a zar amblem FS/NSBiH nije trebao biti vezen kao i znak adidasa?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Isto Željin dres 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Gdje je to?krmpotich je napisao/la:Evo od jutros u Chicagu se vec moze kupiti:
dobar dres
ja cu 9 naprijed staviti a nazad
Barbarez
nekako mi super da on bude na ovom dresu
Barbarez mi je najdrazi igrac repke ikada

ja cu 9 naprijed staviti a nazad
Barbarez
nekako mi super da on bude na ovom dresu
Barbarez mi je najdrazi igrac repke ikada
Semper Fidelis
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da bijeli jos nije pusten u prodaju.Pogba je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo, je li 85 eura kosta? Ako moze @jerry louis da potvrdi.
P.S. Steta sto nije uspio slikati bijeli. Naginjem vise na bijeli, ali dok uzivo ne vidim...
-
JerryLouis
- Kontakt:
@Pogba, tacno je, kosta € 85,- a kao sto @Donnie Darko rece, bijeli jos nije pusten u prodaju. Kaze meni lik u trgovini da su nase dresove skroz kasno dobili, mislili su da nece nikako do SP-a. A idu najbolje, danas vec nijedan broj nije ostao.Donnie Darko je napisao/la:Mislim da bijeli jos nije pusten u prodaju.Pogba je napisao/la:Izvinjavam se ako je bilo, je li 85 eura kosta? Ako moze @jerry louis da potvrdi.
P.S. Steta sto nije uspio slikati bijeli. Naginjem vise na bijeli, ali dok uzivo ne vidim...
- legenda reala
- Kontakt:
DonCorleone dresovi su odlični
Jel skuplji dres ako ima prezime na leđima??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Ja koliko znam ovdje u Becu u ovim radnjama koje se bave prodajom originalnih dresova, nigdje nema dresa sa imenom.legenda reala je napisao/la:DonCorleone dresovi su odlični![]()
Sve su to "prazni" dresovi, uz doplatu od 10-15-20 € ti u originalnom fontu napisu ime i broj.
- DonCorleone
- Kontakt:
Na sta aludiras zmijolegenda reala je napisao/la:DonCorleone dresovi su odlični![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
SeoDonCorleone je napisao/la:Na sta aludiras zmijolegenda reala je napisao/la:DonCorleone dresovi su odlični![]()
?
broj nije bitan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Može i Spaha meni.legenda reala je napisao/la:SeoDonCorleone je napisao/la:Na sta aludiras zmijolegenda reala je napisao/la:DonCorleone dresovi su odlični![]()
?
broj nije bitan![]()
Pomozi ugroženoj braći u domovini šta je to tebi
DRUG NEBI TI PUNCA
- DonCorleone
- Kontakt:
Haha samo jos fali da se javi Virtual pa mogu prijaviti privatne poplave
. Virtu moze li za tebe 9tka sa PAPE pozadi
? Moram priznati da sam skroz pozitivno iznenadjen kako dobro dresovi izgledaju. Nemam rijeci
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
ova bijela linija na pozadini dresu je višak, po meni 
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu će isto jednom forumašu donirati dres i on je dijaspora 
- DonCorleone
- Kontakt:
Hajde ako ce Virtu donirati jedan, onda cu i ja jedanlegenda reala je napisao/la:Virtu će isto jednom forumašu donirati dres i on je dijaspora
- Goalgetter
- Kontakt:
Dresovi su super.
Zanima me jos kakvi su bijeli, mada ovako sto sam dosad vidio, plavi je dosta ljepsi.
Ja sam legendi obećao dres Vršajevića.
A Spahićev dres će dobiti moj ljubimac, samo kad adidas napravi ovu verziju,
A Spahićev dres će dobiti moj ljubimac, samo kad adidas napravi ovu verziju,
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 20 maj 2014, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sad sam pričao sa jaranom iz londona, kupio je juče dres. kaže nije baš optimalan za navijače, u pitanju je autentični dres za igrače, malo je uži nego prosječan dres te veličine i jako je tanak. kaže kad ga zgužvaš paše komotno u džep. možda je vrhunski kvalitet za nositi na terenu, ali ne i na tribinama ili negdje drugdje. kaže isto da ono na dresu nije mustra u dizajnu nego je dres jednostavno perforiran, dakle ima rupice koje su prvenstveno tu da bi dres bolje disao i da je na par mjesta zbog te perforacije providan. ovaj model je očito namjenjen za igre na većim vručinama. on je kupio XL i kaže da mu ne leži najbolje, upravo zato jer je jako tanak, pa tamo gdje ima viška ne sakriva ništa, a tamo gdje ima manjka visi ko vreća
elem koima figuru ukupovinu, mi ostali čekamo repliku
elem koima figuru ukupovinu, mi ostali čekamo repliku
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 20 maj 2014, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
nek drumeru pokloni dresDonCorleone je napisao/la:Hajde ako ce Virtu donirati jedan, onda cu i ja jedanlegenda reala je napisao/la:Virtu će isto jednom forumašu donirati dres i on je dijaspora.
gledaj kako je to lukavo, nudi mi Avdiju da bi ja reko, volim nemati nikakav nego njegovVirtu4l je napisao/la:Ja sam legendi obećao dres Vršajevića.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sportski forum a sve sami antitalenti
.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Confiance, Google Adsense [Bot], HariTz, Kajkutenjoyer, Kaunas, tuzlanskinacin, Zra i 57 gostiju.