Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ako dzeko bude igro protiv manche onda bi mogo negredo startat iducu u LP. Pelegrini jednostavno zeli odmorne igrace da igraju a negredo nije nista manje efikasan od dzeke i obratno. Tako da ce vjerovatno stalno ih mijenjat. A jovetic se nazalost sjebo dolaskom i on nece moci meda. Aguero ce tokom sezone vjerovatno uvijek biti starter a dzeko i negredo ce se mijenjati. Povremeno ce odmorit malo i aguera i ubacit jovetica i to je to.
A bilo bi zanimljivo vidjeti malo tandem dzeko i jovetic mozda bi se jako dobro slagali zbog mentaliteta iako tesko da bude takva situacija. Ako bude bice skroz u kratim momentima.
A bilo bi zanimljivo vidjeti malo tandem dzeko i jovetic mozda bi se jako dobro slagali zbog mentaliteta iako tesko da bude takva situacija. Ako bude bice skroz u kratim momentima.
Slazem se s tobom, mislim da Pelegrini ce ih stavljati po dvije utakmice... Mislim da bi Jovetic mogao startati sad za vikend s Dzekomdadnan je napisao/la:Ako dzeko bude igro protiv manche onda bi mogo negredo startat iducu u LP. Pelegrini jednostavno zeli odmorne igrace da igraju a negredo nije nista manje efikasan od dzeke i obratno. Tako da ce vjerovatno stalno ih mijenjat. A jovetic se nazalost sjebo dolaskom i on nece moci meda. Aguero ce tokom sezone vjerovatno uvijek biti starter a dzeko i negredo ce se mijenjati. Povremeno ce odmorit malo i aguera i ubacit jovetica i to je to.
Bratstvo do groba....
nikakva teorija zavjere nego jednostavno isto govorno podrucje, silva, aguero, navas, yaya bio u spaniji i ljudi se razumiju na terenu i lakse razumiju, a svi spanci tesko engleski uce tako da edinu bude pusionaNeutral je napisao/la:Teorija zavjere?
Bravo Edine za gol. Nadam se da će početi utakmicu protiv United-a.
Do sada tri nastupa u ligi, jedan gol i dvije asistencije. Eto u Ligi prvaka jedan od jedan
Evo do danas nisam znao da je jezik toliko bitan na terenu. Pa jel iko od vas ikad lopte poigrao? Koliko je to rijeci u opticaju dok igras? Ne bulaznite, jezik je najmanje bitan, bitno je da se igraci "fudbalski" razumiju uz faktor volje, naravno. Sve ostalo je teorija zavjere...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
I ja mislim da nisi. Da jesi, skonto bi da osim gola i onog dodavanja Dzeki preko one stvari, kada bas nije imao drugu opciju nije uradio nista kako treba. Naprotiv, sve je uprsko.Amar Dzeko je napisao/la:Nisam haj vozdraNapoli je napisao/la:Hahaha čime je dokazao,sto je dao onaj gol ? Jesi gledao utakmicu uopsteAmar Dzeko je napisao/la:Mozemo mi mrziti Aguera koliko hocemo, ali on je i nocas dokazao da je igracina.
ja ne mislim tako jer je tekma s bayernom u LP tek za 15 dana...i vjerujem da ce dzeko poceti sad protiv uniteda, ali i protiv bayerna akoBogda...mislim da ce pelegrini vise rotirati u utakmicama protiv slabijih timova i u nacionalnim kupovima...a jovetic ce sigurno dobiti priliku...prije ili kasnije...ElWeddo23 je napisao/la:Slazem se s tobom, mislim da Pelegrini ce ih stavljati po dvije utakmice... Mislim da bi Jovetic mogao startati sad za vikend s Dzekomdadnan je napisao/la:Ako dzeko bude igro protiv manche onda bi mogo negredo startat iducu u LP. Pelegrini jednostavno zeli odmorne igrace da igraju a negredo nije nista manje efikasan od dzeke i obratno. Tako da ce vjerovatno stalno ih mijenjat. A jovetic se nazalost sjebo dolaskom i on nece moci meda. Aguero ce tokom sezone vjerovatno uvijek biti starter a dzeko i negredo ce se mijenjati. Povremeno ce odmorit malo i aguera i ubacit jovetica i to je to.
To sto si namijenio drugima da jedu probaj sam. Ako mislis da si ispao pametan , ili rekao neku veliku istinu, razmisli opet. Covjek koji mulja i valja loptu 70 minuta i koji u toku gnjavaze napravi jedan jedini pametan potez nije nista drugo nego za klupe.Consigliere je napisao/la:Kako forumasi trce pred rudu, pa onda moraju jesti vlastita ****![]()
Dzeko strijelac, uz asistenciju Aguera a City ubjedljivo pobjedio.
Po tebi je vjerovatno i Nasri igracina, jer i on u istom stilu valja loptu, gnjavi, dusi, ubija u pojam, i na kraju po pravilu zas3re.Goalgetter je napisao/la:Aguero je bolji igrac od Edina, ali eto, slab je malo s mozgom (ko nema u glavi ima u nogama). Pretjeruje nekada driblinzima, nepotrebne poteze napravi, ali je klasa, sto jest jest.
Mada Dzeku i Aguera nemozes porediti tacno, dva razlicita tipa igraca, Edo ima svoju jacu strane negdje drugdje nego Kun.
Evo citam vas i ne mogu da vjerujem. Svi se slazete da je Aguero dobar napadac, i jedino sto mu zamjerate je sto ne ukljucuje mozak. Analogno tome, i vi ste dobri komentatori samo sto imate problem sa logikom.Napoli je napisao/la:Aguero je odlican napadac al ga hebe sto ne razmislja glavom kad igra.Da malo mozak ukljuci ova ekipa bi imala mnogo vise koristi od njega
Zamisli onda kakvih sve idiota trenera ima, buduci da je Aguero bio standardan u prvoj postavi gdje god da je igraomilomlat je napisao/la:To sto si namijenio drugima da jedu probaj sam. Ako mislis da si ispao pametan , ili rekao neku veliku istinu, razmisli opet. Covjek koji mulja i valja loptu 70 minuta i koji u toku gnjavaze napravi jedan jedini pametan potez nije nista drugo nego za klupe.Consigliere je napisao/la:Kako forumasi trce pred rudu, pa onda moraju jesti vlastita ****![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zato postoje treneri koji odskacu, kao sto su npr. Mourinho, Fergi, Ancheloti, Guardiola, Klopp. I onda imas drugu ligu trenera poput Pellegrinia, Mancinia i drugih._dreamer_ je napisao/la:Zamisli onda kakvih sve idiota trenera ima, buduci da je Aguero bio standardan u prvoj postavi gdje god da je igraomilomlat je napisao/la:To sto si namijenio drugima da jedu probaj sam. Ako mislis da si ispao pametan , ili rekao neku veliku istinu, razmisli opet. Covjek koji mulja i valja loptu 70 minuta i koji u toku gnjavaze napravi jedan jedini pametan potez nije nista drugo nego za klupe.Consigliere je napisao/la:Kako forumasi trce pred rudu, pa onda moraju jesti vlastita ****![]()
Razlika izmedju prve i druge trenerske lige i jeste u tome sto ovi prvi ovakve igrace zbog kojih vise gube nego sto dobiju, ili ekskludiraju ili prodaju novopecenim klubovima za masne pare. kao sto je to svojevremeno Fergi uradio sa Tevezom. Tevez je svima bio dobar osim Fergiju, i na kraju se pokazalo da je to bio genijalan potez. Isto bi prosao i ovaj Aguero, Nasri, i svi ostali tzv. veznjaci koji loptu znaju povesti, ali rijetko znaju gdje i kuda, a najmanje kome da je proslijede. Takvih 'zvijezda' je danas puna juzna Amerika. Nogomet je ipak nesto inteligentnija igra.
stvarno kakav mozak trebas bit da kazes da je aguero los igrac ? covjek je masina htjeli mi to priznati ili ne,i da, vrlo cesto je sebican i dribla,ali itekako zna driblat,dati gol...svi bi mi htjeli da on ko miske u wolsburgu samo gleda gdje je dzeko ili da kao sto xavi u barsi gleda gdje je messi,ali to se jednostavno nikad nece desiti jer on nije takav tip igraca.Ali da je los igrac to nikako ne mozes rec !
Aguero je odlican igrac nema tu price. Medjutim prosla sezona ispod svih prosjeka , i ova je pocela isto tako . Sinoc je fino odigrao pravo nema sta ali ipak protiv plzena. Aguero je van forme totalno to se mora priznat ...
sad pregledah ovaj intervju, pa kako je glupa ova voditeljica
samo mi zao sto joj dzeko ne spusti par puta, jer je ona odron 
Ma to ti je kad zemsko glumi da se razumije u fudbal.
A pojma nema.
A pojma nema.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nemoj da spominjes logiku ako ti nije jasna. Rekao sam da je odlican ali da mu treba mozak i da skrene malo pogled sa lopte da bude klasa ili vrhunski napadac kakvim ga ovdje nazivaju.milomlat je napisao/la:Evo citam vas i ne mogu da vjerujem. Svi se slazete da je Aguero dobar napadac, i jedino sto mu zamjerate je sto ne ukljucuje mozak. Analogno tome, i vi ste dobri komentatori samo sto imate problem sa logikom.Napoli je napisao/la:Aguero je odlican napadac al ga hebe sto ne razmislja glavom kad igra.Da malo mozak ukljuci ova ekipa bi imala mnogo vise koristi od njega
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Stvarno nemam nista protiv da zenske novinarke rade sa nogometom, ali skoro uvijek se pokaze da pojma nemaju. Istina Sky sports ima one bombe voditeljice koje ne moraju ni znat da je lopta okrugla da bi bile odlicne.BadrHari je napisao/la:Ma to ti je kad zemsko glumi da se razumije u fudbal.
A pojma nema.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bogme ja jedva cekam dan kad ce neko zensko prenositi utakmicu. Mislim da nebi nista losije to uradili od ovih nasih danasnjih alko-drogerasa. A tek kad vrisne kad ga Dzeko zabije 
Uvijek sam govorio i ne mjenjam misljenje da je Aguero odlican igrac, ali sebican i mislim da je to jednostavno osobina kod napadaca.
Sto se tice Jovetica, volio bih da ga vidim da igra malo vise sa Dzekom i mislim da su na pocetku igrali jednu tekmu kad je Jovetic dosao i da je dobro funkcionisalo. To je bilo prije nego sto se Aguero vratio.
Isto imam osjecaj da je Silva vise dodavao Dzeki u prvoj sezoni nego sad, ali mozda grijesim. Jbga, kad imas tim vrhunskih igraca, tu ne treba neki trening poseban, vec treba znati sa karakterima tih ljudi jer svako hoce da se istice i tu problemi nastaju, gubi se timski duh, brze se grijesi i tim se raspada a tako i igra.
Sto se tice Jovetica, volio bih da ga vidim da igra malo vise sa Dzekom i mislim da su na pocetku igrali jednu tekmu kad je Jovetic dosao i da je dobro funkcionisalo. To je bilo prije nego sto se Aguero vratio.
Isto imam osjecaj da je Silva vise dodavao Dzeki u prvoj sezoni nego sad, ali mozda grijesim. Jbga, kad imas tim vrhunskih igraca, tu ne treba neki trening poseban, vec treba znati sa karakterima tih ljudi jer svako hoce da se istice i tu problemi nastaju, gubi se timski duh, brze se grijesi i tim se raspada a tako i igra.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Zabija ga Diamond Unitedu zapamtite sta vam kazem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.