carsijaba je napisao/la:@admin, ti si očigledno patološki lažov. Bokačo jeste bio banovan i to bez razloga, kasnije ste mu vratili nickname uz obrazloženje da je greškom banovan (aco tako obrazložio, koliko me sjećanje služi). Ja sam banovan bez upozorenja i obrazloženja iako nikoga nisam vrijeđao od forumaša. Nikada nisam koristio dupli nickname. Cijela frka je nastala kada je @pile pitao zašto nema strema neke Željine utakmice i tada se ovdje situacija zakuhala. Sada pojedini forumaši u sve ovo uvlače Upravu Želje, a razlog ne znam. U stvari znam, ali nebitno. To je istina.
Nisam lazov, vec mi niste bas najbitniji u zivotu. Pa ne pamtim sta je ko rekao i uradio prije 6 mjeseci.
Ako smo tebe banovali na nekom nicku u februaru 2016, a ovaj nick si registrovao I koristio u avgustu 2015, kako objasnjavas to da nisi imao dupli nick?
Ja sam isto mislio da je stream bio problem, pa mi masa tvojih drugara objasni da je bio neki drugi razlog (kao nismo banovali aldina i ostale neprijatelje).
A ovo oko uprave, to ne znam, tek sad vidim da pucate neka imena uposlenika i iznosite druge sramote... Ja sam u startu rekao 'ako je tacno'... Mada je sinhronizacija streama I otvaranje novog foruma bila sumnjiva, moram priznati. A sumnjivo je I da vam ne smeta sto drugi portal ne radi stream nikad iako su radili hasetove turnire, horde zla isl...