Hoce'l kad i ovaj United da kupi nešto vrijedno...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Čestitke na transferu
Manchester United!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bitno je da si potpisao kapitulaciju mjesec i po prije prve utakmice.rambo16 je napisao/la: pa kako da igramo protiv "idealnih 11 Bundes Lige"...jer sve što vrijedi Bayern je ukrao od ekipa koje stvaraju igrače
Skidanje gaca mnogo ranije nego sto sam ja licno ocekivao.
Idemo sad po Reusa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Opet ovaj provokator dosao.
Vi tek dolazite na red,strpi se jos malo
Vi tek dolazite na red,strpi se jos malo
Zakon jačeg.rambo16 je napisao/la:Znači nastavljate monopol u Njemačkom fudbalu? pametno....šta vas briga...pokupite sve dobro od rivala i liga bude pregažena k'o plitak potok....
Kao što je Utd uzeo RvP ili City Nasrija i Clichya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja provokator
Bože me sakloni....samo glupo zbog raje koja nekad upali Eurosport 2 da gleda taj monopol koji Bayern stvara
radujte se jer nemate protivnika u Bundes Ligi narednih 10 godina
A.F.C. Bournemouth!
Arsenal je pristao na prodaju ovih igrača, dok je BVB odbio sve ponude i tako odustao od pozamašne odštete, ali makar je pokazao muda, jer Lewat u Svijnern dolazi kao slobodan igrač.Saurman je napisao/la:Zakon jačeg.rambo16 je napisao/la:Znači nastavljate monopol u Njemačkom fudbalu? pametno....šta vas briga...pokupite sve dobro od rivala i liga bude pregažena k'o plitak potok....
Neće imati oni protivnika, ali zato će Arsić imati protivnika iz Budneslige kojima će gledati leđa u grupi, a da to nije Svinjern.rambo16 je napisao/la:ja provokatorBože me sakloni....samo glupo zbog raje koja nekad upali Eurosport 2 da gleda taj monopol koji Bayern stvara
Dede17 je napisao/la:Arsenal je pristao na prodaju ovih igrača, dok je BVB odbio sve ponude i tako odustao od pozamašne odštete, ali makar je pokazao muda, jer Lewat u Svijnern dolazi kao slobodan igrač.Saurman je napisao/la:Zakon jačeg.rambo16 je napisao/la:Znači nastavljate monopol u Njemačkom fudbalu? pametno....šta vas briga...pokupite sve dobro od rivala i liga bude pregažena k'o plitak potok....
Pokazao muda i nesposobnost,ko je ovdje kriv igrač ili Bayern ili BvB. ?
Kako da nije, jedva su čekali da se riješe Nasrija i RvP.Dede17 je napisao/la:Arsenal je pristao na prodaju ovih igrača,
Pa je li im istekao ugovor ili su možda imali klauzule?Saurman je napisao/la:Kako da nije, jedva su čekali da se riješe Nasrija i RvP.Dede17 je napisao/la:Arsenal je pristao na prodaju ovih igrača,
- francobaresi
- Kontakt:
Odličan transfer, ovo vjerovatno znači da će Mario izgubiti mjesto u prvih 11 za narednu sezonu. Ali s' druge strane ovo je još jedan nesportski potez uprave Bayeran, jer ozvaničili su transfer u pola sezone i tako ponizili upravu Dortmunda.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- pasha_the_one
- Kontakt:
Igraci dosli iz drugih liga (7): Rafinha, Boateng, Martinez, Ribery, Robben, Tiago, Shaqirirambo16 je napisao/la:pa kako da igramo protiv "idealnih 11 Bundes Lige"...jer sve što vrijedi Bayern je ukrao od ekipa koje stvaraju igračerob do bagro je napisao/la:Isto sto ce i Arsenal biti pregazen k'o plitak potok.rambo16 je napisao/la:Znači nastavljate monopol u Njemačkom fudbalu? pametno....šta vas briga...pokupite sve dobro od rivala i liga bude pregažena k'o plitak potok....
Domaci kadar (7): Alaba (dosao sa 16 godina iz Austrie), Lahm, Contento, Badstuber, Schweinsteiger, Kroos, Muller
Dosli iz BL (8): Neuer, Starke, Dante, Buyten, Kirchoff, Gotze, Mandzukic, Pizarro
Hjade objasni kako je ovo sve Bayern ukrao od ekipa iz Bundeslige ?
A necu nabrajati sve igrace koji su otisli iz Bundeslige. Bayern jeste kupio igraca iz BL, pa i od direktnih konkurenata, ali samo BUDALA ne bi iskoristila priliku u poslovnom svijetu ako moze da bude bolji.
A fudbal je biznis, zaboravite price o ljubavi prema klubu i slicno.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bayernu je u stanju dovoditi takve igrače, ne kontam u čem je tu problem. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- pasha_the_one
- Kontakt:
Bayern stvara monopol u evropskom nogometurambo16 je napisao/la:ja provokatorBože me sakloni....samo glupo zbog raje koja nekad upali Eurosport 2 da gleda taj monopol koji Bayern stvara
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- francobaresi
- Kontakt:
Možda čovjek nije mislio samo na transfere u posljednjih 4-5 godina, već na nešto duži vremenski period. Recimo na prelazak, Ze Roberta, Ballacka ili Lucia iz Leverkusena u Bayern. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kakve ima veze šta su imali, kad su željeli i na kraju prešli u jači tim baš kao što je sad slučaj sa Lewandowskim.Arsenal ih nije mogao zadžati.Dede17 je napisao/la:Pa je li im istekao ugovor ili su možda imali klauzule?Saurman je napisao/la:Kako da nije, jedva su čekali da se riješe Nasrija i RvP.Dede17 je napisao/la:Arsenal je pristao na prodaju ovih igrača,
Po čemu je nesportski potez, transfer je ozvaničen još ljetos kad se znalo da će Lewandowski preći u Bayern u zimu.francobaresi je napisao/la:Odličan transfer, ovo vjerovatno znači da će Mario izgubiti mjesto u prvih 11 za narednu sezonu. Ali s' druge strane ovo je još jedan nesportski potez uprave Bayeran, jer ozvaničili su transfer u pola sezone i tako ponizili upravu Dortmunda.
- anelbavarac
- Kontakt:
Za tvoju informaciju Lewa je jos ljetos htio u Bayern, gdje se pricalo o cifri od 20mil. za njegov dolazak.francobaresi je napisao/la:Odličan transfer, ovo vjerovatno znači da će Mario izgubiti mjesto u prvih 11 za narednu sezonu. Ali s' druge strane ovo je još jedan nesportski potez uprave Bayeran, jer ozvaničili su transfer u pola sezone i tako ponizili upravu Dortmunda.
Uprava dortmunda je odbila da ga proda u ljetnom prelaznom roku,tako izgubivsi 20-25 mil.,
Tako da tvoja prica o ponizavanju nekoga je nebuloza.
- francobaresi
- Kontakt:
Transfer apsolutno nije ozvaničen ljetos, i koliko sam ja upućen Robert će tek od Jula biti novi igrač Bayerna. Što znači da će tuđi igrač predvoditi napad Dortmunda. Što je apsolutno smiješna i paradoksalna situacija u istom trenutku. Dobro, nisu za sve krivi iz uprave Bayerna, dosta krivice imaju i čelni ljudi "žutih". Jer doveli su se u situaciju da najbolje igrače prodaju Bayernu prije zvaničnog kraja sezone. Naravno da su postupili pametnije mogli su to da spriječe.
Sad nek' se zavale i gledaju kako njihovi nekadašnji puleni osvajaju BL-u iz godine u godinu.
Sad nek' se zavale i gledaju kako njihovi nekadašnji puleni osvajaju BL-u iz godine u godinu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zar Lewandowski nije imao ugovor do ljeta ?
Ako jeste, onda je on sad presao u Bayern uz neku odstetu a ne kao slobodan igrac ili ja grijesim
Ako jeste, onda je on sad presao u Bayern uz neku odstetu a ne kao slobodan igrac ili ja grijesim
Ronaldo - Isco - Bale
- rob do bagro
- Kontakt:
Danas ce potpisati ugovor, a od ljeta ce kao slobodan igrac igrati za Bayu.Amar Dzeko je napisao/la:Zar Lewandowski nije imao ugovor do ljeta ?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Znaci Lewat ipak u Bayernu.
2 godine zaredom uzimaju dva od tri najbolja napadaca najvecem rivalu. Nevjerovatno.
2 godine zaredom uzimaju dva od tri najbolja napadaca najvecem rivalu. Nevjerovatno.
pi.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znaci isto ko sa Goetze-omrob do bagro je napisao/la:Danas ce potpisati ugovor, a od ljeta ce kao slobodan igrac igrati za Bayu.Amar Dzeko je napisao/la:Zar Lewandowski nije imao ugovor do ljeta ?
To je vec supacki, ali sta da se radi, takav je danasnji fudbal.
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.