AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Batva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Batva » 26 jun 2015, 01:09

koraj je napisao/la:Postim svaki dan i suzdrzavam se cirkusa, ali ovako navece kad hocu da se dobro nasmijem pratim vijesti vezane za Milan i suze me obliju od smijeha koje sve odbijenice svaki dan dobijamo. Morate priznati da je ovo pravi cirkus :)
Ma i ja postim i nisam mogao ni vjerovati da sam ovoliko saburli, ali kad trpim sve ovo oko Milana, e onda mi svaka cast. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 26 jun 2015, 01:46

Batva je napisao/la:
koraj je napisao/la:Postim svaki dan i suzdrzavam se cirkusa, ali ovako navece kad hocu da se dobro nasmijem pratim vijesti vezane za Milan i suze me obliju od smijeha koje sve odbijenice svaki dan dobijamo. Morate priznati da je ovo pravi cirkus :)
Ma i ja postim i nisam mogao ni vjerovati da sam ovoliko saburli, ali kad trpim sve ovo oko Milana, e onda mi svaka cast. :D
Dobit cemo upalu sabura ;)
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 jun 2015, 01:47

Champion1 je napisao/la:"Milan ponudio Atletico Madridu 25milijuna eura za Diega Godina."

imal koji igrac da nismo za njega ponudili :lol:

sto je najgore svi su nas glatko odbili :damn: :damn: :damn:
Šta si očekiv'o :lol:

Gost

Post Postao/la Gost » 26 jun 2015, 02:18

Mislim da se ipak malo prerjeruje. Cinjenica da Bertollaci nije WC igrac i da ne vrijedi tih para, ali nije ni toliki odron kako se ovdje pise. Ako njega dovedu onda nam ne treba Witsel vec neko ko zna s loptom, a takvih nema puno na trzistu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jun 2015, 02:18

Mislim da se ipak malo prerjeruje. Cinjenica da Bertollaci nije WC igrac i da ne vrijedi tih para, ali nije ni toliki odron kako se ovdje pise. Ako njega dovedu onda nam ne treba Witsel vec neko ko zna s loptom, a takvih nema puno na trzistu.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jun 2015, 04:08

mukso, kako si ovo uspio napraviti :rol:

Tip je prosjecan igrac za prosjecne klubove poput Genoe, a mi ako se stvarno zelimo vratiti na stari put, ovi igraci ne bi smjeli biti u rosteru osim eventualno da ulazi kao dzoker sa klupe.I nista dalje od toga.
A u situaciji kad trebas kompletno rekonstruisati ekipu i kad ustvari konacno imas novce da dovedes par klasnih igraca (a medju veznjacima ih vala ima), ovo je samo bacanje para. Nije tip nista bolji od jednog Polija, Jacka ili Honde, odnosno nije nikakav upgrade ekipi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jun 2015, 07:27

Ocigledno da me nisi shvatio ;)
Da pojasnim. Ne vrijedi toliko koliko ce ga navodno platiti. Ne treba biti nosioc igre ali je dr fudbala za Polija i ostale kvazi igrace koji su nam igrali prosle godine u veznom redu. Sam si rekao da treba rekonstruisati cijelu ekipu. Pa nece valjda dovest sve WC igrace i placati ih po 40-50 mil. I jos jednom da ponovim, momak je dr fudbala za Polija i chamuge ;)
Suti moze nas ne daj Bože i on odbit :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 jun 2015, 09:01

Ljudi mercato nijeni počeo, nije Galliani glup da na prvu ide, igraci će doci sigurno, Bertollaci je za klupe igrac.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 26 jun 2015, 09:33

meskalin je napisao/la:Ljudi mercato nijeni počeo, nije Galliani glup da na prvu ide, igraci će doci sigurno, Bertollaci je za klupe igrac.

blago nama kad igrace za klupe placamo 20 miliona, mogu misliti koliko onda imamo kesa za igrace koji ce biti u prvih 11 :cool:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jun 2015, 10:49

Taj Bertolacci je bio jedan od najboljih igrača Genoe koja je završila na 6. mjestu (4 mjesta ispred nas). Ne mogu da vjerujem da neko ko je gledao utakmice Genoe prošle sezone (pa i one protiv nas) moze tvrditi da on neće biti upgrade u odnosu na mediokritete koji su nam igrali u veznom redu. Po meni preplaćen nekih 3 mil (navodno je dog 18 mil + bonusi) al zaboli me, ne daju iz mog dzepa.

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 26 jun 2015, 11:01

Champion1 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Ljudi mercato nijeni počeo, nije Galliani glup da na prvu ide, igraci će doci sigurno, Bertollaci je za klupe igrac.

blago nama kad igrace za klupe placamo 20 miliona, mogu misliti koliko onda imamo kesa za igrace koji ce biti u prvih 11 :cool:
:clap:
Samo +40 mil mogu u prvih 11 igrati
Allez

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jun 2015, 11:08

Pa ljudi sta ocekujete mi ove sezone i mozemo dovesti igrace hajmo reci manje poznate i ganjati mjesto koje vodi u LP, a dogodine onda ganjati WC igrace, malo ko hoce da dodje da ne igra u LP takav vakat dosao,

Sto se bertolacija tice on je upgrade veliki u odbosu na ono sto imamo, a cijena je takva kad je talijan u pitanju, ista stvar vam je u engleskoj kad se prodaju englezi oni su jos vise na cijeni ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 jun 2015, 12:07

SLUŽBENO: De Jong potpisao do 2018.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 26 jun 2015, 12:17

Bertolacci je odigrao odličnu sezonu, 20m je realnost za jednog mladog igrača.

Vidjeti ćemo, Roma i Milan su uspostavili kontakte.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 26 jun 2015, 12:25

Jedina dobra vijest ovih dana ..

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 26 jun 2015, 14:52

Bivši igrač Milana, Harmony Ikande potpisao za F.K. Sarajevo :rol: Jel se iko sjeća ovoga ? nisam siguran da je odigrao ijednu ligašku utakmicu. Sjećam se da je igrao na prijateljskim u Ameriku kad su išli. Bio velik talenat pa flopnuo

slika
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 jun 2015, 15:39

Eto znaci Bertolacci, nije lose, Bertolacci je novi Marchisio zapamtite sta vam kazem :D

------------Lopez---------------
-Abate---X----Palleta--Antonelli(De Sciglio)
------------De Jong--------------
----X-------------------Bertolacci---
---------Bonaventura(Menez ili neki kreativac)----
----------X---------El Shaarawy---------------

Znaci jos 3 igraca nam trebaju za prvu postavu, mozda bi bilo i pametno da ne trosimo puno ovo ljeto, da sacuvamo nesto para i za zimu, i da li se negdje spominje bek po medijima, da li planiraju beka uzimati ili ce ostati na ovim postojecim.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 26 jun 2015, 16:43

Principe je napisao/la:Jedina dobra vijest ovih dana ..

slika
Il Capitano novi, odličan potez. U prethodne 2 sezone u Seriji a najviše lopti ukrao toliko o tome.

Za pojačanja nemam komentara.

Danas je rođendan velikom Paolu Maldiniju. Kakav gigant, nikad više takvog igrača nećemo vidjeti. Nekako simbolično kad je on završio karijeru Milan je krenuo nizbrdo.

31 seasons, from youth to the legend. 902 matches played, 26 won trophies all around the world, with only one jersey: that of ‪#‎ACMilan‬! Happy birthday Captain Paolo Maldini!
5x šampion europe bitch please, kad kažeš Paolo Maldini ustani :P
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow:
slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jun 2015, 17:42

meho-medo je napisao/la:Eto znaci Bertolacci, nije lose, Bertolacci je novi Marchisio zapamtite sta vam kazem :D

------------Lopez---------------
-Abate---X----Palleta--Antonelli(De Sciglio)
------------De Jong--------------
----X-------------------Bertolacci---
---------Bonaventura(Menez ili neki kreativac)----
----------X---------El Shaarawy---------------

Znaci jos 3 igraca nam trebaju za prvu postavu, mozda bi bilo i pametno da ne trosimo puno ovo ljeto, da sacuvamo nesto para i za zimu, i da li se negdje spominje bek po medijima, da li planiraju beka uzimati ili ce ostati na ovim postojecim.
Ovo ti je tim opet za peto ili sesto mjesto...Ovako ne bi smjela izgledati ni Verona a ne Milan...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 jun 2015, 17:54

De Jongov potpis je svakako dobra stvar, njegovo prisustvo na terenu daje dodatno sigurnost ostalim igračima, jer je Nigel uvijek tu kada treba ispraviti njihove greške. Istinski nasljednik Gattusa. Kapitensku traku jednostavno mora dobiti.

Pridružujem se čestitkama Maldiniju. Uz Baresija definitivno najveći igrač koji je obukao crveno-crni dres. Mjerodavan pokazatelj ljudskih kvaliteta Berlusconija i Gallianija je činjenica da Paolu nikada nije ponuđena nikakva funkcija u klubu, a zaslužio je najveću moguću. Za razliku od njih, Inter je Zanettija bez razmišljanja postavio u fotelju kao zahvalnicu za sve što je dao klubu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []