FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
oooj , pa da dodzem i vama na reprezentativne ... ljepota , bas mi je drago
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
Stvarno ne znam. Danas je trebalo da budu prisutni svi mediji sa kantona i federacije. Pretpostavljam da će neki tuzlanski portal to objaviti ali ako ne dobro bi bilo da Sportsport ba ili neki drugi portal nazove Jasmina i pita ga o ovome. Ne znam zašto su promijenili odluku u zadnjih par sati jer federalna i kantonalna TV su bile u Srebrniku i izvijestile, Trebalo je da se odatle vrate u Tuzlu i izvijeste. Ali nije toliko ni bitno. Bitno je da je ovo prošlo što se kreditora tiče, ostalo je da se sredi papirologija i uputi formalni zahtjev. To bi moglo biti sve u roku od mjesec dana.Biban25 je napisao/la:
Raz_ba, da li mozemo ocekivati tu vijest na nekom od portala ili se ceka dok se sredi papirologija?
A đe da znam?!
- slani grad
- Kontakt:
meni samo nije jasno gdje misle da uglave istocnu tribinu jer na maketi i projektu izgleda velika a znamo da se trenutno iza bivseg istoka gradi ona ogromna zgradurina sa sve poslovnim prostorima parkinzima i ostalim pratecim objektima 

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
dok ne vidim neku zvanicnu potvrdu tv,novine,portal tesko da cu povjerovat ovim forumaskim izvorima

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgradili smo
Panonska slana jezera u samom centru Tuzle

slane slapove u centru grada

najveci trg

evo i stadion je poceo da se gradi ali ako dodju ova sredstva onda ce biti mnogo brze izgradjen.
Zasto ne vjerovati!?
Panonska slana jezera u samom centru Tuzle

slane slapove u centru grada

najveci trg

evo i stadion je poceo da se gradi ali ako dodju ova sredstva onda ce biti mnogo brze izgradjen.
Zasto ne vjerovati!?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Probisvijet: zaboravio si fontane.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zato sto je ovo Bosna i sve sto se gradi odma dodaj duplo (da li para,il godina izgradnje) a za ove slike zar nema te kakve ljepse slike nego sa derneka skidao

Mi se ne furamo mi smo furka.
- slani grad
- Kontakt:
jah...pjesnik i njegove fontane...j.e.b.a.l.e ga fontaneomerbavarac je napisao/la:@Probisvijet: zaboravio si fontane.![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:@Probisvijet: zaboravio si fontane.![]()

Ma ima ih i previse da bi se moglo postaviti! Zaboravio bi sigurno 5-6 komada!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- slani grad
- Kontakt:
zato postavi samo pjesnikovo remek-djelo sa TrgaProbisvjet je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:@Probisvijet: zaboravio si fontane.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ima ih i previse da bi se moglo postaviti! Zaboravio bi sigurno 5-6 komada!![]()
![]()

fakat..kolko je uradzeno fontana za pjesnikovog mandata ...5 mislim

Zadnja izmjena: slani grad, dana/u 27 maj 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hehe harry_90 ironijaharry_90 je napisao/la:Tvoje misljenje,postujem ga,ne bih da sad ulazimo u raspravuarmin90 je napisao/la:Ma de ba, nema sanse, samo 200 hiljada ljudi zivi u Tuzli, kako bi oni to uspjeli da napune cccc.harry_90 je napisao/la:Ne brini se ti nista,ako se izgradi,doce raja na stadionjos ako Sloboda bude bila u vrhu,a mozda ponekad i igrala neka pretkola za ligu evrope moze se lako napunit,i naravno kad repka dodje u Tuzlu.I kao sto Raz_ba kaze da sjedim na 4 stolice,i da gledam tekmu kao covjek
naravno kad se napravi.

--Pametnij popusta--
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi i pored svega nemojmo da zaboravimo da smo mi ponosne "Fukare"

armin90 je napisao/la:Hehe harry_90 ironijaharry_90 je napisao/la:Tvoje misljenje,postujem ga,ne bih da sad ulazimo u raspravuarmin90 je napisao/la: Ma de ba, nema sanse, samo 200 hiljada ljudi zivi u Tuzli, kako bi oni to uspjeli da napune cccc.nisi me mozda shvatio, jasta ce se neg napunit pola tuzlaka nije htjelo na ono ruglo da ide (odnosno idalje nece)
.
Ja sam prvi rekao na normalan stadion idem a ne da zavrsim ko na Heyselu ne hvala

A "pjesnik" ga baca na fontane
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma zgrada ne smeta uopste ona je daleko!
Nije jedino jos rijeseno koliko ce biti fontana oko stadiona. Pitanje je 3 ili
4?

Nije jedino jos rijeseno koliko ce biti fontana oko stadiona. Pitanje je 3 ili

Probisvjet je napisao/la:Ma zgrada ne smeta uopste ona je daleko!![]()
Nije jedino jos rijeseno koliko ce biti fontana oko stadiona. Pitanje je 3 ili![]()
4?
Treba napravit kad se zavrsi utakmica da se okrene na terenu onaj krug na centru i izađe fontana il da je na centru naprave pa nek je predriblavaju

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno ce tako i da bude, samo je problem do pneumatskih dizalica za toliki teret! Prijedlog je bio da stative i precka budu izbusene i kada bude kraj utakmice da se pusti voda i da pocne da fontana!Frutek je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ma zgrada ne smeta uopste ona je daleko!![]()
Nije jedino jos rijeseno koliko ce biti fontana oko stadiona. Pitanje je 3 ili![]()
4?
Treba napravit kad se zavrsi utakmica da se okrene na terenu onaj krug na centru i izađe fontana il da je na centru naprave pa nek je predriblavaju![]()
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Ma dosta zajebanije evo naseg ljepotana i nece nam trebati dvogledi kako neki kazu, pa cak ni kisobrani!Probisvjet je napisao/la:
Stadion ce biti kapaciteta nesto preko 20.000 pokrivenih mjesta, a sa dodatkom teleskopa koje bi se izvlacile na atletsku stazu u buducnosti bi primao oko 30.000 gledalaca za fudbalske utakmice.
Nadamo se se da ce papiri biti gotovi za manje od mjesec dana.

@ armin 90
normala da ce se napunit stadion,a ono tvoje mislio sam da je ozbiljno,posteno si me navukao
jos kad se izgradi,da ugostimo navijace kako dolikuje,samo mozda i tad nadju nam mane.
normala da ce se napunit stadion,a ono tvoje mislio sam da je ozbiljno,posteno si me navukao

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Lepy je napisao/la:jeli ti znas voditi normalnu diskusiju? ljubomoran?! one fore moj otac jaci od tvog i sl.? nijedan nije isplativ ali mislim da je ovo prevelik kapacitet za klub kalibra sloboda koja vec dugo nije u ozbiljnoj konkurenciji za evropu.slani grad je napisao/la:pa naravno da ce ga puniti samo repka i Sloboda u nekom evropskom kupu....pa koji je to stadion u BiH isplativ,majketi...nema kluba u Bosni da ima prosjek gledalaca veci od par hiljada...i nesikiraj se ti dal je isplativ il nije..nek oni njega naprave...a odnjet ga ne mogu kasnije.....i fakat vas ne kontam...kad su vas nabijali u onaj cumez iza gola...nije valjalo...sad kad treba da se radi moderan evropski stadion...nije isplativo
![]()
..i sta sad..da se ne gradi,jel
...meni bi bilo drago da se ovako nesto gradi bilo gdje u Bosni..pa ko ce vam ugodit,j.e.b.o.t.e
![]()
...mada mislim da je kod tebe vise u pitanju neka ljubomora
momak pa najmanje 5000 ljudi vise ne dolazi na utakmice, zbog trenutnog izgleda stadiona,a cim dobijes ovako nesto, svakako da ce vece interesovanje biti i onih starih koji su digli ruke zbog svih supljih prica oko naseg stadiona.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
e kad ja jedva cekam da vam se napravi takav stadion...mogu misliti kako je vama
akoBogda da reprezentaciju i u tuzli gledamo

akoBogda da reprezentaciju i u tuzli gledamo