Hrvati, to jest Dinamo, stvaraju kvalitetne igrace i te i prodaju. Ovi prosjecni mogu mozda otic u neke srednje klubove (u Inter ne), ali brzo ce biti provaljeni. Modricu, Kovacicu, Halilovicu i tako dalje ne treba nikakav manager da ga proda, to je kvalitet i gotovo. Uspio je i Hajduk uvalit Blackburnu onog Kalinica za dobre pare, ali to je vrlo limitiran igrac koji je brzo puskom otjeran u Ukrajinu. Ako se ovaj Tino slucajno dokopa lige petice, tako ce i on zavrsit, kao i vecina igraca Hajduka. Nemaju kvalitet, igraci Dinama imaju.dubrovnik je napisao/la:Cartman ne znam kako ali cesto polazi za rukom Hrvatskim menadzerima prodati i losije igrace u velike klubove. Ali na kraju se pokaze da su cesto ovi veliki klubovi bili u pravu. Dosta tih igraca kasnije i napravi karijere. A mi se cudimo prilikom svakog transfera. Sharbini nije imao sportaske navike a talenat tog igraca je bio ogroman. Mislim da za to nije napravio iskorak vise. Kao i nas Ibro. Cak je Ibro za nijansu vise napravio. Makar je nesto vise novca zaradio.Cartman je napisao/la:Ovi Hrvati nisu normalni, cuj Inter.![]()
![]()
![]()
Najveca provala od one da se Liverpool i United bore za Anasa Sharbinia prije 4-5 godina.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Tino-Sven Sušić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo i par prvih komentara!!!
SAD KAD SEVILLA DIGNE CIJENU NA 7 AL CE SE ZIKINO KOLO ZAIGRAT HAHHHAHAHAAHAHAHA
Poljude ovako dobra ljevica se ne zaboravlja brzo
živi bili pa vidili al ja mislin da smo s ovin više izgubili nego dobili.
ko zna koliko komad kolača ide Hajduku
a on je praktički bija sam motor momčadi
SAD KAD SEVILLA DIGNE CIJENU NA 7 AL CE SE ZIKINO KOLO ZAIGRAT HAHHHAHAHAAHAHAHA
A ja vidim ove:dubrovnik je napisao/la:Evo i par prvih komentara!!!
Mislim da danas nije prvi april...
Ocito da ocajni Hajduk plasira ove gluposti u medije, a ovi jedva docekaju jer mrze Mamica i vole ove gubitnike iz Splita.kaj je danas prvi april čuj 5 m eura za igrača kojega i da nude besplatno u dinamu nebi imo mjesta
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
Imperator98
- Kontakt:
Sjecam se prije par godina Jerko Leko trebao zamijeniti Essien-a u Chelsea-u..LOL
Pa vrlo brzo ce se vidjeti. Na lazi se ne moze graditi prodaja igraca ne ide to na taj nacin. Nije rjesenje ovoga tako daleko. Ali moglo bi biti iznenadjenja i to kakvog. I JL u kojem inace radi glavnina proMamicevih novinara je prenio istu vijest. Tesko da se ovoliko bure diglo bez uporista u realnom transferu. I to drzavna novinska agencija HINA prenosi izjave Talijana.
- Goalgetter
- Kontakt:
Iako su ovi navodi isto po meni smjesni, i kuriozni, ali da bome pa se bude htio prodati, bilo je i vecih bombi od ovoga, mozda nekom ludom srecom i zavrsi u Interu ili Sevilli. 
- maximusdecimus
- Kontakt:
do jucer k.i.t.u na panj i u grah
stavljali da lik nece dobaciti dalje od HNL-a, danas vec druga prica, ono " napravit ce transfer, al ce sigurno propasti tamo" 
Re: AW: Tino-Sven Sušić
Qita visi o koncu. Tino dijeli pljuske! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Qita R.I.P. :/Effenberg je napisao/la:Qita visi o koncu. Tino dijeli pljuske!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- maximusdecimus
- Kontakt:
pricat ces nam nakon ovog prijelaznog roka kakva je grašinaEffenberg je napisao/la:Qita visi o koncu. Tino dijeli pljuske!
Koji vam je ba qurac, jeste li normalni?
Velika vecina ovdje k'o da ne bi voljela da Tino potpise u neku od liga petice, ne znam samo zbog cega.
Raduju se transferima nekih kurcevih Salatica i ostalih a ismijava se nas Tino.
Fuj.
Velika vecina ovdje k'o da ne bi voljela da Tino potpise u neku od liga petice, ne znam samo zbog cega.
Raduju se transferima nekih kurcevih Salatica i ostalih a ismijava se nas Tino.
Fuj.
1946
Legendo hebo Tina nedaj naoruzanje. Bez njega si propao ko nasa repka pod Safetom.Effenberg je napisao/la:Qita visi o koncu. Tino dijeli pljuske!
- maximusdecimus
- Kontakt:
da mu treba u zivotu ne bi on njega tako lako na panj stavljaodubrovnik je napisao/la:Legendo hebo Tina nedaj naoruzanje. Bez njega si propao ko nasa repka pod Safetom.Effenberg je napisao/la:Qita visi o koncu. Tino dijeli pljuske!
![]()
maximusdecimus je napisao/la:da mu treba u zivotu ne bi on njega tako lako na panj stavljaodubrovnik je napisao/la:Legendo hebo Tina nedaj naoruzanje. Bez njega si propao ko nasa repka pod Safetom.Effenberg je napisao/la:Qita visi o koncu. Tino dijeli pljuske!
![]()
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma napravice transfer u jaku ligu i mozda ce imati solidnu ili lijepu karijeru ali evo glava ako uspije zabiti preko 100 golova u ligama petice. Kloc. Nepotizam, bla bla teleca glava bla blamaximusdecimus je napisao/la:do jucer k.i.t.u na panj i u grahstavljali da lik nece dobaciti dalje od HNL-a, danas vec druga prica, ono " napravit ce transfer, al ce sigurno propasti tamo"
-
SjeverniVjetar
Stvarno vjerujete das ce neko za TSS platiti 5 miliona? Inter, Sevilla !? Sanse su minimalne, to bi bilo iznenadjenje decenije...
zamolio bih jednog od onih engleza da nam prevede ovo
http://www.passioneinter.com/all/notizi ... 83308.html
MERCATO – L’Inter guarda al futuro: bloccato un forte centrocampista bosniaco per giugno
Mercato, News Mercato, Prima Pagina
30 dicembre 2014
“Tino-Sven Susic, 22 anni, centrocampista delll’Hajduk Spalato, è al centro di mille intrecci di mercato. La scorsa estate stava per andare al Verona, ma Sogliano rinunciò stranamente quando sembrava tutto ok. L’Inter si è inserita qualche giorno fa, sapendo che per Susic era stato fissato un appuntamento con il Siviglia per i primi giorni del 2015. Proprio ieri il Siviglia aveva rilanciato portando la proposta all’Hajduk fino ai 4,5-5 milioni, è questa la valutazione, con qualche bonus, che serve per strapparlo ai croati. L’Inter lo ha saputo, si è inserita e ha praticamente bloccato Susic per luglio. Al punto che è stato programmato un incontro per la prossima settimana, in questi giorni sono altri i nodi da sciogliere. Su Susic c’è il placet totale di Mancini, l’allenatore lo ha apprezzato ai recenti mondiali. Il centrocampista ha tre passaporti (bosniaco, croato e belga) e una storia da raccontare. Nel frattempo l’Inter lo ha bloccato, in attesa del summit con Milan Rapaic e i dirigenti dell’Hajduk. La strategia è chiara e condivisa: lasciare Susic fino a tutto giugno in Croazia e poi accoglierlo a Milano.
I rapporti sono eccellenti, non a caso Boris (il figlio di Rapaic) ha firmato recentemente con il club nerazzurro. Svolta a pochi passi”.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
harixs je napisao/la:zamolio bih jednog od onih engleza da nam prevede ovo
http://www.passioneinter.com/all/notizi ... 83308.html
MERCATO – L’Inter guarda al futuro: bloccato un forte centrocampista bosniaco per giugno
Mercato, News Mercato, Prima Pagina
30 dicembre 2014
“Tino-Sven Susic, 22 anni, centrocampista delll’Hajduk Spalato, è al centro di mille intrecci di mercato. La scorsa estate stava per andare al Verona, ma Sogliano rinunciò stranamente quando sembrava tutto ok. L’Inter si è inserita qualche giorno fa, sapendo che per Susic era stato fissato un appuntamento con il Siviglia per i primi giorni del 2015. Proprio ieri il Siviglia aveva rilanciato portando la proposta all’Hajduk fino ai 4,5-5 milioni, è questa la valutazione, con qualche bonus, che serve per strapparlo ai croati. L’Inter lo ha saputo, si è inserita e ha praticamente bloccato Susic per luglio. Al punto che è stato programmato un incontro per la prossima settimana, in questi giorni sono altri i nodi da sciogliere. Su Susic c’è il placet totale di Mancini, l’allenatore lo ha apprezzato ai recenti mondiali. Il centrocampista ha tre passaporti (bosniaco, croato e belga) e una storia da raccontare. Nel frattempo l’Inter lo ha bloccato, in attesa del summit con Milan Rapaic e i dirigenti dell’Hajduk. La strategia è chiara e condivisa: lasciare Susic fino a tutto giugno in Croazia e poi accoglierlo a Milano.
I rapporti sono eccellenti, non a caso Boris (il figlio di Rapaic) ha firmato recentemente con il club nerazzurro. Svolta a pochi passi”.
Pise da ima lijepo prezime.
Skoro duplu cirfru dobija Mamic za Brozovica koji po meni i nije bolji igrac od Tina. I glatko ih odbije. Meni su ovi transferi tako ludi da to nije nista nemoguce. Nije to u danasnjem nogometu lova koju veliki klubovi nece bez velike pompe uloziti ako imalo vjeruju da od igraca moze nesto biti. Jos kad se ovako odigra kao za Tina. Ja se ne bi cudio da sada neko izroni i bubne 7-8 miliona. Kad se prica zakotrlja to nema kraja.SjeverniVjetar je napisao/la:Stvarno vjerujete das ce neko za TSS platiti 5 miliona? Inter, Sevilla !? Sanse su minimalne, to bi bilo iznenadjenje decenije...
Kako mi dodje zao momka zbog raznih debila koji ga omalovazavaju radi Safeta...
Mozete se smijat koliko hocete, ali Tino ide iz Hajduka za dobre pare. Ljetos je bilo interesa talijanskih klubova takodjer, Verone primarno, spominjala se cifra od 3 milijuna. Normalno sada, kada je vise klubova zainteresirano, cijena raste, tako trziste funkcionira.
Umjesto da budete sretni jer ce vam jos jedan reprezentativac igrat u top5 ligama, vi ga sprdate. Ali kako hocete..
Mozete se smijat koliko hocete, ali Tino ide iz Hajduka za dobre pare. Ljetos je bilo interesa talijanskih klubova takodjer, Verone primarno, spominjala se cifra od 3 milijuna. Normalno sada, kada je vise klubova zainteresirano, cijena raste, tako trziste funkcionira.
Umjesto da budete sretni jer ce vam jos jedan reprezentativac igrat u top5 ligama, vi ga sprdate. Ali kako hocete..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot] i 20 gostiju.