P.S.Ona sranja na kraju utakmice nam nikako ne trebaju
FORZA VELEZ
još si pod gasom? malo se zajebajemo.Crvena1981Armija je napisao/la:**** idioterigotina je napisao/la:moze i meni ppshaman7 je napisao/la:Za sutrašnju tekmu imam jednu provjerenu informaciju , reci cemo nekih 95 % . Ali nista javno, javljajte se na pm ako vas zanima. Necu da pisem javno iz vise razloga
Nisam uopste cuo kakve su pjesme pjevali ali mogu predpostaviti. Problem je i u nama , ne znam zasto nije niko iz Veleza reagovao odmana to i na one zastave herceg bosnezizu1991 je napisao/la:Taman ovo što su od karata zaradili, dati će Savezu za sva srranja koja su se desila danas.
Inače, ne znam kako delegat nije ostao na poluvremenu da čuje ono pjevanje, i uzvike.
Da je normalne države, prekid utakmice i drakonske kazne bi bile mjerilo za njihovu predstavu.
ma njih bi zvijezda danas dobilaAdma je napisao/la:Treba malo stati na loptu nije smak svijeta ali zaista su sa ovim isprovocirali raju. Ne mogu shvatim da se potrcati nije moglo. Zrinjski je danas bio jako los a mi smo bili jos gori.
Idem brato išao mi je pradedo išao mi je dedo išao mi je stari. Meni go.vno od trenera nece sjebat stil života. Pa ako treba visit cu ko kondor na ogradi i yebat mu majku citavu utakmicu dok ne ode. Raja yebo matane škutore idemo dalje. ForzaMaestro^^ je napisao/la:Pa šta reći na sav ovaj užas? Toliko sam razočaran da je to nevjerovatno. Ali opet ću ko da gledam ići u nedjelju na novu dozu sekirancije, jer se ipak ne može bez Veleža. RAja biće bolje, jer gore ne može.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.