Postedi nas svojih komentara. Komentiraj Dinamo.Signore je napisao/la:Hajduk je dan prije europske utakmice prodao jednog od najboljih igraca za sicu. Taj igrac ih je vukao cijelu proslu sezonu i nedostatak njega se jako primjeti na igri Hajduka koji ne moze sastaviti dva pasa. Hajduk je ostao i bez dva glavna golmana, jednog prodao, a s drugim nije produzen ugovor. Dovedena zamjena za golmana ih je kostala prolaza europskog pretkola. Zaplivao je na prilicno laganoj lopti, a samo dan kasnije gledam identicnu situaciju gdje Livakovic na golu Dinama to rutinski ocisti.
U Hajduku se ocito ne zna tko pije, a tko placa. Ovo im je jedan od najgorih startova sezone od kad se igra HNL, a danas su jos i dobro prosli. Gorica im je mogla utrpati jos par komada. Momcad Hajduka nema glavu i rep, klub su napustili neki od kljucnih igraca, trener krpa ekipu s neadekvatnim zamjenama i ovako los start je logican. Potrajat ce da Hajduk uhvati ritam i da krene igrati.
Zanimljivo je citati komentare kako navijaci Hajduka za sve krive Torcidu i udrugu Nas Hajduk.
Orjuna je napisao/la: Postedi nas svojih komentara. Komentiraj Dinamo.
ne volim ih nikakoLillard je napisao/la:Torcida je sramotna grupica.
Sramotna po ponašanju i u okvirima šta su uradili od svog kluba. postali su bitniji od Hajduka. Navijačka skupina nikad ne može niti će bit ispred kluba, samo kod njih. Srećom i Splićani su progledali, neće još dugo bit onako.branimir85 je napisao/la:ne volim ih nikakoLillard je napisao/la:Torcida je sramotna grupica.
ali reći za Torcidu da je sramotna grupica je smiješno.
Savrsen. Novi teren koji je nedavno zavrsen, ovo danas je tek peta utakmica koja se igra na njemu. HNS ga je financirao, a Lokomotiva je iz svog budzeta sredila istocnu tribinu i mokre cvorove na zapadu pa je taj stadion sad malo ljepsi nego ranije, iako je i sad realno rupa.marconato je napisao/la:Dobar teren u Kranjčevićevoj
Za najveći hrvatski klub poslije Dinamajolicnikola je napisao/la:imam jedno pitanje za upućene, a za koga Rita i Dua navijaju: za Hajduk ili za Dinamo (znam da navijaju za još koji klub, ali pitam vas za koji hrvatski klub navijaju, za Osijek i Rijeku mislim nikad nisu ni čuli)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.