AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 15:23

Principe je napisao/la:Ibrahimović,Lewandovski,Suarez,Diego Costa,J.Martinez,Aguero,Benzema,Tevez,Rooney.. sve su to igrači koji mogu donijeti prevagu na terenu svojim jednim potezom i kompletniji su igrači od Bacce. Moje misljenje. Nemojte me samo na krst razapet.

Ček hoćeš reci da bi uz ove magove sredine Mbia Krychowiak, Reyes, Banega, Vitolo igraci poput Lewandowskog, Benzeme ili DIego Coste dali vise golova???

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 jun 2015, 15:50

meskalin je napisao/la:Ček hoćeš reci da bi uz ove magove sredine Mbia Krychowiak, Reyes, Banega, Vitolo igraci poput Lewandowskog, Benzeme ili DIego Coste dali vise golova???
Ne znam sto potenciras degradirati vezni red Seville kad je on itekako kvalitetan. Sem M'Bie kojeg si naveo, ostatak momaka su na izuzetno visokom nivou odradili proslu sezonu i pokazali svoj kvalitet. Pa taj Krychowiak je za sve vezne igrace Milana otac igre i jedan od najboljih zadnjih veznih igraca prosle sezone ne samo u Spaniji, vec i sire.

Pokusavas opravdati kvalitet Bacce na pogresan nacin.

Bacca je za trenutne uslove sjajan igrac, i sigurno ce doneti kvalitet. Ne zavisi on uopste toliko od veznog reda koliko se prica, a uporedjivanja sa navikanim Luiz Adrianom, su poprilicno van mesta.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 16:05

Ne bi, jer se igra ne bi zasnivala na tome. Kakvu igru želiš da tvoj tim igra, takve igrače kupuj. Aleix Vidal, Vitolo, Banega i Reyes skupa imaju 30+ asistencija ove sezone. Bacca je sve to pozabijao. Sevilla prekucala Evropsku Ligu.

Nama ako će u veznom redu igrati el sharawy,witsel,dejong i bertolaći sumnjam da će Bacca i upola dati golova koliko je dao prosle sezone.

Kada bi Ibru uparili sa Baccom to bi već druga priča bila..
Zadnja izmjena: Principe, dana/u 28 jun 2015, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 16:05

Paradajz je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Ček hoćeš reci da bi uz ove magove sredine Mbia Krychowiak, Reyes, Banega, Vitolo igraci poput Lewandowskog, Benzeme ili DIego Coste dali vise golova???
Ne znam sto potenciras degradirati vezni red Seville kad je on itekako kvalitetan. Sem M'Bie kojeg si naveo, ostatak momaka su na izuzetno visokom nivou odradili proslu sezonu i pokazali svoj kvalitet. Pa taj Krychowiak je za sve vezne igrace Milana otac igre i jedan od najboljih zadnjih veznih igraca prosle sezone ne samo u Spaniji, vec i sire.

Pokusavas opravdati kvalitet Bacce na pogresan nacin.

Bacca je za trenutne uslove sjajan igrac, i sigurno ce doneti kvalitet. Ne zavisi on uopste toliko od veznog reda koliko se prica, a uporedjivanja sa navikanim Luiz Adrianom, su poprilicno van mesta.
Moje misljenje je da Montolivo De Jong Poli i Bonaventura je bolji vezni red, Reyesovo je prošlo, Banega je bio talenat sjecam se da je odbio Milan i presao u sismise, ove ostale necu ni komentirati...da rezimiramo umjesto da slavite dolazak Bacce vi kudite, a znate u kakvom je stanju bio klub i sta se pokusava sada..

kariisbek
Kontakt:

Post Postao/la kariisbek » 28 jun 2015, 16:07

Cujem da hocete vagner lovea i brenu da dovedete koliko je to tacno ne znam. Nadam se da se vracate u vremena kad su vieri i patrick vieira dominirali u milanu i serii a

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 16:08

@meskalin

Vrlo je upitno to što govoriš. Možda po imenima imamo bolji vezni red al' sam znaš na šta naš vezni red liči u praksi. Dok je Sevilla ekipa sa glavom i repom koja je namučila najbolje timove na svijetu poput Reala i Barce.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 jun 2015, 16:16

meskalin je napisao/la:
Moje misljenje je da Montolivo De Jong Poli i Bonaventura je bolji vezni red, Reyesovo je prošlo, Banega je bio talenat sjecam se da je odbio Milan i presao u sismise, ove ostale necu ni komentirati...da rezimiramo umjesto da slavite dolazak Bacce vi kudite, a znate u kakvom je stanju bio klub i sta se pokusava sada..
Nisi ti izgleda gledao puno oba tima prosle sezone.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 28 jun 2015, 16:24

Pogledaj golove koje je zabio Bacca ove sezone i bit će ti jasno kakve su mu lopte dijelili veznjaci, čak je i Mbia bio kreativan iako je DM. Kod nas na papiru ekipa ne izgleda loše ali džaba kada su na terenu pogubljeni, nadigravali su ih svakakvi anonimci.
Forza Milan!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 16:38

FaraonTM je napisao/la:@meskalin

Vrlo je upitno to što govoriš. Možda po imenima imamo bolji vezni red al' sam znaš na šta naš vezni red liči u praksi. Dok je Sevilla ekipa sa glavom i repom koja je namučila najbolje timove na svijetu poput Reala i Barce.
Znas sta cu ja tebi reci u Seri A tim koji je imao igrace poput Meneza, Honde, Torresa, Pazzinia, El Sharavia Muntaria, Montoliva, De Jonga, Ramia,Alexa, De Scilla da zavrsi 10 na tabeli, ja ti garantujem da nas je vodio neko imalo iskusniji od Pippa da bi bolje se plasirali, makar medju prvih 5 !!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 16:43

To je sad druga stvar. I ja sam sličnog mišljenja kao i ti što se tiče mogućnosti ekipe iz prošle sezone ali ovdje se ne govori o tome šta bi bilo kad bi bilo nego o stvarnoj statistici, a ona govori kako je vezni red Seville bolji od veznog reda Milana i to za klasu.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 28 jun 2015, 16:43

Jeste trener kriv i to mnogo ali je i problem što je u klubu neka loša atmosfera koja utiče na igrače. Takođe pritisak od strane medija i navijača je dodatno pogoršao stanje u timu.
Forza Milan!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2015, 16:45

meskalin je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:@meskalin

Znas sta cu ja tebi reci u Seri A tim koji je imao igrace poput Meneza, Honde, Torresa, Pazzinia, El Sharavia Muntaria, Montoliva, De Jonga, Ramia,Alexa, De Scilla da zavrsi 10 na tabeli, ja ti garantujem da nas je vodio neko imalo iskusniji od Pippa da bi bolje se plasirali, makar medju prvih 5 !!
Ma to je jasno. Ovaj tim bi se s boljim stručnjakom od Pippa ravnopravno borio za Ligu prvaka. Ne garantujem da bi je izborili, ali bi ostali u igri do samog kraja. Ipak, nikako ne mogu progutati izjavu da je Milanov vezni red bolji od Sevillinog. Apsolutno nije. Teren je najbolji pokazatelj.

Nego, što se tiče Bacce, možda bi bilo lijepo sačekati službenu potvrdu o transferu.

Just saying... :mrgreen:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 jun 2015, 16:50

Maestro21 je napisao/la:Jeste trener kriv i to mnogo ali je i problem što je u klubu neka loša atmosfera koja utiče na igrače. Takođe pritisak od strane medija i navijača je dodatno pogoršao stanje u timu.
A tu atmosferu stvara, terener upravo je on i pedagog i motivator i trener...pogledajte dokumnetarac na areni zna biti o Sacciu kad je dosao u klub kakvu je atsmosferu napravio i o cemu je pricao sa igracima, nije to bas bilo lako sad ce neki reci bili su odlicni igraci, da ali kad je Milan branio titulu lp Scudeto je uzimao Napoli, a kup Inter cini mi se....u glavnom sve je do trenera Pippo ocito nije uspio naci hemiju s igracima, zato nas je dobijao svako ko je mogao...iskreno se nadam da ce Slini napraviti atmosferu, da se kloc nece inatiti kao s repkom Srbije.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 28 jun 2015, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 28 jun 2015, 16:54

meskalin je napisao/la:Moje misljenje je da Montolivo De Jong Poli i Bonaventura je bolji vezni red, Reyesovo je prošlo, Banega je bio talenat sjecam se da je odbio Milan i presao u sismise, ove ostale necu ni komentirati...
Ne da je bolji nego je neuporedivo slabiji od Sevillinog, neuporedivo.
I Bacca je bolji od precijenjenog Jacksona

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 28 jun 2015, 17:13

meskalin je napisao/la:
Maestro21 je napisao/la:Jeste trener kriv i to mnogo ali je i problem što je u klubu neka loša atmosfera koja utiče na igrače. Takođe pritisak od strane medija i navijača je dodatno pogoršao stanje u timu.
A tu atmosferu stvara, terener upravo je on i pedagog i motivator i trener...pogledajte dokumnetarac na areni zna biti o Sacciu kad je dosao u klub kakvu je atsmosferu napravio i o cemu je pricao sa igracima, nije to bas bilo lako sad ce neki reci bili su odlicni igraci, da ali kad je Milan branio titulu lp Scudeto je uzimao Napoli, a kup Inter cini mi se....u glavnom sve je do trenera Pippo ocito nije uspio naci hemiju s igracima, zato nas je dobijao svako ko je mogao...iskreno se nadam da ce Slini napraviti atmosferu, da se kloc nece inatiti kao s repkom Srbije.

Za dosta toga krivim B & G koji su syebali sve živo. Sad će biti problem i sa Srbom jer kad krene da trenira strogoću (što i treba) to se mnogima neće svidjeti. Sjetimo se kad je došao Klarens kako su se pojedinci žalili da im ne godi. Naravno da im nije godilo što su morali pišati krv na treninzima i što im je profesor uveo razne zabrane. Djevojčica Šiljo je prvi zaplakao.

Nisam ni ja za to da se inati nego da na pravi način riješava probleme. Ne treba nam ponovo da neki dobar igrač sjedi na tribinama kao što je Pipo šikanirao Ramia.
Forza Milan!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 28 jun 2015, 17:47

Velika je greška ako Rami ode.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2015, 18:48

Haman Pazzini ode u Veronu. Zao mi volio bi da je ostao al mu se ne sjedi na klupi tako da ga razumijem. Uvijek je ostavljao srce na terenu.
Il Club più titolato al mondo!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 28 jun 2015, 19:20

Neka mu je sa srećom.

Niang i Bacca za sada jedini pravi napadači.

ElShaarawy,Menez,Cerci,Honda i Suso kao krilni.

Ja bih volio da se riješimo Ćerćija, ostali nam mogu odlično poslužiti i "zakrpiti" mnogo pozicija.

Menez-Faraon-Suso i Honda mogu igraju dosta pozicija i kao krila i iza napadača a i u napadu.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 jun 2015, 20:12

Kad bi se kako Cerci mogao ukljuciti u deal za Darmiana
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jun 2015, 20:19

_forzamilan_ je napisao/la:Velika je greška ako Rami ode.
+1

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []