Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Kako god, ima razlike! U svakom slucaju mi je draze gledati u prvom timu Mihajlovica, Djurdjevica, Ozegovica...nego recimo Asamou... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Evo i video izvjestaj sa meca U19.
http://spo.rtal.rs/video.php?video=11778" onclick="window.open(this.href);return false;
http://spo.rtal.rs/video.php?video=11778" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
eh... da je pameti bilo bi sjajno... porto je za mene slika i prilika pameti, para i rezultata...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne bih ja rekao pameti, pameti ima, ali za pojedince! Bolje receno, da ja manje lopina, koji bi i svoju majku prodali za soma evra... 

ni vama se ne da 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nema sta da ti se da ili ne da. Ili znas ili ne znas, treceg nema. Mi tj. nasi fudbaleri ne znaju. Simple as that.Lillard je napisao/la:ni vama se ne da

Nije Srbija toliko losa koliko ti karikiras.... Jest malo Belgija bolja, al' po meni je ovo vodstvo nezasluzeno jer je Srbija imala najbolju sansu preko Markovica....MaGiCa je napisao/la:Nema sta da ti se da ili ne da. Ili znas ili ne znas, treceg nema. Mi tj. nasi fudbaleri ne znaju. Simple as that.Lillard je napisao/la:ni vama se ne da
Gol se desio nakon ocajne odbrambene reakcije Kolarova tj. ocajnog markiranja KDB-a........
Gledam uporedo utakmicu sa utakmicom Italijana, pa ako nesto sam propustio halali, al' ovo sto sam vidio je to da je Srbija bila pa haman ravnopravna....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Nije loša Srbija, odbrana neuvjerljiva. Belgija anemična, valjda zadovoljni vodstvom.
@Mr Muscle
Kako igra Italija ?
@Mr Muscle
Kako igra Italija ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Slabo skroz... Ceska dosta bolja i imala je par finih sansi, pogotovo zicer Jiraceka kad mu Buffon doktorski odbrani....ceze je napisao/la:Nije loša Srbija, odbrana neuvjerljiva. Belgija anemična, valjda zadovoljni vodstvom.
@Mr Muscle
Kako igra Italija ?
Ma moraju se uozbiljiti ako hoce pobjediti....
Ovo je Srbientina iliti Mihajloviceva Fiorentina - bezidejna, neefikasna, neorganizovana grupa ljudi okupljenih u jedan tim i odevenih u jednobrazne uniforme.
Pecat 1 autoriteta kao sto je Sinisa, poznaje se nadaleko.
Pecat 1 autoriteta kao sto je Sinisa, poznaje se nadaleko.

Moj Siniša, nemaš ti veze.
Neutral je napisao/la:
Moj Siniša, nemaš ti veze.

ITD...
Ubi Sinišu neki "ponos" koji ispoljava. Trebali bi mu neki reći da je fudbal sport, a ne lična ideologija.
Ne igraju im skoro pa najbolji igrači, trener je tu kriv i ako je savez Srbije pametan uručiti će mu otkaz što prije.
Ne igraju im skoro pa najbolji igrači, trener je tu kriv i ako je savez Srbije pametan uručiti će mu otkaz što prije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Siniša Mihajlović otkrio planove za naredni takmičarski ciklus: Pošto se pevanje pokazalo kao promašaj probaće sa glumom, slikanjem i baletom.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nema to veze sa ponosom. Ali, ima veze sa neznanjem.Neutral je napisao/la:Ubi Sinišu neki "ponos" koji ispoljava. Trebali bi mu neki reći da je fudbal sport, a ne lična ideologija.

Ako je voda suva, a crnina bela, onda u FSS sede pametni, nekorumpirani i ozbiljni ljudi.Ne igraju im skoro pa najbolji igrači, trener je tu kriv i ako je savez Srbije pametan uručiti će mu otkaz što prije.
O tome se pricalo vazda, tako da nemamo mi ovde ni snage, ni zelje da se nastavljamo sa "njima". Nas fudbal su "oni" uzeli, a niko "ih" nije sprecio, niti "im" otezao taj posao.

Nemaju momci sluha, ebes kvalitet....

Ma nije Srbija losa, al' nije ni neki extra kvalitet, jer ne mozes igrati dobro bez dobrog napadaca, a Srbija prakticno nema nikakve napadace, a to nije do Sinise vjeruj.... Mozes imati svjetske klase u odbrani kao sto Srbija ima, al' ako nema ko dati gol ti neces pobijediti.... Ja za ovu repku ne vidim svjetlo na kraju tunela, jer nema tu dobrog napadaca ni za lijeka.... Previse se forsira i izdize onaj Mitrovic, al' momak ipak nije toliko dobar, nije isto igrati na haman amaterskom nivou kakva je JSL i protiv igraca koji su svjetska klasa....
L. Markovic svakako nije napadac i njega ne brojim tu, a od njega ce biti sigurno igrac....

Ma nije Srbija losa, al' nije ni neki extra kvalitet, jer ne mozes igrati dobro bez dobrog napadaca, a Srbija prakticno nema nikakve napadace, a to nije do Sinise vjeruj.... Mozes imati svjetske klase u odbrani kao sto Srbija ima, al' ako nema ko dati gol ti neces pobijediti.... Ja za ovu repku ne vidim svjetlo na kraju tunela, jer nema tu dobrog napadaca ni za lijeka.... Previse se forsira i izdize onaj Mitrovic, al' momak ipak nije toliko dobar, nije isto igrati na haman amaterskom nivou kakva je JSL i protiv igraca koji su svjetska klasa....
L. Markovic svakako nije napadac i njega ne brojim tu, a od njega ce biti sigurno igrac....
Neznanje je veliko, to svakako stoje ali moraš priznati da ima tu još nečega. Izbaciti igrača iz ekipe jer neće da pjeva himnu je krajnje smiješno, barem meni sa neutralnog gledišta.
Kako god, ja sam ubjeđen da Srbija neće izgubiti u paklenoj atmosfer kući protiv Hrvatske. S druge strane mislim da je uništena posljednja nada za to drugo mjesto. Neki će možda reći nije je ni bilo, no uvijek neko može iznenaditi kao što je danas Škotska Hrvatsku.
Imaju sjajne igrače u odbrani a primaju toliko golova, jednostavno neshvatljivo. Gledao sam utakmicu na Maksimiru, kako su glupe golove primali, a i fulali su 2-3 100% prilike. Napad djeluje neiskusno, odbrana kao da ne igraju igrači svjetske klase.
Kako god, ja sam ubjeđen da Srbija neće izgubiti u paklenoj atmosfer kući protiv Hrvatske. S druge strane mislim da je uništena posljednja nada za to drugo mjesto. Neki će možda reći nije je ni bilo, no uvijek neko može iznenaditi kao što je danas Škotska Hrvatsku.
Imaju sjajne igrače u odbrani a primaju toliko golova, jednostavno neshvatljivo. Gledao sam utakmicu na Maksimiru, kako su glupe golove primali, a i fulali su 2-3 100% prilike. Napad djeluje neiskusno, odbrana kao da ne igraju igrači svjetske klase.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ništa novo. Neuigranost u odbrani, nedostatak ideje na sredini i neefikasnost u napadu. Ne mogu reći da se nerviram, ali su mi zaista iritantne neke stvari u igri srpske repke. Iz utakmice u utakmicu apsolutno ništa, ali ništa se ne mjenja. Užasno glupi golovi se primaju, a odbrana po imenima jaka ko zemlja. Večeras oba gola primljena glavom i pored dvojice igrača kojima je igra glavom jedna od glavnih vrlina. Nekad su srpskoj repci jača strana bili prekidi.
Tvrdoglavost selektora, posebna je priča.
Bilo je šansi sinoć ko uostalom i u Zagrebu, ali fali jedan vrstan centarfor da one Markovićeve kolosalne šanse pospremi u gol. Lazara ne treba kriviti, mlad je, talentovan je, možda i prerano gurnut u vatru. Neka sljedeći put u onakvim situacijama odreaguje bolje i biće u redu.

Tvrdoglavost selektora, posebna je priča.
Bilo je šansi sinoć ko uostalom i u Zagrebu, ali fali jedan vrstan centarfor da one Markovićeve kolosalne šanse pospremi u gol. Lazara ne treba kriviti, mlad je, talentovan je, možda i prerano gurnut u vatru. Neka sljedeći put u onakvim situacijama odreaguje bolje i biće u redu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
slažem se, ni meni uopšte ne izgleda uvjerljivo, jeste mlad i sve, al sad za sad ne vidim neku extra kvalitetu. a kad vidim friz i tetovaže u tim godinama onda baš i nisam siguran da mu je samo fudbal u glavi kako bi trebao biti. Lazar Markovic je sigurno najtalentovaniji igrac na ovim prostorima unazad minimalno 10 godina, mislim da je fokusiran i predan svom fudbalskom razvoju, samo je sada na jednoj velikoj prekretnici u karijeri kada je u pitanju izbor kluba. Iskreno se nadam da ce otici tamo gdje ce redovno igrati i razvijati seMrMuscle je napisao/la:Nemaju momci sluha, ebes kvalitet....![]()
nema potpisa
- alan_kardec
- Kontakt:
Lazar Marković i definitivno u Benfiki. Matić, Đuričić, Marković, Sulejmani, Mitrović. Prava ssrpska kolonija u Lisabonu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.