a sad kako sam ja vidio pojedinacno nase igrace:
Supic-ponovo besposlen,kod gola bez sanse,ostavio generalno pozitivan utisak u ovom dvomecu
Pandza-pun pogodak ovog dvomeca i po meni najveci dobitnik pored Dzeke,u duelima neprelazan ali mrlja je svakako da je manje-vise skrivio gol
Nadarevic-mnogo se trosio protiv Soncka koji je bio nezapazen
Spahic-borbeno,ali cesto izbijao lopte kao muhe bez glave,ako to uspije izbaciti iz svog repertoara smjesi mu se neki bolji klub
Berberovic-najslabija karika tima ostaje nada da ce Salihovic zauzeti poziciju lijevog beka,a Jahic preci na Dzeminu poziciju
Jahic-besprijekorno,stavio Miralasa u dzep,kad bi presao centar sa loptom-automatski je postajalo opasno po "đavolcice"
Muratovic-presjekao bezbroj napada protivnika ali mana mu je sporost,sve u svemu kad se Bajramovic vrati imat' cemo dodatnu opciju u vezi
Rahimic-neprimjetan ali efikasan ili je neko od vas primjetio onog Witsela
Misimovic-Bog koji hoda
Ibricic-asistirao kod drugog gola,ali se relativno brzo umorio ipak igra jednu od slabijih evropskih liga
Dzeko-gigant,dijamant kako god ga zvali nas najbolji igrac u ovom dvomecu i zaista je "ubica"
Pjanic-sinoc dobio nesto vise prostora,ostaje nada da ce zaigrati u Armeniji od pocetka
Bajramovic-Igrao samo par minuta