Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Nesporazum? Ništa čudno, majstori smo za nesporazume, mada mislim da je zapelo oko finansija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne druze,nije zbog oko toga zapelo.Znam Coru licno.Momak je sa ocem doputovao kolima iz Njemacke medjutim,kada je stigao,nasi su skontali da je on prerastao tu generaciju,odnosno da ne moze igrati zbog godina.Virtu4l je napisao/la:Nesporazum? Ništa čudno, majstori smo za nesporazume, mada mislim da je zapelo oko finansija.
Nedavno je bio na probi u Espanjolu,zadovoljio,ali nesto je zapelo u novcu.Takodje zeli ga i Hofenheim,s tim da bi prvu sezonu odradio na posudbi u Alenu ili Ahlenu,nezz tacno...
Rotor Volgograd...
E brate hvala na objasnjenju,Boga mi i ja odmah pomislih da je oko finansija zapelo.Potvorit covjeka za secdemir44 je napisao/la:Ne druze,nije zbog oko toga zapelo.Znam Coru licno.Momak je sa ocem doputovao kolima iz Njemacke medjutim,kada je stigao,nasi su skontali da je on prerastao tu generaciju,odnosno da ne moze igrati zbog godina.Virtu4l je napisao/la:Nesporazum? Ništa čudno, majstori smo za nesporazume, mada mislim da je zapelo oko finansija.
Nedavno je bio na probi u Espanjolu,zadovoljio,ali nesto je zapelo u novcu.Takodje zeli ga i Hofenheim,s tim da bi prvu sezonu odradio na posudbi u Alenu ili Ahlenu,nezz tacno...

Dobro je, već sam pomislio da je odbio platiti članarinu čelnicima saveza 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nije clanarina u pitanju,heh,oni clanarinu naplacuju onim koji su vec nesto zaradili,jbg ne bi bilo fer da juniorima pocnu naplacivat,al nista od njih nije cuditi...
Rotor Volgograd...
E od danas ce naplacivati qrcinu...demir44 je napisao/la:Ma nije clanarina u pitanju,heh,oni clanarinu naplacuju onim koji su vec nesto zaradili,jbg ne bi bilo fer da juniorima pocnu naplacivat,al nista od njih nije cuditi...
Danas ide suspenzija i naravno protesti kad nas izbace iz svih takmicenja

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ma kakvi druze,i ja bih volio da na bilo koji nacin otjeraju ove nase nehljebovce iz saveza,i da se usvoji statut,pa makar i uz suspenziju,al nema od tog nista."Golemo" je to podrucje da bi se tako lako moglo rijesiti i sve je ovo medijska pompa,ne bil se nesto diglo na noge...Za_raju je napisao/la:E od danas ce naplacivati qrcinu...demir44 je napisao/la:Ma nije clanarina u pitanju,heh,oni clanarinu naplacuju onim koji su vec nesto zaradili,jbg ne bi bilo fer da juniorima pocnu naplacivat,al nista od njih nije cuditi...
Danas ide suspenzija i naravno protesti kad nas izbace iz svih takmicenja
Rotor Volgograd...
Od juniora oni i naplacuju, poznat mi je jedan takav slucajdemir44 je napisao/la:Ma nije clanarina u pitanju,heh,oni clanarinu naplacuju onim koji su vec nesto zaradili,jbg ne bi bilo fer da juniorima pocnu naplacivat,al nista od njih nije cuditi...

-
- Kontakt:
Boris Pandza blizu prelaska u Melchen . Navodno su dobili u Hajduku ponudu tesku 300 000. Pandza - Mravac ,koji stoperski tandem 

mravac igra za westerlobavarian_bk je napisao/la:Boris Pandza blizu prelaska u Melchen . Navodno su dobili u Hajduku ponudu tesku 300 000. Pandza - Mravac ,koji stoperski tandem

-
- Kontakt:
Jes , my wronggiannini je napisao/la:mravac igra za westerlobavarian_bk je napisao/la:Boris Pandza blizu prelaska u Melchen . Navodno su dobili u Hajduku ponudu tesku 300 000. Pandza - Mravac ,koji stoperski tandem

mada se slazem, zamisli crazy stoperski tandem kung-fu na kvadratbavarian_bk je napisao/la:Jes , my wronggiannini je napisao/la:mravac igra za westerlobavarian_bk je napisao/la:Boris Pandza blizu prelaska u Melchen . Navodno su dobili u Hajduku ponudu tesku 300 000. Pandza - Mravac ,koji stoperski tandemHvala na ispravci

- Principatus
- Kontakt:
Da li neko zna sta je sa Muhamedom Subasicem? Transfer ili ne?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
znaci medo potpisao za ****
nije to objavljivano na ss.ba, a cim je igrao utakmicu za njih onda je vjerovatno potpisao
btw, jucer mahmutovic dao gol za teplice

btw, jucer mahmutovic dao gol za teplice
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Burić danas protiv Dinama katastrofa, izravan krivac za 2 gola.
Odlicno,bitno je da brani @Mrgoode.Borkan je napisao/la:Burić danas protiv Dinama katastrofa, izravan krivac za 2 gola.
P.S Kakav bi samo ti bio kad nebi pola godine bio na terenu i u igri.Zbog povrede.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nova bh. nada u Bundesligi
Mladi Muhamed Bešić odigrao 90 minuta za HSV
“Hamburger SV” je dobio svoju prvu pripremnu utakmicu za predstojeću sezonu, što je uredno objavljeno na zvaničnoj stranici kluba. Stradao je nižerazredni "Nordfriesland-Auswahl", koji je isprašen sa čak devet golova u mreži, a da HSV nije primio nijedan.
Muhamed Bešić
No, ova utakmica značajna je za nas po tome što je uz Guerrera, Petrića, Van Nistelrooya..., igrao i 17-godišnji Muhamed Bešić iz Bosne i Hercegovine. Bešić je odigrao svih 90 minuta, što govori da trener Armin Veh ozbiljno računa njega.
Nogometaši HSV-a su utakmicu igrali nakon četiri dana intenzivnih treninga, pa su se mogli malo opustiti. No, ništa nisu prepustili slučaju pa su iskoristili priliku da snagu pokažu na slabijem protivniku. Utakmicu je posmatralo oko 4.300 gledalaca.
Mladi Muhamed Bešić dobio je priliku da pokaže svoje umijeće u odbrani. I, svoj je posao obavio dobro (“Hamburg” nije primio gol) baš kao i spomenuti trojac (Guerrero, Petrić, Van Nistelrooy) koji su se po dva puta upisali u strijelce.
Jedva čekamo da gledamo Bešića naredne sezone u dresu kluba u kojem je sjajnu karijeru počeo Hasan Salihamidžić, a ništa manje uspješan nije bio ni naš nekadašnji kapiten Sergej Barbarez.
Treba napomenuti da se Bešić prošle godine pridružio juniorskoj ekipi HSV-a za koju je odigrao 24 utakmice u prošloj sezoni, nakon što je došao iz partnerskog kluba “Tennis Borussia Berlina”.
Ovo neki odbrambeni imal ko kavih podataka o njemu ???
Mladi Muhamed Bešić odigrao 90 minuta za HSV
“Hamburger SV” je dobio svoju prvu pripremnu utakmicu za predstojeću sezonu, što je uredno objavljeno na zvaničnoj stranici kluba. Stradao je nižerazredni "Nordfriesland-Auswahl", koji je isprašen sa čak devet golova u mreži, a da HSV nije primio nijedan.
Muhamed Bešić
No, ova utakmica značajna je za nas po tome što je uz Guerrera, Petrića, Van Nistelrooya..., igrao i 17-godišnji Muhamed Bešić iz Bosne i Hercegovine. Bešić je odigrao svih 90 minuta, što govori da trener Armin Veh ozbiljno računa njega.
Nogometaši HSV-a su utakmicu igrali nakon četiri dana intenzivnih treninga, pa su se mogli malo opustiti. No, ništa nisu prepustili slučaju pa su iskoristili priliku da snagu pokažu na slabijem protivniku. Utakmicu je posmatralo oko 4.300 gledalaca.
Mladi Muhamed Bešić dobio je priliku da pokaže svoje umijeće u odbrani. I, svoj je posao obavio dobro (“Hamburg” nije primio gol) baš kao i spomenuti trojac (Guerrero, Petrić, Van Nistelrooy) koji su se po dva puta upisali u strijelce.
Jedva čekamo da gledamo Bešića naredne sezone u dresu kluba u kojem je sjajnu karijeru počeo Hasan Salihamidžić, a ništa manje uspješan nije bio ni naš nekadašnji kapiten Sergej Barbarez.
Treba napomenuti da se Bešić prošle godine pridružio juniorskoj ekipi HSV-a za koju je odigrao 24 utakmice u prošloj sezoni, nakon što je došao iz partnerskog kluba “Tennis Borussia Berlina”.
Ovo neki odbrambeni imal ko kavih podataka o njemu ???
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Bogami cjelu tekmu odrapao.Nek mali jos ubije koju tekmu i Veh ga potpisuje za profesionalce.
Jedini problem je sam Veh.Taj bi givit,vec dokazano razvalio.

Jedini problem je sam Veh.Taj bi givit,vec dokazano razvalio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
izgleda ramovic prelazi u sivasspor, tako barem pisu medije ovdje. ponudjen mu je dvo-godisnji ugovor vrijedan ca. €1 mio.(ista placa ko' i u tromsø)..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.