Pa to su nepobitne činjenice vezane za vaš klub, to je ljaga koja vas prati. A ovo za Želju sto si rekao, isto tako je bilo ove godine za Sarajevo samo ja neću biti mitoman kao ti pa ću jednostavno reći i priznati da ste bili najbolji tokom sezone i zasluženo osvojili titulu.BitiSrcemVezan je napisao/la:Kakvu demagogiju imaju ovi štrumfovi, pa to je nevjerovatno. Kad se spomene proširenje lige tad, ide priča vi ste udbaški klub, državni projekat, mi smo vazda bili potčinjeni od države, vazda vas gurala partija i slično. A onda dođe period njihove dominacije, pa im se u tom periodu sviraju penali koje im Stole iz Bora ne bi sviro da je sudija, ekipe im se sklanjaju, oni počnu ofirno puštati i prodavati a tada naravno odjednom prestaju biti potčinjena radnička klasa i postaju giganti, najjači smo kaže i najjači šta je, imamo pare da kupujemo, veliki smo klub pa se svim velikim klubovima šilji, šta je pitari viršle ovo ono... A pošto ničija nije do zore prođe i taj period, pa opet nema para, isplivaše dugovi na površinu i priča MITOMANA se potpuno rotira... Pa onda vele opet mi smo ka'e radnički klub, radnikla klasa odlazi u raj, mi ne kupujemo-mi stvaramo, željina djeca, mi nemamo podršku države kao vi...
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da ti je teško preboljeti da klub koji ima svu moguću podršku u svim sferama života gleda u leđa klubu koji ima samo svoje navijače i djecu koja ustvari pripadaju toj armiji navijača al' uz to aktivno prolaze kroz klub pa onda igraju na terenu za sveti klub. Al' nama ništa više i ne treba