Volkanovski je normala lik, simpatičan je, ali gadi mi se tip borca u kojeg se pretvorio.
Leg kick leg kick leg kick, kad nije išlo počeo spamat panična rušenja, uspjelo 2 od 8,9 i uzeo zbog toga
Taktičar. Zna šta donosi bodove i savršeno to radi.
19. pobjeda zaredom
Da, ali nije večeras radilo preveliki dio borbe, barem sam mislio, ako će se gledat point fighting kao u prvoj borbi, Max ima 3 runde čiste.
Odbranjena rušenja se po meni trebaju brojati jednako kao i uspjela rušenja za protivnika. Inače imaš ovakvo spamanje sa minimalnim uspjehom, nakon 5 neuspjelih rušenja dobiješ jedno i "opa srušio ga je dovoljno da okrene rundu u njegovu korist". Glupost.
Večeras je bio duplo lošiji nego u prvoj, gdje je taktički odradio savršeno, ali po meni večeras nije ii po meni je nezasluženo uzeo.
Slažem se za ovu borbu, iako je recovery bio fenomenalan od druge runde ovamo jer okrenuo je nešto što je izgledalo kao Maxova sigurna pobjeda u odbranu pojasa.
Moj komentar je više bio generalno na njegovu "dosadnu" taktiku. Zna šta prolazi i drži se toga.
Ma Volakanovski cisto uzeo nema sta. Cuj.. izazivac si, moras izdominirati neke runde. U 1., 2.i 3. rundi ama bas nista nije uradio da kazes ma covjece pojede ga. Hoces pojas? Razbij ga da ne zna sta ga je snaslo, a ne ovako sabiraj sitne udarce.
To je mit da izazivac mora vise uraditi od sampiona koji je usao i u glave sudija i ljudi koji prate ovaj sport.
Toga nema u pravilima i cista je glupost borba je borba ko je bolji taj je dobija ne mora izdominirati protivnika.
Osim low kickova sampion nista nije uradio mene bi stid bilo govoriti o drugim izazivacima kao sto je rekao poslije borbe.
Ima kako nema.. Nema oficijalno ali se itekako gleda. Onako gledajuci sa strane svi tipuju Maxa ali on nista ama bas nista nije uradio vrijedno paznje za kazes to je to daj mu pojas ovo je bilo dominiranje. Lezerni stil od pocetka u fazonu legenda sam ufc
Ma Volakanovski cisto uzeo nema sta. Cuj.. izazivac si, moras izdominirati neke runde. U 1., 2.i 3. rundi ama bas nista nije uradio da kazes ma covjece pojede ga. Hoces pojas? Razbij ga da ne zna sta ga je snaslo, a ne ovako sabiraj sitne udarce.
To je mit da izazivac mora vise uraditi od sampiona koji je usao i u glave sudija i ljudi koji prate ovaj sport.
Toga nema u pravilima i cista je glupost borba je borba ko je bolji taj je dobija ne mora izdominirati protivnika.
Osim low kickova sampion nista nije uradio mene bi stid bilo govoriti o drugim izazivacima kao sto je rekao poslije borbe.
Ima kako nema.. Nema oficijalno ali se itekako gleda. Onako gledajuci sa strane svi tipuju Maxa ali on nista ama bas nista nije uradio vrijedno paznje za kazes to je to daj mu pojas ovo je bilo dominiranje. Lezerni stil od pocetka u fazonu legenda sam ufc
Pa nema u pravilima gleda se jer kazem usao je u glave ljudi cista glupost.
Kako nije dva puta ga oborio pogodio ga bezbroj puta imao vise ukupno i vise znacajnih udaraca.
Sta covjek vise od toga da uradi u borbi.
Sampion sa druge strane osim low kickova apsolutno nista nije uradio nijemi posmatrac.
Mrzim ovakve borce.
Khabib je pravi primjer kako hrvac moze biti uzbudljiv konstantan rad ground and pound a ne ovo.
Frajer se trlja.
Na stranu sto je ko lik odvratan.
Mrzim ovakve borce.
Khabib je pravi primjer kako hrvac moze biti uzbudljiv konstantan rad ground and pound a ne ovo.
Frajer se trlja.
Na stranu sto je ko lik odvratan.
Ma Khabib u usporedbi sa Usmanom je kao vatromet u usporedbi sa vodom koja sporo kapa iz cesme.