Bolji je bio od bradonje i u regularnom, playoff samo potvrdzuje, kakvu godinu King ima...filip13 je napisao/la:Romagnoli13 je napisao/la:Kad pomislis da svi sve cuo, onda neko napise da je James na hemiji. Koliko moras covjeka mrziti, i kolika je zudnja za omalovazavanjem, pa da to napises. Umjesto da se konacno napise da je uz Jordana najveci ikad. Te da je uzitak gledati ga u ovom play offu. Jer samo Bog zna kad cemo opet imati priliku gledati ovakog igraca, i ovakve izvedbe u najvaznijim utakmicama sezone. Apsolutni MVP ove sezone.
utakmice u play offu se ne racunaju kada se bira mvp sezone
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Jest jest, 4i seed na istoku mvp
15 pobjeda razlike. Najbolji rekord lige naspram 6og.
Po cemu je bio bolji? U dosta kategorija vodi Brada
Brada ce dobit jedno 92% glasova
Naravno da ce brada biti mvp,samo ko je real mvp pokazuje ti i to da Harden odigra tekmu za GSW i Rakete svejedno dobiju,a ovaj drugi iz guzice mora izvlaciti nadrealne partije da odu u game 7.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma King je skroz druga dimenzija u odnosu na ostale. U 33 godini ovo radit pa ybt.
Game 7 će mu biti 100. utakmica u ovoj sezoni.
Most valuable playeralemsa je napisao/la:Jest jest, 4i seed na istoku mvp15 pobjeda razlike. Najbolji rekord lige naspram 6og.
Mislim da gledamo najboljeg ikad,ako ne onda ubrzo.
Kad pogledam sretan sam sto zivim u doba najvecih ,imat cu o kome pricat u buducnosti.Gledam Goata nogometa Messia,Goata tenisa Fedderrera i vrlo vjerovatno kosarkaskog Goata Jamesa,great time to be alive...
Kad pogledam sretan sam sto zivim u doba najvecih ,imat cu o kome pricat u buducnosti.Gledam Goata nogometa Messia,Goata tenisa Fedderrera i vrlo vjerovatno kosarkaskog Goata Jamesa,great time to be alive...
Kad je zadnji put neko bio mvp (mimo wb, cisto zbog td prosjeka jer se nije desilo 50 godina), a da nije imao top 3 rekord lige minimum? Moses Malone 80ih, obicno se nagradjuju pobjede, statistike koje = pobjede, s tim da im je glavni igrac imao beton sezonu, kao sto i jeste. Harden scoring champ 30ppg, ws, ws/48, PER (najbolji PER lige), itd.SPY je napisao/la:Ma King je skroz druga dimenzija u odnosu na ostale. U 33 godini ovo radit pa ybt.Game 7 će mu biti 100. utakmica u ovoj sezoni.
![]()
Most valuable playeralemsa je napisao/la:Jest jest, 4i seed na istoku mvp15 pobjeda razlike. Najbolji rekord lige naspram 6og.
Zato mi ide na **** ovo dodjeljivanje nagrade tek u finalu,teska kurcina.Daj ljudima nagradu cim zavrsi regularna sta **** koji **** s time dragi.Onda ljudi zaborave kakav je HJarden bio i da je najzasluzniji sto je HOuston pored jednog GsW-a zavrsio kao prvi seed,uz masu statetement utakmica koje se uklapaju u profil jednog MVP-a.
Brate James je vjerovatno najbolji igrac ikad,ali njegova ekipa je zavrsila kao 4. seed na **** Istoku,ne omalovazavam LeBrona,al amo malo realnosti.
Brate James je vjerovatno najbolji igrac ikad,ali njegova ekipa je zavrsila kao 4. seed na **** Istoku,ne omalovazavam LeBrona,al amo malo realnosti.
Ili kazu u "15oj sezoni", pa to je najveca glupost sto sam u zivotu cuo, prvo jer 99.5% igraca nije doslo iz srednje skole, znaci ti igraci su imali 35+ godina u 15oj sezoni. Svaki skoro superstar je u 33oj godini zivota (a da nije imao tezih povreda) bio i dalje beton. Kobe je bio beton u 33oj godini i njemu je bila 15 sezona, uzeo titulu coj'k hladno.Reds1234 je napisao/la:Zato mi ide na **** ovo dodjeljivanje nagrade tek u finalu,teska kurcina.Daj ljudima nagradu cim zavrsi regularna sta **** koji **** s time dragi.Onda ljudi zaborave kakav je HJarden bio i da je najzasluzniji sto je HOuston pored jednog GsW-a zavrsio kao prvi seed,uz masu statetement utakmica koje se uklapaju u profil jednog MVP-a.
Da mu je 35+ godina pa da radi ovo, ok za divljnje je, ali u 33oj godini je jos uvjek u prime, i treba da bude beton.
Evo bas gledam Kobe sezona 17, 35 godina ahahhahaha 78 tekmi odigrao, 27 ppg 39 minuta po tekmi
ko je kad rekao Kobe u "17oj sezoni", nikad cuo u zivotu
ko je kad rekao Kobe u "17oj sezoni", nikad cuo u zivotu
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ni ja vala nisam nikad čuo za oproštajnu sezonu-turneju, tipa zadnji put u toj i toj dvorani i slično...
Pošto vidim da voliš gledati, de nam pogledaj koliko je lopti trošio i koji su bili Lakersi...
I ako ti nije mrsko koliko je imao skokova i asistencija u 17 sezoni...
Pošto vidim da voliš gledati, de nam pogledaj koliko je lopti trošio i koji su bili Lakersi...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Imat ce i Lebron turneju ne sikiraj sebombaysaphire je napisao/la:Ni ja vala nisam nikad čuo za oproštajnu sezonu-turneju, tipa zadnji put u toj i toj dvorani i slično...
U 35-oj godini? Puco 46% iz igre, 5 skokova, 6 asistencija, Sta hoces? 45 pobjeda to je kad im je bio Dwight, zna se da nisu bili fit. U 33oj godini je vodio ekipu do 57 pobjeda, na zapadu. Bolje nego LeBron na istoku jedva 50 pobjeda skupio. Pa niko nije o wow Kobe sezona 15, kao da je to ne vidjeno nesto jebte.
Šta si se usrao, dobit ce MVP nagradu.
Normalno da ce dobiti i to nece biti ni blizu, jer i nije blizuBelmin6 je napisao/la:Šta si se usrao, dobit ce MVP nagradu.
LeBron has had either a triple-double or a 40-point game in each of his last 7 elimination games.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije ni blizu samo zbog pobjeda, jer ovaj ima bolju ekipu i to je to.alemsa je napisao/la:Normalno da ce dobiti i to nece biti ni blizu, jer i nije blizuBelmin6 je napisao/la:Šta si se usrao, dobit ce MVP nagradu.
Izvuci Harden i Jamesa iz HOU i CLE i sve ce ti se samo reci.
Izvuci AD iz new orkeansa i sve ce ti se reci. Kad bi se tako gledalo, izvuci Kawhija, izvuci WB, izvuci Grka, izvuci koga hos od ekipa sto imaju 1og superstaraBelmin6 je napisao/la:Nije ni blizu samo zbog pobjeda, jer ovaj ima bolju ekipu i to je to.alemsa je napisao/la:Normalno da ce dobiti i to nece biti ni blizu, jer i nije blizuBelmin6 je napisao/la:Šta si se usrao, dobit ce MVP nagradu.
Izvuci Harden i Jamesa iz HOU i CLE i sve ce ti se samo reci.
Sto je bio Mvp sa miamijem? Miami bi dero istok i bez njeg, Wade i Bosh
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 26 maj 2018, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ne pravi se Bogati glupi Amerikanac.
Pogledaj kako je taj isti Harden odigrao zadnje dvije utakmice protiv GS, a njegova ekipa u obe utakmice dobila.
Niko ne govori da nije zaslužio MVP nagradu.
Haj nemoj me Bogati više citirati, isto dijete ovdje.
Pogledaj kako je taj isti Harden odigrao zadnje dvije utakmice protiv GS, a njegova ekipa u obe utakmice dobila.
Haj nemoj me Bogati više citirati, isto dijete ovdje.
Dobro sto je bio mvp sa miamijem, Miami sa Wade i Boshom je beton i bez njeg, ne tiyula beton ali jaka ekipa, HC na istoku bez problema. Jesil izvlacio tad, da cujem. Nije zasluzio ni jedan mvp u Miami, ja cu izvuc 5 igraca u tom periodu iz drugih ekipa koje bi bile gore nego Miami bez Brona = tvoja logikaBelmin6 je napisao/la:Ne pravi se Bogati glupi Amerikanac.
Nije moja logika, nego moje mišljenje.
alemsa je napisao/la:Jest jest, 4i seed na istoku mvp15 pobjeda razlike. Najbolji rekord lige naspram 6og.
bio je moses mvp a njegovi rocketsi 4 na istoku bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.