Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 jul 2016, 13:36

Ako budem umirao ispunit cu ti zelju tako da na svijetu bude jedan Juventin manje :lol:

Evo mediji objavili da je Pjaca oficijelno u Juvetu, odlicno pojacanje. Pjaca je sam potvrdio ovo: Odlazim u Juventus!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 19 jul 2016, 13:42

Nikad gora sezona nece biti... Juventus ce opet lagano do titule mislim lakse nego ikad.
Ac.Milan 2001-2024!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 19 jul 2016, 14:09

Biscione je napisao/la: A kao sada u godinama dominacije Juveta i preslabih Intera i Milana je atraktivnija nego tada? Čak i u toj eri dominacije Intera u ligi si imao dovoljno jak Milan da osvoji CL (2007.), a danas imamo dominaciju Juveta a čak ni oni ne mogu do CL a kamoli neki od klubova iz reda ostalih.
Juventus je igrao finale. Ok nismo osvojili, ai je to fin znak da se klub vratio gdje pripada. Mi Ligu Prvaka nismo uspijevali uzeti ni sa nekim ranijim ekipama. To je naš peh, a ne indikator kvalitete lige.

Što se tiče Siamovog posta, i dalje tvrdim, Calciopoli je najveći uzrok sunovratu Serije A. Marketinški su svi timovi izgubili na privlačnosti. Svi su ispaštali zbog toga, ne samo Juventus. Dovoljno ti je pogledati sponzorske ugovore tada i u godinama koje su uslijedile. Al' hajde, uvažavam i tvoje mišljenje. Možda bi liga propala u svakom slučaju. Ne mogu sa 100% sigurnosti tvrditi nešto u šta se površno razumijem.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 19 jul 2016, 16:19

senadrosoner je napisao/la:Nikad gora sezona nece biti... Juventus ce opet lagano do titule mislim lakse nego ikad.
Netreba znaciti..

Bio je i milan jak s Zlatanom i silvom i opet Juve osvoji na kraju titulu s losijem kadrom..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 19 jul 2016, 16:41

Lazio sell 11 season tickets
slika
Don't believe the hype.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 jul 2016, 17:00

slika

:rol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 20 jul 2016, 11:57

slika
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 jul 2016, 13:18

Vjerovatno treba pisat Romom i Milanom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 jul 2016, 17:44

Ovi istresli 23 miliona za Pjacu a znali su se sprdati sa Interom kad je doveo tamo nekog Kovacica.

Mamicu odlazi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pogba

Post Postao/la Pogba » 20 jul 2016, 18:34

Ne znam ko je ismijavao transfer Kovačića i ne znam zašto bi, imao je, koliko, 17-18 godina tada?!

Inače, evo koliko godina poslije se priča o njemu i dalje kao talentu, a i cjenovni rang mu je kao i Pjacin, gore-dolje.

Što se tiče Pjace, ipak 3-4 godine stariji ide, a po mnogima je uz Modrića i najspremniji mladi igrač koji napušta HNL da bi bio član tako velikog kluba. Modrić je s 23 otišao i to u, za Juventus, provincijski klub Tottenham, dok Marko odmah dolazi u svemirski brod, težu ligu i neuporediv pritisak osvajanja trofeja. Po fizikalijama i karakteru i izgleda spremno za ovakve izazove.

O cijeni je smiješno raspravljati. Renato Sanchez je koštao Bayern koliko, 40-tak miliona uz dvadesetke miliona raznih bonusa nakon jedne sezone u kojem se čulo za istog. Sane 50 miliona, enough said.

Pjaca se usput prati aktivno 3 godine, ali evidentno da je trebao imati portugalsko naslijeđe. Mislim da je dovoljan podatak o ubjeđenju kluba u njegove vrijednosti taj da je treći ulazni Juventusov transfer za igrača van Italije. A znamo kako se Juve ne razbacuje parama. Ne znam šta se to očekuje, da se ovakvi igrači dovedu za kikiriki, a pri tome znamo ko je Mamić.
Da je igrač Valencie ili Benfice ne bi išao ispod 40.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2016, 20:19

Naravno da znamo tko je Mamic...teska kriminalcina i najnesposobniji djelatnik nekog kluba valjda u povijesti ove galaksije.

A ne znam tko nije kritizirao cijenu Kovacica osim nas nekoliko koji su znali o kome se radi.

Daleko je Pjaca od spremnog za Juventus.Iako sad ce me popisat i dominirat.Steta,zelio sam mu Milan.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 20 jul 2016, 20:23

Mamic je sve samo ne nesposoban.Noge da mu ljubite.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2016, 20:28

Nemoj molim te suplje price.Sve "argumente" koje mi mozes dat sam vec preko 100 puta cuo u zadnjih 6,7 godina.Tako da nemoj ni pokusavat.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 jul 2016, 20:37

Sissoko je napisao/la:Mamic je sve samo ne nesposoban.
Uistinu, razumijem sve konstatacije (da je lopov, bezobrazan i sl.) ali da je nesposoban to još nisam čuo.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 20 jul 2016, 20:41

bazero je napisao/la:...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 jul 2016, 09:24

Ljudi kakav crni Mamic. On jeste masina za stvaranje novca to stoji ali gospodski dio Zagreba i pravih dinamovaca zgraza se nad bracom Mamic. Sramota je da takav klub prati par stotina navijaca na domacim utakmicama. Ja sam ubijedjen da bi dinamovci radije bili 2. bez Maminha nego sto je ovakva situacija. Mamic je sa svojim ispadima sramota za taj gospodski klub u kojem su igrali veliki igraci. Pa pogledajte samo one igrace od Modrica, Silve itd sve sumnjivi transferi koji se sada povlace po sudovima jer istina polako izlazi na vidjelo cak i u sporom hrvatskom pravosudju. Stekao sam dojam da se Maminho samo gotivi u Bosni i govori eh da je mom Zelji ili Sarajevu jedan takav a vjerujte da bi zazalili da je to tako.

I istina je da se pljuvalo po Kovacicu ovdje kad je presao u Inter kako je kradja, puno para itd to se dobro sjecam i ja sam u pocetku bio skeptik ali eto momak jos nije nikad zaigrao kao sto se ocekivalo. Pjaca jeste skup za igraca iz 1.hnl al takve su sad cijene jbg Bertolacci panj 20m nemas dalje sta pricati. U engleskoj drvosjeca Roy Carrolll vrijedi 50m. To su sve krivi seici, ruski oligarsi, azijski tajkuni ali isto tako dijelom i Berlusconi koji je 80ih i 90ih dizao cijene u nebesa.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 jul 2016, 09:36

Sissoko je napisao/la:Mamic je sve samo ne nesposoban.Noge da mu ljubite.
Biscione je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Mamic je sve samo ne nesposoban.
Uistinu, razumijem sve konstatacije (da je lopov, bezobrazan i sl.) ali da je nesposoban to još nisam čuo.
Zašto je sposoban?

1. Zato što je 10 godina prvak u neregularnoj ligi s 2 filijale, dok su se njegovom klubu, za razliku od ostalih, najvećom prevarom u povijesti hrvatskog sporta, posušili skoro 300 mil visoki dugovi?

2. Zato što ima najveći broj talenata i izlaznih transfera svojih omladinaca u konkurenciji s klubovima koji od Gradova iz kojih dolaze, "za razvoj omladinskog nogometa", dobijaju i po 10-15 mil kuna manje?

3. Zato što za "velike iznose" prodaje igrače kojim preko svojih utjecaja u hrvatskom nogometu i u Savezu: osigura prvo mjesto (vidi točku 1), a samim tim i nastupe u izlogu zvanom "Europa" i mjesto u reprezentaciji koju vodi obično njegov poslušnik, pa smo se nagledali Halilovića, Sammira, itd. koji su igrali samo kako bi se prodali, pa su se nakon (ne)uspješne prodaje izbacivali iz reprezentacije. Koliko su ti transferi igrača prodanih za neke mega cifre - stvarno "toliko uspješni", pokazuje činjenica da se gotovo svakog od njih kasnije u novi klub prodalo za veće cifre: Modrić, Vrsaljko, Lovren, Mandžukić, itd. itd.

4. Zato što, ponovo novcem poreznih obveznika, redovno isplaćuje preko 100 zaposlenika, plaća ostale troškove, itd.?

Za mene nikakva sposobnost nije biti 10 godina prvak, prodavati igrače za "mega cifre", redovno biti (kanta za nabijanje) u Europi, izbacivati nove talente kako na tržište tako i za reprezentaciju, ako sve to ostvaruješ:
- nakon posušenih dugova za razliku od ostalih konkurenata,
- u neregularnoj ligi s 2 filijale,
- uz skoro 300 mil kuna državnih potpora u posljednjih 7 godina,
- uz financiranje javnim novcem nogometne škole,
- uz "svog" izbornika u reprezentaciji (Čačić),
- uz "svoje" ljude u savezu (Vrbanović, Šuker...).

Ako postoji još nešto na čemu temeljite tezu da je "sposoban", rado ću popričati, ali ovo od gore bi, uz navedene uvjete, ostvarila svaka prosječno inteligentna osoba s 5 godina radnog iskustva.

Bez da se osvrćem na 1001 razlog zbog čega ga smatram nesposobnim degenrikom.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 21 jul 2016, 10:12

Nelupaj gluposti.
UPRAVA NAPOLJE!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 jul 2016, 10:44

RichmanBiH je napisao/la:Nelupaj gluposti.
Ne lupaj*

Izvoli, argumentiraj.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

AntoniooConte
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la AntoniooConte » 21 jul 2016, 12:18

bazero je napisao/la: 3. Zato što za "velike iznose" prodaje igrače kojim preko svojih utjecaja u hrvatskom nogometu i u Savezu: osigura prvo mjesto (vidi točku 1), a samim tim i nastupe u izlogu zvanom "Europa" i mjesto u reprezentaciji koju vodi obično njegov poslušnik, pa smo se nagledali Halilovića, Sammira, itd. koji su igrali samo kako bi se prodali, pa su se nakon (ne)uspješne prodaje izbacivali iz reprezentacije. Koliko su ti transferi igrača prodanih za neke mega cifre - stvarno "toliko uspješni", pokazuje činjenica da se gotovo svakog od njih kasnije u novi klub prodalo za veće cifre: Modrić, Vrsaljko, Lovren, Mandžukić, itd. itd.
Odavno gluplji argument nisam čuo, kao sto neko reče uredu lopov, kriminalac itd.. ali nema te teoretske šanse da ga se može nazvati nesposobnim ;)

I ovo činjenica da su se kasnije aluplje prodali, jok et neće igrači napredovat? Neće Modrić nakon toliko sjajnih sezona u tottenhamu biti skuplji?
Jok to je činjenica kako je nesposoban Mamić, a frajer iz yebene hrvatske prodaje igrače ko da igraju u ligi 5 ;)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []