Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Drago mi je da je sve proslo u redu.Vidimo kako se moze fino diskutovat kad se hoce.Svaka cast.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako mi uzmemo sve do kraja, mi cemo biti sampioni... garantujem...narodniheroj je napisao/la:Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
raja danas nalozena pravo, ali na rezultat i tri boda, ne sto ste vi dosli, uopste se nije osjetila tenzija zbog onog od prije par sezona, cak i poslije poraza, mislim da svi zale zbog gubitka bodova, a niko i ne razmislja o tome da je poraz dosao protiv vas, pa da nam kao jos teze padne poraz, meni licno je tako, a vidim i drugima da je takoAlipasino je napisao/la:Drago mi je da je sve proslo u redu.Vidimo kako se moze fino diskutovat kad se hoce.Svaka cast.
ako se ne sretnemo u 1/2 F, ganjamo se ponovo u finalu!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nemam ja sumnje da će mo uzeti sve do kraja, ali je Sloboda puno odmakla i ne vjerujem da će oni izgubiti više od 3 boda do kraja.Njima treba još jedan kiks Zrinjskog i mogu zijaniti zadnju dole.Gledao sam Širokog 3-4 puta ,pitare takođe, ne mogu tuzlacima pera odbiti na Tušnju.jovanmaksimovic je napisao/la:ako mi uzmemo sve do kraja, mi cemo biti sampioni... garantujem...narodniheroj je napisao/la:Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
Ma svaka Zelji cast.iskoristili su trenutak nepaznje dekoncentracije i to je to.
Iskreno se nadam da ce zadrzati formu.
Neznam samo sta pitari likuju.
U kupu su dobili samar popisani su osramoceni.
Dolaze jos jednom u Tuzlu, igraju sa istim ovim Zeljom....
Ispred sebe osim Slobode imaju jos Zrinjski Zelju. ..
Kako god odigrao Zrinjski danas Sloboda ostaje prva....
Iskreno se nadam da ce zadrzati formu.
Neznam samo sta pitari likuju.
U kupu su dobili samar popisani su osramoceni.
Dolaze jos jednom u Tuzlu, igraju sa istim ovim Zeljom....
Ispred sebe osim Slobode imaju jos Zrinjski Zelju. ..
Kako god odigrao Zrinjski danas Sloboda ostaje prva....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja čisto sumnjam, čak i pod uslovom da sve dobijemo do kraja, mislim da je 7 bodova puno.jovanmaksimovic je napisao/la:ako mi uzmemo sve do kraja, mi cemo biti sampioni... garantujem...narodniheroj je napisao/la:Divan dan danas.Pobjeda na vrućem gostovanju, lijepa atmosfera i konačni odgovor svima u ligi šta može Željo ovog proljeća.Koliko god prepotentnto zvučalo ubjeđen sam da će mo sve tekme do kraja dobiti.Slobodi želim da se konsoliduje nakon današnjeg poraza i da na kraju uzmu titulu.Ipak su cijelim tokom prvenstva najviše pokazali.
Sloboda-titula
Željo - kup
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
Nad tobom sunce najljepše sja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja vjerujem u duplu krunu nasu!pinoglavi je napisao/la:Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
FOR PAUL
FOR PAUL
A Siroki i tvoja garancija njima da su prvaci? Statistika bez greske??jovanmaksimovic je napisao/la:ja vjerujem u duplu krunu nasu!pinoglavi je napisao/la:Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam, uglavnom nećemo se srestipinoglavi je napisao/la:Ja vjerujem da cete doci do finala ali Zeljini navijaci ne vjerujuRaonffa je napisao/la: U Kupu se nećemo sresti
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jokeru, dosadan si vise sa tim... sta sam ja rekao? da je sirokii smo bio prvak u parnim godinama? jel de? i da je barem bio uvijek drugi u tim parnim godinama... jel tako? sta se fatas toga vise... siroki ne mora biti prvak sada, mogu za dvije godine, zadovoljan?
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Joka, 14-6

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja jedino vjerujem da cemo biti ubjedljivo najpraceniji klub u ovom djelu sezone do sad je prosjek na nasim tekmama skoro kao svi ostali zajedno
Gdje god igramo trazi se karta vise dal u Dolini ili gostima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
imacemo najbolji omjer za jednu polusezonu... to sigurno...
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro euforija, vratili ste se na pravi put, sve pozitivno se desava itd. ali ne mora znaciti. To smo vidjeli u kupu naprimjer sad ove sedmice.propuh je napisao/la:Ja jedino vjerujem da cemo biti ubjedljivo najpraceniji klub u ovom djelu sezone do sad je prosjek na nasim tekmama skoro kao svi ostali zajedno![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Evo Tusanj danas pun, Tuzlaci neka napisu sami kad su ga napunili pola sata prije pocetka tekme, Kosevo tek dolazi... iznad prosjeka svakako i vjerujem da ce biti najveci prosjek otkako se igra ova liga bar u ovih 12 zadnjih utakmica.MortemHz je napisao/la:Pa dobro euforija, vratili ste se na pravi put, sve pozitivno se desava itd. ali ne mora znaciti. To smo vidjeli u kupu naprimjer sad ove sedmice.propuh je napisao/la:Ja jedino vjerujem da cemo biti ubjedljivo najpraceniji klub u ovom djelu sezone do sad je prosjek na nasim tekmama skoro kao svi ostali zajedno![]()
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nisam zadovoljan Jovane! Ovako si nekad govorio, nemoj sad da se mijenjas kako vjetah puhne!

jovanmaksimovic je napisao/la:sa statistickog i istorijskog aspekta, titula je vec vasaEvolve je napisao/la:Ma pre pre rano je za govorit ko ce sta uzet. Al navijacki je se nadat. Moram priznat da su zadnje dvije sezone bile vrlo frustrirajuce u naaajmanju ruku za nas.jovanmaksimovic je napisao/la: siroki uzima titulu, em je jesenji prvak (86,67 % sanse), em je uvijek samo uzimo titule u parnim godinama (100,00 %)...
Vidjet cemo.
Ljudi vec poceli slaviti titulu tad u Sirokom jer si poznat kao statisticar bez greske, a vidi sad sta se desilo. Zahtjevam da im se izvines svima javno, ovdje! Jos predviđas sad titulu svom klubu, sramota!jovanmaksimovic je napisao/la:vidjecemo na kraju...MCMXLVI je napisao/la:Ooo pa gdje si strucnjak? Da si makar gledao Radnik - Siroki nebi tako pisao.jovanmaksimovic je napisao/la:po svim parametrima... siroki brijeg...
Po meni glavni favoriti su Zrinjski i Sloboda.opusteno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
poslije vezanih pobjeda u prvenstvu i kupu danas da je celik gostovao bio bi pun stadionpropuh je napisao/la:Evo Tusanj danas pun, Tuzlaci neka napisu sami kad su ga napunili pola sata prije pocetka tekme, Kosevo tek dolazi... iznad prosjeka svakako i vjerujem da ce biti najveci prosjek otkako se igra ova liga bar u ovih 12 zadnjih utakmica.MortemHz je napisao/la:Pa dobro euforija, vratili ste se na pravi put, sve pozitivno se desava itd. ali ne mora znaciti. To smo vidjeli u kupu naprimjer sad ove sedmice.propuh je napisao/la:Ja jedino vjerujem da cemo biti ubjedljivo najpraceniji klub u ovom djelu sezone do sad je prosjek na nasim tekmama skoro kao svi ostali zajedno![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šta vrijedi kad smo sve šanse usrali do jaja u prvom dijelu sezonejovanmaksimovic je napisao/la:imacemo najbolji omjer za jednu polusezonu... to sigurno...
treba se zahvalitI onim debilima Stokiću, Kokotu, Livaji, Mladenoviću, Diatti
I pored pobjede u Tuzli, sutra ce nas Sarajevo i Široko opet preteci na tabeli.
Yebali su nas strucno one ublehe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 19 mar 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
solinas je napisao/la:Kako god odigrao Zrinjski danas Sloboda ostaje prva....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.