ne kontamtopnik1 je napisao/la:Ovo imat, a ne plaćat struju![]()
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
768 GB RAM-a 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa reci mi to umjesto postavljanja slike kucista
inace intel xeon nema sta raditi na ovoj temi
Sent from my Nokia 909
inace intel xeon nema sta raditi na ovoj temi
Sent from my Nokia 909
Pa nije toliko ni lose ovaj Heartstone. Ja ga opet zaigrao nakon duze vremena i smanjili su dosta onaj efekat srece.
Sad je taktika najvaznija a i dobar izbor karata u deku
Sad je taktika najvaznija a i dobar izbor karata u deku

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jest malo glupo pitanje, ali da li mogu kako nac free hosting za counter strike, da napravim svoj server...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
https://www.freegamehosting.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Jest malo glupo pitanje, ali da li mogu kako nac free hosting za counter strike, da napravim svoj server...
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Kako da ga dobijem bretekeramikr je napisao/la:https://www.freegamehosting.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Jest malo glupo pitanje, ali da li mogu kako nac free hosting za counter strike, da napravim svoj server...
nezz druze,ja sam pravio samo za cod 2,nisam igrao i pravio za cs,uglavnom preko ovog se pravi serverAsharaK je napisao/la:Kako da ga dobijem bretekeramikr je napisao/la:https://www.freegamehosting.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Jest malo glupo pitanje, ali da li mogu kako nac free hosting za counter strike, da napravim svoj server...
Pa kako si za cod, vjerovatno na isti nacin :pkeramikr je napisao/la:nezz druze,ja sam pravio samo za cod 2,nisam igrao i pravio za cs,uglavnom preko ovog se pravi serverAsharaK je napisao/la:Kako da ga dobijem bretekeramikr je napisao/la: https://www.freegamehosting.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo probaj:
u hostname upisi ime servera (npr. cs)
config ne diraj
vac ne diraj
rcon i password stavi da budu isti (npr. cs123)
i to je to,idi start server i onda upises ip u cs
u hostname upisi ime servera (npr. cs)
config ne diraj
vac ne diraj
rcon i password stavi da budu isti (npr. cs123)
i to je to,idi start server i onda upises ip u cs
Da ne zna neko slučajno da li radi nedjeljom (sutra) onaj Game Shop na Otoci u Merkuru.. konto da odem da kupim joystick..
Ako znate još neku dobru radnju preporučite, hitno mi je uglavnom..
Ako znate još neku dobru radnju preporučite, hitno mi je uglavnom..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Krenes igrati tek, dodje covjek sa Yasuo, izmasakrira teSveti je napisao/la:Strah me počet igrati LoL

Ja igrao i onda prestao. Dosadilo mi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma u mene sva raja to igra. Kad imam vremena uhvatim neku mmorpg igru da ubijem dosadu, dođem do nekog levela pa mi postane zamorno, ali vidim da ovde ideš u nedogled 

naprijed rejal
Nije sad u nedogled.
Imas prvo 30 lvl gdje kao ucis igrati i skupljas experience.
Onda imas ranked 5 razina: bronze, silver, gold, diamond i platinum gdje svaki ima cini mi se 5 podrazina.
I kad dodjes do 30lvl onda igras 10 promo meceva pa te baci u jedan od ovih (najcesce bronze i silver) i onda igras opet 10 meceva u npr. bronze III pa mozes ispasti u IV, otici u II ili ostati u III.
Maksimum ti je Platinum I
Imas prvo 30 lvl gdje kao ucis igrati i skupljas experience.
Onda imas ranked 5 razina: bronze, silver, gold, diamond i platinum gdje svaki ima cini mi se 5 podrazina.
I kad dodjes do 30lvl onda igras 10 promo meceva pa te baci u jedan od ovih (najcesce bronze i silver) i onda igras opet 10 meceva u npr. bronze III pa mozes ispasti u IV, otici u II ili ostati u III.
Maksimum ti je Platinum I

To su pretpostavljam oni što igraju lige šampiona i zgrću milioJone
A čini mi se i malo komplikovani sa plejadom onih čempiona i skilova

A čini mi se i malo komplikovani sa plejadom onih čempiona i skilova

naprijed rejal
Nisu
To je za obicne korisnike ali ti sto zgrcu milione su isto poceli ovako.
A imas timske bitke, tj. formiras tim. Znate se uzivo, napraviti tim, registrirate se i onda igrate ranked. Ako vidite da ste dobri na svjetskoj ljestvici prijavite se za turnir (ima ih dosta regionalnih Hrvatska, Grcka, prvenstvo Balkana, onda EURO, WC i dosta visoke nagrade)
A championi su prica za sebe. Ja sam preferirao igrati ADC( attack damage carry) na botu ili AP na sredini.
Svaki champion ima 4 skila Q, W, R te R koji je ultimate i treba najvise cekati na njega no najvise stete radi.
Potrebno je znati kombinaciju sta je kad najbolje te buildove moras imati za ono sto igras.

To je za obicne korisnike ali ti sto zgrcu milione su isto poceli ovako.
A imas timske bitke, tj. formiras tim. Znate se uzivo, napraviti tim, registrirate se i onda igrate ranked. Ako vidite da ste dobri na svjetskoj ljestvici prijavite se za turnir (ima ih dosta regionalnih Hrvatska, Grcka, prvenstvo Balkana, onda EURO, WC i dosta visoke nagrade)
A championi su prica za sebe. Ja sam preferirao igrati ADC( attack damage carry) na botu ili AP na sredini.
Svaki champion ima 4 skila Q, W, R te R koji je ultimate i treba najvise cekati na njega no najvise stete radi.
Potrebno je znati kombinaciju sta je kad najbolje te buildove moras imati za ono sto igras.
Ma vjerujem da se cake pohvataju kad se malo igra. Mislio sam da je slično običnim mmo igrama, ali bogami i nije 

naprijed rejal