Kad pomislim na to sjela uvijek se sjetim gola Ivice Babica
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
-
HerLutwoII
- Kontakt:
igra je losa,nema tu sta realizacija. pa od silinih pojacanja ispade da su samo trojica nesto,a ostalo obicna nula i za ovu smijesnu ligu,a kamo li sta jace. Za PL sam se nadao polovicnom remontu,ali ipak je neophodan generalni remont od 10 pojacanja plus neki junior ako je stasao i pripremiti promptno 10 zahvalnica sa posvetom.staragarda je napisao/la:i tako da umjesto 5 komada uvalimo mi iscekujemo kraj ko ozeblo sunce...igra nije toliko losa ali brate sta je sa realizacije![]()
...napravili smo 5 mrtvih zicera i oni se nesto spetljaju...pa zabi to j.e.b.o. ga majka i fudbal i neke pete i neka dodavanja
![]()
![]()
evo golova s tekme
al' ga zavukao ovaj iz Iskre, svaka mu čast
Sale opasan nakon kornera, to je nevjerovatno
k'o bi rekao da nam bek zna lijepo nabacit', ne viđa se to često na Tušnju, tačnije nikad
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pokojni Sale vodi navijanje (ako se ne varam) ?
Gledaj atmosfere i krcatog Tušnja
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
super zavrseno jos jedno kolo
lose vrijeme i ove poplave su ucinile da utakmica bude u nekom 10tom planu,tako da posjeta solidna opet jbg..
zato u srijedu popravni idemo napunit srebrenik da bude crveno crn i po pobjedu naravno

zato u srijedu popravni idemo napunit srebrenik da bude crveno crn i po pobjedu naravno
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Posto je ocito da se vracate u PL, zasluzeno, kakva je situacija sa Cirom? Ostaje li i slijedecu sezonu kod vas ili...?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
ako se plasiramo u PL rekao je da ce ostati jos jednu godinuAdiFKS je napisao/la:Posto je ocito da se vracate u PL, zasluzeno, kakva je situacija sa Cirom? Ostaje li i slijedecu sezonu kod vas ili...?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Je li bila rrpriza na tk?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Na izgubljenu mladost , sjećanje ne blijedi. 25.05.1995 - 25.05.2014
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Cestitke na pobjedi iz Bugojna, ako je neko bio na tekmi jel moze reci kakva je Iskra bila? Zanima me mali onaj golman pogotovo jer decko ima 17-godina tek, kaav je bio?? Pozzz za Tuzlu
+1 mislim da je red da se to ukine,pa ocito je da covjeku ide vise na 3 k.u.r.c.aHerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
25.05
25. Maj !
Ne zaboravi !
Ne zaboravi !
- Probisvjet
- Kontakt:
Zgadilo se mnogima, nije samo Ciri. Najotrcanija navijacka fraza ikada na prostorima bivse YU.HerLutwoII je napisao/la:Zivo me zanima da li nasi navijaci primjecuju da Ciri skandiranje CIRO ****! ide opasno na k...i da mu nije nimalo simpaticno vise.?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Krpic- odlicna prilika glavom masa
Mujka- jedan ne jedan sa golmanom skidamu
Redzepi- dva udarca iz izradenih akcija sa nekih 12, 13 m masa, plus mislim da je on iz guzve nakon kornera opuco kad golman ludacki skida
Huseinbasic- precka pogođena, i kad umjesto rutinski da gurne loptu u prazan go, on profula je i traljavo ode lopta pored
Znaci 7 sansi koje su trebale biti go samo malo da su nasi igraci bili prisebinji i bolji u zavrsnici i zbog toga smo svi strahovali da nam se ovo nece odbit od glavu i primiti neki go iz kontre, plus Ciro nas je naviko da do 60 minute zavrsi utakmicu a sad smo bili u neizvijesnosti dok Redzepi ne dade 3 go. Momci su se borili i zasluzeno pobijedili iako je bilo i odredenih dijelova utakmice koji nisu ni nasta licili, ali nema te ekipe na svijetu koja moze da igra vrhunski cijelu sezonu kuci i svima da trpa, zato nemoj te pricati o katastrofi od utakmice i da se previse umisljamo. Molim vas navijaci izbacite Ciro **** preglupo je, bilo je zanimljivo na pocetku sad je uzas. Covjek donosi titulu a vi Ciro **** nije vise nikom zanimljivo. Nemoj te paliti baklje ako ne moze te iskontrolisat da neki debil ne baci u teren.
Mujka- jedan ne jedan sa golmanom skidamu
Redzepi- dva udarca iz izradenih akcija sa nekih 12, 13 m masa, plus mislim da je on iz guzve nakon kornera opuco kad golman ludacki skida
Huseinbasic- precka pogođena, i kad umjesto rutinski da gurne loptu u prazan go, on profula je i traljavo ode lopta pored
Znaci 7 sansi koje su trebale biti go samo malo da su nasi igraci bili prisebinji i bolji u zavrsnici i zbog toga smo svi strahovali da nam se ovo nece odbit od glavu i primiti neki go iz kontre, plus Ciro nas je naviko da do 60 minute zavrsi utakmicu a sad smo bili u neizvijesnosti dok Redzepi ne dade 3 go. Momci su se borili i zasluzeno pobijedili iako je bilo i odredenih dijelova utakmice koji nisu ni nasta licili, ali nema te ekipe na svijetu koja moze da igra vrhunski cijelu sezonu kuci i svima da trpa, zato nemoj te pricati o katastrofi od utakmice i da se previse umisljamo. Molim vas navijaci izbacite Ciro **** preglupo je, bilo je zanimljivo na pocetku sad je uzas. Covjek donosi titulu a vi Ciro **** nije vise nikom zanimljivo. Nemoj te paliti baklje ako ne moze te iskontrolisat da neki debil ne baci u teren.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Joj zale se na propustene prilike, a samo se sjetite situacije u decembru i necete nista reci.
Tise o tome, glasnije o tituli
Tise o tome, glasnije o tituli
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... kapija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pojacanja bi.mogli naci za 'sitne' pare i u ovoj ligi.. Juce sam poslom bio u Gracanici i ono sto sam vidio bi taman pokrpilo neka mjesta u ekipi. Prije svega mislim na Pantica (mogo bi i na stopera a i na lijevog beka,juce tu bio sjajan) i Musa na krilo ('crni' je strasan igrac i trkom i tehnikom) a u vezi Gafurovic iz rudara (mada moglo bi se naci i boljih rjesenja ali ni on ne bi bio nimalo los izbor..siguran s loptom, ne zuri da se oslobodi nit to radi 'na pamet'.. I jos jednom da pitam je li prosla repriza tekme ns TK ?
It was turned around so that right looked wrong
- betting1902
- Kontakt:
U koliko je utakmica u Srebreniku,hvala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
intercontinental
- Kontakt:
Smuči mi se sve kad čujem ono ''Ćiro p.e.d.e.r.u. to pod hitno ukinuti,gledam jučer kad mu to skandiraju on ništa ,hladnokrvan pored aut-linije,a u početku kad je tek došao bi se okrenuo i pozdravio publiku,što znači da mu više ide na k.u.r.a.c.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.