U tom grmu leži zecc a r r o l L . je napisao/la:A tek mene, iznenadjen i uvrijedjen sam!OTNYS_YNWA je napisao/la:I mene je zbunio, totalno.Dylan Dog je napisao/la:Jimmy pa koji si ti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U tom grmu leži zecc a r r o l L . je napisao/la:A tek mene, iznenadjen i uvrijedjen sam!OTNYS_YNWA je napisao/la:I mene je zbunio, totalno.Dylan Dog je napisao/la:Jimmy pa koji si ti
Ma nisam više mogao neozbiljnosti.legenda reala je napisao/la:
Oj milicajac ,ja mislio ti ljut na mene ,napustio si me ,ostavio na cjedilu
Znaš da nisi jaJimmy from the hood je napisao/la:Yebo mater, sad ne znam ni ja ko sam sve.![]()
Ma pusti vojsku idemo u legiju stranacaLBJ MVP je napisao/la:Opet mi nije ni do ceg.
Ni nocas nije dosla na chat![]()
A nista,odo u vojsku,odlazim slomljena srca,**** ovaj zivot.
Uh tamo je opasnije,moze se poginutDylan Dog je napisao/la:Ma pusti vojsku idemo u legiju stranacaLBJ MVP je napisao/la:Opet mi nije ni do ceg.
Ako nećeš tu uvijek ti ostaje teretana
Ma samo tako biće nešto od tebe maliLBJ MVP je napisao/la:Uh tamo je opasnije,moze se poginutDylan Dog je napisao/la:Ma pusti vojsku idemo u legiju stranacaLBJ MVP je napisao/la:Opet mi nije ni do ceg.
Ako nećeš tu uvijek ti ostaje teretana![]()
Ma ja sam kriv,previse sam joj se posvetio,od sad cu biti pazljiviji
ma nabijem te ,pa stani kako je milicajac pogađo nako ludo kladu ,a Jimi ništa ne moguće jbtJimmy from the hood je napisao/la:Ma nisam više mogao neozbiljnosti.legenda reala je napisao/la:
Oj milicajac ,ja mislio ti ljut na mene ,napustio si me ,ostavio na cjedilu
Ups.
Ko diro ljegendolegenda reala je napisao/la:
ma nabijem te ,pa stani kako je milicajac pogađo nako ludo kladu ,a Jimi ništa ne moguće jbt![]()
![]()
pa ti si gori od Vuka ,i kažu Liverpolci ima ih najviše na forumu ,pa kako neće![]()
trebo si reći neću da igram itd .nego mene napadali Edo i Bosco kako sam te otjero itd .ni kriv ni dužan jbt i još tri tekme beze izgubili sam moro igrati
Jimmy ni ja više ne znam ko sam sve nas opucala kriza identitetaJimmy from the hood je napisao/la:Otjer`o si me i ispaštaj.
Ne brini se mali na mene se uvijek možeš oslonitLBJ MVP je napisao/la:Cek,jel to sad Jimmy zapravio bio onaj policajac,covjek u srednjim godinama,navijac Liverpoola![]()
Pa na ovom forumu sve ludo,jedino je Dylan ostao koliko toliko normalan,bojim se da i o njemu sta ne cujem doduse![]()
Legenda je prica za sebe
Koji si sad ti pokemonZomby je napisao/la:Mala raja vrijeme je za spavanje
Možel' još malo, plizzz ?!Zomby je napisao/la:Mala raja vrijeme je za spavanje
Ok, javi`ćemo ti.Dylan Dog je napisao/la:Odo gledat crtane kad se dogovorite ko je Jimmy javite mi
Dylan Dog je napisao/la:Koji si sad ti pokemonZomby je napisao/la:Mala raja vrijeme je za spavanje
Ljegendo ti si jedini špijun na ovom forumulegenda reala je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Koji si sad ti pokemonZomby je napisao/la:Mala raja vrijeme je za spavanje
Nije pozno Meha ,sram te bilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.