Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Adidas u principu pravi odlične bijele dresove za Milan, ali ove sezone i nisam baš oduševljen. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako mi je uvijek bio gotivan ovaj bedž za osvajača kupa. Trebao je biti na Milanovom dresu 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Kad se već prezentuju novi dresovi, da se i mi pohvalimo:

p.s. i štucne su žute po prvi put

p.s. i štucne su žute po prvi put
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Candreva blizu prelaska u Napoli, Pato blizu prelaska u Lazio
- L'Avvocato
- Kontakt:
Candrevu pustiti tek tako je vrhunska glupost.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
znas Lotita i koliko je skrt, zao mu klupskih para kao da su njegove, tako da mora prodat' jednog bitnog igraca da bi namirio pare za dolazak drugih igraca, a spominju se Enner Valencia, Rodrigo Caio, Pato, uglavnom se ocekuje dolazak sigurno 5-6 igraca i valja to finansirat' mimo mizernog klupskog budzeta
uostalom, tako radi Lotito, cim igrac na kome moze dobro zaradit' udje u godine, on ce ga prodat', Hernanes prije, sada Candreva, mozda i Lucas Biglia, ne bi me cudilo, mada bi previse bilo da proda obojicu, plus sto mu Bielsa to ne bi dozvolio, jer se spominje da je Bielsa trazio sve ovlasti oko sastavljanja ekipe, jer on bi dao ostavku i otisao ako bi mu Lotito srao nesto i radio mimo njegovih zamisli, zbog toga je otisao iz Marseillea nakon jedne sezone i to odlicne!
tako da vjerujem da ce Bielsa dobit' ekipu po svojoj zelji, a onda ocekujem da Lazio bude odlican naredne sezone, uvjeren sam da ce biti zabavno i da ce Lazio igrat' najljepsi fudbal na Apeninima kao pretprosle sezone :cool:
uostalom, tako radi Lotito, cim igrac na kome moze dobro zaradit' udje u godine, on ce ga prodat', Hernanes prije, sada Candreva, mozda i Lucas Biglia, ne bi me cudilo, mada bi previse bilo da proda obojicu, plus sto mu Bielsa to ne bi dozvolio, jer se spominje da je Bielsa trazio sve ovlasti oko sastavljanja ekipe, jer on bi dao ostavku i otisao ako bi mu Lotito srao nesto i radio mimo njegovih zamisli, zbog toga je otisao iz Marseillea nakon jedne sezone i to odlicne!
tako da vjerujem da ce Bielsa dobit' ekipu po svojoj zelji, a onda ocekujem da Lazio bude odlican naredne sezone, uvjeren sam da ce biti zabavno i da ce Lazio igrat' najljepsi fudbal na Apeninima kao pretprosle sezone :cool:
Kao ove sto je Inter igraoChinaglia je napisao/la:znas Lotita i koliko je skrt, zao mu klupskih para kao da su njegove, tako da mora prodat' jednog bitnog igraca da bi namirio pare za dolazak drugih igraca, a spominju se Enner Valencia, Rodrigo Caio, Pato, uglavnom se ocekuje dolazak sigurno 5-6 igraca i valja to finansirat' mimo mizernog klupskog budzeta
tako da vjerujem da ce Bielsa dobit' ekipu po svojoj zelji, a onda ocekujem da Lazio bude odlican naredne sezone, uvjeren sam da ce biti zabavno i da ce Lazio igrat' najljepsi fudbal na Apeninima kao pretprosle sezone
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
vrabac, niko ne moze igrat' lijepo kao Inter, jedan je Roberto Mancini :kafa:
Jao dresova ni za Bajramskog turnira nisu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Loco
Don't believe the hype.
Da nema Lotita ne bi bilo Lazia.
Chinaglia je napisao/la:
tako da vjerujem da ce Bielsa dobit' ekipu po svojoj zelji, a onda ocekujem da Lazio bude odlican naredne sezone, uvjeren sam da ce biti zabavno i da ce Lazio igrat' najljepsi fudbal na Apeninima kao pretprosle sezone
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jebga, pisalo je da je trazio sve ovlasti oko sastavljanja ekipe i da se izborio za to, jos Lotito rece da Bielsa stize u subotu, na osnovu toga se dalo zakljucit' da je sve ok, ali ipak nije :mrgreen:
imam feeling da ce svinja debela sada nazvat' Prandellija, a da ce ga ovaj ****' posto ga je Lotito izradio i nakon postignutog dogovora trazio drugog trenera, u ovom slucaju Bielsu! najrealnija opcija je Simone
umro dabogda, napravio je od nas seljacki i provincijski klub..
imam feeling da ce svinja debela sada nazvat' Prandellija, a da ce ga ovaj ****' posto ga je Lotito izradio i nakon postignutog dogovora trazio drugog trenera, u ovom slucaju Bielsu! najrealnija opcija je Simone
umro dabogda, napravio je od nas seljacki i provincijski klub..
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Samo vas je ucvrstio na toj poziciji i za narednih 100 godina.Chinaglia je napisao/la:napravio je od nas seljacki i provincijski klub
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- zamorano1plus8
- Kontakt:
After Marcelo Bielsa has resigned as Lazio manager, just TWO days after taking the job, the Italian club signed for replace him, Simone Inzaghi.
komedija se nastavlja
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
tačdaunrope11 je napisao/la:![]()
![]()
Chinaglia je napisao/la:
nema potpisa
Igrali su najljepsi fudbal sto jest jest evo par danaAdmir_Sa je napisao/la:tačdaunrope11 je napisao/la:![]()
![]()
Chinaglia je napisao/la:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.