NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ma nece on suditi jer necemo ni dolaziti tamo vise nema potrebe 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
HAHAHA sto da nece podgrmec umjesto vas ostati a vi u nizi rang ,potrosili pare a ne udoste u premier ligu pa nemate finasija da igrate prvu federalnuLloriS je napisao/la:Ma nece on suditi jer necemo ni dolaziti tamo vise nema potrebe

Rafael30 je napisao/la:
To vi gledajte iduce sezone kako cete s kim uzimati bod ili 3... mi idemo pa-pa

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Sudija je kriv za sve !!!
I kad smo igrali protiv Viteza usro je onaj klosar Pilav mamu mu je......... odma na pocetku dao crveni panti i tako sjebo DERBI !!!!!
I kad smo igrali protiv Viteza usro je onaj klosar Pilav mamu mu je......... odma na pocetku dao crveni panti i tako sjebo DERBI !!!!!
svi su protiv vas,najbolja ste ekipa u ligi,,,a sad pravac u cafe kod Dase u 20 casova je pres konferencija i porcija optimizma za redovne goste...dva uvazena clana ovog foruma su vec zauzeli mjesta...cestitke gostima na osvojenom bodu...sudija ko i liga...nije utico na rezultat al je sjecko...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eto i nas do godine jos jaci nesikiraj se, a vi cete nazad tmao gdje pripadate...otice vam babuka tigar na robiju sta cete onda nema vise kriminalnih radnji?Rafael30 je napisao/la:To vi gledajte iduce sezone kako cete s kim uzimati bod ili 3... mi idemo pa-pazla2 je napisao/la:vi iz Bihaca ste jedini koji bod kupujuRafael30 je napisao/la:Fino priznajte Tuzlacima da ste ih izradili. Jer se znalo 2h prije utakmice da ce zavrsiti 0:0. Moralo se fino to izrezirati, malo u kost i to, da ne bude providno
Hvala za bod
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Moderator
- Kontakt:
„Od prvog trenutka se moglo vidjeti kakav kriterij ima sudija Zrnić. Dijelio nam je žute kartone kao na traci, a nije sudio očigledan jedanesterac za nas. Mi smo se 23. kola borili časno i pošteno. Žao mi je Slobode, koja je u Gračanici bila fer i korektna i koja je bolja ekipa od Jedinstva. Međutim, jasno je da iza ovakvog suđenja i ovakve krađe neko stoji. Čestitam Slobodi na pobjedi, želim im da se plasiraju u Premijer ligu BiH, jer su oni u ovoj priči pokazali da su časni i pošteni. Mi smo željeli da se borimo na sportskom terenu, ali ovo što se danas dogodilo u Gračanici nije fudbal i ja ovako nešto nisam zapamtio u svom životu“, kaže Nusret Helić.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
http://sportsport.ba/bh_fudbal/helic-zb ... bal/129400" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Podrska komsije ,nazalost to je nas "fudbal" .
Svi su primijetili ko igra časno a ko kupuje.Benjo_AFC86 je napisao/la:„Od prvog trenutka se moglo vidjeti kakav kriterij ima sudija Zrnić. Dijelio nam je žute kartone kao na traci, a nije sudio očigledan jedanesterac za nas. Mi smo se 23. kola borili časno i pošteno. Žao mi je Slobode, koja je u Gračanici bila fer i korektna i koja je bolja ekipa od Jedinstva. Međutim, jasno je da iza ovakvog suđenja i ovakve krađe neko stoji. Čestitam Slobodi na pobjedi, želim im da se plasiraju u Premijer ligu BiH, jer su oni u ovoj priči pokazali da su časni i pošteni. Mi smo željeli da se borimo na sportskom terenu, ali ovo što se danas dogodilo u Gračanici nije fudbal i ja ovako nešto nisam zapamtio u svom životu“, kaže Nusret Helić.
imam pitanje za Gračanlije i volio bih da mi neko objektivno odgovori .. kako je odigralo Jedinstvo, da l' su bili dominantni, da l' su opšte biti bolji protivnik, kako stoje na terenu, da l' ima šanse da im Budućnost otkine bodove, remi ili pobjeda
ne spominjite suđenje, itd, to me ne zanima, samo njihova igra me zanima, itd

"Veliki sportski radnik" Daso hahahhaaa. On samo moze organizovati koride sa onim iz Mladosti.
- 7aprildomemoj
BRATSTVO-SUDIJA 0:0
Bišćanima čestitam ulazak u PL i želim im što brži povratak
. Ekipa nema domet PL to je definitivno a odavno na stadionu 7 April nisam vidio dva prgavija igrača od Mujakovića i Stjepanovića. Ovaj prvi čupo je konstantno provocirao domaće navijače i simulirao prekršaje. Sudija mu je tolerisao dugo vremena da bi napokon pokazao mu žuti karton. Znao sam da ovo **** od sudije će usrati derbi. Skoro svim igračima domaćih je podijelio kartone osim golmanu. S druge strane tolerisao je grublju igru Bišćana i uopšte nije sankcionisao kartonom pa i nečiju nogu na Diabangovoj glavi nakon čega je ovaj pao nokautiran. Domaćim igračima je svaki kontakt sa igračima Jedinstva pokazivao karton. Baš je bilo ofirno i smiješno. Na kraju je domaćem igraču pokazao i drugi žuti tj. crveni. Godinama sudije iz Gračanice nisu ispraćene pod policijskom pratnjom a večeras je to bio slučaj. Samo da napomenem da jedno auto kojima su došle sudije ima registracijeske oznake Splita
Zamislite slučaj da u Njemačkoj ligi sudija na meč dođe autom sa engleskim registracijskim tablama. Bio bi linčovan 
Tigar je odradio dobar posao sa sudijama i savezom
PS. Zoom samo te molim da kad budeš spremo izvještaj obavezno onaj detalj između 25 i 30 minute utakmice stavi kad je igrač Bratstva u 16-cu gostiju odgurnut sa leđa rukama u debil od sudije zažmirio
Bišćanima čestitam ulazak u PL i želim im što brži povratak

Tigar je odradio dobar posao sa sudijama i savezom

PS. Zoom samo te molim da kad budeš spremo izvještaj obavezno onaj detalj između 25 i 30 minute utakmice stavi kad je igrač Bratstva u 16-cu gostiju odgurnut sa leđa rukama u debil od sudije zažmirio
Zadnja izmjena: 7aprildomemoj, dana/u 19 apr 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
[/quote]SaltCityAttack je napisao/la:Rafael30 je napisao/la:
eto i nas do godine jos jaci nesikiraj se, a vi cete nazad tmao gdje pripadate...otice vam babuka tigar na robiju sta cete onda nema vise kriminalnih radnji?
Prije ce BiH u EU nego Sloboda u PL

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tuzlak04 je napisao/la:Svi su primijetili ko igra časno a ko kupuje.Benjo_AFC86 je napisao/la:„Od prvog trenutka se moglo vidjeti kakav kriterij ima sudija Zrnić. Dijelio nam je žute kartone kao na traci, a nije sudio očigledan jedanesterac za nas. Mi smo se 23. kola borili časno i pošteno. Žao mi je Slobode, koja je u Gračanici bila fer i korektna i koja je bolja ekipa od Jedinstva. Međutim, jasno je da iza ovakvog suđenja i ovakve krađe neko stoji. Čestitam Slobodi na pobjedi, želim im da se plasiraju u Premijer ligu BiH, jer su oni u ovoj priči pokazali da su časni i pošteni. Mi smo željeli da se borimo na sportskom terenu, ali ovo što se danas dogodilo u Gračanici nije fudbal i ja ovako nešto nisam zapamtio u svom životu“, kaže Nusret Helić.
istina brate vjeurj mi Azmir nije nazvao covjeka da ponudi ni premije..cak meni Panta govori kaze recite Azmiru da nazove covjeka kaze nije ga zvao a kaze znas kakvi su ljudi kaze mogu prodat tekmu..Azmir care nece ispali ispali ne mormao otici u PL ali necemo ponos sovj prodavat i td...zato covjek ovo i govori jer zna vidio je ****
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kad toliko pisete o sudijama,zasto ste napali igrace Jedinstva,navijace.Zasto niste sudije napale.Pa vi iste odnijeli bod iz Bihaca pa vam niko nije rijeci rekao.U Bihacu je dosta utakmica bilo kad su sudije usrale,ali nikad niko nije napao gostujuce igrace,bile su sudije napadnute.A ovo vam Bihac nikad nece zaboravit,to nikad ne zaboravite
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
care isto ko i protiv SLOBODE,valjaju se prevrcu itd itd.....kako ne spomenuti sudjenje,neda covjek igrati fudbala ...moje misljenje,danas protiv jedinstva da su igrali zajedno i Sloboda i Bratstvo pored zrnica nebi mogli postici gol...Chinaglia je napisao/la:imam pitanje za Gračanlije i volio bih da mi neko objektivno odgovori .. kako je odigralo Jedinstvo, da l' su bili dominantni, da l' su opšte biti bolji protivnik, kako stoje na terenu, da l' ima šanse da im Budućnost otkine bodove, remi ili pobjedane spominjite suđenje, itd, to me ne zanima, samo njihova igra me zanima, itd
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedinstvo je i protiv nas bilo prgavo kad je gostovalo na Tusnju, igraci prgavi maksimalno. Valjanje bar 15-20 minuta na utakmici, provociranje navijaca, prekrsaji i jos neke stvari. A uz to i nema nekog respekta prema protivniku, i kod nas je bila nakon utakmice frka neka manja, a krivi su bili igraci Jedinstva..
Oni ako ne budu filovali sudije do kraja mogu imati i 2-3 kiksa, nema sanse da ova ekipa bez filovanja sudija osvoji sve bodove.
Oni ako ne budu filovali sudije do kraja mogu imati i 2-3 kiksa, nema sanse da ova ekipa bez filovanja sudija osvoji sve bodove.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.