E baš ti hvala, Ja budala gledam ove skokove, a nisam ni pogledo koga SK prenosi..Raonffa je napisao/la:Imaš na SK 1sehic96 je napisao/la:Jel prenosi neko Damira?? Ili bar link imal neki??
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Hajdeee!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
šteta što se onako prepao na početku, ovo je već veoma dobro
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Damir je u ritmu 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH tenis
Sad se opustio i daleko bolje to izgleda.arelinho je napisao/la:Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
U tri gema je slao lopte u servis polje i to je Stan lako napadao. Sada je to mnogo bolje. Odlican za sada.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Damir je dizelaš 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba iskoristiti Stanovu nezainteresovanost i ove neforsirane greske. Proigrat ce kad tad i poceti pogadjati, to je sto posto.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Re: RE: Re: BiH tenis
i višković je to vidio, samo arelinjo nijearelinho je napisao/la:Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: RE: Re: BiH tenis
Koliko god Damira volio i za njega navijao mislim da nema tu straha već igra koliko mu Stan dopusti.DANTES je napisao/la:i višković je to vidio, samo arelinjo nijearelinho je napisao/la:Gdje ti je ovdje strah? Budi malo realan. Čovjek je klasa i tu Damir ne može ništa. Ogromna razlika u jačini kod udaraca.Unofficialpage je napisao/la:Damir ulazi u meč kao protiv Delpa, sa strahom.
Samo da ne bude repriza setova sa Andersonom i Delpom, oslobodio se malo Damke a Stan u svom qrcobolja modu nakon furioznih prvih par gemova 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajde oče taj brejka 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Takoo jeee!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Bravo bravo bravo

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Tako je, bravo! 
Bog otac
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bravo doktore
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.