Predsjednikov sin ponudio milion dolara premije ukoliko se veceras pobijedi Libija.I ja cu singlati na par eura ovaj par,nece tek tako propustit milionceViper je napisao/la:Nakon 2 dobijena sistema u zadnjih 5 dana i ja idem u nove pohode![]()
![]()
Rangers - Aberdeen 1
Budućnost - Radnički 1
Srbija - Njemačka 1
Le Mans - ASVEL 1
Norwich - Chelsea 2
Danska - Makedonija 1
----------------------------------------
Sistem 5/7:
Everton - Blackburn X
Wolves - Aston Villa 2
Notts County - Milton KD 2
Freiburg - Augsburg (D.P.) dp2
Ekv. Gvineja - Libija 1
Most - Pisek 2
Atalanta - Juventus X/2
Slobodno prepisite, nije meni problem
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
I kvota naglo opada, i oni su domacini. Mislim da ce biti cisti 1kelner je napisao/la:Predsjednikov sin ponudio milion dolara premije ukoliko se veceras pobijedi Libija.I ja cu singlati na par eura ovaj par,nece tek tako propustit milionceViper je napisao/la:Nakon 2 dobijena sistema u zadnjih 5 dana i ja idem u nove pohode![]()
![]()
Rangers - Aberdeen 1
Budućnost - Radnički 1
Srbija - Njemačka 1
Le Mans - ASVEL 1
Norwich - Chelsea 2
Danska - Makedonija 1
Sistem 5/7:
Everton - Blackburn X
Wolves - Aston Villa 2
Ekv. Gvineja - Libija 1
Most - Pisek 2
Atalanta - Juventus X/2
SAMO ČELIK !
jel` sad kvota 1 sto je Lampard zamjenjen il` sam ga posteno poglabo
.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Posteno si ga poglabodeno_TM87 je napisao/la:jel` sad kvota 1 sto je Lampard zamjenjen il` sam ga posteno poglabo.
SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
St.Mirren-Celtic-2 1.40
Hoffenheim-Hannover-1 1.85
Kilmarnock-Dunfermline-1 1.55
Roma-Cesena -1 1.40
RK/Danska-Makedonija(sp)-1 1.40
Espanyol-Granada-1 1.70
Bolton-Liverpool(sp)-2 1.80
FC Brugge-Mechelen-1 1.45
Kvota:36.16
Ulog:5 KM
Eventualni dobitak:180.80
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
Gl.Rangers - Aberdeen 16:00 1 1,35
Blackpool - Crystal P. 16:00 1 1,60
Asteras - Pas Giannina 16:15 1 1,95
Blackpool - Crystal P. 16:00 1 1,60
Asteras - Pas Giannina 16:15 1 1,95
Klađenje nije igra na sreću niti zabava, već investicija koja donosi najveći povrat na svijetu.!
[quote="trxel"]evo jedan pametan listic:
Wolfsburg-Koln dg,znamo da i jedan i dr.tim imaju dobre napade,ali cudne odbrane,jos WFl doveo nekolicinu igraca,to sad vrvi od konkurencije..
Augsburg-Freibur u dr.poluvremenu pada vise golova..Obe ekipe tehnicki limitirane,i umor i manjak koncentracije ce dovesti do gresaka...Papis Cisse,strasni napadac,napustio klub...
Nunnerg-Hertha 1...Dieter Hacking,lukav strucnjak,iskoristice smjenu trenera u Herti
Skibbeu ce trebat vremena da uklopi tim...
I Fulham-Newcastel 1 ko kuca...Nema Tiotea,Demba Ba,i Cabayea...Sta reci vise .....
Wolves-A.Villa 2..Villa dobra na gostovanjima,od zadnje 4 utakmice,2 remija i 2 pobjede,zadnja onda protiv Chelesa.....
Uplata 3 KM...[/quote
Samo me Wolfsburg obori,ccc..Najniza kvota...
Wolfsburg-Koln dg,znamo da i jedan i dr.tim imaju dobre napade,ali cudne odbrane,jos WFl doveo nekolicinu igraca,to sad vrvi od konkurencije..
Augsburg-Freibur u dr.poluvremenu pada vise golova..Obe ekipe tehnicki limitirane,i umor i manjak koncentracije ce dovesti do gresaka...Papis Cisse,strasni napadac,napustio klub...
Nunnerg-Hertha 1...Dieter Hacking,lukav strucnjak,iskoristice smjenu trenera u Herti
I Fulham-Newcastel 1 ko kuca...Nema Tiotea,Demba Ba,i Cabayea...Sta reci vise .....
Wolves-A.Villa 2..Villa dobra na gostovanjima,od zadnje 4 utakmice,2 remija i 2 pobjede,zadnja onda protiv Chelesa.....
Uplata 3 KM...[/quote
Samo me Wolfsburg obori,ccc..Najniza kvota...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Cardiff 1 , Ranger s 1 i Roma 1...sta reci ?...glupi skoti...
Uhvaćen Lindberg (4.5) Više @ 2.00 za pare! 
Do sad nije nikako dolazio OVER, a danas nađem neki fin info iz danskog nekog magazina sportskog da je Welbeck nezadovoljan izvođenjem sedmeraca Eggerta i da će večeras Lindberg šutati sedmerce. Tako je i bilo.
Probajte i u buduće Lindberga više, možda se sad probudio. A inače radi se o jako dobrom igraču koji je uvijek prvi u kontri, a od sad će i izvoditi sedmerce. Ne trebam spominjati da se Dancima često sviraju sedmerci.
Pozdrav!
Do sad nije nikako dolazio OVER, a danas nađem neki fin info iz danskog nekog magazina sportskog da je Welbeck nezadovoljan izvođenjem sedmeraca Eggerta i da će večeras Lindberg šutati sedmerce. Tako je i bilo.
Probajte i u buduće Lindberga više, možda se sad probudio. A inače radi se o jako dobrom igraču koji je uvijek prvi u kontri, a od sad će i izvoditi sedmerce. Ne trebam spominjati da se Dancima često sviraju sedmerci.
Pozdrav!
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928

korisnicko ime na wwin: maajstor
Sto me hoce ovi sistemiViper je napisao/la:Nakon 2 dobijena sistema u zadnjih 5 dana i ja idem u nove pohode![]()
![]()
Rangers - Aberdeen 1
Budućnost - Radnički 1
Srbija - Njemačka 1
Le Mans - ASVEL 1
Norwich - Chelsea 2
Danska - Makedonija 1
Sistem 5/7:
Everton - Blackburn X
Wolves - Aston Villa 2
Ekv. Gvineja - Libija 1
Most - Pisek 2
Atalanta - Juventus X/2
Zadnja izmjena: Viper, dana/u 21 jan 2012, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ČELIK !
Bravo Viper, sljedeci put prepisujem od tebe 
Samo jedno mi krivo, ganjam X u singlovima u ovom rukometu Evropsko prvenstvo i svaki dan singlam X po 1€ i danas bas zaboravio i bila su 2 X-a 
koja trojica iz NBA bi veceras mogli u OVER ?
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Boozer i Parker dok ti trećeg ne bi znao reći.seljak je napisao/la:koja trojica iz NBA bi veceras mogli u OVER ?
You'll never walk alone.
Ljudi imam problem. Igr'o sam Dirka over veceras, ali ce on utakmicu pregledati sa klupe
da li mi se racuna kvota 1, il sam pao taj par.
Kladionica Millennium, ako je to bitno.
kvota 1 ako nikako ne udje u igruThe Game je napisao/la:Ljudi imam problem. Igr'o sam Dirka over veceras, ali ce on utakmicu pregledati sa klupeda li mi se racuna kvota 1, il sam pao taj par.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Nece, u odijelu jebimbrlica je napisao/la:kvota 1 ako nikako ne udje u igruThe Game je napisao/la:Ljudi imam problem. Igr'o sam Dirka over veceras, ali ce on utakmicu pregledati sa klupeda li mi se racuna kvota 1, il sam pao taj par.
Evo prijedlog za danas, duplanje para..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.