New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:46

Pobjeda. Treba nam još jedan od preostale tri utakmice da bi osigurali drugo mjesto.

@adriano, neka piše šta hoće, nemoj da te bude briga ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 03:46

Cestitke na pobjedi i sretno u PO.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 03:50

adriano_leite je napisao/la:Cestitke na pobjedi i sretno u PO.
Hvala @adriano. Trebaće sreće, a znanje već imamo :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 03:52

Carlo je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Cestitke na pobjedi i sretno u PO.
Hvala @adriano. Trebaće sreće, a znanje već imamo :)
Trebat ce svega, pogotovo srece sto se tice povreda, pa onda i da Melo i Smith nastave da rade ovo sto rade u posljednje vrijeme. Strasni scoreri, strasni. Drago mi je zbog Smitha da ga ide. Drag mi je igrac jos od dolaska u ligu, ali nije bilo dobar u glavi nikako. Sada je izgleda uspio da izbalansira te svoje probleme i izgleda kao All-Star, sto mu je vecina i predvidjala da moze biti.

Mes Que Un Club!

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 13 apr 2013, 03:53

adriano_leite je napisao/la:
GunnerEmir je napisao/la: da se informisem?ne pada mi na pamet, evo baš gledam kako Allen i Lewis sipaju trice...ja samo komentarišem postove drugih ovdje,neko reče da Cle skandira,pa ja dajem objašnjenje što bi oni to uradili...
Uzivaj u tricama Allena i Lewisa i ne pisi debilne komentare ako nisi informisan. To je prenio lik na twitteru, a Carlo kopirao. Ja gledam svoje Cavse, tvoj bivsi tim, te slusam Austina Carra koji se nalazi u dvorani i kaze da je skupina navijaca koja je ostala od jucer, kad su Yankeesi trebali igrati. Ja ako zelim nesto ili nekog popljuvati, prvo se informisem, da vidim imam li osnova da popljujem, a ne da se prosipam k'o riza.
dobro...svaka čast...eto ja pljujem Cavse jer mi se pljuju...mislim to bi ličilo na njih na čelu s njihovim vođom Gilbertom...kad se samo sjetim onog glupog pisma : We'll win the league before so called King does so...Eto zbog tog sam predpostavio ovo što sam i napisao...a sad mi ti kažeš da su navijači iz New Yorka, pa dobro, nisam znao, niti sam mogao znat...ali koliko znam nije zabranjeno dati komentar...debilne komentare daju debili, a ja to nisam, makar koliko znam, debili su djeca/ljudi koji imaju IQ 60-75 a takvi jedva mogu pričat, kako bi tek mogli napisat, a pogotovo kako bi znali/znaju pljuvat kao ja, je li...sad bi ja tebe trebao optužit da si neinformisan
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

GunnerEmir
Kontakt:

Post Postao/la GunnerEmir » 13 apr 2013, 03:56

a da da ne budem totalno off-topic, sretno Knicksima u playoffu...nadam se da će proći Indianu, ipak bi mi draže i bolje finale istoka bilo Miami- New York
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.

GUNNER 4EVER

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 apr 2013, 04:05

GunnerEmir je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
GunnerEmir je napisao/la: da se informisem?ne pada mi na pamet, evo baš gledam kako Allen i Lewis sipaju trice...ja samo komentarišem postove drugih ovdje,neko reče da Cle skandira,pa ja dajem objašnjenje što bi oni to uradili...
Uzivaj u tricama Allena i Lewisa i ne pisi debilne komentare ako nisi informisan. To je prenio lik na twitteru, a Carlo kopirao. Ja gledam svoje Cavse, tvoj bivsi tim, te slusam Austina Carra koji se nalazi u dvorani i kaze da je skupina navijaca koja je ostala od jucer, kad su Yankeesi trebali igrati. Ja ako zelim nesto ili nekog popljuvati, prvo se informisem, da vidim imam li osnova da popljujem, a ne da se prosipam k'o riza.
dobro...svaka čast...eto ja pljujem Cavse jer mi se pljuju...mislim to bi ličilo na njih na čelu s njihovim vođom Gilbertom...kad se samo sjetim onog glupog pisma : We'll win the league before so called King does so...Eto zbog tog sam predpostavio ovo što sam i napisao...a sad mi ti kažeš da su navijači iz New Yorka, pa dobro, nisam znao, niti sam mogao znat...ali koliko znam nije zabranjeno dati komentar...debilne komentare daju debili, a ja to nisam, makar koliko znam, debili su djeca/ljudi koji imaju IQ 60-75 a takvi jedva mogu pričat, kako bi tek mogli napisat, a pogotovo kako bi znali/znaju pljuvat kao ja, je li...sad bi ja tebe trebao optužit da si neinformisan
Nisam rekao da si debil, nego da je komentar debilan. Meni je dovoljno da procitam: "pa ja ko će nego napaćeni Cleveland?oni više vole da James ne dobije/osvoji nego da oni osvoje čini mi se" i da imam informaciju na osnovu koje mogu stvoriti misljenje da si jedva docekao da popljujes svoj bivsi tim, bez ikakvog osnova, tj. jer je neko nesto napisao na twitteru. Informacija koju sam ja dobio iz tvog posta je dovoljna, jer si direktno ti to napisao, nije niko prenio, pa da bih morao istrazivati to da bih se informisao.

Poenta je da kad procitas nesto, ne osipaj paljbu bez da provjeris to. Nije toliko Gilbert losiji od Jamesa, kao ni navijaci Clevelanda sto nisu losiji od Jamesa. Zna se ko je napravio sranje, a to nisu ni Gilbert ni navijaci Clevelanda, kao ni klub Cleveland.

U Clevelandu je to stanje radovanja nakon poraza Jamesa proslo. Proslo je kada su Mavsi osvojili titulu. Nisu mu oprostili naravno, neki jesu, vecina nije, ali su ga bacili u posljednji plan, nije u gro planu kao sto je ranije bio. Iskljucivo tema Cavsa je Kyrie, Waiters, Tristan, buduci draft, buducnost tima.

P.S. Izvinjavam se navijacima Knicksa sto sam odveo ovu temu u off, ali nisam mogao presutiti, jbg. jace je od mene.

Mes Que Un Club!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 apr 2013, 23:47

Chandler, Martin i Camby su upitni za sutra. I da ne zaigraju ovo izgleda optimisticno pred playoff.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 11:47

Večeras protiv Pacersa, idemo ih dobiti i osigurati drugo mjesto.

[youtube][/youtube]

Pjesma za playoff 8-)

Asked if he’d be available for Sunday’s game, he replied: “I don’t know. I’m going to see how it feels in the morning and just go from there. I have a little treatment in the morning and then I’ll get in there and warm up and go from there.”
Martin said the injury wasn’t severe enough to keep him from suiting up for the first-round of the playoffs.
“Definitely, definitely,” Martin said of his availability for the postseason. “For Game 1, definitely for sure. 100% for sure.”
http://www.nydailynews.com/sports/baske ... z2QQ1r8RVC" onclick="window.open(this.href);return false;

NY_KnicksPR ‏@NY_KnicksPR 24s
Starters for this afternoon versus Indiana: Felton, Prigioni, Shumpert, Anthony, Jones
Chandler and Martin will not dress.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 21:04

slika
Marc Berman ‏@NYPost_Berman 50m
Rasheed Wallace will decide after his workout today if he wants to test his foot on court vs. Charlotte tomorrow. Hasn't played since Dec.
8-)

slika

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 14 apr 2013, 22:07

Cope kao SF je za ovoga Solomona Ewing, odlican! 8-)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 22:11

DejaNMG je napisao/la:Cope kao SF je za ovoga Solomona Ewing, odlican! 8-)
Cope ko centar je fantastičan. Gledaj kakvu odbranu igra nad Hibbertom :) Solomon aka Sulejman mi izgleda nekako zbunjen na terenu, ko da nije u kondiciji :)

Odlična četvrtina. Posebno defanzivno. Pacersi 8 turnovera za 12 minuta, 15 poena.

Meloman MVP.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 14 apr 2013, 22:13

Carlo je napisao/la:
DejaNMG je napisao/la:Cope kao SF je za ovoga Solomona Ewing, odlican! 8-)
Cope ko centar je fantastičan. Gledaj kakvu odbranu igra nad Hibbertom :) Solomon aka Sulejman mi izgleda nekako zbunjen na terenu, ko da nije u kondiciji :)

Odlična četvrtina. Posebno defanzivno. Pacersi 8 turnovera za 12 minuta, 15 poena.

Meloman MVP.
Igra fenomenalo, stvarno svaka cast! :)
Sulejman prvi sut i air ball :lol:

Velibor Dunjic 1985-2014

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 apr 2013, 22:15

Ja bih samo da zahvalim Sport Klubu što nisam morao da tražim streaming.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 22:16

Cope = Melo junior

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 14 apr 2013, 22:43

Skokovi ih drze u igri, nista vise.

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 apr 2013, 22:46

Tačno, loši smo što se skokova tiče, ali i ofanzivno smo bili loši u zadnjih 6 minuta druge četvrtine. Vodili smo i 20 razlike, sada je to spalo na 7 "zahvaljujući" turnoverima i lošim odlukama u napadu.

Sve u svemu veoma dobro poluvrijeme. Cope odličan, JR također. Melo veoma dobar :)

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 14 apr 2013, 22:53

Bas steta za onih 20 razlike, ja sam mislio napumat cemo ih do kraja :|
Cope me pravo odusevio, to je vjerovatno jer ja odavno nisam gledao utakmicu nyk :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2013, 22:57

Dobri ste ,petorka:
PG - PG Prigioni
SG - PG Felton
SF - SG Shumpert
PF - SF Carmelo
C - PF Solomon Jones -who is fucking he :? :lol: vidim 2-ga tekme sezone

Znaci osim Prigionia niko ne igra svoju poziciju i opet vidite i to bez viskih igraca protiv ekipe koja ima top5 centra lige :lol: :lol: :lol:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 14 apr 2013, 23:02

Nisam gledao prvo poluvrijeme, bio sam odsutan :D Vidim +7 je ,dobro je samo da ostane ovako do kraja. Kad se još skonta da jedan Cope bitku bije sa Hibbertom, onda je super odlično
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []