Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

bistrikboy
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2009, 15:39

kao prvo zasluzena pobjeda protiv krajnje impotentnog protivnika koji ni u jednom momentu nije zracio nekom opasnoscu... 8-)

a sad kako sam ja vidio pojedinacno nase igrace:
Supic-ponovo besposlen,kod gola bez sanse,ostavio generalno pozitivan utisak u ovom dvomecu
Pandza-pun pogodak ovog dvomeca i po meni najveci dobitnik pored Dzeke,u duelima neprelazan ali mrlja je svakako da je manje-vise skrivio gol
Nadarevic-mnogo se trosio protiv Soncka koji je bio nezapazen
Spahic-borbeno,ali cesto izbijao lopte kao muhe bez glave,ako to uspije izbaciti iz svog repertoara smjesi mu se neki bolji klub
Berberovic-najslabija karika tima ostaje nada da ce Salihovic zauzeti poziciju lijevog beka,a Jahic preci na Dzeminu poziciju
Jahic-besprijekorno,stavio Miralasa u dzep,kad bi presao centar sa loptom-automatski je postajalo opasno po "đavolcice"
Muratovic-presjekao bezbroj napada protivnika ali mana mu je sporost,sve u svemu kad se Bajramovic vrati imat' cemo dodatnu opciju u vezi
Rahimic-neprimjetan ali efikasan ili je neko od vas primjetio onog Witsela
Misimovic-Bog koji hoda
Ibricic-asistirao kod drugog gola,ali se relativno brzo umorio ipak igra jednu od slabijih evropskih liga
Dzeko-gigant,dijamant kako god ga zvali nas najbolji igrac u ovom dvomecu i zaista je "ubica"
Pjanic-sinoc dobio nesto vise prostora,ostaje nada da ce zaigrati u Armeniji od pocetka
Bajramovic-Igrao samo par minuta
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 02 apr 2009, 15:45

Protivnici u barazu: Rusija, Hrvatska, Francuska, Svedska?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 apr 2009, 15:47

Sa vama se nema sta raspravljat, tako da necu odgovarat na eventualne replike... Cujemo se poslije tekme sa Belgijom, kada nas ovi razvale na proste faktore.
Ovo je napisao @Valencia, vjerovatno ga se neki sjecaju. (na temi Rijeka-BiH http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 840#p46840 )
Valencia, obecao si da ces se javiti poslije dvomeca... Ili si mozda zaboravio? :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 apr 2009, 15:47

Gorazde11 je napisao/la:Protivnici u barazu: Rusija, Hrvatska, Francuska, Svedska?
Tako nekako....samo nevjerujem da ce Svedska proci...4 su u grupi jest da imaju samo 4 utakmice do sad...al ipak i Portugal je treci a i Madjari im bjeze previse
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 apr 2009, 15:48

@bistrikboy

mislim da grijesis za Berberovica, mozda na papiru i na vecini ostalih utakmica nas najslabiji igrac, ali je sinoc bio jedan od boljih...u odbrani je sve islo preko njegove strane, ali on nije grijesio odraio je svoj poso sasvim korektno, a jos je pritome u ofanzivi bio odlican, nije grijesio sa onim svojim centarsutevima i cak je u nekim situcaijama fantasticno odigrao dupli pas sa nekim veznim igracima...mislim sinoc da je bio solidan, sasvim slidan...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2009, 16:01

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@bistrikboy

mislim da grijesis za Berberovica, mozda na papiru i na vecini ostalih utakmica nas najslabiji igrac, ali je sinoc bio jedan od boljih...u odbrani je sve islo preko njegove strane, ali on nije grijesio odraio je svoj poso sasvim korektno, a jos je pritome u ofanzivi bio odlican, nije grijesio sa onim svojim centarsutevima i cak je u nekim situcaijama fantasticno odigrao dupli pas sa nekim veznim igracima...mislim sinoc da je bio solidan, sasvim slidan...
Ma to su oni tipovi koji tako napisu i prije tekme.
Berba je odigrao odlicnu tekmu nije slucajno sto ga Blazevic forsira bez obzira na vaznost tekme.
pogotovo sto ljudi nisu upoznati da berba u denizlisporu igra perfektno i dolaskom njega razvalili su dva tri tima sa samog vrha turske lige izasli iz opasne zone i dobro pice ka sredini tabele.
Ibricic igrac poteza da igra u timu kod magatha nista nebi zaostajao za onim nasim dvojicom ,,vukova,,
Muratovic-spor pa nije krilo majka mu stara.Svoje zadatke obavio samo tako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 02 apr 2009, 16:19

treba dodat na ovu temu jos i BiH/Turska da to komentarisemo zajedno

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 02 apr 2009, 16:21

ribery je napisao/la:
Sa vama se nema sta raspravljat, tako da necu odgovarat na eventualne replike... Cujemo se poslije tekme sa Belgijom, kada nas ovi razvale na proste faktore.
Ovo je napisao @Valencia, vjerovatno ga se neki sjecaju. (na temi Rijeka-BiH http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 840#p46840 )
Valencia, obecao si da ces se javiti poslije dvomeca... Ili si mozda zaboravio? :lol:
Ribery pa nemoj molim te tako.Pogledaj malo bolje puno je njih tako govorilo(pisalo).Imaju pravo da pisu sta hoce samo bez vrijedjanja.Znas i sam kakve uvrede smo morali ovde da citamo na racun Ciroljubaca,zatucanih,slabih patriota itd.Zato samo cool nema potrebe da se sad prozivamo ;)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 apr 2009, 16:24

Ammim je napisao/la:
ribery je napisao/la:
Ribery pa nemoj molim te tako.Pogledaj malo bolje puno je njih tako govorilo(pisalo).Imaju pravo da pisu sta hoce samo bez vrijedjanja.Znas i sam kakve uvrede smo morali ovde da citamo na racun Ciroljubaca,zatucanih,slabih patriota itd.Zato samo cool nema potrebe da se sad prozivamo ;)
Da, naravno da imaju, ali vidis kako je on to lijepo "najavio" :mrgreen:
Uostalom, u potpisu mu je stajalo kako skida kapu Sasi Papcu sto nije pogazio svoju rijec, pa ne bi bilo lijepo da on pogazi svoju, zar ne? :)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 apr 2009, 16:28

Momak možda čeka da se slegne ovo sve pa da se javi. Bilo bi lijepo da se izvine ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 02 apr 2009, 16:34

Ma jarane imas mogucnost da to stavis u gnjavatore i ne citas ali ti to dobro znas.Razumijem te 100% ali eto treba uzivati u ovome.Ja to pisem vec par mjeseci da su jedini pravi ambasadori ove zemlje njeni sportisti-ovde nogometasi i u ovo doba recesije,kilave politike ove pobjede na zelenom terenu jos vise znace.POZDRAV veliki za tebe prijatelju.

B3Z3
Kontakt:

Post Postao/la B3Z3 » 02 apr 2009, 16:45

Eto repka ce igrati na kosevu ,al svak zna gdje bolja atmosfera .

adnan_roki
Kontakt:

Post Postao/la adnan_roki » 02 apr 2009, 16:49

pravo su momci odigrali svaka cas...KLASA NEMA STA

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 apr 2009, 16:50

evo jedan komentatorski

Marjan Mijajlovic komentator je jedan,svi ostali su mudo Marjanovo,hahahaha
Cuva Bog Zelju svog!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 02 apr 2009, 16:59

Parovi za baraz ce se birati iz dva sesira gdje ce u jednom biti 4 najbolje plasirane ekipe prema fifinoj listi a u drugom ostali. Kako stvari stoje trenutno u barazu mozemo ocekivati jednog od ovih protivnika

Francuska
Rusija
Svicarska
Irska

Zbog toga je od izuzetne vaznosti da do kraja kvalifikacija budemo medju prvih 25 na fifinoj listi I predjemo barem Irsku. Dakle potrebno nam je sto vise pobjeda ukljucujuci I pobjeda protiv Spanije koja nas moze dici vrlo visoko

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 02 apr 2009, 17:02

Mislim da je vrijeme da se preseli na Kosevo, pogotovo sto nam dolaze Spanija i Turska, i bit ce to utakmice od velike vaznosti za nas, i bit ce velika zainteresiranost navijaca, ljudi dragi ja sam juce na Bilino polje ulazio sat i 20 minuta, pa stvarno katastrofa, oni ulazcici mali, bilo djece koja su plakala, bilo ih strah, dvojicu sam ljudi vidio kako padaju u nesvijest, svaka cast Zenicanima i na Bilinom Polju je bolja atmosfera, ali kosevo je vece i bolji su ulazi na stadion, bude manja guzva, a i kosevo ce biti puno i bit ce extra
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 apr 2009, 17:03

Dado je napisao/la:Parovi za baraz ce se birati iz dva sesira gdje ce u jednom biti 4 najbolje plasirane ekipe prema fifinoj listi a u drugom ostali. Kako stvari stoje trenutno u barazu mozemo ocekivati jednog od ovih protivnika

Francuska
Rusija
Svicarska
Irska

Zbog toga je od izuzetne vaznosti da do kraja kvalifikacija budemo medju prvih 25 na fifinoj listi I predjemo barem Irsku. Dakle potrebno nam je sto vise pobjeda ukljucujuci I pobjeda protiv Spanije koja nas moze dici vrlo visoko
to ti nista ne valja,

pogledaj ovdje

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... aced_teams

odbijaju se poeni osvojeni protiv najvecih levata ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 02 apr 2009, 17:05

amir je napisao/la:Mislim da je vrijeme da se preseli na Kosevo, pogotovo sto nam dolaze Spanija i Turska, i bit ce to utakmice od velike vaznosti za nas, i bit ce velika zainteresiranost navijaca, ljudi dragi ja sam juce na Bilino polje ulazio sat i 20 minuta, pa stvarno katastrofa, oni ulazcici mali, bilo djece koja su plakala, bilo ih strah, dvojicu sam ljudi vidio kako padaju u nesvijest, svaka cast Zenicanima i na Bilinom Polju je bolja atmosfera, ali kosevo je vece i bolji su ulazi na stadion, bude manja guzva, a i kosevo ce biti puno i bit ce extra
Slazem se sa tobom, treba tursku i spaniju ugostiti na Kosevu aBd...ma bice 40 000 ljudi ce biti i oko stadiona... ;)
Bilo bi lijepo da sve prode kako treba i da se ove kvalifikacije okoncaju na najbolji moguci nacin i da prodemo i taj baraz aBd i onda ... U Afriku 2010 ako Bog da insAllah :D
mB!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 02 apr 2009, 17:06

Dado je napisao/la:Parovi za baraz ce se birati iz dva sesira gdje ce u jednom biti 4 najbolje plasirane ekipe prema fifinoj listi a u drugom ostali. Kako stvari stoje trenutno u barazu mozemo ocekivati jednog od ovih protivnika

Francuska
Rusija
Svicarska
Irska

Pa Irska i Svicarska i nisu losi, pa to bi i mogli, al ove dvije tesko, a jos nesto...sta je sa Hrvatskom
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2009, 17:08

ZELJO DO GROBA je napisao/la: Zbog toga je od izuzetne vaznosti da do kraja kvalifikacija budemo medju prvih 25 na fifinoj listi

Kolike su nam sanse da udjemo u top 25...?? Mislim, vjerovatno bi morali pobijediti cetiri preostale utakmice da bi ostvarili taj plasman.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.