Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ovde je pisalo da Mirza ostaje u Netsima!Mislim da nece ostati jer su potpisali jos jednog krilnog igraca.
Kako ja vidjo 2 krilna igraca, mada su oba mlada skrozBosnaSTL je napisao/la:Ovde je pisalo da Mirza ostaje u Netsima!Mislim da nece ostati jer su potpisali jos jednog krilnog igraca.
Ja bih volio da ode u Washington 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda se osiguravaju u slučaju eventualne Mirzine bolestiChaosX je napisao/la:Kako ja vidjo 2 krilna igraca, mada su oba mlada skrozBosnaSTL je napisao/la:Ovde je pisalo da Mirza ostaje u Netsima!Mislim da nece ostati jer su potpisali jos jednog krilnog igraca.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Osim CSKA i Reala ne vidim gdje bi u Evropu on mogo doci
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ako Netsi uspiju prodati DWill-a ili JJ-a, onda ce vjerovatno Mirza ostati.
Jedan grad, jedna ljubav!
Re: Odg: RE: Re: Mirza Teletović
A Fenerbahce? Barcelona?Heller je napisao/la:Osim CSKA i Reala ne vidim gdje bi u Evropu on mogo doci
Ma neka ga u Netsima, vec se navikao, a i oni su vjerovatno jedini koji ce ga pustiti na EuroBasket.
thomas robinson u netsima
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Ne dolazi u obzir Rusija i Grcka vec je mogao prije NBA ali nije htio radi djece jer gdje god ode oni su sa njim.
Pisalo je da su Netsi rekli da ce izjednaciti njegov "qualifying offer", a ne da su mu pruzili novi ugovor sto znaci da je postao Restricted Free Agent.
Ako mu neka ekipa ponudi ugovor, Netsi imaju pravo da ga izjednace.
Nadam se da ce mu Spursi nesto predloziti...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Re: RE: Re: Mirza Teletović
Preskup je on za Spurse, WSH bi odlicno legao jer i sam Gortat kaze da bi vise volio igrati sa strech cetvorkom nego sa Neneom koji igra blizu kosu kao i on pa je spacing losPirke je napisao/la:Pisalo je da su Netsi rekli da ce izjednaciti njegov "qualifying offer", a ne da su mu pruzili novi ugovor sto znaci da je postao Restricted Free Agent.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Samo da on ostane u NBA-u a ostalo ce vec nekako da se sredi 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: RE: Re: Mirza Teletović
Ta mogucnost prelaska u Spurse sad je i definitivno iskljucena, jer ih je pojacao David West, koji se odrekao miliona i pristao igrati za vet. minimum.miki_92 je napisao/la:Preskup je on za Spurse, WSH bi odlicno legao jer i sam Gortat kaze da bi vise volio igrati sa strech cetvorkom nego sa Neneom koji igra blizu kosu kao i on pa je spacing losPirke je napisao/la:Pisalo je da su Netsi rekli da ce izjednaciti njegov "qualifying offer", a ne da su mu pruzili novi ugovor sto znaci da je postao Restricted Free Agent.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ajde babuka sta si razvukao taj transfer 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Evil Genius II
bujrum u portland i sutaj do mile volje 
@Tim Bontemps
Already seemed unlikely that Mirza would be back, but can't see it happening now.
The Nets announce they've rescinded Mirza Teletovic's qualifying offer, making him an unrestricted free agent.
šta znači unrestricted free agent? boga molim da se ne vrati u Netse, al' neka ostane na Istoku 
- Slatinash_7
- Kontakt:
Znaci da moze potpisati za koga god zeli..ovaj offer sto je dobio je nesto malo para(predpostavljam) ali za jednu godinu i onda nakon toga moze ici gdje zeli..Prije ove ponude je bio restricted,sto znaci da mu je neko mogao ponuditi ugovor ali da Netsi tu ponudu mogu izjednaciti i Tele onda ostaje u Netsima do kraja tog ugovora ili dok ga ne trejdaju..Chinaglia je napisao/la:šta znači unrestricted free agent? boga molim da se ne vrati u Netse, al' neka ostane na Istoku
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Moze potpisati za bilo koga.Chinaglia je napisao/la:šta znači unrestricted free agent? boga molim da se ne vrati u Netse, al' neka ostane na Istoku
Restricted free agent: Pripada Netsima. Celticsi mu predloze ugovor od 1M$/sezoni. Netsi imaju pravo da izjednace ponudu.
Unsrestricted free agent: ne pripada Netsima. Celticsi mu predloze ugovor od 1M$ po sezoni, Netsi nemaju pravo da izjednace da ga zadrzaju.
QO mu je bio 4.21M$, sto nije malo.Slatinash_7 je napisao/la: Znaci da moze potpisati za koga god zeli..ovaj offer sto je dobio je nesto malo para(predpostavljam) ali za jednu godinu i onda nakon toga moze ici gdje zeli..Prije ove ponude je bio restricted,sto znaci da mu je neko mogao ponuditi ugovor ali da Netsi tu ponudu mogu izjednaciti i Tele onda ostaje u Netsima do kraja tog ugovora ili dok ga ne trejdaju..
Ono sto pretpostavljam da ce se desiti:
1. Netsi hoce da budu ispod plafona, posto ce ovo biti 4.(?) godina za redom da ce biti iznad.
2. Sada su na 83M$.
3. Teletovicevih 4.21M$ ce ih definitivno zadrazti preko.
4. King ce uraditi jos nekoliko trejdova da olaksa salary cap.
5. Mirza ce vjerovatno potpisati minimalni jednogodisnji ugovor sa "player option" za drugu godinu da se dokaze poslije problema sa zdravljem.
6. Odustat ce od druge godine i potpisati novi ugovor pod novim salary capom.
Ili ce ici u Spurse. Daj Boze da otidje u Spurse na minimalnom ugovoru za veterane... Sumnjam da ce se vratiti u Evropu.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 09 jul 2015, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.