek dodju onda i oni i njihovi krmci iz naseg komsiluka ,BUJRUM SVI U SARAJ'VO MAJKU IM NJIHOVU ,BUJRUM NI PRVI NI ZADNJI KOJI CE POLOMITI ZUBE NA OVIM LJUDIMA I U OVOM GRADU.jELKI NEKO MISLI DA CEMO MI STARIJI SJEDITI U KUCUMA I GLEDATI DIVLJAKE KAKO RUSE NAS GRAD ....BUJRUM SUTRA U SARAJ'VO SVI
tako je rodjeni izac na ulicu i sutat se a ne pisat po forumu...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 14 jul 2015, 01:24

U formi su.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 jul 2015, 01:24

1922VFC1981 je napisao/la:Ne znam sto se palite na ove sto provociraju,zna svaki bosanac i hercegovac gdje je Vogosca opusteno samo :kafa:
Normalna stvar, svaka čast za Horde večeras. :clap:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 jul 2015, 01:25

VolimTz je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Provjerene info sad gledao s prozora, grupica Poljaaka je trenutno u Tuzli u Hotelu u Slavinovicima
Eto me brate Doe treba mi 10 minuta, ako treba sve izbjeglice iz mahale da dignem samo reci. :mrgreen:
Horde zarobile tenk na glavnoj raskrsnici
breakin news, bacaju poljsku nejac lavovima
:lol:
Hahaha a jaaaah hah

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 14 jul 2015, 01:25

HAOS NA CUMU ZNACI POLJAKA I NASIH KO GOVANA @ izvor Torla obavjestajac

trojca poljaka razbijena bas
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 14 jul 2015, 01:27, ukupno mijenjano 2 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 14 jul 2015, 01:25

od carsije do vogosce ima 15min autom vrh...
a koliko ima od poljske do vogosce?

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 14 jul 2015, 01:25

Sve je to ok, skupite se sutra i posutate ih ali kako vi mislite ici tamo i da li uopste misli iko?

HZnaneFCS
Kontakt:

Post Postao/la HZnaneFCS » 14 jul 2015, 01:26

SPY je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Pogledah nekoliko snimaka i ja ne mogu nikako skontati o kakvoj superiornosti Poljskih huligana pojedinci besjede.
Izasli ljudi pred hotel,poceli divljat i zapalili nekoliko baklji na prvoj raskrsnici,nekoliko ljudi se skupilo,bacilo sta na njih,oni krenuli prema njima,ljudi iskulirali i to je to.Covjek bi rekao ratna zona,ono nista posebno ako se pogleda na ova tri snimka sto neko ubaci.
Nekako mi sad ispadaju ko jos vece pi.ckice..
Baš to, u gluha doba noći uhvatili se ****. :roll: Zna i budala da se teško može skupit 100 ljudi koji bi napravili neku reakciju naspram njih. U ponoć, no way. Vidjet ćemo ih sutra ako ih ne deportuju u toku noći. Koliko god oni ludi bili, mi na domaćem terenu možemo 100x biti luđi. Samo nek ne padne mrtva glava, nek se pobiju malo ha ya da se ima šta gledat. :mrgreen:
ama ljudi Vogosca je slijepo crijevo Sarajeva...naravno da ne mozes skupiti 100 ljudi. Da se to desilo negdje u gradu od njih bi samo pasosi na recepciji hotela ostali :bih: :bih:
Svi u napad jedan je Hase!!!!!

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 14 jul 2015, 01:26

Vi sto tipkate po tastaturama dok vam pišaju i ruše grad ste :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, jurisicduska i 27 gostiju.