FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kakvim bolan nepobitnim mišljenjem. Kafanskim pričama?
Svako ko je imalo ozbiljnije pratio ovu našu ligu neće dovesti u pitanje Jovićevu stručnost.
Haj sad davežu ****.
Svako ko je imalo ozbiljnije pratio ovu našu ligu neće dovesti u pitanje Jovićevu stručnost.
Haj sad davežu ****.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- vidovitadjemila
VanBasten je napisao/la:kakvim bolan nepobitnim mišljenjem. Kafanskim pričama?
Haj sad davežu ****.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- molotovljev
Jovic je tu od danas do sutra.Sto znaci da moze ostati 6 mjeseci u klubu,a isto tako moze 3 godine.Do njega je.
Samo jedna karika u cijelom projektu...Laganini,dolazi vrijeme kada cete sa uzivanjem pratiti FCS.
Samo jedna karika u cijelom projektu...Laganini,dolazi vrijeme kada cete sa uzivanjem pratiti FCS.
F.K.SARAJEVO
Hahahaha upravu si da je mutan da ga cijela liga pozna i mi u Gradačcu j.e.b.i. ga zavolili ga pravo... al kad smo čuli da ga pola lige zna ko je i šta je... pa igrači Želje u svlačioni pričaju viceve o njegovim doživljajima u Zrinskom ...pa zato on kad dođe u klub tjera igrače koji ga poznaju...al ima šemu da oko sebe skuplja navijače i priča šatro priče da ga ne prozivaju s tribina....jadne su te uprave koje nasijedaju na njegove priče...uvalio vam je svoji par igračavidovitadjemila je napisao/la:VanBasten je napisao/la:kakvim bolan nepobitnim mišljenjem. Kafanskim pričama?
Haj sad davežu ****.Pa bolan ne bio znam likove koji su bili licno s njim kada je stelio tekme.O cemu ti to pricas .Ne mogu vjerovati da mislis da je ovo postena liga i da vi tamo mislite da je Gagac posten.I manje tih zvjezdica da ja nebi poceo psovati jar ako to moderator radi sta je za mene ostalo
ma necu se ni raspravljati vise s tobom nisi vrijedan toga pozdrav...
Kako ste dosadni, ja ne mogu vjerovati... 
hebo njih, nego:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jest, jest. Zato je Matka ''dovukao'' za sobom prvo u zvijezdu pa onda i u FKSarajevo, a sad ce i Halilovica da vam mazne hihihiZmajjj je napisao/la: Hahahaha upravu si da je mutan da ga cijela liga pozna i mi u Gradačcu j.e.b.i. ga zavolili ga pravo... al kad smo čuli da ga pola lige zna ko je i šta je... pa igrači Želje u svlačioni pričaju viceve o njegovim doživljajima u Zrinskom ...pa zato on kad dođe u klub tjera igrače koji ga poznaju...al ima šemu da oko sebe skuplja navijače i priča šatro priče da ga ne prozivaju s tribina....jadne su te uprave koje nasijedaju na njegove priče...uvalio vam je svoji par igračakako je Krpića odveo u Sarajevo
....
Mi nikada odustati necemo...
J... Matka jadni ste vi kad vam on igra a kod nas lopte nije šutno a vi hoćete u Evropu10.Skoro je napisao/la:Jest, jest. Zato je Matka ''dovukao'' za sobom prvo u zvijezdu pa onda i u FKSarajevo, a sad ce i Halilovica da vam mazne hihihiZmajjj je napisao/la: Hahahaha upravu si da je mutan da ga cijela liga pozna i mi u Gradačcu j.e.b.i. ga zavolili ga pravo... al kad smo čuli da ga pola lige zna ko je i šta je... pa igrači Želje u svlačioni pričaju viceve o njegovim doživljajima u Zrinskom ...pa zato on kad dođe u klub tjera igrače koji ga poznaju...al ima šemu da oko sebe skuplja navijače i priča šatro priče da ga ne prozivaju s tribina....jadne su te uprave koje nasijedaju na njegove priče...uvalio vam je svoji par igračakako je Krpića odveo u Sarajevo
....
Ma bitna je Evropa sve drugo je ne vazno.Porediti Jovica kad je vodio Zvijezdu,Zrinjski I Sarajevo je smijsno.Sto neko gore napisa,dok Jovic bude imao rezultate bice trener Sarajeva,I tu je kraj price.
- molotovljev
( kraj radnog vremena )
Zmajček ! Kakvo je to ponašanje Zmajček?! Opušteno lave,nije zanimljivo vjeruj mi.
Pozdravi društvo za stolom i...Hoćete nešto popit' ?
aco...jel' ima neki biffe ovde?
Zmajček ! Kakvo je to ponašanje Zmajček?! Opušteno lave,nije zanimljivo vjeruj mi.
Pozdravi društvo za stolom i...Hoćete nešto popit' ?
aco...jel' ima neki biffe ovde?
F.K.SARAJEVO
ima li prenosa sutra na MOJA TV 
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- Evolution87
- Kontakt:
biće, bićemikimaus je napisao/la:ima li prenosa sutra na MOJA TV
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Radio FK Sarajevo.- Širom svijeta slušajte Bordo.
Oficijelni radio FK Sarajevo zvanično je počeo sa radom. Svi naši simpatizeri širom Bosne i Hercegovine, ali i dalje imaju mogućnost slušati radio FK Sarajevo.
Trenutni program radia je baziran na muzičkim numerama. U narednom periodu možete slušati razgovore sa igračima, članovima UO, trenerima, omladincima te navijačima FK Sarajevo.
U kratkim emisija ,nastojat ćemo da objavljujemo i prezentiramo sve aktuelne vijesti bitne za klub. Pored toga bit će i nekoliko emisija zabavnog karaktera vezane za Bordo boju.
Ovo je još jedan od načina kojim FK Sarajevo pokazuje intenzivniji rad u svrhu boljeg i većeg informisanja naših simpatizera.
Slušajte radio FK Sarajevo putem oficijelne stranice http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false; ili na " onclick="window.open(this.href);return false;

Oficijelni radio FK Sarajevo zvanično je počeo sa radom. Svi naši simpatizeri širom Bosne i Hercegovine, ali i dalje imaju mogućnost slušati radio FK Sarajevo.
Trenutni program radia je baziran na muzičkim numerama. U narednom periodu možete slušati razgovore sa igračima, članovima UO, trenerima, omladincima te navijačima FK Sarajevo.
U kratkim emisija ,nastojat ćemo da objavljujemo i prezentiramo sve aktuelne vijesti bitne za klub. Pored toga bit će i nekoliko emisija zabavnog karaktera vezane za Bordo boju.
Ovo je još jedan od načina kojim FK Sarajevo pokazuje intenzivniji rad u svrhu boljeg i većeg informisanja naših simpatizera.
Slušajte radio FK Sarajevo putem oficijelne stranice http://www.fcsarajevo.ba" onclick="window.open(this.href);return false; ili na " onclick="window.open(this.href);return false;
Nisi mi odgovorio na pitanje vec ssamo lupas. Zasto je Matka doveo? Hoce li i na njemu da zaradi? I nemoj se toliko sekirati za FKSarajevom jer ima taj velikan armiju svojih navijaca tako da ne trebaju zvijezdina šačica navijačaa da brine za nas.Zmajjj je napisao/la:J... Matka jadni ste vi kad vam on igra a kod nas lopte nije šutno a vi hoćete u Evropu10.Skoro je napisao/la:Jest, jest. Zato je Matka ''dovukao'' za sobom prvo u zvijezdu pa onda i u FKSarajevo, a sad ce i Halilovica da vam mazne hihihiZmajjj je napisao/la: Hahahaha upravu si da je mutan da ga cijela liga pozna i mi u Gradačcu j.e.b.i. ga zavolili ga pravo... al kad smo čuli da ga pola lige zna ko je i šta je... pa igrači Želje u svlačioni pričaju viceve o njegovim doživljajima u Zrinskom ...pa zato on kad dođe u klub tjera igrače koji ga poznaju...al ima šemu da oko sebe skuplja navijače i priča šatro priče da ga ne prozivaju s tribina....jadne su te uprave koje nasijedaju na njegove priče...uvalio vam je svoji par igračakako je Krpića odveo u Sarajevo
....
![]()
samo što će on zaradit na Haliloviću
a vi ćete dobit k... ko i mi za Halilovića sad
zato vam mi govorimo a vi glupi ko k....e sreća pa mi na vrijeme to otkrišmo i zato smo primjer u PL BiH...izj... je on i Zrinski doveo do dna jedva se spasili ispadanja ...tako i mnoge igrače....što vam ne igra Haskić u prvi 11 vaš najbolji igrač ??????? jel ima Krpića kojeg je on doveo ....još vi ne znate šta vas čeka????
Mi nikada odustati necemo...
Danas samo pobjeda i Said zabija 2 komada sretno nasim momcima .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Danas aBd pobjeda, ima li kakav stream ili moram halaliti telecomu 2 KM 
Oko za oko, zub za zub!
Istih 11 pocinje ko protiv Rudara,Trebinjac ako spoji jos 2 utakmice u prvih 11 ja cu prestat pratiti ovaj fudbal al fkt 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
http://www.****.com/samir825 je napisao/la:Danas aBd pobjeda, ima li kakav stream ili moram halaliti telecomu 2 KM
eto na tom probaj
Sarajevo ljubavi moja!
Masala sta je nasih u Travniku...sad se pjeva ni zakoni ni zabrane nemogu sprijeciti hordanje
Dobro nasi igraju
Edit-gubimo 1-0,Torlak napravio penal...Adi procjenio loptu,dirao je al jbg udje
Dobro nasi igraju
Edit-gubimo 1-0,Torlak napravio penal...Adi procjenio loptu,dirao je al jbg udje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".